17-11-2017 20-11-2018

Коментари

1. Хрушчов не е удрял с обувка в ООН. Това са измислици на западната преса. Затова и се пускат снимки на фотошоп. Демек, ФЕЙК-НЮЗ. Четете внимателно спомените за сандала и как са му го донесли, докато е бил на банката в залата. А снимките са от ТРИБУНАТА. Това на съвсем друго място. 2. "След като през 1955 г. той печели битката с вожда Сталин и застава начело на СССР" - откъде ви вземат такива "образовани", бе? Сталин е умрял през 1953 г. За каква битка с Хрушчов през 1955 г. пишете? Аман от умници в Дира! Няма ли да си смени редакторите с по-умни и образовани?

Вие са радвайте, че Путин не е Хрушчов бе мамицата ви натовска крадлива. Щяхте да си заврете 9те фърчиплана нейде.

Хрушчов и Брежнев са чисти политкомисари. Те са най-опасните и най-вредните. Сталин е убит, а хрушчов е от убийците. Например легендата за най-голямата танкова битка и спечелването и от червената армия в сражението при Курската дъга е легенда създадена от Хрушчов за да покаже той, че е бил на най-важното място в най-голямата война. Нищо повече. Спорно е днес дали е най-голямата битка - на Прохоровка участва точно една танкова армия от съветска страна, която за часове е стопена наполовина от германците поради лошата за руснаците местност и овразите, в които армията не може да се разгърне. Реално там по брой на загубените танкове червената армия губи, без това да и пречи да спечели цялото сражение. Ама от хрушчово време ние си знаем друго. Същото беше с един малък десант и Малката земя на Брежнев. Та , когато ви говорят за добро утро политкомисари глеайте къде е слънцето. Има ги много такива из нашите партии родни.

“...след като през 1955 Хрушчов печели битката със Сталин...” ??? Сталин умира през 1953!!! Крайно неадекватна статия! Човек май не бива да ви чете повече, ДИР!

Нямате представа нито от историята на СССР.....още по-малко от журналистика. Сайта ви е на ниво Азис- борец за социална равнопоставеност.

няма значение, беше наврял щатите на Мурждо в ауспуха по време на карибската криза и кенеди се принуди да му извърти една свирка за да се успокоят нещата.

хАмериканците и до днес са ненадминати във всякакви монтажи на фотоси, филми и какви ли не други фалшификати, така че дали е чехъл, сандал или обувка, няма никакво значение. За мен обаче е необяснимо и странно, че докато и до ден днешен западните официози не престават с публикациите си за изключително лошия Сталин, почти никога не пишат за разстрела на стачкуващите работници 1 юни 1962 г. в Новочеркаск по заповед на Хрушчов. Странно е също, че в противоречие с почти ежедневните медийни публикации за т.нар. "сталински репресии" и то нон стоп в продължение на 65 години от смъртта му, според Ани Лакроа-Риз, професор по съвременна история в парижкия университет Дени Дидро, осъдените на разстрел и затворниците по времето на Сталин не са били относително повече спрямо другите страни по света, а дори по-малко, така че за мен официалните "истини" за добрия Хрушчов и лошия Сталин са твърде смрадливи и то отдалече!

При комунягите се живееше добре. Работа, сигурност, безгрижен живот, добро безплатно здравеопазване и образование, жилище завсеки. При капиталите лошо баце - престъпност, мизерия, безработица, несигурност , експлоатация , клишари, никакво образование и здравеопазване. Е има банани в магазина, не мойм си кривим душата...

Да клепаш като последен цървул и да цъкаш пред останките в Рим при мангалите в Лондон и при другите мангали в Париж и после пак обратно

Добре, казваш, се живеело при комунягите! Е, и добре да е било, било е само допреди антинародния проамерикански преврат на 10.11.1989г. и то, извършен не от кой да е, ами точно от другарите Луканов, Лилов, Пешо с танковете, Станишев старши и пр. създатели на БСП, с подкрепата на американския шпионин Горби и по проект на Бжежински и Кисинджър, за да ограбят и/или продадат за жълти стотинки всичко създадено от българския народ и ни докарат до нечувана мизерия и демографски срив, така че другар ли е, изобщо не ми го хвали!

Добре се живееше. Изброените от теб направиха преврат защото контролът в международен мащаб падна. Ако беше само България щеше да стане като в Унгария 56 г. Щом ще сменят системата естествено да вземем парите. Обясни кой друг щеше да ги вземе?

Десиславче, десиславче глупава си била, и глупава ще си останеш. Само хваленето ти че си дЖурналистка ще ти останат. Но навярно си знаеш че никаква журналиста не си. Просто онези на крайпътното си продават телесата, а ти си продаваш... какво всъщност си продаваш и аз се чудя: мозък нямаш, душа - също, интелект - и той го няма никакъв.

Каква е целта на статията ? Историческа справка ? Храна за тролове с цел коментари ?

Няма спор че пролетариата беше прост. То и това означава де..на власт хора без образование, знанияи маниери. Както днеска с Бай Тиква - представител на истинският пролетариат, те и за тва си го харесват...щот си приличат. Оня ден гледах руски сериал Ходене по Мъките. Добре направен филм в който се вижда революцията в Русия и простаците на страната на Червените. Но, така е станало и нищо не можем да променим. Лошото е че макар идеологията да е сменена, принципа си остава същият...мутри, глупаци и некадърници селяни на власт, вместо на полето и в пожарната, дет им е мястото!

А бе не знам как е било и дали има или няма спор, но и сега е грамотно да се пише: „пролетариатЪТ беше прост” и „представител на истинскиЯ, а не на истинскиЯТ, а също и „принципЪТ”си остава същият! А за „тва” и за „щот” и „дет” си премълчавам!

СССРски идиоти, довели огромната комунистическа империя, притежаваща много земя и ресурси, до глад и мизерия. Само много малоумни лемури могат да ги защитават и да им се възхищават. Не Буш! Лявата топка на Буш има повече акъл от Хрусчов и подобните му!

!!!

Schilo

Уважаема, редакция! Хрушчов не е бил конкуренция на Сталин. Малко от малко прочетете. Хрушчов се е конкурирал с Берия и то, след смъртта на Сталин. Няма как, умрелия Сталин да е "воювал" с Хрушчов

Конкуренция на Сталин!

Schilo

Това е така, но според автора, двамата са "воювали"

Ясно...и са играли танц със саби от Хачаторян....и то през 56 та

lu4ka

"... След като през 1955 г. той печели битката с вожда Сталин и застава начело на СССР..." Колко трабва да си тъп, за да напишеш това?

Schilo

Много

Много добре помня интервю по "Всяка неделя" на агент Димитър - армендудуто Кеворкян със сина на Хрушчов. Тогава Хрушчов - син не каза нищо как настъпили баща му, смъкнали му сандала и пр. Каза, че си "свалил обувката и почнал да потропва по банката с нея"! Хайде сега, откъде след толкова години се взеха хора да измислят разни оправдания, и то от абсурдни по-абсурдни: как настъпали Хрушчов и бла-бла. Абе, това е бил генерален секретар на КПСС, какви са тия журналисти, дето го настъпват по краката. Да се доближиш до този човек просто не е било възможно, охраната е щяла да ти свие сармите още като тръгнеш да се приближаваш. Камо ли да му ходиш по краката! И какво е това малоумме: настъпали го и му свалили сандала. Понеже са се сетили, че е очевидна глупост, изкарали са и че Хрушчов може да е ходил в ООН с чехли! Като ще го правят човек от надора, да бяха писали поне, че е отишъл направо на бос крак, там империалист му е предложил обувка и той от гняв, че тя е изработена от експлоатирания пролетариат е започнал да я размахва, че даже и да тропа с нея. Записвайте си идеи, другари носталгични комунисти, след още 58 години може да пробвате да пробутате и това!

Едно е да ти настъпят сандала, друго е да си правят гъби с теб с разни монтажи. Гледал съм му речите точно заради тази обувка и за мое разочерование никъде не я видях.

"След като през 1955 г. той печели битката с вожда Сталин и застава начело на СССР", ама той е умрял през 1953 г. Как точно се бори ?

Най-голямото престъпление на комунизма беше, че направи такива идиоти, лидери на стотици милиони хора!

... и колко фалшификации от добрия запад !

Е един ерудит и колос на мисълтта мани мани...за оня д угия актьорчето няма да говоря...същия като днешния а и той днешния...АРЕ БЕГАЙ ОТ ТУКА!

Ама актьорчето ви разказа играта, а? Разкова руската ви кочина! Ахахахаха, нещастници! Същите сте като селяндурина Хрушчов. Колхозници без възпитание, без знания, без умения и без таланти. Нагли, прости и завистливи.

Нали знаеш кво следва...пак същото и пак ще ни разкажат играта първо на нас а после и те, а Русия...си има природни богатства армия и модерни оръжия...пука им на ушанките и ватенките!

..."След като през 1955 г. той печели битката с вожда Сталин и застава начело на СССР и вече е пълноправен шеф на Кремъл"... Деси, Деси, Сталин беше загубил битката с живота още преди две години, чети повече момичето ми, има и чичко Google в краен случай, не се излагай така.

това ме впечатли. Там, откъдето е преписала, вероятно е пишело, че е спечелил борбата за мястото на Сталин срещу Берия. Но това е станало преди 55-та.

Берия е разстрелян още същата 1953-та - 10 месеца след смъртта на Сталин. Министър председател до идването на Хрушчов е Маленков

Мазни борби са провеждали йосиф Висарионович и Никита Сергеевич на Красная плошад

"След като през 1955 г. той печели битката с вожда Сталин и застава начело на СССР" хахаха - откъде ви вземат такива образовани бе? Сталин е умрял през 1953 г. За каква битка през 1955 пишете? Аман от уникати! Този Дир няма ли да си смени редакторите с по-умни?

СТатията била глупава, безсмислена... нищо не показвала... Ма ка бе ректуми по наем на наглосаксите?! Показва ясно и точно фалшива смачкана физиономия на сгърчените ви шефчета, на липсата на морал, на откровени лъжци, каквито в същност са, в каквито превръщат и вас по "западен образец". Показва лъжите на окучената и платена масова преса, която уж информира обществеността. Огледайте се от позиция на времето - днес навсякъде, дори и у нас е така! Харесва ли ви? господарите борци за правдини ли са? :))))))

Пак ли ти бе?

там се ходи с бухалка! може и без обувки! 00-нетото е сборище на западни агенти и зомбита!

С обувки или не все си е прост селяндур, както всички лидери на СССР.

Путин е от имперската столица....и му личи.

Schilo

Е, все пак е роден в селскостопанска Украйна

Глупава и безсмислена статия, която нищо не казва.

В момента западняшката пропаганда залива света с огромни количества излишна информация. Липсват яснота и конкретика. Целта е, консуматорите на тази информация да се объркат още повече и да не могат да се ориентират. По тази схема са направени и сериалите "Скрипал", "Хитлъри Клинтон срещу Тръмп", "химическото оръжия в Сирия", "Русия е виновна за всичко" и всички останали.

Прекрасна статия! Благодарение на нея, намразих още повече ДВ, Гьобелс, Хитлер и Кенеди и заобичах още по-силно великия Съветски съюз, Ленин, Сталин и Хрущов. И по цял ден гледам само Россия 24!

Гоооогле.

От него само знам че, е заложена още една бомба името и е Крим.

също е виновно за бедите налазили България при управлението на Живков.

" много информации ....", Деси, думата информация няма множествено число в българския език !

Тази отрепка си беше един НЕВЪЗПИТАН червен селяндур.

Да подчертаем -ХОХОЛСКО-УКРАИНСКИ СЕЛЯНДУР!

Тоя беше троцкист, не е без значение! Не случайно при него започва гигантската кампания срещу Сталин. А че е укро-хохол се знае, но трябва да се знае от още повече хора! Не знам дали е имала по-прост човек начело Русия/СССР...