Владимир Путин се разведе със съпругата си

Руският президент Владимир Путин се е развел със съпругата си Людмила. Двамата потвърдиха това в съвместно интервю за държавната руска телевизия "Россия 24".

Обратно в новината

Коментари - Владимир Путин се разведе със съпругата си | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

и тоя го хвана критическата, следва старческо слабоумие...

Властта ограбва, абсолютната васт ограбва ансолютно.

Ами да не е луда да стои с тоя остаряващ чичко Путин. Хубава жена, винаги може да си намери добра компания с която да и е приятно.Ще се радва на внучетата си. А той нека да дундурка бебета и да се прави на велик мъж.

С тази мамаша на Путин либидото му е на път да изчезне! Жените май никога няма да можете да преодолеете това да вземате желаното за действително!

Елементарен мъж излезе Путин. Кабаева е с него заради парите и властта му. Такава връзка не вярвам, че е пълноценна. Опира се на секс докато стареца още може и пари. Явно избива комплекси. Но поне можем да бъдем спокойни Кабаева му е родила син и наследник на престола.

Кабаева е с Путин заради парите му?? Я прочети това: Согласно официальным данным, доход Кабаевой за 2011 год составил 11,5 млн рублей. Кабаева владеет земельным участком площадью 7,2 тыс. квадратных метров, тремя квартирами, автомобилями Mercedes-Benz и Porsche Cayenne.

Подсигурява и власт. Кабаева е избрана за най-властната жена в Русия, благодарение на него. Когато имаш много пари, вече почва да те сърби за друго и това е още повече пари.

Да, точно така, Кабаеви са си спечелили парите благодарение на Путин, това са всъщност пари на Путин, а Кабаеви са "държателите" им. Я да зарежат Путин, да видим колко време ще им продължи "благоденствието"... Ти толкова ли си наивен да смяташ, че Путин ще си върти далаверите на свое име...

Благодарение на него са и парите. Той я прави депутатка от неговата партия, корици на списания интервюта и т.н. Всичко е благодарение на Путин. Русия има и други шампионки по какво ли не, но нито една от тях не е най-влиятелната жена в Русия и милионерка без да е омъжена официална за такъв. Брат, мърдай го този мозък бе.

Както е казал един умен човек: "Мъжът е войн, жената служи за утеха на война. Всичко останало е безумие." А ние добавяме: Висшето предназначение на жената е да събужда ловеца в мъжа, и така да служи на пастира и водача, каквато роля той трябва да изпълнява, а не да бъде придатък и чичероне на някоя капризна женица.

Путин показа една друга страна от себе си! Показа, че има сърце и може да се влюби! Изживей си неизживяната любов! Браво!

Ей, това жените като специалистки по любовта смятате, изхождайки от вродената ви наклонност да вземате желаното за действително, че и мъжът трябва да споделя желанията ви. мисля , че в случая (много примери за това в историята) става дума за това, че онзи, който е най-отгоре на държавата (освен като мъж) не трябва да има около себе си неща, които да го дърпат назад и надолу. Дори по-добре без жена, отколкото със застаряваща такава, на която дори само от възпитание е нужно да се обръща внимание. Жените, такава е истината, и тя не трябва да ви възмущава! Светът не се върти около вас, а обратното: жената е тази, която трябва да подкрепя и вдъхновява мъжа. Но в края на епохата онзи рогатия (с цел отслабване на мъжкия ген) ви внушава отвсякъде (медиите на първо място), че мъжът едва ли не е на този свят , за да задоволява капризите на жената - вместо обратното!

Голям специалист. Дали въобще си женен?

бракът е не само "любов".той започва с любов,преминаваща през различни житейски изпитания и се очаква да завърши с любов,защото бракът е и стил на живот.добрият стил на живот,никога не заменя или подчинява любовта,а внимателно я пази и довежда до честити старини.това,разбира се,малко хора искат да знаят.затова пожелаваме на всяка жена, достойно обгрижвала и представяла мъжа си и децата си в живота, възможност когато почувства ,че не й е добре у дома, спокойно да остави мъжа си на капризите и манията му за всепозволено, и да прегърне свободата,където няма предателство и притворство.

Не бях чувал, че грижата за семейството е нещо като бреме за жената! Бях чувал, че са щастливи да станат булки, че най-голямото щастие е да си майка! Сега излиза, че някой насила ви кара да сте такива! Явно има и такива жени!

Ако съвременната жена притежава някакво неоспоримо качество, то това е да взема желаното за действително. Медиите упорито насаждат, че мъжът едва ли не има единственото задължение да обгрижва жената. Подобни "упадъчни" идеи не са случайни, предвид на намаляващото либидо на мъжете и загубата на интерес към нежния пол!

Изневерявал е на мамашката с ген. Куроедов :))))

фактът,че съпругът чувсва необходимост публично да аргументира развода си,е доказателство,че той осъзнава нормите,но няма намерение да ги спазва.а нормите са за всички,които са ги осъзнали като свой начин на живот.

Берлускони и Путин, има нещо много общо в тях.Доказват се като мъже, като ,че ли на някого му дреме за техните сексуални подвизи.Стават смешни.

Защо само Берлускони и Путин! Нека коментираме и от другата страна на океана! Имаме Кенеди и Клинтън! Да коментираме и Саркози! Да коментираме и Чарлз! Ооо ами Деми Мур, баба Лили Иванова! И те на крехко агнешко налитат!

ЧЕТА И НЕ МОГА ДА ПОВЯРВАМ!!!! др.ПУТИН ДА СЕ РАЗВЕДЕ?АМИ КЪДЕ Е ПАРТИЯТА-КПСС?КАКЪВ ПРИМЕР ДАВА НА МЛАДОТО ПОКОЛЕНИЕ?ВЕДНАГА ДА СЕ СВИКА ДРУГАРСКИ СЪД И ДА СЕ ИЗКЛЮЧИ ОТ ПАРТИЯТА.СТИГА РЕЗИЛИ.

След като се прави на голям християнин и на всеки празник стои по няколко часа в църква пред телевизионните камери, кагебистът Путин би трябвало да знае, че православният брак се сключва, за да бъдете заедно със съпругата си "и в радости и в скърби, докато Бог ви раздели". Смешно е да говориш, че си се развел, защото жена ти не понася полетите и не обича публичността. Още повече, че изобщо не е нужно да се водите за ръчица навякъде, като Горбачов и Раиса, с което също да ставате смешни. А за да застанете един до друг на Великден, на Коледа и на 9-ти май, не се иска нито голямо геройство, нито голяма любов - иска се просто едно взаимно уважение, както и уважение към нацията, която олицетворявате.

Недей да я жалиш! Като се е женил преди 30 години е било съвсем друго! И те са били съвсем други! Пък и честно ли е ако имаш друга жена до себе си, да я криеш постоянно, и да не я покажеш пред обществото! Ето Чарлз, показа бъдещата кралица на цял свят! Не е за гледане, ама флуиди!

Православната църква разрешава до пет брака. Почети повече.

Май ти ще трябва да попрочетеш повече и не само форумски материали. Православният брак може да се прекъсне само при изключителни обстоятелства. Със сигурност, сред тях не са нито непоносимостта към полети, нито към публичността.

Има нещо педофилско в това, някак си не е много нормално да си вече дядо и вместо да се радваш на внуци, да правиш деца. Но това е валидно за мъжете около 50- те. Нещо им прищраква в мозъка и започват да се доказват... но на кого и те не знаят.

Това е кризата на възрастта, Чочо! Като стигнеш тази възраст, ще разбереш стремежът на мъжете да задържат младостта! Хубаво е всички да са доволни и да останат приятели, с културни отношения помежду си! За това, обаче, трябва и двамата партньори да са на ниво и да са доволни от извървяния житейски път като самостоятелни личности! Обикновено, единият не го е направил и от там идват простотиите, но когато всеки е доволен от живота си, приема спокойно факта, че другия има нужда от рефрешване...

Децата са големи, отгледани! Стигнал си възраст, не да се доказваш пред някого, а да грабиш с пълни шепи от живота, защото скоро няма да можеш! И едно е да погалиш гладка, нежна кожа, а друго е цялата със ..... Ееех живот!

А когато жената до теб ти е отгледала децата, прислугвала ти е за да си ти това, което си на 50, не е имала време за козметици и масажи за да има за теб, споделяла е мъка и радост с теб през целия ти живот и изведнъж те засърбява и вече не ти трябва.Изведнъж решаваш ,че можеш да имаш и прислужница ,да не натоварваш новата млада жена, и само да си гледаш кефа. Браво,това е много голям пич!

освен това помисли и ти каква кожа предлагаш.

Пича си е пич! Като не му става вече от жена му, по добре да се разведе, а не да стига до отстраняване!

Какъв пич, какви 5 лева. Поредната мутра, държавата на когото е обрана до шушка и обикновения човек тъне в мизерия.Ебати пича.

че е мутра, такъв е, ама е по велик и умен от нашата мутра. Иначе не си много прав за мизерията, доста в по добро положение са от нас.

Не се чете в тази държава! Открити 200 нелегални имигранти в Руската столица! Саркози се разведе и се ожени! Един президент беше хванат със стажантка! За Русия да кажеш че страната е обрана? В момента там се правят страхотни пари от всички! Та като не му става от женаму, защо да се мъчи? Само Хю Хефнер ли заслужава?

Ха - Кабаева е решила да става президентша, а навлизащият в критическата пръч и е угодил.

Да бях на мястото на Путин, и аз бих се преориентирал. Алина Кабаева е извънземна :)

А Путин и той ли е извънземен? Получава се нещо интересно, извънземна със землянин, децата явно са ...?

При наличието на такъв избор от жени в Русия да избереш тази Кабаева...Непонятно.

Краят на една любов винаги дава шанс за две нови.Пожелавам и на двамата да я изживеят отново!И те са просто човешки същества и им се е случило нещо,вече толкова нормално за съвремения свят.

Има хора, близки до днешната временна власт, които много са комплексирани от Бойко Борисов. Каквато и да е темата - все Бойко, та Бойко. Като Мирча Кришан и краставичката. Недейте така, вашата партия нали е имала велики личности.

що временна? да не да иде диктатурата на ГЕРБ? я се събуди! разпадът започна!

Нали на тези постове се поставят / избират/ хора,човеци, а не киборги. Тогава всяко нещо което вършат е човешко и следва да се приема като такова. Тръгнали сме да коментираме Путин, а си замълчаваме за личния живот на бати Бойко,който е далеч по-скандален от този на Путин!

Никакви морални задръжки ..., като Станишковия - избират шавливи и интересчийки!

Тоя лилипут, като не може с едно семейство да се оправи, как ще се оправи с цяла държава! Май скоро тя ще се разведе с него, мъ съ съмнявам, чи тува щи стани пу циливилизован начин!

Abu Talib

Edin77, Ами как папата, който няма семейство въобще, командваше цялия свят? Освен това, чувал ли си да се казва"Баба господка"? Дядо Господ и Дядо Мраз, ама няма "Баба Мраз" също така.

Дай Боже и на България един такъе "лилипут".

Abu Talib

Спомням си преди години как Путин казваше, че заслужава медал всеки, който изтърпи жена му. Сега Путин ще може свободно да се жени вечер, а денем да се развежда, освен ако не му е писнало от хубавелки, търсещи далаверата, без особено много да ги сърби между двата големи пръста на краката.

Путин за пореден път доказва че е по- европеец от всички европейци . Отишъл семеино на балет човека и някъде преди края на второ деиствие прошепнал в ухото на съпругата : Извинявай скъпа на връщате ще трябва да си вземеш такси ...............и ....право при маикати повече на желая да те виждам . Стил , финес и тънко чувство за хумор .

Естествено за всички посткомунистически олигарси. Обратното не е нормално. Ех тия гимнастички.

Стига си се превземал.

При социализъма разбрахме че другаря Брежнев е женен като съобщиха че жена му е умряла милата

Сега Волен и Деница може да заформят една сватба с Путин и Кабаева,ще има голян купон до уливане!

Болен може да е само, как беше онова, полова въшка на тестисите на полова въшка на Путин.

"Шпинга" се казва :))). Срамната въшка на срамната въшка е "шпинга"

а паричките в чуждите банки са на името и на двамата. Трябва да ги дели с КАПКА, което му е много неприятно. Капка не иска спечелените пари с Волен да ги дели с ДЕНИЦА! C,est la vie!

е, нормално- все пак има син от Кабаева- а и явно любовта там е сериозна

Вече има и дъщеря с Кабаева. Него го разбирам, ама тая млада жена с 30 години по възрастен мъж, голяма любов ще да е, голяма сметка??

А сега ще се ожени ли за Алина?

Путина обичала да си пафка и Казбек и Богатыр и Беломорканал, а нали Путин сега забрани тютюна на публични места, та затова и се развеждат.

Ехх, братче, ако знаешш.. - Кажи кажи... Увъртех се около една стюардеса, млада, хубаваа... Поканих я в къщи, и тя дойде !! Казвам ти, не съм я бавил, цела нощ, доста се потрудих.. Съмна се, лежим будни, аз чакам да ме похвали..? Но тя мълчи, отнесена.. Не се стърпех, попитах: Муци, как беше ?? А тя промълви, срамежливо: Ехх, бай Милко, ако знаш летците как ебатт...!! Вервай ми, как не умрехх... ?? Оххх, и сега ме боли сърце, като се сетя ! ----------- СРС, капитан бТ.

Ахх, дьевачки, а вьй знайтье ?? Кагда КГБ вас любить, йета сильнее "Тарнадо"!!

Научи руския писмен език.

Останалите ненаучени на руски няма да могат да го разберат.

И слушай жадно, дурак, йета ПАЕЗИЯ , панимайьешь ??

Защо да го учи, да не би руснаците, живеещи в България от поне 30 години, да говорят по-добре български, хич даже, нито пишат, нито говорят, нито искат да го направят.

Тиа дето са ти дали + 10, за това, като "Стисни ма станке, зорлен да пръдна", дето си го пуснала, мислиш ли че са нормалними людями ?? --------------------------------- бабачка Тадорка :( бТ )

Аба, тоя нашия, св. Бойко- Победоносец тъйтъй си бега от работа, Нама ли да се яви некоа сочна катерица и такова дее, да го свърти ? Като нема и ленти да реже, и докторите не дават "мачле" да са навърта у "Банкя", В родната къща със сочна булка и филийя с мас за Него ще е най-добре ! -И за нас , и за нас, от всякъде се чува глас ??

1/Я вас вижу- въI не работаете 2/А как жить ваш президент и ее съпругъI?

Ена гашта пляя да яде нашту магае! Абе, мамуни, как не ви е срам да твърдите, че е имало насилствено обучение по руски език? Та вие турския знаете по-добре...

На сила хубост не става. /Не съм го измислил аз!/

Аз пък се чудя как е изтърпял 30 лет с тая мазноящна:)

Ти зАбрави... Рускините са много хубави жени, а като са И образовани - страхотни. Нали се сещаш, че преди 30 години е била трепач. А и на тази възраст добре изглежда.

Тоя сега ще се спука от чекибойство..

На 60 години? Хахахахах

путя се е залюбил с млада гимнастичка, която му прави секс шпагати в георгиевската зала на кремъл, по подобие точно на клинтън и луински в овалната зала на белия дом. тези мужици копират всичко от америка.

путя, вземаи пример от агент гоце и гея станишка. единият си по*бва каквото му душа иска, даже и невръстни, а другия прави деца на партиина гювендия. путя, като си мераклия на крехко агнешко и имаш власт, не е нужно да се развеждаш.

Путин всеотдайно работи за Русия.В Google напишете "Най позитивното видео,което ще видите-Frognews новини.Това видео заслужава си да се види.

само дето това няма нищо общо с Путин! пусни си някой руски канал, има специални предавания за престъпността - това също ли да го броим путиново дело

Ами като се ожени за БСП, ДПС и АТАКА за какво му е жена бре :)

Вярно, от нашите ку...нтки по-надарени няма, като вземеш и серга и агата , па за Болен да не говорим-винаги готов срещу сума!Целуват се по-страстно и от Бай Тошо с бай ЛЕонид навремето!

ПУТИн сега да се вземе с КУРникова- създадени са един за друг :D

не, няма да се вземе с Курникова, а с Кабаева

Г.Първанов и В.Сидеров незабавно с първия полет да заминават за Москва за да утешат Людмила!

тоя путин не разбира от партиини поръчения,как смее да изоствя комсомолакия секретар людмила,я там полютбюрото на кпсс да се събере и да му спретнат един другарски съд.я вижте ерген номер 1 на бг боко дебелото какъв е коцкар кара наред банкерки, журналиски,спортиски,модели мис бг и други грозотии.ама боко дебелото не е путин а е български юнак.

значи и президентите се развеждат!!!

И сейчась я как буду спать???

Всички, близки до Ленин били интервюирани, журналист задава последен въпрос на шофьора му:-Толкова пъти сте пътували? Все някога се е наложило др.Л, да има малка нужда? Е, как п...е др. Ленин? Ш, мислил, мислил и отговорил:-Ну так, просто по ленински:) Разбра ли, Марги:)))

Я си друснете един секс, както сега му викат,въпреки, че точната дума е друга и се не излагайте! Да не би пък Путин да се е увлякъл по някое по-младо агънце каквито слухове се носят?

Защо никой форумец не се тревожи за невръстните дечица, които ще растат без баща, а може би и в интернат (по стар болшевишки обичай)? Занимавате се с разни буржоазни пикантерии?

Luna0102

Невръстни дечица? Двете гонят трийсете, обясни моля те колко още трябва да растат? Според природата, започнали са вече да се смаляват, иначе да са живи и здрави и гооолееми да пораснат.

Господине, Вие ме ужасихте. Не бях го пресметнал. Значи покрай дечицата ще страдат и невинните внучета? Ужасно.

Ех Иречек,Иречек...Все същият си оставаш батка.Казвах ти,че скачаш за загубена кауза вместо да изкарваш пари.Ама ти не-гониш някакво ефимерно виртуално признание.Заврял си се в санираната си панелка и си гибиш времето.А то е единствения невъзобновим ресурс.Нали си чувал-в живота втори дубъл няма.

92.45кв.м. апартамент в ж.к.Яворов, до бутнатия ресторант "Ропотамо". Всяка сутрин крос в Борисовата градина с дакелката Тара. 95 кв.м. апартамент срещу III-та градска болница. Ако продължа, ще Ви стане тъжно.

Таварищ Иречек,не се притеснявай за дребните дечица.Имат си бавачки с медицинско образование.Така е отгледано и нашето ПЕЗче,а какво остава за путинките.

Владимир Путин винаги изненадва в личен план. И като летя с жеравите, и като язди 2 000 км в Сибир на кон , и като се бори с овчарката Бъфи / на Бойко/ в особняка в Ново Огарьово, и като даде повод да се говори за връзките му със спортистки и балерини ... Сега се разведе cъс съпругата си Людмила.

Туку що се скарах с моята приятелка. Тя ми звънна по фона и аз я уведомих за потресающата новина. Тя ме нарече лъжец, истинският болшевик никога не изоставя другарката си от борбата и ми трасна фона.

В главата ли ти го трясна?

си ти:) Добре, че е била далече и ти е траснала фона, а не нещо друго....