Разузнавателни служби предупредиха за повишена терористична опасност в Европа

Най-малко десет джихадистки нападения са били предотвратени на Стария континент през 2023 г., се казва в доклад на нидерландска спецслужба

Обратно в новината

Коментари - Разузнавателни служби предупредиха за повишена терористична опасност в Европа | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Маймуните обратно по клоните...

"спортната и хазартната" мафия няма да се възползва от световната геополитическа ситуация и услугите на разни терористични организации става на въпрос за едни милиарди(за месец ден година храни) от залозите по време на Европейското...?????

Приготвяйте мечетата и отивайте да посрещате де що има сган от близкия и длечен изток.Да ви еба путката майчина соросоидна!!!

Немам нерви да изчета всичко. Виновни са милозливите и гостоприемните, които си мислеха, че като пуснат ония те ще работят, ще се приобщят и ща са кротки като агънца. Окепазиха цяла Европа с политиката си.

Краварите ще правят атентати в Европа, за да обвиняват Русия. САЩ са големи проклетници, цял свят пропищя от тези сатанисти.

Ти си от най тъпите ботове на траверса мутропрофанов

Хей, ДИРник, твар безмозъчна, ти пак ли триеш(и блокираш) ма, миндил ТЪП???!! И като изтриеш кво - всичко ще е окейско, прекрасно, ток и жица, а? Ти еба путката майна малоумна! Довечера кат легнеш да спиш и ще напълня целия този лайнян козяшко-соросоиден сайт с моите коментари! А като се обърне палачинката, 100% сигурация, че от ДИР-а начело с Мониката и серГЕЙката първи ще хукнете към Дунав-мост да посрещате с питка, шарена сол, бъклица и дрян. Мърши долни!

Прост и беден азиатски тъпунгер

Даваме оръжие безчет на Осрайна, тя го продава на който си иска и после оле мале атентат в Европа. А горката Европа се напълни със знайни им незнайни спящи клети, готови да бъдат активирани по всяко време и ще ни гърмят с нашето оръжие. Идиоти Еврогейове сър

х а хаа.....да разтваря бузи и да ги пленяваа

Честно казано.....ще бъда изненадан ако няма! Не пише какво казва Британското разузнаване, само на тях вярвам :)

Отсега трябва да се знае кой ще носи отговрност когато това се случи и в България. Това са всички онези политици които не са депортирали варварите или са се сългасили да ги приемаме. както и собственици на медии, които омаломажават порблема, та дори ни убеждават, че това било културно богатство.

Това е добър ориентира за близките на жертвите кого да линчуват, тъй като на правосъдие не може да се разчита.

Плебсът не трябва да живее спокойно, трябва да е в паника и страх. Операция ""Гладио" е отново в действие, дали са джихадисти или марионетки на службите, все тая, терор да има.