Шефът на МИ 6: Безпрецедентна е заплахата за Великобритания

За безпрецедентна терористична заплаха, надвиснала над Великобритания, предупреди вчера шефът на МИ 6 Алекс Янгър, цитиран от "Дейли мейл".

Обратно в новината

Коментари - Шефът на МИ 6: Безпрецедентна е заплахата за Великобритания | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Виж като свалихте Кадафи, как Либия цъфна и върза. Сирия беше единствената светска държава пълна с мюсюлмани в региона. Като го свалите Асад кой ще дойде, като почти всички от комшиите им искат част от Сирия, или поне под тяхно влияние. Свърши локума и рахата. Да видим, че и вие скочихте над 1.3 трилиона външен дълг - почти двоен от кризата 2008. Ако всяко излизане от криза струва по над половин трилион, вече няма кой да плаща.

Янгър да се сети, че неговото ведомство първо най-услужливо раздуха лъжата за наличие на химическо оръжие в Ирак, играейки го първи щатски блюдолизец. Разсипаха тази държава само дето Саддам спря да продава иракския петрол за долари. Мисля, че правилно се е уплашил, злото не бива да остава безнаказано.

А колко векове Вие, вашата Империя тероризира и ограбва цели континенти!! Долни твари!!

И защо заплахата е към Великобритания, а не към Русия???

Ами зашото бюджета ни не стига и си измислихме терористични заплахи за да ни дигнат джобните.

мене ми е през дедовия за Великобритания...

Много е тъп тоя, затъпел е от лизане на краварски задници...

Безпрецедентна е заплахата за Великобритания Сигурно има за какво.

Путине! Путине! Ах ти македонска мъко...!!! Упс, грешка! ..........Ах ти британско мъко!!!!

И на английските педали Путин им е виновен.

Янгър дигна голем джангър.МИ-6 да не е имало близка среща с МИГ-29.

Ко стана с оня Мокрой 33, дето не уцели палубата на мазутовоза и се пльосна в Средиземно море? Извадиха ли го, или ще става подводна база на ВКС на Русия?

Говорят си от острова, все едно е на друга планета. Като бомбиха насам-натам, мислиха ли каква е вероятността България, Гърция и Италия да бъдат заляти от престъпни "мигранти"?! Хем, че сме им съюзници! Ревнали ми на руснаците да им се грижат за вътрешната сигурност. Целия свят, трябва да ги мисли как да им е удобно.

Това нашият народ го казва с думите:- кой ми сра в гащите! Путин биел ИД в Сирия, а ислямистите щяли да ударятв отговор Англия! Айде бе, Путин пак ви е виновен. Тоя явно е фен на великият Мирча Кришан!

Поредния изперкал англосакс!

Е нали ние бяхме лошите? Нали ние им съсипваме държавата, пък тия зузурливите са много добри и няма проблеми. Са кво реват като ощипани. Каквото са надробили това ще сърбат. То не е човешко, ама ако им думнат някой мол, може пък тогава да се сетят, че българите сме като тях, идваме си интегрирани и не мислим за бомби, а как да си уредим живота, бачкане, данъци и си гледаме кефа...

Какво какво, чакай малко "хаоса който Русия била предизвиквала в Сирия". Тия западняци съвсем изтрещаха, на черното взеха да казват бяло.

....Е МНОГО СА НАХАЛНИ.ТЕ БОМБАРДИРАТ,ТРЕПЯТ,ФИНАНСИРАТ ТЕРОРА,А ИСКАТ ДА МИНАТ БЕЗ АТЕНТАТИ........МИ МН.ЯСНО ЧЕ ЩЕ ИМ СЕ ВРЪЩА !

симо

Борис Джонсън ви го каза ЯСНО .Но нали сте си империя,мръсна и гадна -това можеш да излъжеш.Надявам се ББС не те е отразило.

Чакай малко, Джонсън нали е педал, а вие мразите обратните? Или обратните, обичащи Русия, са най-правите обратни?

"Човешката трагедия къса сърцето ни"....А не е ли трагедия изгарянето на живи хора в Одеса ,убийствата в Донецк ,убийствата на мирни жители от вашите бомби в Югославия ,Либия,Сирия ,Ирак ...Гнус ме е от вас ...

Бомбандировките на Великобритания не предизвикаха ли терористични атаки ,Великобритания не участва ли в коалиция САЩ и сие ,които саздадоха и поддържаха терористичните групировки !?!В Русия ми е надеждата ...

Кой ги публикува тия идиотщини?Ако тоя Шеф от МИ-6 го е казал това , значи е топ идиот, но това не значи , че трябва да го разпостранявате !ВРЕДНО Е!

Не е идиот-само се прави на такъв за да оцелее!

да минута изключете, че Русия съществува! Няма такава страна и няма такава путка, пардон, патка Путинова. Само за момент, хипотетично...какво ще се случи - напишете сценарий...въобще ще има ли някой от....отсрещната страна или отборниците само от Великия отбор ще си подхвърлят топката - помежду си, с удари под пояса. Така че сега изключете и ще видите как нещата си идват на местата - Русия е нужда, дори и за това, че разлайва кучетата :-

терористичното бомбардиране на метрото им, не си спомням годината, ПАК ли беше БЕЗ-ПРЕЦЕДЕНТНО организирана и под въздействие на Русия?

Тъкмо се чудех, кой ще е виновен...е, как кой - Владимир Путин, и неговата Русия.....брей, той щял да нахлуе в Япония, Канада, България...на Марс, Юпитер...и къде ли не още..нали, така се изказал вътрешния министър на Украйна на посещението си в Канада. Сега и Великобритания - МИ-6...тоя човек Путин друго не прави...:) Вече стават смешни с тия изказвания. Добре, че са Путин и Русия, че иначе ще умрат от скука или ще се избият по между си тия смешници.

Абе по филмите - Джеймс Бонд, Шерлок Хоумс да си помисли човек, че са умни тези хора. Малко по-късно гледаш шефа на МИ6 какви ги сипе и направо язък за усилията за добро реноме. Казваш си този само е дишал нещо снощи.

ТОЙ ПУТИН Е ВИНОВЕН И ЗА ТОВА ЧЕ ИЗВЕСТНОТО БРИТАНСКО СИРЕНЕ СТИЛТЪН Е МУХЛЯСАЛО :)

Според господарите на путин чрез установяването на демократичен ред в украйна,нато се бил доближил много до границите на русия.Каква ше е разликата от изстрелването на една ракета с примерно 1000 км по-близо до москва.Ми в единия случай московчани ше могат да стигнат до метрото и да се скрият.В другия-няма да могат.И к'во след като се скрият в метрото, там ли ше останат за винаги.Щото то изобщо няма да е за излизане от метрото тогава.Толкова "хубаво" ше е на вън.Така че обяснението с приближаването на нато до границата на русия е тъпо,най-малкото.Доста по разумно е обяснението че ако украйна тръгне по цивилизования път,след 10-15г РАЗЛИКИТЕ МЕЖДУ РУСИЯ И УКРАЙНА ШЕ ПОЧНАТ ДА СТАВАТ все по-ОЧЕВИДНИ.И когато "обикновения руснак" погледне през оградата ше вижда неща които сигурно никак нема да са му приятни.И ше почне да пита...От това се страхуват господарите на путин.Нали ясно е путин е господин никой,един милиционер поставен на президентското място от някой.А господарите му-тези които измислиха и "умрелата лисица" горбачев-това е еврейската комунистическа върхушка която изобщо не е губила власта в русия през последните 90г.Тази върхушка има само една единствена цел-ЗАПАЗВАНЕТО НА ВЛАСТА СИ НАД РУСКИЯ НАРОД НА ВСЕКА ЦЕНА.Като тази цена може да бъде и унищожаването на живота на земята.Това е.

Вече си мисля, че руският президент е извънземен, изпратен, за да обърква плановете на земляните. Истината е друга и се нарича мултикултурализъм - несполучливият експеримент на някои политици да смесват нещо, което не може да се смеси. Вместо да помогнат на народите, чиито богатства са ограбвали, големите държави ги привличат като евтина работна ръка. По-интелигентните се радикализират и резултатът го виждаме. Путин едва ли има нещо общо, по-скоро е оправдание за грешките на Запада.

Русия поела инициативата- Ангия ще пати. Я па тоя. Сънувал е цяла нощ хлебарки и се е повредил.

Време е крадците и лъжци от западните страни да западнат. Ако ги няма ще е най-добре!

Бахххх го........Тоя Путин, бил вселенско зло бре! Направо Зъл бог!

В Лондон свършиха памперсите за възрастни! Шефът на МИ 6 Алекс Янгър се е презапасил, цитират от "Дейли мейл".

истока и запада си смениха местата сега пропагандата на щатите и западна европа се базира основно на лъжа ... преди това това беше валидно за источна европа .... знаем как свърши ... лъжата няма сила ...

иЗток,а не иСток, и Европа, а не европа, аман от неграмотници.

Има някаква символичност в тези неща. "Истока" от " ий стока". За "европа" - ясно е на всички, че вече не си заслужава главната буква

англия,израел,сащ,франция ,турция организираха и осъществиха разрушаването на сирия,ирак,йемен,ливан,либия !да не би да са очаквали награди от населенията ,където почти няма гейци ?

Кой предизвика хаоса в Сирия, че не разбрах ? Я пак ? Кой гласува ежегодна финансова помощ за терористите, които се бият срещу правителството ? Кой свали режимите в Ирак и Либия и Египет и съсипа целия Близък Изток ? Кой питам ?

идеята е била на мосад и ми6 !

Сами си създават врагове а после другите им виновни. Да не би Путин да създаде Ислямска Махала? Кои създаде така наречената (умерена опозиция) в Сирия? Най опасните пришълци идват от Афганистан и Пакистан. Афганистан е под контрола на американските сили, а в Пакистан английския е официялен език, въоръжени са с американско оръжие.

една пакистанка, която познавах, искаше да живее в Англия, при условие, че в Америка не й пречеха с нищо - ходеше си с фереджето на работа, не работеше добре, но я търпяха и не смееха да гъкнат и да се заядат с нея началниците й, и въпреки това на нея й се ходеше в Англия....може би пък вече Англия да не е същата...сещам се сега какво ми казваше...в Англия се живееше по-свободно :-

kam maloumnika nare4en 'cenitel' abe lioxman.abe negramotnik oti pi6e6 trebva, a ne trqbva?

"Човешката трагедия къса сърцето ни" - да ви имам лицемерието. Къде бехте, като стотици хиляди цивилни загинаха в Ирак и Афганистан с вашето пряко участие, лешояди?!

И милионите при сталинските репресии

За Иосе Джугашфили виждам, че говориш. Че тоя е грузинец, не руснак. Я ми припомни, грузинците не бяха ли и те първи приятелки на ФАЩ след разпадането на СССР?

Егати въпроса задаваш! Къде може да са били? В бомбардировачи и танкове, стреляли са по иракчани и афганистанци. "Гледам ги тия деца през оптическия прицел на снайпера, и ми се къса сърцето колко млади ще си заминат!"

Добре, че са мейнстрийм медиите да ми кажат, че трябва да правя атентати.

Има статистика, според която терористите правят атентати 90% в държавите на техните създатели, покровители, спонсори и използвачи. Което ме навява на мисълта, че или МИ 5 и 6 не са платили поредната вноска към терористичните водачи, или не са им осигурили убежище.

Тогава в Россия нямаше да има и камък върху камък останал!

Руските фашисти ли ти набиха тази мисъл отзад

Гледай сега. Когато искаш да поробиш собственото си население, трябва да го държиш в страх. Ще припомня, че покрай тези "изключителни заплахи", англичаните приеха закон, който забранява силната криптография в потребителски устройства и задължава производителите да могат да разкодират всяко устройство. Следващата стъпка е да поискат да им бъде предостсавено необходимото оборудване сами да го правят, за да не може обществото да им търси сметка. С други думи, пълна свобода и безнаказаност за силовите структури в държавата.

prodajni idioti, koi im pla6ta da se izkazvat po tozi na4in. ruslacite lupat v Siriq i zaradi tova islqmska darjava 6te lupa London- Maloumnici. Po vsqkakav na4in gledat da izkarat rusiq kato nai - golemiq vrag a vsa6tnost vraga koito sazdava voinite e otvad ostrova - nali znaete!

Аз съм ценитела...Заслужава ли си да коментирам.Общо взето не.Защо?Ми щото аз таа песен аз я пеа вече повече от година.След крим.Какво следва?Ми следва съответните институции в цивилизованите страни да прочетат това което аз съм написал.И по-точно да си формулират КАКВО ПРЕДСТАВЛЯВА ДНЕС РУСИЯ.Требва да ПРОУМЕАТ ЧЕ ПУТИН Е един тъп милиционер и нищо повече.ПАРАВАНА НА ТЕЗИ ДЕТО ГО СЛОЖИХА НА ТОВА МЯСТО. СЛЕДВА ДА ПРОУМЕАТ ЧЕ ТОВА Е КОМУНИСТИЧЕСКАТА ЕВРЕЙСКА ВЪРХУШКА В РУСИЯ,която измисли и "умрелата лисица" горбачев, комуниста "реформатор"-хаха. Следва и да попитат евреите в цивилизования свят ЗАЩО СТАНАХА ГАРАНТИ НА УПРАВЛЯВАЩИТЕ ЕВРЕИ В РУСИЯ,ЗА ДА ДАДЕ СВЕТА ОЩЕ ЕДНА ВЪЗМОЖНОСТ НА ЕВРЕИТЕ В РУСИЯ ДА ЗАПАЗАТ ВЛАСТА СИ ТАМ през 1989г.ЗАЩО ПОЗВОЛИХА НА РУСИЯ ДА СЕ ПРЕВЪОРЪЖИ С БЕЗУМНИТЕ ЦЕНИ НА ЕНЕРГО-РЕСУРСИТЕ.И накраа да проумеат ЧЕ САМО РУСКИЯ НАРОД ,КОЙТО Е НАЙ-ГОЛЕМАТА ЖЕРТВА НА РУСКИТЕ ЕВРЕИ МОЖЕ ДА СПАСИ СВЕТА ОТ ЯДРЕНОТО УНИЩОЖЕНИЕ. уНИЩОЖЕНИЕ КОЕТО УПРАВНИЦИТЕ НА РУСИЯ НЯМА ДА СЕ ПОКОЛЕБАЯТ ДА НАПРАВАТ КАТО ВИДАТ ЧЕ ГУБАТ ВЛАСТА В РУСИЯ.За това руския народ всячески требва да бъде подпомогнат да осъществи тази своя мисия.Така той ще избави себе си и ще спаси живота на земята.

Явно Британците са обещавали нещо на ИДИЛ, не се е случило заради Руснаците и сега са се изнервили.

Изглежда службите на цивилизованите страни вече са проумели че положението е сериозно.Руските евреи комунисти натискат.Интересно дали нещо се е случило или се случва в момента но така или иначе това е факт.За това политиците на запад требва да проумеа че РУСНАЦИТЕ ПО СВЕТА СА ВЕРОЯТЕН ТРОЯНСКИ КОН.И ТЕ ТРЕБВА ДА БЪДАТ ПРИТИСКАНИ ПО ВСИЧКИ ВЪЗМОЖНИ НАЧИНИ.Същия требва да е подхода и към мюсюлманите по света.Проблема е на мюсюлманите по света.Щом искат да живеат в европа,те ТРЕБВА ДА СИ ОПРАВАТ БЕСНИТЕ ПСЕТА.Не може майката ма единия от терористите у франс да ми вика "ми аз не знам кво прави детето ми".Вкарай таа кучка в затвора и ше видиш как останалите арабски кучки ше проявяват по- голем интерес кво прават децата им.За това и руснаците по света требва да бъдат притискани да КОВАТ свите роднини в русия.Иначе обратно в москва .Това е.И без задръжки и сантименти.Няма място за такива слабохарактерни.

Освен това от всички действиа на руските евреи ясно се вижда че и минимални компромиси са НЕДОПУСТИМИ.Русия требва да бъде изолирана от всекъде.Икономическите жвръзки требва да бъдат сведени до минимум.С русия требва да се търгува само в краен случайСекви енергийни проекти с нея требва да бъдат блокирани.И ЕС требва да забрани на БГ да плаща за белене

Да вземеш да смениш дилъра викам аз

нормален житейски кръговрат, велики цивилизации западат, раждат се и израстват нови. Римската империя отдавна е в историята, скоро Британската и тя отива натам. Самият факт, че най-популярното име за новородено в Лондон е МОХАМЕД и самите УЖ англичани си избраха за кмет на Лондон пакистанеца-мюсюлманин Садик Хан, трябва да ви говори колко са им промили мозъците и как вече са се прежалили...

Англичаните не очаквах да са толкова плиткоумни. Това изказване на шефът на МИ6 буди само смях и съжаление.

"Човешката трагедия къса сърцата ни"...БОЖЕ,БОЖЕ,АКО ТЕ ИМА ЗАПОМНИ ТОВА ДО МОМЕНТА КОГАТО ТЕЗИ ЛИЦЕМЕРИ ЗАСТАНАТ ПРЕД ТЕБ!

Толкова са нежни тия англичани, направо да ти се скъса сърцето. Ще кажеш, че не са изклали и подчинили половината свят. Там не е било трагедия. Там е било за короната. Гиди мръсници...

Ъ-ъ-ъ-ъ, значи руснаците понеже лупкат ислямистите, те ще се взривяват на острова. Руснаците понеже щели да превърнат районите където се развъждат в пустиня, то т'ва щяло да им увеличи популацията. Продължавам да се чудя, умерените екстремисти, ако не трепят Асадовци, ще трепят британци. Чакай още докато руснаците ги бомбардират, те планират атентати в Лондон?! Представям си каолко повече свободно време биха имали, ако не ги лупкаха. С'а верно, че ние сме прости ама на този логиката му някава уникална, което я разбират само специално обучени в западните ценности.

Публикувате тъпи изказвания на тъпи политици и получавате от нас тъпи коментари. Защо не публикувате някое умно изказване на някой умен политик? Или нямате такива на склад?

Tака е,днес ме спряха кукуте на нотинг хил ,еи така ,щото съм брадясал,половин час проверки мани,мани...

и що си брадясал, или викаш арабската мода те влече и песните на Фики.. Карай, такива общи работници строители в Лондон като теб сме ги прежалили отдавна.

щото ми е кеф да си ходя брадясал, баи ганио.общите работници от панелката ти в надежда не ме касаят ,ама чак па да си българин малко ме съмнява...насраните задници като теб плюят по форумите ,а брадясалите скитници си живеем живота по чужбината.анадъмо,фики?