Американското разузнаване: Москва е поканила Ким Чен-ун

Шефът на националната разузнаване на САЩ Даниел Коутс твърди, че лидерът на Северна Корея Ким Чен-ун е поканен в Русия.

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Събор на откачалките поканете и Тръмп , да сте в пълен състав !

:-) ами имат право да си канят който си искат ... вече е проблем всичко, което реши да прави Русия ли?! То не бяха допинги ... отрови и какво ли още не за тях.

А американското разузнаване знае ли че и Тръмп има намерение да се срешне с Ким.?

Не е проблем , да поканят и тръмп , и да ги посети СКЪП ГОСТ ОТ ИДИЛ !

Лошото е, че света бавно и уверено върви отново към двуполюсния модел, който уж бше задгтрбен след 1989-та...

Това, че са разкрили голямата конспирация, че Ким е поканен в Русия, направо оправдава трошенето милиардите на американските данъкоплатци! Страшни разузнавания имат тия наши "партньори" бе! Сега очаквам да кажат кога ще открият датата на срещата между Ким и Тръмп, както и между Путин и Тръмп и тогаз ще искат да им отпуснат още няколко милиарда...Не че ми е работа, ама от просто любопитство питам.

питайте спецслужбите на Китай бе, вие съвсем откачихте: "Според сведенията му спецслужбите на САЩ биха искали да знаят какви теми ще бъдат обсъждани с Ким в Москва. Надяваме се да разберем за какво ще говорим, добави той." Вие, спецслужбите ли ще говорите?

Тия май сичките са се надишали с "Новичока" на Борис Джонсън и Тереза Мей.

Россия е лидера на проспериращия свят! Тва Иран, тва Сев.Корея, тва Сирия, тва Венецуела! Все страни за пример, за които западните егейци могат само да си мечтаят. Час по-скоро трябва да обърнем нашия курс и да се присъединим към този светъл,справедлив и успешен клуб!

Не още, но ще го разкрият в най-скоро време! Цели 15 служби се занимават с този проблем.

Това така е казано, че все едно голямо лошо. Ми то и Тръмп каза, че е готов на среща с Ким Чен Ун?

Ким няма право да се среща с други лидери ли?

А среща с Бойко, кога?

Ами тавариш Ердоган? ами Аятолаха на Иран? Къде без православните лидери на Новия свят?

"Според сведенията му спецслужбите на САЩ биха искали да знаят какви теми ще бъдат обсъждани с Ким в Москва." Това звучи меко казано идиотско и очевидно в службите са им останали само идиоти. Искали....ми искайте си. Някой да ви бръсне за живи?

американски тъпоъгълници тоя човек може да се среща с кого си иска!!!! вие ли ще кажете с кого да се среща вземете и си оправете тъпата държава където се стреляте като малоумни бе

Поканила го е на чай от препарат за вани, с подсладител дурачок.

Само сатрапи се срещат със Джуджето.

Аз съм координатор само на баба ми и дедо ми и че кажем, че тая среща вече е проведена. Тоя Джеймс Бонд кърти мивки.

Ще ти спрат издръжката от Козяк.Защо наричаш американските президенти сатрапи?

Искали да знаят американците, ама пита ли ги някой. Ким ще бъде "подкован" и няма да допусне историята от 2005 г., когато веднага след подписване на тогавашния договор САЩ го игнорираха и започнаха да извиват ръцете на С.Корея. Сега такъв сценарий е немислим. Който трябва, ще знае. Останалите - в миманса, където им е мястото.

Лидерът на Северна Корея Ким Чен-ун е поканен в Русия. за да обясни на неукия Путин и да го научи как правилно се управлява една Велика държава, каквато е КНДР!

По-енергично, мурзилки! Тавариш Путин чете форума и е недоволен от вялото громене на Краваристан!

Корееца е пич!да се изрепчиш на най-милитаристичната държава/краваристан/ и перукера да преглътне си е за уважение!и не корееца ще ходи в краваристан а перукера ще му иде на крака!А колкото за интереса на краварите за темите които ще се обсъждат Путин е заявил,че след срещата ще бъдат изпратени в кравария копия от протоколите на разговорите!тъй,че разни ЦРУта не се хабете всичко ще ви бъде поднесено на тепсия!!!

jingiby

Няма дакава дума в българския език - денуклеаризация! Пише се - ядрено разоръжаване...

Сигурно имат предвид отделяне на ядрото от клетката.

И още тоя Ким е много по човек от пиндоските канибали които ограбват народите от цял свят!!!!!!!!!!!!!!

Китай, Корея, Русия, Иран, всички натопорчени срещу САЩ, как няма да треперят от такива съюзи?

Тия двамата "лидери" ако си разменят местата няма да се усети никаква разлика в държавите им.

поклонение при ментора си...

и твоя краи идва, не се радваи толкова много

Айде и нашето модераторче застъпи на смяна! Всички неправилни и накърняващи доброто име на комунистическите вождове коментари ще бъдат изтривани. Слава на Ким Чен, Слава на Путин, Слава на Ердоган, слава слава слава!

мястото му е при путин.Те са като дупе и гащи

Американското разузнаване е в ступор. В момента там по заповед на Дони се "разследват разследващите" и окопалите се пенсии ги тресе треска. Хаоса е пълен и ... необратим. Подходящ момент китайците да си напазаруват агенти инсайдъри. Това ще е крайния резултат!

Ами поканете го вие де, нали искате да стоплите отношения. Нали искате цялата слънчева система да е демократична? Поканате го човека, почерпете го, поговорете си. Нали сте загрижени да няма глад, войни и тн. Да, ама не. Не ви стиска, а и не искате. Искате да отидете там със скапаните си самолети, и както винаги - да посеете демокрацията отгоре, да отворите 288 Макдоналдса, и да бичите доставки на кока кола и порно списания. Щото хората там са жадни за това, точно като нас след 1989-та. Ама бъдещето не е в Макдоналдс и Кока-кола, а в истинска дипломация, щото света бавно и упорито върви към Трета война. И както е казал Айнщайн, четвъртата ще е с камъни и пръчни.

ма мноо си умън ба. бреииии че специалист по разузнавателните разузнавания в разузнаването, бре бре бре...

Хайде холан, Русия да докладва на САЩ кой ще кани и за какво ще говрят? Съвсем се уляха атлантиците, още малко и ще питат Путин защо не им е поискал разрешение. А тези шпиони които "разкрили" за тези намерения, да не са от тези изгонените, та сега могат да си лъжат на воля.

другаря цеко се изцека по въпроса....

И да слагаш минуси, все тая брат. Аз никак не харесвам и не одобрявам корейския кретен, но и не искам нещата по света винаги с бомби да се решават. Ти да не би да искаш?

слава на уникалната българска простотия - слава слава и пак слава

тъпите путиноиди не пропускат възможност да плюят против наи-великата страна на света USA - плюите си другари дебили колкото си искате че дано ви поолекне малко че ми е жал за вас нещастници

" .....спецслужбите на САЩ биха искали да знаят какви теми ще бъдат обсъждани с Ким в Москва. " КОЛКО СА ТЪПИ !! ЕСТЕСТВЕНО КОГАТО СЕ КАЖЕ РУСИЯ СЕ РАЗБИРАТ ДВЕ НЕЩА - оръжие и газ! ГАЗПРОМ е с проект за газоснабдяване на СЕВЕРНА и ЮЖНА Корея. СЕМАФОРА СЕ ОБЪРНА И РУСКАТА ГАЗ ВЕЧЕ ВМЕСТО НА ЗАПАД ТРЪГНА НА ИЗТОК!. В ЕВРОПА ГАЗ ЩЕ ПОЛУЧАВАТ САМО ДВЕ ДЪРЖАВИ - Турция и Германия. Останалите ще внасят с консервени кутии газ от Америка. Нали това искахте! Получихте го! Тъпанари такива!

НАЙ ВЕЛИКИЯ ДИПЛОМАТ НА БЪЛГАРИЯ БОЙКО ЩЕ РЕШИ ВЪПРОСА И ПРОБЛЕМИТЕ НА СВЕТА! СКОРО ТОЙ ЩЕ НАКАРА САЩ И РУСИЯ ДА СЕ ПОМИРЯТ! ТА КАЗАНО ПРОСТИЧКО КАТО ЗА БЪЛГАРИ: ПИЧАГИИИ ДУПЕ ДА ВИ Е ЯКО, ВАС НИКОЙ НЕ ВИ БРЪСНЕ ИЗОБЩО НИКОЙ НЕ ВИ МИСЛИ ЗА НАРОД, ПА ДОРИ И ЗА ДЪРЖАВА!

Северна Корея там цари чистота ,ред ,спокойствие.Малко данни.Статия "Северна Корея:от другата страна на либералните лъжи"-показани са доста снимки.В СК средното образование е задължително,99% грамотни.Наблягат на науката и техниката.Има изображения на "Храмът на науката и техниката-Севрна Корея.Има за какво да разговарят 2-те страни ,а и Русия е суверенна страна ,кани когото си иска.