Разузнаването осъдено да плати на ген. Киров 15 000 лева

Държавна агенция "Разузнаване“ (ДАР) беше осъдена да плати близо 15 000 лева на бившия си шеф Кирчо Киров.

Обратно в новината

Коментари - Разузнаването осъдено да плати на ген. Киров 15 000 лева | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Какво правят повече от нас тия тюфлеци, които 1-во им плащат заплатите от нашите данъци, и на всичко отгоре, пак от нашите данъци им плащат 20 заплати, затова че са лежали и затлъстявали 40 години. Е няма такава държава!

Когато цялото това съдене започваше на всякъде по форумите пишехме и знаехме че такивата винаги биват оправдавани и винаги те осъждат държавата . Ето сбъднаха се нашите предвиждания .

Някакви мутреси го преследват, но той обеща истината да излезе.Ще има изненади!

ЕЙ, БАТЕ БОЙКО, ЗАПОЧВАШ ДА ПРЕКАЛЯВАШ!!!! ТОЯ, ВМЕСТО ДА ГНИЕ ВЕЧЕ В ПАНДИЗА, СЪДИ ДЪРЖАВАТА ЗА 15,000!! КАКВО СТАВА БЕ БОЙКО, НИЕ ПИЧОВЕ ЛИ СМЕ ИЛИ МЕКИ КИТКИ???

Този го осъдили на затвор, а той тръгнал да се жалва за някакви си 15 000. Няма срам този човек!

Сиреч данъкоплатците, заради малоумията на гърбави управници!

тия разузнавачи, деба!Треперат над хероина, като над седмаче!България - Колумбия на Балканите!

във властта само правят тъпи, които само ни ощетяват. Кога тези щети ще бъдат изплащани от джобовете на виновни????

Само да попитам, че ми стана много интересно, кой точно от..."държавата" ще плати тези 15 хиляди лева??? Има ли си той име, персонифициран ли е или е просто лицето... "държавата", защото в тази държава живея и аз, а аз не искам с моите пари да се плащат грешките на клатикуровците, които са на служба към нея!!!

Тези пари да ги платят Тиквоний и Плюнката !

има бе мартинчо, както винаги ти, аз и останалите!!;))

Ето това е истината за правата у нас.Някои са по-работливи, по-защитени, по-оценени и получават десетки хиляди след пенсиониране.Интересно е да се направи журналистическо разследване и съм сигурен, че ще се установи, че служители на ръководни длъжности не излизат с отпуски с години -4-5, кой колкото обича.Но дали наистина не се били в отпуск, или не са го регистрирали, като всички останали.Това е другия начин да се краде от нас.Обикновения граждани не може да се добере и до 2 заплати след пенсиониране/коя частна фирма би ги платила?/.Та това е положението у нас.

Те нямат нужда от отпуски, пускат си разни измислени командировки, полети бизнес-класа, 5 звездни хотели, командировъчни, които всички ние плащаме. Че той ако излезе в отпуск, нали сам трябва да си плати почивката!

гьонсуратлък

Боклук!

А като осъди държавата в Страсбург?

Да не би вече да е профукал откраднатото, че сега требе да го подпомогнем!

Така описаните събитя показват че по-добрите юристи са на свободна практика... а държавата за пореден път надплаща заради това че се скъпи да си наеме кадърни адвокати.

Как ще станете европейци като не уважавате решението на съда?Прав или крив, съда е съд!

Защо не е зад решетките това подобие на човек?

Този дембел е получил стотици хиляди левове като се е пенсионирал за работа,която е била да "предава" предателски сведения на Москва !!! и сега от нашите,народните,пари ще му платят още 15 000 лв ОБЕЗЩЕТЕНИЕ !!!!! Представяте ли си ,драги българи !!!??? Нечувана далавера на комунист-предател с наши пари! Кой му ги дава? Този,който му ги дава е за разстрел!

Ама вЕрно си прост.

Това изч..дие вие наричате ГЕНЕРАЛ. Браво изч..дие ,сигурен бъди ,че с тези пари нищо добро няма да видиш,защото са незаслужени. Махнете му снимката на ,че ще повърна. Има ли семейство този,как живеят с него?Не се ли срамуват?

Пред парите всичко пада ничком и се прекланя. Каквото и да ви говорят...