Ексшефът на разузнаването Кирчо Киров отива на съд - източил 5 млн.

Военноокръжна прокуратура-София внесе във Военния съд обвинителен акт срещу бившия директор на Националната разузнавателна служба генерал-лейтенант от резерва Кирчо Киров. Той е обвинен, че е присвоил повече от 4,7 млн. лева.

Обратно в новината

Коментари - Ексшефът на разузнаването Кирчо Киров отива на съд - източил 5 млн. | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Жена му веднага да се изгони от ДКСИ, където е директорка. Срам и позор! Преди време на нейното място не беше назначена жена с английска диплома и пет чужди езика. Цвета Маркова направи всичко възможно да я изгони, за да назначи жената на бай Киро без всякакъв конкурс. Върнете компетентата специалистка от Брюксел и я направете директорка час по-скоро!

4.7 милиона. - "капка в морето" - на близо 3.5 милярда завлечени от мишоците на ДС от външнотърговски дружества и скрити авоари в чужди банки.

За съжаление, такава възможност винаги е съществувала в тази служба, но е истинско безобразие да бъде извършена в такива големи размери.КК е тясно свързан с Първанов и номенклатурата в БСП и има вероятност средствата да са ,,излетяли,, в тази посока.

генерал кирчо е комунистически тупан. за тях кражбата е хоби, защото всички те са болни от клептомания. затова са станали и комунисти, да преразпределят и усвояват материалните блага, създадени от можещи и мислещи хора.

Или съм недоразвит, или информацията е крайно противоречива или има нещо свръх НЕЯСНО!! Хем внезапно уволнен, хем по изявления на ББ "докладът бил само за прокуратура", хем става съветник на ББ?????????????????

Няма нищо неясно. Хронологията е (1) КК напуска НРС, (2) ББ назначава КК за съветник, (3) Излиза докладът за работата му в НРС, (4) ББ го освобождава и дава доклада на прокуратурата.

Подлизуркото! Нагаждачът. Наколенчикът на всяка власт. Използвачът от всяка власт... Ментърджия. Не вярвам да е свършил, каквато и да е полезна работа за държавата. Страхливец. Не би могъл да поеме чужд риск за да краде. Правил го е лично, в своя "разработка" за да няма свидетели. Но няма как да не останат следите в делото и 1100 платежни документа да не повдигнат съмнения!!? Че то на Олдридж Еймс от ФБР не са му платили толкова пари за да шпионира за Русия.

Този е направо професионал! Е, малко силно казано, защото са го изловили, а и навярно си е мислил че е станал неуловим и апетита му е растял. Изключителна наглост! Фалшиви документи, фалшиви дела. Лошото е, че е човек, който е бил в кухнята на нещата - баш в разузнаването и знае много, включително и как да си спаси кожата. Сега лекари ще му намерят 101 болести изискващи домашно лечение, адвокати ще намерят смекчаващи обстоятелства и няма да ги види тези от 10 до 20 години затвор.

По какво се различават Пеевски и Киров?Е Пеевски не е крал пък и двамата са били хора на Цветанов и Борисов!Г-н Костов,какво ще кажеш?Кой е крал повече ГЕРБ или другите?

Ти си гордост на вашата партия.

Един прост въпрост: Има ли в Бг държавен чиновник ,който да не е ЗЛОУПОТРЕБЯВАЛ ?????

А народа протестира ,смятайки ,че ще се поправи нещо в тази държава. Толкова голяма мръсотия,че няма изчистване. Явно сме били много богата държава .Изобретателна е българската нация

най-накрая не се е отчел и.....................

Разузнавач да го хванат? Егати разузнавача.

След това следва втория път и така като свикнеш ставаш достъпен за всички.

Тиквата нали обясняваше, че следващите 6 месеца не завижда на този, който е премиер? Какво се възбужда и иска да абортира нещо, което вече е заченато? Да се разкара с неговото инвитро, че урудяса нацията с некачествения си матрал! Да го взимат от Банкя с патрулка, заедно с Кирето.

Крал е за себе си и БСП.

АМА ПОНЕ НЕ КРАДЕ САМО ЗА СЕБЕ СИ, КАТО НЯКОИ ДРУГИ.

А пък на тебе ти е симпатичен, понеже е крал за бсп.

Dо сега не видяхме осbден ! Mоже пbк и да видим !!! знае ли човек !!! Kато си крадат сите заедно "гарван на гарван око вади ли ?"

януари 2004 г.: С президентски указ полк. Кирчо Киров оглави като титуляр Националната разузнавателна служба (НРС) и се удостоява със звание "бригаден генерал".

Dобре сме, ама ке се оправим . Hационална Pазyзнавателна Cлyжба се оглавява от наи-големuя бандит и крадец ! Kе се оправим, ама никогиш ! Dобре, че има терминал-2 и еднопосочни билети ! Hяма повече да гласyвам ! просто не желая с вота си да yзаконявам кражбите на бандитите, кoито ни yправляват !

Като всеки от отявлените бг крадци бъде накаран да върне поне по 4 милиона от накраденото, България ще стане Швейцария на Балканите за по-малко от 7-те си милиона жители!

HE става !!! Oни си крадат заедно во главе с магистратите ! Hяма как да стане с тяхната си сbдебна система, пардон сbдебна яма !

просто им плащат да протестират за да минат метар но волен е в корупцята а тои ще им извади кирливите ризи докат не ги разбяе като група и след това избори и ще разбие и дпс мисля си че през миналя мандат герб не му дадоха да разбие дпс иначе волен щеше да го напраи по сущя начин

Изречение без начало, без среда и без край... изречение ли е?! Нищо, ама нищо не ти разбрах!

Ако това е истина, такова нещо и в сценарий на Холивуд не може да се случи! Не са им толкова развинтени фантазиите на сценаристите!

какво става в тази държава? Всеки ден компромати, а от ляво,а от дясно,то СРС-та, то флашки. Мисля,че се побъркаха по делбата на баницата.Побъркаха и народа.Какво да се предприеме- знае ли някой?

Браво Кирчо добре си се накрал.

На този Кирчо защо са му чак 5 милион

Той от тях е раздал ,където трябва!

На мен всъщност ми трябват повече! Ние с вас имаме различни нужди! Вие от 5 лв. повишаване на заплатата, ние от 5 милиона!

Скарабей,дай да бутаме Киров,тука за него става въпрос после Станишев,но той сигурно нищо не е заменил,ако знаеш друго казвай.Давай и настоявай за мутрата,той само за Мишо бирата има 15 години.Иначе с общи приказки всички ще се изплъзнат пък ние будалите ще зяпаме.

И военна са същите. Може би малко им е предложил да го покрият

Ако този го осъдят, ще трябва да му направят паметник - ПЪРВИЯТ осъден в България за кражба и източване на пари в особено големи размери! А какво ли остава за собственика на Замъка в с. Равадиново?!

Изкарай Кире флашките :)

Важното е ,че КИРО не ги е откраднал, както крадеше ЦЕЦО! Каква е разликата и оттам почтеността на двамата? Генерал КИРО е комунист, а ЦЕЦО е герберист! Затова КИРО само ги е преточил лекичко!

Глупак. Но баща ти беше ненадминат!!!

Болен мозък. Само фобия от ГЕРБ ти е в главата на тебе. Проблема с тия като тоя Кирчо е, че всеки си краде и никой проблеми не създава на останалите пиявици. Банда агенти заели уютните места в измислени агенции, които никой няма контрол. В момента нито Станишев контролира и поема отговорност нито Доган нито Волен. Кой каквото може да прибара и конфликти помежду си никой не се занимава да създава. Ето това е проблема. Ето тоя колко е рил против Борисов за това, че са му спряли кранчето. Поне той за пари го е правел а ти и ти не знаеш за какво.

кож назначи киров ? кож ? не сум аз, нали ?всички на суд ! *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

Интересува ме кога ще бъде заведено дело с/у Станишев по повод заменките и кога ще го видим най-после в затвора?!! обикновено дира огласява дела, които не са интересни и които са неминуеми да се случат. СТАНИШЕВ В ЗАТВОРА ОСТАВКА!

А бе бастун, нали от тези заменики ВСИЧКИ се облажиха. Освен това те може да са неморални, но са абсолютно законни! Все едно да искаш да вкараш Доган в затвора, за това, че са му платили 1 милион като консултант хидроинженер!

аз не съм се облажвал, явно ти си.

Имаше някога и такъв виц!

Американците може и да са прави,ако тия измамници от така наречените високи етажи на властта се послушват постоянно ще се спестят много милиарди,защото там няма някой да не краде.

Да си понесе заслуженото. За тези които го осъдят - повишение. За всички подобни криещи се някъде в администрацията и паразитиращи на наш гръб - лустрация. Трябва да се изреже всичко гнило помирисало социализъм от съветски тип. Може да се засегнат и някои свестни кадри, но цената е такава и трябва да се плати веднага. Така ще може да започнем на чисто.

Тоя който му е разбутал пасианса е Борисов и Цветанов. Повишението му нали го видя. От премиер на разследван и подсъдим.

Ексшефът на разузнаването Кирчо Киров отива на съд - източил 5 млн????????????????????????? тва виц ли е?

Че виц е разбира се! Малко се краде в тая държава> Вианаги може и още, и още, и още, .....................

КИРчо КИРов- един достоен представител на "железния юмрук" на Партията-предан и всеотдаен борец за комунизъм и светло бъдеще!

Ако съдът постанови "виновен" да се РАЗЖАЛВА пред вечният огън,да му се отнеме пенсията и да доработва до 65 год. като всички нас....опа..май се събудих!

От колко време съм ви казал, че келепира е в дъното на всичко в тая държавица, ама вие на Бае си Ганя вяра хващате ли?

Аз даже и книга написах преди 3-4 години за тебе Байо. Даже и аз не вярвах че си още жив, ама живота се оказа по-силен и от книгите.

Из наръчника на клошаря: "Това, което за нормалните хора е боклук, за нас е истинско съкровище" ;)

на какво се крепи държавата щом шефа на разузнаването е такъв крадец? Отговор - на далаверата. Само далаверата за един тесен кръг хора пази БГ от изчезване.

Отсъствах известно време и малко не съм в час. Някой знае ли къде е Делян Пеевски - Дебелеевски, нещо не се чува напоследък, да не е на Дебелариум ?

Ако това случилось по време на война, я бы собственоръчно дал ему оловяной медал.

И децата знаят, че таз държава я разклати отвътре ДС и нейния апарат. Те заграбиха парите, властта и всичко годно за грабене. Поразпределиха тук там, някой лев, създадоха мутрите и ... юруш на маслините!!! А простичкия народец, се дърли за таз партия, за оназ партия и се прави че не разбира кой Е.А мамата на държавата ОТВЪТРЕ!

Мисля, че наистина не разбират, щом така безмозъчно защитават по някоя избрана от тях партия, която, между другото, е доказала, че за нищо нестава. Защото всички партии, които се изредиха за 23 години, завършиха с днешните констатации - "мафия" и "боклуци". Но народът ни очевидно харесва едните боклуци повече от другите.

Така е, може да са боклуци, но са си наши, и са по-хубави от другите;)

Боко го е хванал за далаверите, взел му е сериозна част от парите срещу потулване на случая и го прави съветник, класика.

Още един "експерт" от БСП - Румен Гечев, съучастник на Виденов в разграбването на страната. Доказан "професионалист" - когато беше вицепремиер банките фалираха, а хиперинфлацията изяде спестяванията ни. Явно планът за управление на БСП се нуждае от неговите "способности" - не са много хората, участвали активно в довеждане на цяла държава до пълен фалит.

Сидеров е виновен !

Може би пак липсват доказателства, пак има съществени процесуални пропуски в досъдебното произвоство, които ще спъват процеса, пак ще изтече предвидената в закона давност!?!? Нищо ново - тоя бил с две гърла и голяма фамилия та му се наложило да щипва по нещичко към заплатата си, но се е самозабравил!

На този Кирчо защо са му чак 5 милиона! Всички правителства по цял свят крадат, но им се разминава, защото не е безогледно, а се грижат и за електората да остане нещо. На нашите тук това им е проблемът. Да се окраде всичко до прашинката. Това им изяде главата на тези глупаци, кръгли глупаци.

Ей до това ни доведе Кръволокът Борисов - за няма и 5 милиона лева отиват важни партийни кадри на Съд! Кога преди това се е случвало такова безобразие?! Дори и да хванехме някой другар в злоупотреби, изправяхме го пред Другарски Съд и той честно и почтено даваше 30% на Партията, 20% на Съд и Прокуратура и нещата си идваха на мястото - без да тревожим народа с такива новини - никой нищо не разбираше! Борисов съсипа вярата в партийците.. непростимо, непростимо!

Кухар, интересно от какво живее другарят Борисов, защото откак беше Главен секретар на МВР подарява цялата си заплата на разни фондацийки. Или и той като учителя си бай Тошо има само едно собствено одеяло, а Цветелинка му кърпи чорапите. Само че тази сутрин му видях къщата и не ми се струва да е някой бедняк. Сигурно ще кажеш, че като имаше държавата за четири години, защо му е заплата? Той и ментора си мислеше същото, а на десети ноември помниш ли как гледаше? За съжаление не можахме да видим Винету да гледа така, защото в деня на изборите предпочете да се скрие, като мишок.

Грешката на ГЕРБ е ,че не измете до един,назначените от тройната коалиция и преди нея служители на всичките служби.Само,че ако беше,представям си воя на БСП,ДПС и Атака какъв щеше да бъде.Ботуш,репресия,политически уволнения и др.заучени в годините мимикарии.Сега наистина се вижда какво значи ботуш,какво значат политически назначения на безброй "Калинки".Сегашната тройна коалиция,трябва да бъде съдена,за прикриване на всички престъпления,за целият преход.БСП за да прикрие следите на БКП си смени името,но методите останаха същите.Лъжи,измами,генералски натиск "Монтерей",грабежи,популизъм.Не случайно при издаване на визи за кап.страни преди 1989г.имаше въпрос"Членували ли сте в БКП или друга терористична организация?" Нашият народ не можа да разбере,че съдбата му зависи от шепа терористи.Сега е времето да си извоюваме страната и свободата.

Прав си, но нямаха толкова много Калинки, които да назначат на празните места. Затова, просто си "напазаруваха" продажните кадри, назначени от БСП.

И ка си представяш кадър на ДС в ГЕРБ, да поиска да се махнат от постовете "бившите" хора на ДС??? Я помисли малко коой създаде БСП, СДС, ДПС, другите партии???? Всичко тръгва от комунягите и тяхната терористична банда БКП! Тя е в съюз с другите подобни комунистички банди и правят каквото си искат! Обикновено терор над народа!

За пореден път се потвърждава правотата на протестиращите. За годините на преход хората на ДС и БКП/БСП/ окрадоха България и хората и без да им мигне окото.За това време поставиха децата и внуците си на ръководни позиции за да продължават да ни крадат най-безкрупулно.Затова няма пенсии за родителите ни,затва няма детски градини за децата ни.Затова защото си мълчим , не можем да мислим и бездействаме.Сега наште деца са на улицата за да измият срама от нашето мълчание.Време е да кажем с пълен глас истината. Лустрация.Да изгоним политическата олигархия и крадците от живота ни.

много вярно

Браво Кирчо добре си се накрал. Нищо няма да ти направят сега се занимават с протестиращи.