Атанасов: ГЕРБ искаха да сменят Бакалов, не БСП

ГЕРБ искаха да сменят шефа на военното разузнаване Йордан Бакалов, а не БСП, заяви депутатът от Реформаторския блок Атанас Атанасов.

Обратно в новината

Коментари - Атанасов: ГЕРБ искаха да сменят Бакалов, не БСП | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Нормално.Шефът на ГЕРБ е по-голям комунист от цялото БСП.

Бъркалов, Бъркалов... Ти ли ги забърка работите или само те използваха за бъркалка...

В България не управлява хунта, та полицаи и военни да са недосегаеми

Оу, изплашиха да не разкрият тези на служба при ГРУ-то , сиромашките. Иначе че медиите са най-голямаото разузнаване в една държава е истина.

Доста преждевременно решха, че руснаците пак идват.

Ха-ха, в демократичните общества военните са под шапката на цивилните, само в диктаторските режими не етака.

Според тоя дребосък-Гномчо Гномов е по добре да сменим всички военни ,полицаи и разузнавачи с ПРОДАЖНИ ПОЛИТИЦИ!!! А според мен е по добре да сменим всички политици и дУУУпетати с полцаи,военни и разузнавачи па дано тогава се поУУУправим от КОСТОВИШКАТА пасмина ДСБ и сие!

депесарски аркадаш!?Много ниско и просташко ниво показваш в идиотските си приказки!?Някакъв налудничав тип ли си или си от родители клошари, не знам!?Само от целодневно ровене из контейнери за боклуци и по сметищата, може да се придобие такова маймунско умствено ниво, което сега демонстрираш!?

явно не е ровил, страхът да не рови го прави такъв нискоинтелигентен. То все едно мнозинството в Парламента не са военни, военните назначиха Пезидента, военните управляват мутрите и подземния свят, военните управляват навсякъде и болници даже строят и са собственици. На този не му стига явно! Само че управлението на силоваците ВИНАГИ има в името си ДИКТАТУРА1

Какъв процент от БГ парламента са военни или бивши военни, завършили в бившия СССР? Военните трябва да имат за шеф цивилен, така е в белите държави иначе става лошо за общството- започват да се навират при цивилните и да се опитват да ги управляват. затова пагоните ТРЯБВА да бъдат на подчинение на цивилни.

Данчо Бакалов да се замени с друга кратуна ,...Данчо Ментата. То в Парламента ,други тикви и кратуни ,нЕма.

В Бг всичко е политизирано ,и нищо няма да става скоро.

Най-голямото разузнаване фъф Бг са МЕДИИТЕ. От тях ,и разузнаване ,и МВР научават новините ,и сътворяват след това СТАТИСТИКИТЕ. МВР,...фирма за статистика ,в Бг.

мнозинството депутати от ГЕРБ.

Няма такава държава, докога ще променяме ЗАКОН в полза на някого, или за да махнем някого ??????? Кой ще ни вярва г-да ? Кой ще дойде да инвестира в България, нали трябва да има сигурност. После питайте защо сме най-бедните, защо сме изостанали, ами просто погледнете се !!!!!!!!!!! Жалко защото може да няма военно обучение , но Бакалов има опит със сигурността достатъчно може и знае. Жалко г-да от ГЕРБ... Докога искате да ни управлява ДС ???????

Сиромашките не издържаха, когато видяха, че могат да ги разкрият като слугинаж на ГРУ-то.

В Бг разузнаването е ОЩЕ В РЪЦЕТЕ ,НА СУЛТАН ДОГАН. Защо си заравяте главите ,в пясъка?

В момента ,от 1989г.,до днес ,Бг-разузнаване се използва за ЧАСТНИ ПОЛИТИЧЕСКИ ЦЕЛИ ,ЗАЩО? Защото в Бг ,ВСИЧКИ ДЪРЖАВНИ ИНСТИТУЦИИ СА ---ПОЛИТИЗИРАНИ ,И СЛУЖАТ САМО НА ПОЛИТИЧЕСКИТЕ ПАРТИИ ,КОИТО СА НА ВЛАСТ . НЯКОЙ ИМА ЛИ ДРУГО МНЕНИЕ?

В Бг ,единствен и най-ГОЛЯМ бизнес е,...ПОЛИТИЧЕСКИЯ. За какво съдят Цветан Цветанов ?

Моля да се обясни на Бг-народ: ---С какво се занимава Бг-РАЗУЗНАВАНЕ ,от 1989г.,до днес? И за какво получават заплати?

e, аз ще ти кажа с какво. Наврели са се в цивилните институции, в които преди време е имало служби Сигурност и шпионират цивилните, да не би да им вземат хляба в цивилната институция, правят мизерии на цивилни, пречат им с това се занимават.

ДПС,НДСВ, и БСП/ТРОЙНАТА КРАДЛИВА БАНДА/, разтуриха Бг-разузнаване ,КАТО СЕ ТВЪРДЕШЕ ,ЧЕ РАЗУЗНАВАЧ = ДОНОСНИК???? Защо , другите държави не закрият и техните разузнавателни служби ,защото разузнавачите им са ''ДОНОСНИЦИ''.???? В Бг нямаме разузнаване ----ФАКТ.

Йордан Бакалов /Уикипедия/"По образование е инженер-металург. Работил е като научен сътрудник в института по цветни метали Инженеринг ЕООД и е бил началник-цех в Балканкар рекорд - Пловдив" Председател на СДС в Пловдив през 2000. Това са компетенциите му . Стега вече с тези политици и жадни за власт Реформатори. Като не им е угодно веднага с тяхното "русофилите". А те какви са? БЪЛГАРОФОБИ!

Не си дочел докрай , от 2000 година насам какво още е учил и какво е работил, какви комисси в НС е бил.. стига с тези опорни точки...

ти е изброил??? Казваш, още има за споменуване.. РЕАНИМИРАНА МУМИЯ, каквото и да са нъчиш да ни я направиш - МУМИЯ СИ ОСТАВА.. На бунището на политиката. ПРИ ВОЖДА МУ - КОСТОФФФ, МУ Е МЯСТОТО.. Или на стълбичките под опашката на коня..

исторически компромис

Нека трола, който е написал всичките досегашни коментари знае, че го прави добре. Но най добър остава коментара от 10.52 часа. Тия не знаят ли, че народа въобще не го интересува техните тънки политически игри и сметки. Всички са от един дол дренки, еднакво вредни и ненужни.

не очаквах такъв публичен примитивизъм в мисленето от Атанасов. Отново обяснява нещата в света и у нас с русофилите. За мен такова деление е признак на умствена недостатъчност.

бе. 25 депутата от ГЕРБ с пагони! Моля ти се. Защо тези публични личности не са при войниците, ами са се наврели където се коват закони! Да не би да имат правно образовние или широка обща култура или обратната им връзка с избирателите им да емного топла?

така е, Атанасов е аналитичен и прагматичен по повечето въпроси, но опре ли до Русия минава на режим"теория на олигофренията"

ясно е, че едни други хора, стоящи зад Борисов и Цветанов и дърпащи "кончета", са премахнали, поне за момента неудобния Бакалов!

ГЕРБ свялет маските, Путин побеждава и те вече си показват личицето. А и в Парламента са все пагони. Ние сме военна диктатура все още, преди бяхме мутренска, сега сме военна!

Министър-председателят в ВОЕНЕН! Служба военна информация си даде архивите чак след четвърт век! Социализма си беше военен строй и СЕ КРЕПЕШЕ НА ВОЕННИТЕ, същите, от които произлязоха мутрите, а после дойде и Бойко.

Малкото злобно човече Атанасов си го е казал накрая, всичко опира до това, че те от РБ са искали службата да е политически зависима и това ми били демократи!

Разбира се, че е вярно ! Като човек, който познава Бакалов като честен и почтен човек, герб ги е страх да не разкрие далаверите и контрабандните им канали !

Бакалов, стига си ревал! Грабвай каквото е останало от архива и се потапяй! Ще дойде време и пак ще те потърсят, а информацията винаги е струвала много пари...

Информацията не струва особено, просто в България все-още действат скрити сили на политическата сцена, и думите засега значат повече от делата. Затова сме толкова мизерни.

Само където ,в Бе-ГЕТОТО няма разузнаване ,а фигурират такива СЛУЖБИЦИ .

''АКО'' в Бг имаше разузнаване ,нямаше да търсят ОЩЕ терористът от летище Бургас,.....тооООООоолкова много години!

Как да го намерят, като такъв НЯМА? Автобусът се е взривил и изгорял от препълнената бутилка-резервоар на газовата уредба.

винаги съм бил дясномислещ човек, не обичам комунистите, да не кажа мразя. Трябваше да има лустрация - защо се направи тази бутафорна смяна, като всички деца на най-видните комунисти излезоха като мръсна пяна отгоре и ни управляват Но си мисля, че човек който няма военен чин, не може да управлява товаведомство.

Алооо,не ме интересува Бакалов ,Макалов,...и т.н.,намалявайте цените на горивата и тока . ЩЕ РЕВЕТЕ ,МНОГО СКОРО!

ТОЯ КЪРДЖАЛИЙСКИ ПУЯК МОЖЕ САМО ДА СЕ ПУЙЧИ. ЗА 5 лв. РАБОТА НЕ Е СВЪРШИЛ. Добре са се сетили да го махат.

А другите 240 пиявици ,КАКВО СВЪРШИХА ЗА 27Г.? Всеки 2-ри неграмотен. Всеки 3-ти безработен. Бг на 1-во място в ЕС по СМЪТРНОСТ. Дрога,чалга ,силикон ,и за управниците ,няма ЗАКОН.

"а вие защо биете негрите"

Аз помня как ръководеше МВР Йордан Бакалов, а да не говоря сега пък КОЙ МУ ПОДАРИ ТОЗИ ВИСШ ПОСТ ДА РЪКОВОДИ ВОЕННА ИНФОРМАЦИЯ? Като Министър на вътрешните работи в преходното правителство, преди парламентарните избори през 2014г, Бакалов не само ,че осигури победа на реформистите и на ГЕРБ със едни хвърчащи листи за лични документи на всевъзможни хора, но той допусна най- големия приток на незаконните имигранти през границата. Подлата му политика тежеше на всички що годе разбиращи от политика и през време на депутатствуването му.Като човек на ДПС,, и престъпния свят като министър на вътр. работи, той беше съюзник на Пеевски и най- вече на оная циганка - мюсюлманка в Президентството.По негово време имаше и големите изстъпления на радикалисти-ислямисти в Пазарджик от където е и той. Считам ,че е прав Цветан Цветанов за отстраняването му. Той дори и диплома няма за инженер- химик, а фалшива.

нагли 5 партии с 6% искат да управляват държавата.

Смяна ,ама с КОИ? В Бг няма мат'триал.

има генерали. я ги виж колко много генерали са на държавната софра. Матряла е удобен за хора, които управляват със заповеди, на мислещи хора заповеди не се издават!

Джуджето Хаяско пак не си е пило хапчетата! Дечко, защо сте им на ГЕРБ ООД, Вие от РБ ( Разбойнически Бардак ), щом си имат верни съюзници в лицето на Великия Хидростроител и Златния пръст? Подкрепяше Ви почти цяла България и Вие твърдяхте, че "сте победили с малко, но завинаги"... Оказа се, че това "за винаги" се отнася само за огромния Ви апетит - за постове!

Лъжци и измамници са и двете партии, та вече ми е през сайдера кой ни лъже!

ГЕРБ не сменяват просто Бакалов. Те се отървават от вече ненужния им параван наречен Реформаторски Блок. Мислят си, че Путин побеждава в Близкия изток и, че тяхното време най-после идва (да свалят маските).

Всички знаем колко си тъп!

"проведена среща между Бойко Борисов и Ненчев и двамата продължават да работят заедно" До местните избори и след това - кой откъдето е! ЛОшото е, че Герб нямат специалисти в нито една сфера и се налага да ползват талива на реформаторите. А те там са от кол и въже!

Всички знаем, че по Турски поток руснаците вместо газ пуснаха бежанците от Сирия. Прав е Атанасов.Така е.

Eее,.като не искате "турски поток", на ви "сирииски" поток!!;)