Борисов махна ексшефа на разузнаването от екипа си, дава го на прокурор

Премиерът Бойко Борисов освободи бившия шеф на Националната разузнавателна служба Кирчо Киров от поста съветник в политическия му кабинет, съобщиха от пресслужбата на правителството. Киров е освободен заради разкрития за злоупотреби в НРС, твърди Яне Янев.

Обратно в новината

Коментари - Борисов махна ексшефа на разузнаването от екипа си, дава го на прокурор | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Може ли някой да ми каже за какво ни са БОРКОР и ДАНС с такива бомбастични заплати с продънен бюджет и държава пред фалит.

Щом и на такъв пост се краде - спасение за БГ няма.Всичко е кауза пердута

Борисов заслужава много подобни псевдо-съветници!Толкова е капацитетаи им.По места в цялата ни страна е пълно с подобни разузнавачи,агенти и т.н. които получават голями заплати,скитат по заведенията,алкохолизират се с доносниците си,няма кой да ги контролира,оценява и следи за дейноста им.Хвърлят с лека ръка много средства за доноси без никаква стойност,изплащат хонорари на агенти,които в повече от 80-90% са от престъпния свят.Така и до днес не се намериха смели държавни мъже и управляващи да приемат закон за тяхната лустрация в нашето общество.За съжеление всички управници ползват услугите на тези некадърни пияници и.....

Визираш Янето нали?

Яне си плаче за психиатър, но какво да се прави,понякога и медицината е безсилна.Киров не е милионер и стига сте се лигавили с БСП произход, а си погледнете истинските лапачи.Това е !

И Кирчо и брат му Володя Киров, са рядко противни хора!!! А Володя на всичкото от горе е неграмотен и некадърен!!! Кирчо, наистина е добър полицай и шпионин, но не може цял живот с БСП и гоце. Дано поне е остане достоен човек, а не мръсник, защото може да направи много поразии!!!

Явно на вас ви е невъзможно да останете достоен човек защото в душата си сте "бивше ченге"...Не съдете по себе си за другите..Явно Кирчо не е оправдал "надеждите" на ББ да заплюе достойнството си и да "снася" това което му поискат...

яя стана и разследващ анализатор..А най смешното идва от това че ББ го разбрал и сложел "да"/знаем неговото "да" как може да стане "не"/ след като "обсъдил" с яя "фактологията"..ББ знае как стават тези "неща" и за това даде "играчка"/разследване на Президента/ в ръцете на яя та да мирне малко докато и се порадва...Само дето незнам какви трябва да са последиците след Решението на КС за такива като яя дето са се ровили незаконно в тази институция...

яя прилича на помярчето пред блока всички му подхвърлят по нещо, но никой не го прибира в къщи...

Вероятно е поредния "балон" на Яне, джафкащото помиярче на Боко, което вече всички гледат с насмешка, а медиите му дават трибуна, защото на Боко му трябва някой шут да весели народа-мили родни картинки.

На вниманието на Център за превенция и противодействие на корупцията и организираната престъпност към Министерски съвет (БОРКОР)

В общественото пространство съществува един неотменим закон, народът го казва: "Идва Видьов ден!" Сега идва за Кирчо, бившия шеф на НРС ООД, ще дойде и за Боко, и Цеко и куп други разгащници от държавния елит. Няма висш чиновник който в послединте 20 г. да не омърсен, та чак окалян от главата до петите. Някои са се осирали и осират все още или от пурдотщина, или от педалщина... Господ си знае реда, забавя, но не забравя. Затова се казва, скромността краси човека. Има няма 20-30 години съзнателен живот и човек пропуска шанса да го споменават като чист и неопетнен.

всъщност може бо трябва да дойде Видов ден първо за боклуци като доносник Гоце, Дришльо Станишко Р.Овч. и останалата болшевишка пасмина от висшата номенклатура на БСП и ДС.

Лудото Яне развя насраните гащи на Подлизуркото, Боко ги помириса, реши, че тайните са забравени и го уволни! Егати гнусотията!

Ама това Кирето много бърза забрави всички тайни от разузнаването и го освободиха пречистен. Брей ББ за нула време го "пречисти" и "наполье". Ама Кирето да не вземе да си спомни нещо,че от дядо знач,че старите хора не помнят нови неща,ама старите си ги спомнят с детайли и големи подробности.

Обаче Янето достойнство няма, което е типично за хомосексулистите като него. Сигурен съм, че ако го видя на живо ще повърна.

и аз см сигурен че ако те видим тебе ше повърнем и я

Споко няма да се видим щото аз при травеститите от пл. Македония не ходя...

Значи комуноида "съветва" без да вижда този, когото съветва! Ама заплата получава... нали?!

я си глеи работата а не се занимаваи с премиера чу ли веееее

само бате боико само герб само наще ..долу комунягите *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

дани, много си умен. и си уникален. ти си за скамеиката на боко дето чакат за съветници.

Укрепването на едноличната власт на пожарникаря Борисов, трансформиращ апарата в хунта от латиноамерикански тип, продължава. Стъпаловидното подменяне на кадрите върви до момента, когато апарата на охранителя-бабаит се срути под собстветната си тежест. Сянката на момчето с филия мас става дълга, но след нея идва бърз залез - това е нещо неотменимо и неизбежно. Липсата на партия водач на нацията става крещяща, насоката към Европа - също. Нацията се потапя сигурно в забвение, мизерия и сивота. Това не е демокрацията.

"Самият Киров заявил пред в. "Преса", че е изненадан от решението на Борисов и не знае за какво става въпрос. " РАЗУЗНАВАЧ N:1 ???

Той е разузнавач, не е врачка!

Тиквеш се резмърда! 4 месеца и аут! Ниe страна за 4 месеца ли сме веее?

я да мълчиш бре еее!!!!!!!