Поверително от Германия: Турция е център за ислямистки групи

Ислямизацията на вътрешната и външната политика на Турция е превърнала страната в център за ислямистките групировки, действащи в региона.

Обратно в новината

Коментари - Поверително от Германия: Турция е център за ислямистки групи | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

явно са под тотално информационно робство в Германия щом дори такива очевадни истини чак сега, след толкова теракти и кръв започват да изплуват Русия от колко време разправяше, че Турция подкрепя ИДИЛ по всички възможни начини - изкупува им нефта ,доставя им хора и оръжие, но оглупялата Европа и нейните продажни медии потулваха тези факти, защото видите ли Русия трябва да се плюе и критикува, а не да се слуша

достъп до четливия доклад трябва да получават само истински неща

облегнали се на дървотрошачка- направена от дърво- с една драт отзад, която се върти. всичките птици обитават покрива, защото всичките умъртвени отрочета били вече набедени, и понеже това бил капитана- танцуват, по-; по-надясно. "задочна" теза-бива разпознавана по неестественото си съдържание и червената нишка в него.

те са в двора и стоят на топката в играта- като ги търсят- за лошото време нямат сили

направили в Германия!

През последните 10 години успехът на Турция е огромен в икономическо отношение ,това се дължи на умната политика на господин Ердоган ,който успя да привлече арабският капитал, също така и руско-турските икономически връзки, които са причина за скока на турската икономика във всичките и отрасли. Всички тези смели, независими от Европа и Америка процеси на Турция ,спомогнаха турците да се почувствуват по богати ,горди и уважавани, но това не се хареса наРимо-католическият свят , защо???. Защото вече светът се нуждае от нова сила ,която да е различна от западното статукво. Нова сила която ще закриля исляма, и нейното радикализиране..

и само руските туристи, дето избраха други хотели, а не турските, сринаха икономиката на турция доволно достатъчно. И германските туристи, които също не харесват вече турските курорти. И разбира се, ердоган започна с метаните към Русия и Израел. Много стабилна икономика, няма що. Германците като изтеглят производството на автомобили от турската територия, също така химическата си промишленост, може да направиш следващия си 'анализ'. Повече метани трябва да се правят - на север и на юг, на изток и на запад.

Само да цитирам "Туркия ке падне!".

Не трябва да се вярва на перманентните лицемели и лъжци и техните производни в този форум. Преди 7 месеца Ердоган беше най.смелия пазител на НАТО-вските западни ценности по въздуха, а като стана неудобен, се превърна в главния излямизатор. Не трябва да се вярва на някого, който винаги представя нещата или само в бяло, или само в черно, защото такива неща в природата няма. Та ставаше дума за шефовете на козяшките тролове тук и техните еврогейски пионки.

говори БНД,хубаво е човек да се заслуша малко,пък дали ще ги послуша това е друг въпрос,особено ако става дума за Curveball.

Това още веднъж потвърждава колко безумно беше решението на Меркел, тая баба ще остане в историята като един от най-калпавите канцлери на Германия!

На повечето снимки Ердоган показва с ръка знака на мюсулмански братство - 4етири разперени пръста и свит палец .

това се отнася не само за турция, а и за целия близък изток и северна африка процеса върви и в европа и то много бързо приемането на бежанци е груба грешка в тази посока

в момента може това да е така на пръв поглед, но стремежът към западния начин на живот е непреодолим. Хората се стремят към западния начин на живот, да го наречем така. Това е алтернативата. Стремежът за власт и да се подтискат трудовите хора, не власт имащите, ще съществува, но това не е единствения двигател в обществото на хората. Ислямът не е бъдещето на тази цивилизация и няма защо да губим почва под краката си в страхове. Но трябва да бдим. Свободата се крепи на щик. Народна поговорка.

Сигурно е вярно, но колко удобно и на време го пускат до общественото мнение!Поредното евроатлантическо лицемерие, за икономически ползи и геополитическо надмощие!Не виждам с какво са по от управлението на Путин!

Тия "експерти" да не живеят в 2000ната година?

откриха Америка!!!

Кой е най-големият съюзник на ислямиста Ердоган срещу християнска Европа? Който спаси ислямиста Ердоган от бунта на светски настроените военни; който пази ислямиста Асад и съюзника му ИДИЛ!

Кой даде старт на арабската пролет, кой поддържаше Турция финансово и с оръжия, кой е стратегически член на НАТО!???

Това, че Турция е платформа на радикални ислямисти дори не е тайна, за да ни трябва потвърждение от някакви тайни служби. Очаквам отговора на неислямитска (светска) Турция. Огромната част от населението на европейската част на Турция не понася ислямизацията. Турция не е Иран. Ще стане много (по-) лошо в тази страна.

все едно да очакваш писмо от нищото

иранците са персийски народи. Изконното схващане на хората там не е свързано с ислямската доктрина. Тя е наложена отвън с принуда: който приеме ислям 1. няма да плаща данъци; 2. Който не приеме ислям, ще му падне главата. Това е 'притегателната' сила на доктрината 'ислям'. После е лесно: наведена главица сабя не я сече.

германците се бъзикат с ислямистите в турция , защото немат граница с тях , като бг .но като си помисля , колко фанатизирани турци живеят в германия , това може да им излезе през носа и без да са достатъчно подготвени за подобни случаи като тези през юли и много по-страшни ...започва тотален хаос и ние сме първите , които ще го отнесем , помощ не чакайте от никой !!!! или трябва да сформираме огромна армия или ни унищожават един по един , а после по 50 и по 100 , докато ни затрият .

нито русия , нито нато ще си мръднат пръстчето и скоро ще се убедите сами в това !

Мда, така е. България се държи като лека жена, всеки я има как си иска. Много ясно че никой няма да се хаби да воюва зарад такава "хубавица".

Най-адекватна позиция, на съвременните събития имат от вишеградската четворка! Това трябва да е и българската позиция!И САЩ и Западна Европа и Русия са долни лицемери и двуличници!

Pesh0

Колкото и Велик дави се струва в момента Ердоган . Той просто е вече история . Ще бъде премахнат по един или друг начин . Въпроса е кой ще подкрепи справедливостта пръв .

Че то съвсем не е нужно да си експерт, за да видиш това, че Ердоган прекалено много залита. Не вярвам нормално мислещ човек да одобри действията му, който все повече заприличват на разправа с политическите му опоненти. Впрочем моят лаф е - колкото по зле, толкова по добре.

Здрасти Спаске,та на кой нормален н му беше ясно това преди две години,и кой ги покани да влизат в Европа

А така-а-а-а-а!От кога им го пиша по форумите, ама тия тъпаци не четат Dir-а!

Че сега ли го осъзнаха! туркито е центъра на тероризма.

Хамас не се смята за терористична организация от ЕС НЕГРАМОТНИЦИ!

Цецо само предполага, необосновано..

ще бъде лошо със шерият на южната граница. Трее ограда с ток 2 ката и 5 ката минни полета. Тия гадове трее се спрат. Визи през криф маракон!

оградата и минните полета няма да помогнат, щото шариата ще се налага от Москва

ма ти си мноо зле явно те е клецал комунист или си чукал камъчки в Белене злобар кат Щереф и Костоф

Интересно. Когато Русия обвиняваше Ердоган за същото, запада викаше че нема доказателства, и изобщо това е смешно. Днес когато Русия тактично вече забрави че Ердоган върти далавери с ИД, то пък на запада му присветна пред очите и видя истината. Изглежда всички правителста имат народите си за слабоумно стадо. Дали управлявщите са толкоз слабоумни, та не си дават сметка че никой вече не взема приказките им насериозно?

Руснаците тактично забравили нещо! Дали пък тактиката е позната само в Русия!

Вие разбрахте ли, че сме много по-умни от германците!

Е то и амебите са по-умни от германците. Ама на балканските субекти им се набива в кратуните от 100 години, че германците голяма работа.

ТЪПИТЕ ГЕРМАНЦИ ДА БЯХА ПИТАЛИ БЪЛГАРИТЕ .... .. ОБАЧЕ ЗАПАДНОЕВРОПЕЙЦИТЕ СИ МИСЛЯТ ЧЕ СА ХВАНАЛИ ГОСПОД ЗА ОНАЯ РАБОТА :))))

Значи информацията била поверителна и само за правителството!!!!!!!!!!!!Ами на обикновените хора не им трябва истината така ли пише в идеологията на еврогейските ценности????!!!!!!!! Едно време в ранните зори на нашата т.н. ДЕМУНЪФАКАЦИЯ мастити седесари платени щедро от запада от екраните ни зомбираха какъв келипир ще ни сполети само да цъфне пустата му демокрация!!!!!!!!!!!!Нямало да има скрито покрито от народа!!!Всичко щяло да е кристално прозрачно !!!!!!!!!!!!Да ама среден пръст за народа а на властващите берекет и конфиденциални тайни и засекретени договори и решения с които България беше разрушена!!!!!!!!!!!!!!!

Били са чисти провокатори! Нали не си мислиш, че не са чували, че ЦРУ е разузнавателна служба. А може би не са знаели, че е американска служба! Или не са знаели, че подобни служби имат всички страни с "цъфнала" демокрация!

Секретен документ, видян от държавната телевизия! Това си е направо строго секретно.

Честно казано писна ми да слушам какво знаели във Франция и Германия-те пуснаха джихадистите в Европа,а сега се оплакват.Вече ми е безразлично какво става в Европа,защото просто нищо не се прави по проблема,а само се дискутира.

За нас нестабилност и гражданска война в Турция е по-лош вариант от ислямизираща се Турция с диктаторски режим.

това не е много вярно, защото дестабилизацията в едно гражданско общество минава по-бързо във времето. Ислямизацията е дългосрочна стратеггия - подмолна и явна. Целта ѝ е да затъпи хората и да ги направи управляеми биологични единици - невежи и необразовани, слепи за околния свят. Пълни с омраза към всичко различно. Това от само себе си значи биологично оръжие. Диктаторските режими не са дълговечни.

Стига бе, гермаците как успяха да видят ислямизацията чаак сега :)))) На Путин му излезе пяна на стата да го обяснява това вече две години ама германците нищо не чуваха щото Ердоган им играеше по свирката (по тая на американците де), пък на Путин трябваше по дефиниция да му е зле. Сега Ердоган взе да сиговори с Путин и хоп .... гермаците откриха, че има силямизация в Турция :))) Стига бе, някой връзва ли вече на такива простотии :)))

путин построи за ердоган една огромна джамия в москва, ей така в подкрепа на ислямизацията и заради алъш-вериша с турция

И какво общо има Ердоган с джамията в Москва?Изглежда си толкова тъп да не знаеш,че Русия е федерация и там една от официалните религии е исляма.Така е било и по времето на Съветския съюз и по времето на Руската империя.А в Руско-Турската Освободителна война са участвали и цели полкове изповядващи исляма.

"Експертите" след 10 години най-сетне "видели" - ето пример къде гледа ГЕЙсъюза - само в задния двор.

Преврата си бе съвсем истински, схемата беше Гилен да бутне Ердоганя и тъй-като Гилена е по- фанатичен ислямист и от него , след няколко месеца щеше да бъде свален от Турската армия , която щеше да назначи про Западно правителство с което Турция да влезе в Ес...Тъй-като армията не може да бутне директно Ердоган , защото го подкрепя обикновенния човечец... Ама чичко Путин подшушна на Ердоганя ,че жалките схемаджии от Сащ му готвят шапка...

Да бе, Путин подшушнал на Ердоганя и ченгетата му спрели без проблем втората по мощ натовска армия, която надали някоя друга освен руската би могла да спре! А пък дядката организирал тази армия по телефона! Бах т'ва НАТО!

Най-съм съгласен с последното изречение.

"Германците решиха да прогледнат и виoяха това,което хората в Европа виждат от 5 години.Нd немските медии се нарежда какво да пишат и те пишат само това.Немската/и голяма част от английската /преса е изцяло лъжлива и манипулативна.Сега им изнася да видят че Турция се е ислямизирала!А кога ще прогледнат за Саудитска Арабия и Катар не е много ясно!Може би когато им наредят началниците от другата страна на океана!? "

Няма как САЩ и Ердо да не са инсценирали заедно т.нар. "провален преврат", което да даде основания на чалмалията да унищожи всякаква опозиция и пречки за ислямизация на Турция, така че не може да се очаква баба Меркел и останалите европейски лидери да приказват открито, че "Турция е превърнала страната в център за ислямистките групировки, действащи в региона", пък и бабичката очаква скъпите си гости оттам! "...Всъщност, Турция днес е кръстник на Мюсюлманското братство в целия свят и на техния въоръжен бранш, т.е. на международния джихадизъм. В тази позиция тя продължава да дърпа конците на "сирийските бунтовници" също така, както и на Даеш, за сметка на Вашингтон...", пише днес френският журналист, писател и политически активист Тиери Мейсан на сайта на основаната от него международна организация Резо Волтер. Под публикувана на същия сайт снимка пише и че "по време на преврата множество войници са били обезглавени от ислямистите от (управляващата партия) AKP и главите им били хвърлени в Босфора", а да сте чули или прочели западните официози и политически лидери да реагират остро на това?

Да припомня и, че управляващата в Турция Партия на справедливостта и развитието, (AKP) е Член на Европейската народна партия!

Значи, допреди сдобряването с Русия (преди около месец и половина) всичко си беше наред с турците, даже Меркел сделки правеше с тях. Сега вече са лоши. Пък на мен ми се струват все същите турци.

В ход е многогодишна програма на "Ротшилдовци", за окончателно поробване и унищожаване на БЕЛИЯ ЧОВЕК в Европа. Българите сме, баш на топа на устата. Нека още малко да ни напънат с прокарването на "ТТIP" ... и така добре изградения империалистически робовладелски строй, ще изчезне за една нощ, ПОД ДЕЙСТВИЕТО НА БОЖЕСТВЕНИТЕ ЗАКОНИ. "Конспиративните теории", ще се окажат че са напълно реални ... и то до идващата Коледа.

Преди години в кагебишка компания споделих, че доста вероятно ердогън да е руска къртица. Те се спогледаха леко притеснени, но нито потвърдиха, нито отрекоха.

Ама разбира се! Колко удобно. И "кагебишката ти компания+ разбира се е в течение на това кой държавен глава е къртица. Вземи се гръмни!

Не случайно онзи с мустачките беше повел всички германци. И умрелите разбраха, че Ердоган подкрепя ИД, само немците не! Всички виждат опасност от орките, немците не!

"благополучието на германската държава" - свърши!!!!!! Започва се турцизирането и ислямизирането на Германия...

Ние с над 6/шест/ милиона се оправихме, та някакви три-четири ли ще ни се опънат ???

Е, да допълним че тази работа става с неволната финансовата подкрепа на германските данъкоплатци усложливо предоставена на Трурция от фрау Меркел.

Браво бе! Сега остава да откриете че САЩ стоят зад Ал Кайда и ИДИЛ и ще ви остане само да откриете че сте под военна окупация от САЩ вече ще гледате на света от някакъв реален ъгъл.

Май Ердоган го подготвят за цветна революция. Не че много съм се затъжила за него лично, но още една страна да потъне в граждански войни, и то точно до България - не, мерси!

гражданска война в Турция е по-добре отколкото ислямиска диктатура

Много смислени и стилни коментари правите, ако не е тайна с каква професия и възраст сте ?

хихихи турците щели да се бият с руснаците срещу ид хихихи та ид е идеология на турция или по скоро политиката на турция е част от схемата за ид ама нали ще се бием кого лъжите бе ахмаци :)

А ти пък,кого искаш да излъжеш с тоя ник бе форумен магнит на храчки? По твоята неграмотност,алабализъм и идиотизъм,става ясно кой си....:):))))))

абе ти не беше ли оня ахмак де се хвана за пръстите

Поверително значи! Е, няма как баба Меркел да позволи да се разгласява, че "Турция е център за ислямистки групи", че Ердо може да се разсърди и да престане да й изпраща поканените от нея джагали. А че имало атентати и били изнасилвани германски жени и деца е без значение за голямата политика на бабичката, тръгнала да променя света чрез унищожението на европейската цивилизация и християнството! Иначе медиите може и да пишат, че Западът бил развалил отношенията с Ердо, пък има и будали да вярват, че САЩ са се отказали от най-верния си слуга и ислямистки ръководен кадър, па даже и "преврат" му били спретнали, демек преврат с втората по мощ натовска армия, която обаче била спряна с лекота от ердогановите ченгета.

путлер, от години ердугън ликвидира кемалисткия елит, образован на Запад, със Западни култура и ценности, и пробутваше фанатизирани ислямисти. Щом грузинският евреин свърши своето зло дело, азиат-болшевикът путлер официално го подкрепи.

Толкова сте се изродили бе умствени мутанти,че вече не лъжете само по исторически въпроси,а се опитвате да убедите очевидците на настоящето,че имат халюцинации и всъщност не е истина това което виждат...:):)))))))) Жалки едноклетъчни жители на помийните ями...:):)))))

си позволяват не само да коментират, но дори и да ругаят Велика Германия ??? Абе оланколуа, що не си видите мизерната територия, още по-мизерния си живот, обусловен от генетичния мързал, завист и злоба, та сте тръгнали акъл на Германеца да давате ???

Добре бе батИ,ама ти в катуна в Столипиново,откъде крадеш ток и имаш интернет??

На тоьи май му плащат на клик, за това пише откровени глупости да предизвиквз негативен вот и излишни коментари за да пълни и размива темите. Най разумно е да го подминавате с мълчание и без вотове

Ама от кога е център? 20, 15, 10 години. Или отпреди месец след неуспешния преврат и като ви спуснаха опорни точки?

В писмото пише, че процесът особено се е засилил от 2011 г. - т.е. от Арабската пролет насам...

Германците решиха да прогледнат и виoяха това,което хората в Европа виждат от 5 години.Нd немските медии се нарежда какво да пишат и те пишат само това.Немската/и голяма част от английската /преса е изцяло лъжлива и манипулативна.Сега им изнася да видят че Турция се е ислямизирала!А кога ще прогледнат за Саудитска Арабия и Катар не е много ясно!Може би когато им наредят началниците от другата страна на океана!?

Ми кажете го направо - Меркел и Германия е лъгала гражданите на ЕС като цяло, заедно с Юнкер, Туск, Могерини... И са правели външна политика на основата на лъжите си. В Германия обвиниха правителството в измама. Както коментира в Бундестага немски депутат с турски произхо, важното е, че правителството е лъгало обществото, създавайки позитивен образ турското правителство, докато в същото време на конфиденциално ниво, истината е друга.

Тогавашното или сегашното подкрепяно от Путин

Ти идиот ли си, или се правиш на такъв? Немски депутат (говорител на външните въпроси на парламентарно представена партия) с турски произход говори в Парламента на Германия за немското правителство... Какво общо има тук Путин?

Соросоидни гадни лицемери,когато Турция свали руският самолет беше добра и не помагаше на ислямистите,а сега когато се заигра с Москва стана лоша.Не Путин ,а ЛИЦЕМЕРИЕТО ще ви погуби долно сган.Избихте милиони хора в близкият изток,а се правите на невинни.Вие сте по кръвожадни и от участниците в кръстоносните походи,а никой във вашето общество не сме е да го признае.Нямате бъдеще с това ЛИЦЕМЕРИЕ дали ще е Путин или някой друг ,няма значение,мястото вие на бунището на историята.

добре им го каза на тези долни путинисти!

Изплюй мат`риала от кожения микрофон на сомалиеца,че фъфлиш тука неразбираемо,ромска красавицо...