Коментари - Разузнавач от Криминална полиция е шофьорът, блъснал три коли в София и избягал | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Бързал е за работа

Да оди да копа ниви.

Родната полиция ни пааази.

Те комшиите му още на същия ден пуснаха видео как блъска колите пред тях докато паркира, родната полиция трети ден не може да го установи.

Да му дадат на лайното време да изтрезнее поне.

он е разузнавал нящо си там, а не е бегал. Нимое разузнавач да бега от делата си.

Изиграл си е ролята ,като в Холивудски филм. Сега добрякъът нач алник ще го прикрие..., но първо ще му се скара...После ще рагроми бандата на Чикоте-дрогата.

Разбираемо. Човека е бързал да си купи спайси чикън макнъгитс.

Откакто този е министър на вътрешните работи се избиха и издъниха много полицаи. Като не става да си подаде оставката.

Те голямите катастрофи и тайфите мигранти се случиха по времето на Дамаджаната, но той ловко остана в страни от виновниците и никой не му потърси отговорност!

Ама нека на други места да прави разузнаване

За тях може ... да пият и да карат ... да блъскат коли ... човека просто е разузнавал други колеги дали ще го издадът като им потроши колите купени от поткупи ....

в който да не е замесен милижионер или негов роднина

Един много тъп въпрос - как този разузнавач смята да работи за напред, след като беше осветен пред цялото общество?

Никакъв проблем. Може да работи в строителството, например.

Или в истотата.

И защо се учудвате, като ще да излезне, че е бил под ''прикритие'' при някаква банда за да я ''разобличат'' и е ''бил принуден'' така да действа:))))) Само напълно неадекватен човек може да дава на заден и да удря колата зад него при положение, че пред него има място за още една кола,

Сега да бъде закрито РПУ-то където този "разузнавач" е инсталиран. Това РПУ явно е опасно за правовия ред. Щом колегите му са си мълчали досега, нямат място в милицията, а и в обавка-никой от тях не излезе на протест против колегата си, което е многозначително. Да бъдат уволнени и началниците му. Да бъдат уволнени и всички които са участвали в подбора и назначаването на този герой. Няма да се случи-защото милицията е част от беззаконието. Забравихте ли за милиционерите осигурявали чадър на убиецът -наркотрафикант ,който уби две момичета на бул. Черни връх. Този случай трябва да доведе до десетки уволнения, а също и немалко арестувани! ОФТОПИК-абе разузнавачите не трябва ли да разузнават в чужбина. Какво търси разузнаването в България? Какъв е този разузнавач, който разузнава в България??????

Колко милиционера излязоха на протест против колегата си, заради това дерибейство? Защо масово милиционери не протестират ? Или протестират само за пари и привилегии, но против беззаконията на колегите си траят като комунист на разпит?

Е,КАТО Е ЧЕНГЕЛ,ДА НЕ Е ХВАНАЛ БОГА ЗА УЯ ?

Нидейти тъй плю по човека, ами имал повод да празнува сия. То у МВР-то ни пият, ни пушат, по к...ви ни одят и прах ни употрибяват. То нали разбрахти, чи те тез тестове дет нъ тестват нас обикновените , при полицайчитътъ отчитали грешно, щот много от тях пиели сироп за кашлица на Д-р Тайс и такива медикаменти за простатата, а това бъркало тестовете. Нали разбрахти сига. То и колите с тъмни стъкла, пак ни съ на полицайчитъта, то и коли без номера и мотори без номера, пак ни съ шофират от служители под пагон, изобщо всичко е изрядно там. Оставете ги да си празнуват и те душици носят, тез мижътурки.

Господ от такива разузнавачи.

Че инициалите на избягалия мухльо са С.В.?!

"които не били почиствани 30 години" "Преносно „Авгиеви“ – нещо крайно замърсено и/или занемарено."

На този Ушев?

C.B.

Не е вярно!!!!

Ясно, бил е на разузнаване.

Разузнавачите са така- упълномощени да убиват. Не сте ли гледали Джеймс Бонд? Ето ви го на живо.

Свирнаха един хамериканец-има ли кънекшън?

Българската мафия, с генезисът й, е всъщност Троянският кон на Путин в ЕС! България се представя за фасадна демокрация, за законова европейска държава, но всъщност реалното управление е ДИКТАТУРА, мека диктатура (защото сме в ЕС и такива са инструкциите) на мафията! И това веме само слепите (и троловете на мафията) не го виждат! Целият свят го разбра!

Друго, което правеше мафията през десетилетията, освен да вкарва корумпирани боклуци и престъпници в МВР (и в прокуратурата, службите,…) бе ДА ПРЕСЛЕДВА, СГОТВЯ и ПРИНУЖДАВА ДА НАПУСНАТ свестните, почтените и истинските професионалисти - съвсем съзнателно и планомерно! И така се стигна до тук!

Абе след тая полицайка с джуките в МВР вече нищо не може да ме изненада. Същата мизерия като при докторите. Кадърни хора в държавните служби с лупа се търсят. Пропаднала работа. Добре, че са субсидиите от ЕС за развитие да оправим малко фасадата, но вътре си остава същият кенеф та и по-зле става…

Никога, никога няма да се оправи тази държава, ако НОТАЛНО не се прочистят МВР и службите, но най-вече прокуратурата и съда (от началниците най-напред надолу)! Никога! И няма никакво знамение кой от поритици, депутати, управници и президент какво обещава! Който то обещава или е глупак, или е машеник просто на хранилка при мафията чрез някоя от структурите и ФИРМИТЕ Й! Защото пробит от всякъде чувал никога не се пълни, а много лесно (и бързо) се изпразва….

Хора, това с родното МВР и полицията трябва да разберем е основен проблем и спирачка за развитието ни и като държава и като общество. Тотална деградация, престъпления облечени с власт, страх от политици, медии и всеки захванал се тресе, заради търми тайни или за да не го "сготвят" лесно. Тотална реформа, прочистване и тежки наказания за провинилите си. Да, трябва да си дадем сметка, че и работата им е изключително тежка, опасна, неблагодарна и следва да е добре защитена, заплатена и почитана. Но това не е никаква европейска полиция от най-дребното, до най-висшите кадри, с корупция започваща от прием, назначаване, кариерно развитие, дори школите за дипломиране и обучение. Та те дори нямат свян да закрилят и поддържат престъпници, в тотална симбиоза са с тях, разпределят си корупционните пари след смяна, разполагаемото имущество и разходи са тотално несъвместими с приходите, а паралелният бизнес е закономерност. Вижте го този - всеки може да има лош ден, но тук фактите за деградация са тотални. Виновен е обаче не той, а всичките му колеги и ръководители, всички полицаи, които така и не са забелязали, че стъклата на автомобила му са затъмнени и то не призводствено, както предполагам е вписано (ако е въобще записано). Всички негови колеги, закриляли това поведение против правила и закони е еднакво виновно. Това, което виждам най-редовно от "родната" полиция е драматично ниско падение. По-прогнила и дърпаща ни назад система не може да имаме, не трябва и не заслужаваме. Без МВР нищо никога няма да постигнем, като държава. Състоянието сега е тотално дъно, позор и спирачка.

Всичко започва ОТГОРЕ! От “главата”! Кьовеши: “Оправете си съдебната система (която работи и разчита на полиция, служби, следствени органи) и тя ще ни оправи държавата!!! Защо нашата мафия направи всичко възможно точно Кьовеши, която вкара стотици поритици и управленци в затвора, да не оглави европрокуратурата! И виж сега къде е Румъния! А Мутрата наглееше как ние отдавна сме били изпреварили румънците и се говреше, че сред като нямаме осъдени за корупция (от Мутрата Гешев и шайката му, когото той назначи!!!), значи сме нямали корупция и това било само усещане…

Возил е мигранти!

На 75% от избирателите това не им се струва странно и лошо. Важното е да се гласува за ГЕРБ, СДС, ДСБ, ПП и т.н.. Възраждане и от сорта не са надеждни, току виж не пратили на Украйна последните капачки от бутилки..или те бяха за децата ВИ?

Там, където е открит автомобилът му също е направил катастрофа, като докато е паркирал е блъснал колата зад него. Има го на видео заснет, как паркира и подпира задната кола. Личи си, че се е прибрал фиркан, избягал след 3 катастрофи, демек три престъпления за една вечер... Да видим, дали ще го уволнят сега и вкарат поне в ареста, защото тоя пияндурник си е чист убиец на пътя, добре, че не е имало хора, че и тях да е прегазил и избягал после. Такива изобщо не трябва да работят в системата на МВР! А пък колегите му също са за наказания, щом го прикриват.

Утре тоя Калитко ще обяви,че колата му е открадната ..

И крадецът услужливо му я е върнал пред тях потрошена?

Просто е! Мафията може да съществува безнаказано, да оперира и доминира само с такива МВР, прокуратура, служби и правосъдие! Когато ги овладее, когато тя управлява репресивните и разследващи органи и институции, корумпира и разлагайки. И когато това продължава десетки години, се стига до тотално разграждане и деградиране и компроментиране на институциите от вътре! Така се култивира и обезверяването и страхът в хората, които са гизнено важни за тази мафия, за властта и оцеляването й! И е благодатна среда за разцвет и на масовата престъпност, защото когато не са преследвани и осъждани адекватно престъпнизите се мултиплицират (стават рол модел за много млади). И примерите зй това вече са те десетки, а стотици! Те затова и са толкова нагли!

Ейй знаех си аз чв в МВР е само най-доброто. Специално поддбраните кадри, каймака на обществото. Най-моралните, най-чесните. Уникални!

Точно щефове от МВР и службите (начело с резидивиста Любен Гоцев) на времето създадоха организираната престъпност а мафията в България! И имената им се знаят отлично! Как иначе например бивш министър на МВР ще притежава хотели за десетки милиони? Затова България е най-ведната в ЕС, а българските политици, управници и шефове на МВР и службите през годините са по-богати от тези в Европа!

Забрави да споменеш Л. Г бе опасен гей и пефофил

Демерджиев започна перфектно, с чистене на полицейската кочина. Но за няколко седмици от професионалист се превърна в плужек. Някой му запуши устата. Питекантропа от Банкя и другарката Нинова. му поискаха оставката. И той започна да лиже задници. МВР трябва да се разформирова. Половината служители са за затвора. Другите - за психотест. Подборът на полицаи е в ръцете на мошеници и отрепки. Точка.

Еееее на всеки човек може да се случат тези неща всички сме пили и шофирали

Да де, ама недостойно да избягаш от отговорност, когато си от МВР! Срам за цялата организация.

Нали точно това коментирани, бе! Че не ВСЕКИ става за истински полизай! Поне в нормалните държави!

Бахти разузнавача, бахти разузнаването. То добре че няма какво да ни разузнават. Ходим си без гащи и.всеки ни оножда разузнавателно и контраразузнавателно

Не е баш тъй. Наш Киро колко руски шпиона излови, та не останаха хора в посолството.

не бяха малко пратени на вакзал обратно към Севернопиздецк :)

Смях в залата. Позор. Мафия . Геноцид . Веднага оставки на Прокурора, Полицая и Съдията

За пръв път чувам за криминален разузнавач. Това ще е нещо като агент под прикритие в някоя банда, което у нас сигурно си е обикновен бандит снасящ информация на полицията. Така, че нищо чудно

Как за пръв път! От колко години вкарват в полицията и службите откровени престъпници. И ги водят за полицаи под прикритие. А всъщност со си бандити, внедрени в полицията и службите. Докато не започнаха директно до ги назначават за министри (Румен Петков - Пикаещият във фонтани) и за главни секретари (Бойко Борисов, Марин Маринов, Светослав Радаров - при когото убиха баретата Шарков)… И от тогава тоталният разпад в МВР бе само въпрос на време - назначиха там от кол и въже. Нали я видя онази кифла, която е насила стълба на онзи боклук, или онези “полицаи” с татуировки на протестите, на които от километър им рими що за бандити са (и онези дето оставиха подставени лица и престъпници да провокират, а после пребиха невинни сеза зад колоните, а шефовете и прокуратурата ги криеха)…

Да се накажат, уволнят тези, които са го назначили . Те носят основна вина. Вероятно е назначен с конкурс за наш човек. Вижте кои са му.роднините на това келеме! Тоя ако заплоди.момиче ще избяга, бахти полицая смотан. Срам

Ако се действаше така, отдавна да сме се оправили... Ама започвайки от избирателите, които пращат в парламента едни и същи разбойници вече трето десетилетие, минавайки през общините, които смениха по 4-5 ръководства, но далаверите остават същите и отивайки в изпълнителната и особено в съдебната власт, където контролът по обратна връзна изобщо отсъства... все няма оправия.

Всичко ни е збъркано.....и лошото е ,че го приемаме вече за нормално.....

И ти си Зб ркан

Огледайте се около вас и ще видите, че деца на полицаи не си дружат с други деца. Или ако дружат с други деца на родители извън системата са инструктирани да не коментират какво работят родителите им. Полицията служи на политиците, войската на народа.

Много си навътре със сдужаването на полицейските деца......имаш нещо общо, нещо те мъчи, или си просто полицай

Има ли значение кой е писал. Важното е дали е така и дали е вярно. Ако се размислиш е вярно. Който и да го е публикувал

Депутат, софра, запой. Преход, пасмина, застой. Болни, доктори, рушвет. Кмет, корупция, разцвет. Безпорядък, рев, искри. Алкохол, жени, псувни. Цици, интернет, Айфони. Бизнес, спонсор, милиони. Обир, банка, далавера. Ред, полиция, химера. Път, поръчка, магистрала. Катастрофа, вой, раздяла. Улици, ремонт, павета. Кражби, сеч, екодървета. Фирми, призраци, офшорки. Евро, сметки, уговорки. Избори, елит, управа. Шок, пародия, държава. Изход, бягство, терминал. Народ, история, финал...

В Белите брези, София, на детска площадка, наркоман и бандит нападна безпричинно човек с нож пред очите на десетки деца и майки. Дошлите полицаи, приятели на наркото, арестуваха невинния човек, а онзи си остана на площадката, та тоя пиян техен колега да го задържат, това няма как да се случи.

Поне ги заснемете тези боклуци и ги пуснете в социалните мрежи! Да ги разберат всички - с лицата им!

Явно нивото е паднало навсякъде. Едни връзкари и хора без чест и доблест. Знае, че колата му е заснета и неминуемо ще стигнат до него, но бяга и се крие като мишка.

Си е тоя дрогиран боклук!

Ганювци, нали уж само на циганите криели имената, бе?!

Е, полицаите какви са мари? То циганията е поведение, не е само ген.

Сиреч българите са цигани, това ли се опита да кажеш с малоумните си извъртания, Ганьо?!

Нефелни разузнавачи нефелни полицаи. Пияници и страхливци.

Че и полицай малий !

Мамма миа! И ние ще чакаме тюфлека да ни пази и закриля Оххх мила моя майнольо!

Ченгето разветка няма да получи наказание щото поркал с дамаджан Рашкооф а той е със имунитет

Тука е като някоя жунгла! Май никога няма да сме нормална държава

Да не би да имате впредвид " джунгла" ?

Да не би да имате предвид "предвид", а не "впредвид"?

Made in Bulgaria

Браво на вас! И какво ще му направите, ако не е тайна де? Нали знаете, че идват избори.