Разцепление в БСП-Варна за балотажа, заговори се за изключване на "предатели"

Една част от социалистите подкрепят Костадин Костадинов от "Възраждане", а другата призова да се гласува по съвест

Обратно в новината

Коментари - Разцепление в БСП-Варна за балотажа, заговори се за изключване на "предатели" | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Иван Иванов е скрита лимонка на Герб, който е в БСП само фиктивно, за да работи против нея, а получава здрави траншове от Герб. Честито на балъците от БСП!

Змиярникът БСП, в който всеки "Има решение!" И то е: "Изберете мен!"

"Врагът с партиен билет!" Нищо ново не е влязло в чугунените ви глави вече 70 години..

БСП да подкрепи Лудото Коце или Костя Копейкин? Това ще бъде дъното! То впрочем вече е удряно от Мая Манолова, която видимо е показвала, че се чувства много добре в компанията на тези самонарекли се "възрожденци". Спомнете си какво направиха техни щурмоваци тази година на 3 март на Шипка и кой се усмихваше след тях.

Гуцанов, дидо дънката и китайско карго.... Май, каргото замира и на другаря му се иска част от баницата на Варна, която да получи чрез куклата К.Костадинов.

Закривай!

Тези нещастници не стига , че хванали само 14%, ами и се разцепили! Малоумници. На никой не му пука за вашите гласове. Ясно е от 1000 км , че крадливия гербаджия ще спечели! Може да са крадци и мошеници, но поне имат система и дисциплина в партията, а вие сте кръгла НУЛА!

jingiby

Централата мълчи за парите взети от спонсорите на Г?РБ във Варна зо да издигнат тази неизбираема калинка....

Аз например съм с леви убеждения. Но в никакъв случай не смятам, че БСП е лява партия. БСП е една сбирщина от бивши функционери, незнайно как забогатели индивиди, очевидни неграмотници и нагаждачи, но не и хора, в които човек да припознае лявата идея. БСП били комунисти - какви комунисти бе хора? Тези са най-облажилите се от капитализма. Всички са милионери начело с председателката на партията. Милионерка, пък иначе нека да просим за увеличение на пенсиите и социални благинки. То сития няма как да вярва на гладния. Както си замина СДС, така трябва да си замине и БСП и на нейно място да дойдат нови хора.

И не само. Колкото и некачествено да е изпълнен, то новия булевард значително облекчи движението във Варна. Аз не гласувам за Портних, защото е ясно на всички що за стока е той, но гласувам за ГЕРБ, защото ми улесниха живота с придвижването. А истината е, че град ако не е с кмет от управляващата държавата партия, няма как да се пускат пари от държавата. Докато имахме кмет онази другата пияница, всички пари си заминаваха само за Бургас, а нас ни бяха отсвирили тотално. Още ближем рани затова.

Не е задължително кмета да е от управляващите, за да има пари! Има умни и прости кметове. Повечето кметове на ГЕРБ са гола вода, но винаги ни дават за пример кмета на Бургас. Може да успееш от всяка партия , но се иска акъл, много работа и да намериш общ език с всички партии в града!

Опааа, тия си вкараха супер автогол с КК...

За какво се палят в БСП, нациаоналните предатели каквито са те надушват кой от техните кандидати е най-големия предател и гласуват за него. Костя Копейкин е страстен български предател радетел за задунайска губерния. Такова чудовище-предател България не беше виждала. Тоя си е продал душата на сибирските варвари.

И тия ще ми работят по "алтернативна държава",както му викат!? Нищо че взаимно се атакуват така както нападат управляващите и забравят да вписват своите хора в листите на изборите в малките градчета. Четейки статията има чувството че пишат за коалицията наречена "реформаторите"! Защото те по същият начин се нападаха взаимно за всичко и най-вече за апетитните свободни постове.

БСП във Варна по нищо не се отличава от десните в София!

Ние в Пресцентъра на Партията за българия призоваваме изброените да си върнат партийните билети за да няма нови клевети по Наш адрес, че сме преследвали врагове с партийни билети. Нека не излагаме билетите на опасност!

В БСП имат тежък лакомогъз проблем. Комсомолчетата които не са в ГЕРБ гладуват и търсят колаборация със старите си дружки. От друга страна има едни хорица, които действат по убеждение и разцеплението е неминуемо. Това или ще убие тази партия или ще я заздрави. Слабостта на лидерът им Нинова е, че синът и работи в САЩ. Това не се приема от членовете на партията, а още по-малко от извънпартийните леви.

Подкрепата за Костадин Костадинов е национално предателство, защото работи в интерес на чужда държава.

Ами то открай време социалист и предател са си синоним та какво ново?

Фракционерство в партията не се допуска.....и се наказва жестоко!!!

Той потника кат смелата Фандупка в София

Варна беше красив град с горди морски хора. Сега го управляват алкохолици и простаци, а старите варненци гледат сеир и си мислят че са над нещата.

Пропаганда срещу Костадинов? Статията прилича на такова. Заглавие за едно, а вътре, "случайно" се въвеждат ред "факти". Дано сегашният боклук се смени с този по-малък.. все ще е прогрес.

а касата на Позитано е празна...

нещо кожичката ти е отесняла май от яд заради "Възраждане", а? Кротни се, че шорош ще остане с един верен син по-малко;-)!!!

Същият и съм и аз ... И родолюбец, който не припознава НИКОЙ от т.н. ерзац -патриоти !

Главувайте за Костадинов ако искате махнете мафията ВАРНВНЦИ сега е момента.

"Няма как да подкрепим кандидат, който е участвал в Луков марш и има екстремистки изяви в миналото като нахлувания в Областна администрация, в циганската махала или размахва оръжие в клип по време на кампанията за евроизборите. Аз ги отдавам на грешки на растежа и на младостта. Много ми напомня на ранните изяви на един лидер на националистическа партия, за когото вече добро или нищо", - КАЗВА ДР. ИВАНОВ ОТ БСП !!! ИЗЛИЗА, ЧЕ ДРУГАРИТЕ ОТ БСП ПРИЗОВАВАТ СЪМИШЛЕНИЦИТЕ СИ ДА ГЛАСУВАТ ЗА ГЕРБ И "ДОСТОЙНИЯТ" НЕГОВ ПРЕДСТАВИТЕЛ ПРЕДСТАВИТЕЛ ПОРТНИХ . варна е града на чудесата. За една дупка в центъра на града Борисов брои на ОЛИГАРХА ОТ БСП ГЕРГОВ сумата от 43 милиона бюджетни пари!!!! Квадратния метър на тази дупка струваше на БЮДЖЕТА цели 7700 ЕВРО !!! Сега БСП му връща жеста - ПРИЗОВАВА гласоподавателите си да гласуват за ГЕРБ и ПОРТНИХ. ЩЕ ИЗПЪЛНЯТ ЛИ ПРИКАЗА НА ДРУГАРКАТА КУРВЕЛИЯ ЧЕРВЕНИТЕ ИЛИ ЩЕ Я САБОТИРАТ?? Какво общо имат с БИЗНЕС ДЕЛАТА На БСП и ГЕРБ обикновените хора подкрепящи една идея , която ЧЕРВЕНИТЕ ОЛИГАРСИ ИЗТЪРГУВАХА за себе си .

стогодишна партийна проститутка. Закривайййй.... .

И за това ли са ви виновни ГЕРБ бе комуноиди? Историята изобщо познава ло случай в който комуноиди да е признал, че сам си е виновен за изцапани с ако гащи?

И това го пише един страстен радетел на Туна вилайет;-)... мюслимче, "блещиш" с "интеУект" като всички от щама ти, ама ще е късно, кога се усетиш;-)...

за тебе България, за разлика от Пуйка, все е била чужда...

Враговете с партиен билет немедлено да се разстрелят.

Айде, поизръси се де!!!

Това чакам - БСП да се самоунищожи. Гледам наближава този момент!!!

"Комунисти" "демократи", "леви" "десни", герб бесепе, това са залъгалки за малоумниците по целия свят. За съжаление, последните са 80 процента от населението и затова сме на този хал. Дясна и лява ръка са те на едни и същи глобални престъпници, които ни готвят такава демоНОкрация, че сталиновият "комунизъм" ще ни се види като пионерски лагер. Тези 80 процента, дето им се връзват са престъпно прости. И комунисти, и демократи.

Тъпаците с билет и без билет да бъдете лишени от право на глас.

Абе бесепарски миндил, кога Костадинов е развявал оръжие в клип? Болен мозък бесепарски. Цялата ви партия трябва да я закрият, за да им нормална опозиция! Продадохте Варна на ГЕРБ, Корнела и Ко. Вече сте ясни - патерици на управляващите.

Мафията няма махане. Просто заиграва със следващия. Но ако Варна иска да продължи с някакво развитие (било то и само инфраструктурно) за предпочитане е кмета да е от същата партия като управляващите. В противен случай всичко секва и колкото и да искаш да правиш неща - ще останат само обещанията. Община Варна нито е суверенна, нито има кой знае какъв бюджет, общинския съвет е с мнозинство ГЕРБ - познайте Костадинов какво ще прокара - някой и друга заповед, касаеща официалните празници....

За сините мравки да не говорим....

"Мислят, че са над нещата", а са в лай. ната.

Що като беше Варна на Кирчо - добре ли беше? По-западнала от под неговото управление не я помня....

Слава богу, че животното Сталин е мъртво. Сто пъти ще предпочета Хитлер пред Сталин.

Една жена по бТВ каза че Нинова е по-често в американското посолство отколкото на Позитано...

Иван Костов, преподавателя по политикономия „десен” ли е? Жена му партиен секретар. Моравата Пръмова, „дясна” ли е!? Сталинка - шефката СБ!? Бокова – шефката на ЮНЕСКО!? Ам, Боко!? Ам, Меркел!?!?!? Курнелия, дясната ръка на Костов, лява ли е!? Бая идиот трябва да си да се връзваш!

Само Сталин може да оправи БСП, ако стане от гроба. Малееее, каква леш ще падне ... Нинова, Станишев ще паднат първи. Може да засегне и бивши членове, като Борисов, Цветанов, Плевнелиев ...

Престъпно прост си. Обяснява ти се като за малоумен...

Ами Кирчо е бесепарски миндил и той. Браво, добър пример.

Иванов, не се гъбаркай, бе! Какви 1500 гласа, какви пет лева. Изкарахте кандидат, дето даже Портних го отвя като куцо пиле домат. Що не си направиш сепуко, бе, нещастник. Ако не сега, когато оня от балотажа, който го подкрепиха местните ви организации, пък вие разкарахте, че да не чупите хатъра на тандема Борисов - Нинова, спечели втория тур.

Глупости. Лъжи до шия, бюджета не зависи от правителството, а от усвояването на еврофондовете.