Разстрел в Слънчев бряг - убиха собственик на казина

Приятелката му е тежко ранена, бори се за живот в УМБАЛ-Бургас

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

абе, български жени, за вас образование, бизнес няма ли, бе? толкоз ли не можете сами да си работите и изкарате пари за вечери в ресторанти, ами все някакъв богаташ по-възрастен трябва да ви храни и издържа и да ви пази? как пък в цяла западна европа жените си работят, сами се издържат и си търсят партньор по любов, а у нас само сметки?

Дай боже повече такива новини!

Защо в Италия , мафията се счита за ПОЛОЖИТЕЛНО ЯВЛЕНИЕ? --Защото ако някой забогатее незаконно , то той бива ликвидиран , и следва , ПРЕРАЗПРЕДЕЛЕНИЕ НА ИМУЩЕСТВОТО И ФИНАНСИТЕ МУ !

За коя политическа черна каса работи , тоя ''бизнесмен'' ? Дали , и той както останалите в такъв ''бизнес'' , не е здравно осигурен ?

очевидно за касичката на др. нинова от крушовица

ЗАЩО НЕ СЕ ПИШЕ , КАКЪВ Е ''бизнесът'' МУ ? Като на Митьо Очите ли е ?

"Имал няколко казина,хотели,"е ненаситни бондюги V Сега една специална катафалка с няколко ремаркета отзад. "Слънчака"мафиотски рай.

Много ревниви тези български мъже бе. Много убийства от ревност. Пък не искат да ратифицират Истанбулската Конвенция

За англоезичните -jealousy означава, ревност и завист едновременно.

Откриха сезона в кенефа...

За богаташчета не роня сълзи.

Тоя защо сте ми го пратили гол......защо не е донесъл тук, в небесата, пачките, мерцедеса, курвите?

Пак е имало малко свада за мясти за паркиране.

Ехаа пак имаме готина тема за гнусната ни журналистика. Убийство на хазартен бос и 20 годишна проститутка. Пред такава новина и катастрофите бледнеят, хубаво е, че дойде лятото и ще има и удавени та гилдията ще е в подем. Щом държавата ги въоръжава да им бере гайлето, а и хазартния бизнес предполага такива "делови" отношения, което си е добре.

Комисия за противодействие на корупцията и за отнемане на незаконно придобитото имущество - не се занимаваме с нашите хора

Убитият е притежавал 15 казина в страната,

Къде е Валери Симеонов - Тия не са ли вдигнали много ШУМ ?!

Отиде в Турция да си вземе наградата за спрения Бургас-Александропулос.Турците си вземат таксите на Босфора, Благодсарение на ГЕРБ и телевизионната партия СКАТ. Втори случай в света няма, телевизионери да ги вкара простия народ в парламент

пак са преекспонирали въпроса за хазарта- 3 в големата тиква на другаря бизнесмен

Бог - дал , Бог- взел !!!

Значи вече сезона е официално открит ?! Този ''бизнесмен'' както им викате , защо се е хванал с такъв ''бизнес'' - Не знае ли че в Сладоледите е по-безопасно , или пак не си е намерил паркомясто навреме ?!

Прави си сметка в България от какви дейности се печели , от останалите се вегетира и фалира.

Проста логика: По-добре вегитиращ и жив , отколкото печелифш мъртвец !!!

Да , така е , но кой му мисли като надуши големите пари. Самозабравя се.

До Вл. Горанов -финансов министър- по повод на неговата реплика: -Въпросът за хазарта се преекспонира и истеризира... Този случай в Слънчев бряг, уважаеми г-н министър е нагледен пример за ползите и вредите от това огромно зло-хазарта. И това не е нито първи, нито ще бъде последен наказателен истрел. И това се случва пред очите на цялото българско общество. И ТОВА ПРОДЪЛЖАВА, ГЛАВНО ПОРАДИ УМИШЛЕНОТО, ВАШЕ И НА ДРУГИ КАТО ВАС ПОЛИТИЦИ И УПРАВЛЕНЦИ, КОИТО И НЕ МИСЛЯТ ДА СЛОЖАТ РЕД В ДЪРЖАВАТА БЪЛГАРИЯ. Очакваме вашият коментар по този случай.

Всъщност, нямам абсолютно нищо против оная гнусна мутрещинска насирация да си стои там. Които си ходи там (независимо от повода) си го стрелят, боцкат, таковат и въобще супер. Какво нас, нормалните хора, ни интересува някво поредно наркоманско сборище? Добре е да си го има, за да може на другите места да са по-малко.

Да, да се стрелят щом ги влече! Да бъдат максимално точни стрелци и да намаляват ако може всички тези алчни хора!!!

Бачкам давам , бачкам давам , за мен колкото да преживявам. Мутри , разстрели , кражби на милиарди , на там няма да продължавам защото някой ще се окаже много засегнат на майка заради ''държаната му''. Той си знае кой е.

Полезна работа за обществото

Явно от бранша на мутрите е и си е заслужил разстрела....но колкото повече убити от тези мутри, толкова по добре за обществото!

БРАВО!я на кое. Ако е такъв какъвто казвате, това означава, че вече някой му е взел бизнеса и е заел мястото му. Някой по-силен, който си решава проблемите с убийства. Браво, в такова общество ли се радвате, че живеете, вие и евентуалните ви деца. Общество в, което всеки може да бъде убит и на убийството се вика БРАВО! Сериозно не сте на ред. И вие сте за затвора с това мислене сте опасен за обществото.

Стига бе , Пич! Не развзляй удоволствието на ограбените... Не си ли забелязал, че и този Бос има характерен прякор? При това, когато хванат и убийците, общата мърсотия, която ни затлачва, ще намалее същществено.

... и БРАВО е ако е станал клиент на правосъдието и е наказан от закона. Къде смятате, че живеете не ми е ясно ....

нашите другари не стават клиенти на правосъдието

Тоя пич май е свършил повече работа от КФН, НАП и Валери Симеонов, взети заедно.

Тоя пич може би също има какво да дължи на изброените от теб институции. Може би повече и от загиналия. А може би и ти си роб на същия пич по един или друг начин. Но със сигурност за пича си едно нищо и със сигурност до скоро пича е уважавал повече жертвата си, отколкото някога би уважавал такива като теб.

А днес Дончо, кво ще сподели в Твитера, ще има ли среща на 12-ти, или това убийство е знак на враждебност?

Споко бре, жив е, утре ще се яви на пресконференция, като оня - Пеперудкин. Било е постановка, новичока е бил халостен.

Чобанина се почеша многозначително по чатала, погледна искрено в празната чаша и заключи умозаключително: "ПукнА и тая гад, деее...". А една муха кротко се изсра на клавиатурата, след което вдигна въздух и отлетя. Светът не спря да се върти....

... а бялата лястовица кратко започна да кълве все още топлото тяло, мислейки си: "Ей, в тая България редовно преяждаме в сезона..."

Важни са западните Балкани според Борисов и Радев

МНОГО КАЗИНА, МНОГО НЕЩО, ГОЛЯМА ЛАКОМИЯ, ЕТО ТИ СЕГА...

Не се ли замисляш сега кой ще вземе казината. Или всичко е ясно.

друг наш другар ще го замести

Май убиеца е крещял "Алах агбар" и "Путин е велик"?

Не май, а юни.

Не бе, мърморел си е под носа - видя ли ся кат не слушкаш!

Добро начало на сезона. Добра реклама на европредседателството. Нинова е със жълто на гащите от кеф нищо, че техен човек си замина.

а ти си с памперс

Живот на бързи обороти. Животът е една константа - сбор от много компоненти. Като увеличиш единия, намаляваш другия.

Никаква АЕЦ не трябва да се строи в Белене, а да се възстанови в 10 пъти по-големи размери концлагерът построен от цар Борис Трети. Военен режим за 10 години и всички хайдуци начиная от бивши и настоящи партийни лидери да чукат камъни по 15 години. Полицейски час след 22 часа и всичко което се движи след този час куршум в тила. Никаква управия иначе няма да има с тази парламентарна говорилня в превърнатата ,в американска колония наша държава

Лагера е построен от комунистите, не от Борис |||.

Построен е прз 1941 г- от фашисткия режим на Царство България. И да квичиш и да плюеш това са фактите за Гонда вода, Слънчев ден и пр. и пр., вкл. в Македония и Беломорието

Като не четеш, не спори с по-умните от теб!

Царят е построил не един, а няколко концлагера, сещам се за поне 5 - Гонда вода, Свети Никола, Свети Кирик, Еникьой и най-големия Кръсто поле.

Ако многобройните статуи на нашите борци за свобода решат да оживеят в някой хубав ден или пък нощ, все си мисля, че първата им мисъл и задача ще да бъде незабавната подготовка и осъществяване на ново Априлско въстание, този път срещу протестърското робство....

Няма с кого да се прави въстание ? 3 поколения вече са педали и ако им дадеш пушка ще си я заврат в задника

Поставих ти плюс. Ама не се съгласявам за броя на поколенията. Нали ги виждаме и тия дето са ходили в казарма, те със сигурност вече са си я заврели тая пушка отзад, заради тях сме на това дередже. Трите поколения не ни докараха до тук, а ние с казармата.

старите поколения от 1945 г. до 989 г. построиха 8 царски Българии. До почти 1966 г. казармата беше 3 години.Така, че можеха и да се бият и да работят. Още продавате тяхната България и не може да я продадете. Майстори сте на това. 68% от приходите в бюджета са от услуги/продажба и препродажба/, а при комунизма 72% беше от селско стопанство и индустрия...

Говориш за себе си, мен не ме посочвай !!!!

Междувременно правителството се бори със силния шум по заведенията...

И к'во? Нали другите са избиват сами, значи и помагат.

Тази не върви вече 20 години. Никой не желае да живее в толкова несигурна държава. Не знам как ни търпят в ЕС.

силния шум идвайки от огнестрелни оръжия

Другарката Нинова, що ша каете сега за БСП? Ваш човек отсреляхте. Да не е грешка? Не иска денги да снася? Що става?

Ще строим АЕЦ?! Па тогава каква ще стане, бедна ни е фантазията.

Всички сте много опасни и много ги разбирате нещата. Но едно ще ви кажа. Най-страшно е да се подадете на манипулацията и да бъдете манипулирани. Никой не е защитен и никой няма сигурност в такава обстановка. Сигурно и убития до вчера се е чувствал недосегаем. Никой не знае дали няма да обиди някого утре. Това е ходене по тънък лед. Няма ли сигурност, никой не е в безопасност.

ами ако беше в Москвич или Запорожец?? ламарините им са по здрави от тези на S класата. и са по евтини. не бият много на очи...

Вече не са толкова здрави. Свършиха немските каски.

Започнаха споровете за паркоместа...

ПП. Убийствата и войната са лошо нещо, ама някак си няма да плача нито за този, нито за Саддам! Който трябва ще ме разбере.

Чета ви коментарите и се чудя как може да има толкова народ, които не са с всичкия си. То не е руска мафия, не е бсп, не е слънчев бряг. Касае се за убийство от ревност, бившия мъж на приятелката на убития, ги причакал и убил. Вие наивниците и разбиращите от всичко направихте конспирацията вече.

Това Боко тиквата ли го каза? Защото ако не е той силно ме съмнява това да е истината.

Аре, бе. Тоя е много тъп бившия мъж. Почти колкото теб. Пиши си каквото искаш, ама тук все пак има и хора с мозък. То на тоя етап всичко ще се покрие, ама всичко не свършва тук и сега. Прочети малко история.

"Касае се...." . Не на мене тия. Ялови и зелени не ги приемам.

Нима вече разследването протече и има влязла в сила присъда. Много бързо разреши случая. А аз си мислех, че живеем в Европа. Това значи ще е официалната версия. Дупе да му е яко на човека. Така се раздават значи присъди в БГ. Все по-лошо става.

Има и нещо полезно от ситуацията с мутрите, видяхме, представляват повечето жени. Преди това се криеха. Но реално и повечето мъже се оказаха леки жени, обичат си Путин и мутрите, които ги изнасилват редовно!

Хубаво е, когато денят започва с добри новини...

Човек от БСП - най-бандитската партия, тясно свързана с Масква.

Пише се МОСКВА-НЕГРАМОТНИКО от ГЕРБ!!1

Масква ми звучи по руско. Обичам Рассия.

Не съм от ГЕРБ и няма да бъда грамотнико червен.

Вероятно е предател.

А сега някой да ми каже,че не се намираме във времената на МУТРИТЕ?Какъвто е начело на БЪЛГАРИЯ,такива са и подчинените му!"Да пребъде милата" ни родина с тези БАНДИТИ!!!

Видния "бизнесмен" и женицата са се били задълбочили да коментират философската страна на експеримента наречен "Котката на Шрьодингер" както и интерпретацията на Еверет за паралелните светове и съвместните истории.Това е то ,науката е опасна ,ако само се бяха отдали само на интимни ласки ,това нямаше да се случи

Вече има регионални различия в манталитета на българите. Примерно по морето си падате по модел със силови методи, обичате си руснаците и мразите всички балкански народи. Изградили сте си кочинка, избивате се кой да прилапа повече от нея и се чудите защо дори и българи от Югозападния регион не щат и да чуят за почивка при вас. Ами ние просто не се чувстваме добре при варварски условия.

Изводът е, че не трябва да се занимаваме с казина, а с казани. По-добре там до тънката струйка отколкото прострелян в последен модел мерцедес с всички екстри и лесно запомнящ се номер.

Нещо съвсем в реда на нещата е това убийство. Законодателството, прилагането на закона, работата на правоохранителните и правораздавателните органи предполагат именно такива ,,мероприятия". Освен това убития и ранената са от прослойката, която няма никакъв принос за развитието на цивилизацията. Дори напротив, присъствието на такава прослойка в обществото ни спъва развититето ни, поддържа кризата, оставя без екзистенц-минимума битието на хиляди българи, въздействат развращаващо на подрастващите, стимулират демографската криза. При така описаните обстоятелства този инцидент може да бъде наречен акт на естествен подбор, при който природата се чисти от ненужните и вредни организми!

Това, което казваш не тели притеснява. Все пак не ги е убил Робин Худ. Трябва да знаем какво се случва. Несигурни сме да живеем в такава държава. Трябва да знаем кой какво върши и кои стреля и убива. Не може толкова години да живеем в несигурност. И в Америка стават много убийства, но там разкриваемостта им е голяма, а тук нулева. Нормалните хора европейци не се чувстваме в безопасност в тази ситуация на неизвестност, която е от години.