Разследват украинския аграрен министър за кражба на 2500 хектара държавна земя

Ако обвиненията бъдат потвърдени, Микола Солски ще бъде първият министър от правителството на Зеленски, обявен за заподозрян по дело за корупция

Обратно в новината

Коментари - Разследват украинския аграрен министър за кражба на 2500 хектара държавна земя | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Земята на укруя не може да се пипа, защото е собственост на Блекрок, Монсанто и останалите тридесет и осем разбойника.

Украйна е тежко болна страна!

Същия като хората от израждане.. правят се на българи а крадат българския народ и работят за враговете на България.

Ти идиот ли си?Откога Възраждане са на власт че да крадат земя?Тези със заменките и частните плажове са други и ние ги знаем.Та хайде холан не ни хвърляй прах в очите!

iСиктир

Идиот е ами, не го ли познаваш?

Никой на света неможе да спре корупцията в Украйна и България ,в тези две страни тя е начин на живот

Така е . Без лустрация няма демокрация. От 1989г. до 2022г. в България имаше следните руски правителства след като Русия направи партийния преврат в БКП и свали Тодор Живков: 1. Правителство на руския гражданин Андрей Луканов. 2. Правителство на Димитър Попов. 3. Правителство на Любен Беров. 4. Правителство на Жан Виденов. 5. Правителство на Стефан Софиянски. 6. Правителство на Симеон Сакскобурготски. 7. Правителство на Сергей Станишев. 8. Правителство на Пламен Орешарски.. Правителства на Радев – партизанския юмрук Всички до един агенти на КГБ и Русия. Целият преход на България се контролираше от Русия. ЕС нямаше почти никакво участие. Тогава защо България е на този хал? До сега ни ръководят монархо-комунисти второ и трето поколение.

Охранителя на Тодор Живков?...

За лустрацията си прав но защо мислиш че Русия или САЩ са ни виновни?Ми погледни гредата в нашите очи!

Те на украинците вече им е ясно: техните земи ще станат или руски, или щатско-еврейски...

Аркадий Ротенберг личен приятел на Путин от клуба по джудо е най-големият земевладелец в Русия. Почвай сега да броиш: Ротенберг Фридман Дерипаска Мендель Шеломов Абрамович ... Истинското име на Московска Россия е Хазария.

Е, хайде сега, подробности. Нали е наш кучи син.

Той не е виновен човека,Путин му каза така да направи!

корупция има нявсякъде, важното е че имунната система на държавата работи. В Путландия гора от приятели на Путкин колят и бесят, съд, прокуратура и служби са слепи за тях..

Баш при тях ИЗОБЩО НЕ РАБОТИ!

Смешко, точно руснаците вкараха Илюкаев, бивш министър , в затвора.

още е на свобода... то май заради това че е виден корупциионер стана и минстър в Украйна, а Зеренски беше обещал да вкара и Порошенко в затвор... щото в Украйна баш президентът им разпределя баницата;)

от монсанто не търпят конкуренция

Хаха, украинците ще станат хора - съдят министри, а у нас 40 години след демократичните промени наследниците на ДС не дават да се пипа прокуратурата и съда, съответно осъден за корупция няма.

У нас министъра на вътрешните работи (Цветанов) получи ефективна присъда на втора инстанция. Вярно, ВКС я отмени после...

А дано Украина се почисти от корупцията, ама надали! Ще трябва да кошарят всички на държавна длъжност, започвайки още от администрацията на Кучма.