Разследват убийство на куче по особено жесток начин в Дряново

По намерения в покрайнините на Дряново труп може да се съди за жестокостта и агресията на извършителя, когото полицията издирва.

Обратно в новината

Коментари - Разследват убийство на куче по особено жесток начин в Дряново | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Това не го разбирам, ако "кучинката" напада и е агресивна, нещата се решават бързо, хуманно и без много шум, а не да режеш, кълцаш и други такива глупости.

Тази нация от полуидиоти имала демографски проблеми. Защо сме само 6.5 милиона? И 6.5 милиона са много. Колкото по-малко сме, толкова по-добре.

евтино крими зоофилско медийно порно...А УБИЙСТВОТО НА СЕСТРИ БЕЛНЕЙСКИ....И ОСТАНАЛИТЕ ХИЛЯДИ "инциденти"

Наказанието за убийство на куче е било смърт! Кучето се е смятало за свещено животно! Него само жрецът е могъл да убие - ритуално и по вътрешностите му да гадае за бъдещи събития!

Казах не е истина какви изроди има на нашата земя, все едно не ги е майка раждалал...няма да ги съжаля да постъпят с тях по същия начин

Дирници престанете да триете...абсорютно некоректно постъпвате

А за българина в Макеландия никой никого не сезира

Лично Гешев се е самосезирал

А КОГА НЯКОЙ ЩЕ СЕ ИНТЕРЕСУВА И РАЗСЛЕДВА И СПРЕ УБИЙСТВАТА НА ВЪЗРАСТНИ ХОРА (САМОТНИ) ПО СЕЛАТА????????????? СКАПАНА ДЪРЖАВА.. СКАПАН НАРОД!!!

Да го гръмнеш не че няма проблем, но хора да му отреже 4-те лапи е ми да не излезе от Ада дано!

Защо да го гърмиш, бе тъпак?? А ако хората гърмят всеки, който ги дразни какво става???

Докога ще ни занимавате с добитък, има НПО, да ги съберат и разчистят. Нямат работа по улиците и притесняват хората! И жена ми и дъщеря ми са нападани от кучета и то в София.

Като нямат място на улицата, направи нещо, спомогни за това, а не само да стоиш на дивана и да цъкаш с дистанционното. Кучетата са агресивни, защото хората са агресивни към тях. С такова първобитно мислене доникъде няма да стигнем.

Дали бе? А какво ще кажеш, за това че жена ми беше бременна в 8мия месец, и само защото слезе до магазина.. я нападнало куче, и то доста големичко... и от тогава съм и взел газов, за такива ситуаций...

Какво е ситуаций??? Някой древногръцки бог предполагам? И жена ти ли е неграмотна циганка като теб?

Щом всички п-ки от семейството ти ги гонят купета явно сте смрадливи сигани. Тях кучетата винаги ги надушват и гонят. Кажи на твойте смрадли да се подмиват по-често.

Нужна е жестока присъда,убиваш невинно и интелигентно същество.Ама много надрусани и пияни убийци по пътищата през това време ,,под домашен арест,, чакат условната си присъда.

За съжаление кравите и агнетата са не по-малко "интелигентни" от кучето. Другото е лицемерие.

другото как да е, ама как разбра че е невинно?

Ти сигурно също си виновен за нещо, дай да те убием и теб.

А по други версии на това тежко престъпление работи ли се - напр. нещастен случай, самоубийство и др., защото най-лесно е да кажат - убийство ... Пък то - песа може да е имал и други проблеми.

Семейни проблеми ще да е имал

Време е двукраките да изчезнат от лицето на Земята.

Путин работи по въпроса доста успешно.

Да убиеш животното бързо примерно щото ти яде кокошките или щото скача да те хапе е едно. Да го МЪЧИШ не е нормално както и да го подледнем.

Явно на някой му е дотегнало от тия бездомни кучета. Преди години ги бяха събрали в лятното кино на града и някаква фирма взимаше пари да ги гледа.

Когато ти е "дотегнало" не измъчваш

Tursete go v Kremul.

Разследват убийство на куче по особено жесток начин в Дряново - дано почне да се влага такова старание при разследването на убийствата и побоите на стари хора по селата !!!

Тях бързо ги разкриват , проблема е каква присъда получват виновните

Не го изкривявайте в посока животни-хора и кой е по-важен. Става дума за тежки психопатии в такива случаи. Когато уличните животни свършат, желанието на тези изроди да мъчат, осакатяват и убиват няма да свършат. И ще насочат агресията си към хора. Това са клинични случаи отдавна описани в психиатричната литература. Съвсем отделен е въпросът, защо законите целенасочено са направени така, че същите тези изроди да се гаврят и с хора и с животни необезпокоявано. Там трябва да бъде насочено вниманието и възмущението ви. Не виждам някой да прави нещо по въпроса.

Ще го открият в квартала на изхода за Търново. Таз има много тъмнокафяви заподозрени

Предполагам, че ловните дружинки ще помогнат в разследването! Да ви е@а майката и чекиджии! Няма ли с какво друго да се занимавате?

Булгаристанска работа.

Ловците със разстреляните сърни на предният капак на джипа - кой ги разследва?

Брифинги на прокуратурата и полицията ще има ли после,каскета и Сарафа ще излязат ли да се похвалят,как са разкрили поредното убийство на куче?!?

За сравнение: убийствата на хора не ги разследват.

как не ви писна да пишете кръчмарско-тролски глупости?!