Коментари - Разследват пътен полицай, заснет да взема подкуп | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

кажете му името на този полицай,защо пазите неговата анонимност,защо ? иначе разкатават ..ката на хората,обаче когато трябва да отговарят за деянията си,вие ги криете !

Слава на Бога,ядове със катаджии не съм брал-ни в София,ни в страната. Уважаемият Премиер-Слънце е крайно крайно време,да се разпореди за тотална "риформЪ"в атавистичната и феодална структура КАТ въобще.Тяхната система е пословично корупционна,защото такива са им правилата и създават хиляди предпоставки за корупция. Вътрешният Министър е тотално не в час,някой свише,трябва да му вмени промяна! КАТ е пълна подигравка с гражданите-без значение от населеното място.И това се знае от години.

Мила родна картинка - единият бил паркирал на място, където е забранено спирането. Другият вместо да си изпълнява задълженията, моли за подкуп. Толкова ли е трудно да се спазват правилата и задълженията, а не да се минава метър във всичко?

Sm3hurk0

Да се състави акт на камерата, защото е снимала неправомерно длъжностното лице. Има грешка... родната полиция не е корумпирана.... :)))))

Келешът бил спрял "само за малко", решил бил да хапне. Това, че там е забранено даже СПИРАНЕТО, не го интересува никак. Бил и без технически преглед. Бих казал, че наистина с малко се е разминал.

Бих казал, че леко се опитваш да изместваш темата от по-съществения въпрос! С тоя униформен парцал да не сте в една и съща хомо-дружинка от ония, дето с любов си ги наричат "колегите"??

И кво? "Безкомпромисните" мерки срещу тюфлешката корупция май не дават желаните резултати, а? Нещо хайки ще има ли сред тюфлеците както онова повсеместно уволнение на данъчни за корупция, или ще им вдигаме заплатките и тая година като предишните две?

Колкото по-високи санкции се определят в Закона за движение по пътищата, толкова по-широко се отваря вратата на корупцията. Не само за да се избегнат санкциите за евентуално нарушение, а защото в огромната си част те са за вменена "вина" на водача, попаднал в ръцете на катаджията. Виновен/невиновен, водачът е изправен пред дилемата да рискува книжката си или да "почерпи" пътния полицай. Не е изолирано явление когато те спират без да си нарушител или към незначителното нарушение добавят въображаема вина! За да се спре рекетът по пътищата, да се създаде такава организация на движението и да има качествени пътища (настилка, мантинели, осветление и пътна сигнализация), които не предполагат нарушения и инциденти!

Пак не е престъпление. Човекът е казал - ''...трябва да почерпиш''... и отзи му е дал да се почерпи. Има свобода на словото и всеки може да говори каквото си иска (по конституция). Шофjорут се е съгласил да черпи....Къде е престъплението? Защо не е казал: ''Г-н полицай аз съм много принципен. Пиши акт''

Ти за склоняване към подкуп чувал ли си, или за теб правото е някакъв вид кренвирши?

Всеки ден прекършваме гръбнака на корупцията! После се смеем дружно и пием кафенце в ЦУМ или хотел Берлин!

Нещо учудва ли ВИ? При цялата безнаказаност в държавата. Голямата работа станало. Това вече е норма на поведение. Големите които не си плащат реалните данъци за закупена за 200000 лв кола - преобразувана като кола за стопанска дейност, или с инвалиден стикер карана от закоравял културист регистрирана на баба която никога не е возил. Какво да говорил да хабим думите си. Терминал 2 , без да е решение а само възможност.

През социализма даваха ли се рушвети на КАТ?

абсурд! при цоциализма всичко беше "розово"

не розово, а розаво

в цоциализма ставаше само с подкупи навсякъде, зъб да то извадят се подаряваше нещо. Кво се правите нямаше работник, който да не си тръгваше спална торба от завода,

Разледват ги за неколко лева. А за милиардите от КТБ няма виновни!!! Верно е чалгата дето пее "За кокошка няма прошка а за милиони няма закони".

А, сефте!

Сега ще праснат и шофьора да се сещат, че тъй не може! Хем получава такава голяма услуга хем и снима. Мискинин...

А автора на клипа ще си понесе ли всички наказания за които става въпрос?

Ти ченге ли си, бе?

Така е в цяла БЪЛГАРИЯ!Всички милиционери са алчни за пари,защото имат власт!В Австрия,може да имаш 30години стаж,като полицай и те хванат с рушвет,губиш тези години за пенсия АВТОМАТИЧНО!Въведете го и в БЪЛГАРИЯ и всичко,ще си дойде на място!