Разследват отвличане на криптотърговеца, съдът разрешил проследяване на телефона му

До момента са разпитани свидетели, бизнесменът е в неизвестност от понеделник около обяд

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Пирамидаджия...

И какво сега - Прокуратурата установи ли отвлечен ли е или не? Ама защо не им спрете заплатите докато установят?

"Непроследимото" крипто хахахах идва времето и на тролчетата с крипто надници

този,който е имал късмет и е инвестирал във къси позиции на криптовалути е спечелил доста добре,та търговията на финансовите пазари има две посоки-нагоре или надолу!

онзи ден се срина една от водещите валути в Бинансе. Е, и някой го е отнесъл! Не можеш да си инвеститор и перач на пари на мафията и да се измъкнеш лесно. Вече вмирисва отвътре някоя дупка в гората. Някъде около дупката на Янек! Куките знаят точно къде, ама няма да издадат свои А Ториното пак ще се измъкне, като при онзи случай с побоя на Околовръстното, като при отвличането на синчето на СофАвто... А Гешефта още по-богат!

0твличания, убийства, измами, изнудвания... мръсната свиня рашков се тъпче с пари, нищожеството-премиер обслужва черепа, а тотално опростаченият народ му вярва на лъжите.. мизерия без край

За пореден път казвам - троловете на ГЕРБ си личите по това, колко сте глупави. По твоауа логика излиза, че престъпника взема под внимание кой управлява, преди да извърши престъпното деяние. Няма управление и сила, които да спрат престъпно намерение основано на емоционално решение. Характерно за троловете на ГЕРБ, е че винаги използвате най-мръсните и обидни приалагателни, вързвате ги със спуснатите ви от агенция ПИК и ГЕРБ съществителни имена, и започвате вашите членоразделни абстрактни, и никога конкретни анализи.

Продължават да ни информират на всеки два часа как върви издирването? А за останалите 18 издирвани към момента българи няма ли да кажат нещо? С какво е по-различен, да ме прощавате за цинизма?

има да връща пари на много хора но на Ториното не са му издържали нервите, и сега замитат следите с тъп ПР

Чета ви глупостите и се смея. Бил завлякъл хора и по тази причина го отвлекли. Покупката на биткойни е същото като да си купиш хляб, цигари или каквото и да било друго - лично решение , което се взима от купувача. И никой не може да ти е виновен за това. По-вероятно ми изглежда разбойници да са го надушили и да искат да му гепят ключовете за портфейла и сега някой някъде да му вади ноктите. Другия вариант е някой подчовек с достатъшно мръсни пари да си е накупил биткойни, и тъй като е подчовек, не разбира че спадането на цената им не зависи от клетия Алтънбашев , а от други фактори. Човека може да е избягал в чужбина, може да е изпаднал в дупка и да пие, друса и *бе някъде в някое село. Може да разсъждаваме до утре.

А как точно е "търговец" на криптовалута, като официално борсите са само определени места. От там насетне, всяка сделка в парка или фейса си е личен избор. Тоя се е цанил да върти пари на другите, като срещу кеш купува виртуални кинти. Ама или топлия му портфейл се е претоплил.. или тия на които е обещал, че ей ся на лято ще удари 100 000 за брой, са видяли какво става и са му спретнали студен портфейл.. Когато те напъплят нашите мафиоти да им переш пари лошо става.. А до къде стигнаха с издирването на студента..?

Вече са минали 24 часа. В САЩ има дежурни съдии, които и през 03:00 да ги вдигнеш от леглото - веднага пускат разпореждане по делото / следствието ... за задържане, за обиск, а телефоните полицията сами си ги следят ... Тук вече са минали няколко дни ...

И тук има дежурни съдии и прокурори бе глупак

Абе друго си е да се изтропка другаря как е в щатите.. Явно попрекалил със "Закон и ред" , "От местопрестъплението - Маями" и "Съдия Джуди".. Ама в щатите те гръмва полицая за дреболия, негрите се пуцат като у екшън игра, а държавен затвор няма! Влизаш одма у кауша а после доказвай, че нямаш сестра..

И като има - защо се е активизирал след няколко дни ?? Глупак ??

дадоха време на който трябва да ЗАЛИЧИ СЛЕДИТЕ. Тоз вече е криптиран. Край, свърши.

То е ясно излъгал е някой, че криптото ще върви нагоре а пазара се срина и е загубил много пари. Или се е покрил да не го намерят или са го приключили. Ама по-вероятно е да се е покрил, щото как ще си вземат парите иначе

така ли бе, милиционерски !? ...яж лайна, мизерен боклук !

Торино, това ти ли се бе, мутро нещастна! Веднъж стомна за вода, два пъти... И на теб ще ти свърши късмета! Ако не алчните куки, то роднините на някоя твоя жертва ще те пречукат. Пази си гърба!

от крипто в кеш става трудно ..а обратното много лесно ..тъйче сигурно има да връща много кеш..

Заменям крипто прасе за печено прасенце.

Той телефона може да си е включен към дадена клетка и пак собственика му може да не е там... Като е казал,че отива до морето,явно е имал в предвид нещо....

Отива на морето = при рибите

О, сетиха се... Не е ли късно от деня на подаването на жалбата,че липсва този човек? Много сте мудни Господа! Успех и дано е жив!

Егати и полицията и съда. Разрешили проследяване на телефона и веднага е публикувано в интернет. Е познай кво ще проследят...

Свързана новина: "Откриха 7 трупа, погребани в гориста местност край София"

" Бизнесмен" на 32 години?!?! Някакво пишлеме, решило, че е голям крипторазбирач и е "съветвал" разни балами как да търгуват крипто. След продължаващия криптоспад най-вероятно това е някакво инсценирано отвличане, за да го предпазят от тия, които е "крипто съветвал". Все пак има загуби да се покриват и адекватни обяснения да се дават. Само с едно " Ами те тия валути са много волатилни" при нас няма да се мине.

Кой знае в кое ромско гето обслужва сексуално напращяли патладжани. Като му ашладишат хубаво дупката, ще се прибере.

Като гледам,сестра му е в играта.

Криптотърговец - чейнчаджия на крипто алтъни.

Последният човек с когото е разговарял е Ивайло Борисов - Ториното, дясната ръка на Златко Баретата. Уж били приятели, но това само по себе си е съмнително. Най-вероятно т.н. крипто търговец си е един перач на пари и може да е бръкнал в кацата с меда и сега да му търсят ресто. Ще го изтръскат от флашките и паролите и ще си го пуснат.

Ако си е говорил с Ториното, да го търсят във вировете около Казичене

Сина на Тони Златков, който беше отвлечен от Ториното го върнаха след около 2 седмици, така че има шанс с плащане да се измъкне, но ако прегрешението му е друго, тогава може и да сте прав.

Сестрата май се е вживяла повече от необходимото.

След спада на Криптовалуата.... - Може и да се е самоукрилллл

А може да е продал луна-та на някое борче и сега да си иска парите обратно

Хора нали написах ве недейте се чуди каде е замина за Ю.америка Нема си дойде скоро Не е Убит- не е отвлечен- то лесно може да го намерят- откаде е заминал Требва да проверят - самолетите заминали от Букорещ

Защо толкова тумба-лумба за един сараф? Шеф на чейнч по нашему? Човека или отдавна е заминал или отдавна е избягал успешно. Шансовете да е отвлечен, без да знаят близките, са малки.

викаш те първо казват на родата и чак тогава отвличат? хахаха ...абе , вие поне четете ли си глупостите ?!?!

Още един бизнесмен, всичкото измамник в Булгаристан бизнесмен :)

да пишат Новини за КОВИД, щото Ваксинираните капят като Мухи в Топъл Летен Ден, се чудят за какво да пишат статиии...

Па ако е излъгал някой баламурник инвеститор от подземния свят...

И излъгания го е закарал в подземния свят.

Продължават да ни Занимават с НеСъществени Новини за Отвричане на Вниманието от Празвните Стържещи Стомаси, докато Цените на Стоките от Първа Необходимост и Храните Продължават да Летят Нагоре!

Светкавичния сигнал на роднините до полицията е много съмнителен. Най-вероятно знаят повече отколкото казват

Аз се чудя как са се задействали пък изобщо. Обикновено им казват да чакат 3-4-5 дена.

Човекът има парички. Или е имал...

При Дамаджаната се върнаха Наглите!!!

смятай кой ги праща… ;)

Първата известна трилатерация на телефон знаете ли кога е направена ? Далечната 1993 г. на 2 декември в 15:00 ч. На Пабло Ескобар. При която е гръмнат. Знаете ли къде го пише? В wikipediq !

Когато ще инвестирате чужди пари, внимавайте чии пари инвестирате. Биткойн надолу с почти 25% последния месец, а ако е вкарвал в Терра - направо вижте да не е в нелегалното гробище на оня погребалния агент до Банкя.

дето мене ме вълнуват като Цената на Сиренето и защо е 2-на, за съжаление - никой не разследва!

Е то само някой изолиран от света ще иска такова обяснение... Да чакаш на медиите в БГ да те информират за макроикономика... Успех.

Абе дано го намерят жив и здрав! Всичко останало се оправя. Ако не е настъпил мотиката с пране на пари, не е страшно, освен ако не се е похвалил на неправилните хора колко биткойна има. Но това изчезване в унисон със срива на пазара ... абе, дано е жив и здрав!

Бог знае къде лежи пиян на някой лазурен бряг между краката на някоя девойка...

Парите ! Всичко е в парите ... Те да болестта ..

Дано всичко е наред и го намерят. Познавам го от много години. Свестен човек е.

Една камара ядосани инвеститори търсят друга групичка криптотърговци и ги държат отговорни заради потъването на биткойна.

А вече проверили ли са гранична полиция дали е напуснал страна я през летището, я с кола? От Истанбул летят за почти целия свят, особено където няма екстрадиция.

А защо да трябва да бяга някъде, че и да е на място, където няма екстрадация? Само това, че има пари не го прави автоматично престъпник.

Зависи парите, които ги има дали са негови и от каква дейност са. Ако са "негови", щото е въртял мафиотски пари като параван...

Спретали са му некой филм...

Телефона му ще намерят евентуално захвърлен някъде край Околовръстното, а самия него могат да потърсят в Африка. Помислете върху следния детайл от показанията на сестра му: "Непознатият" когото тя е видяла да излиза от жилището му (преди това отключвайки си го с ключ), най-вероятно е изпратен от самия Алтънбашев. Ясно е какво е търсил там - задграничния му паспорт. Ясно е и защо е бързал - на Сашко му е трябвал спешно. Ясно е и защо е пратил друг човек и му е дал ключовете - защото го е било страх, че около тях вече го чака някой. Сашко вече е на сафари в Африка. Просто трябва да се проверят пътниците в полетите към големите европейски летища, откъдето се е прекачил за Найроби примерно. Не вярвам да е имал време да си изработи фалшива самоличност.

Ми , че ти разкри целия случай! Браво! Няма МВР , няма полиция , интерпол от теб гледат , ЦРУ ти се възхищават....аман от такива разбирачи, бълващи нелепи фантастични глупости от дивана!

ехаа тебе ше те вземат в полицията, с всички филми дето си изгледал и както всичко знаеш хахаха

А Сашко как е минал граничен контрол незабелязано за да се качи на фърчилета, да стигне до Афирика за да разтрива краката на Ружа?

A защо да не мине граничен контрол? Никой не го е търсил в следващите 3-4 часа след като оня е минал през дома му.

Ама Рашков дамаджанов Каза че България няма престъпност ! най вероятно човека се е само отвлякъл !

Ясно, пратили са го в Облака