Разследват Нено Димов и за концесията на ски зона "Банско"

Специализираната прокуратура е образувала досъдебно производство срещу бившия министър

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Жалка постановка на невинен бушон. Истинския виновник и Б.Б.

Ква ски зона Банско бе, хората вода нямат в Перник, градът е пред заплахата от екологична катастрофа, те се занимават с неква ски зона, където не е много ясно какво точно не е наред. Луда работа.

за концесията на Летище София кой ,ще погонят А.

Нено е е един безкрайно некадърен министър, но много послушен мъпет. Кукловодите му ще останат в сянка зад сцената.

Стартъп при Тренчев, в централата на Подкрепа, пл. Гарибалди, София. На чии господари служи в подследствие, аз не знам... Чужда ръка го избра за министър.... Ноо..., голямата глава слушка и назначава...

.. дойде Видовден и за Нено! Време му беше - сега ще си плати и за съсипването на Пирин и за всички зулуми с природата. Сметката винаги идва, нещастни обирджии!

И, сигъ кво, ако не беше Перник - немАше ди има Банско?

раследване след дъжд качулка.След време дали,ще реследват коцесията на Летище София.

Зелената "еко мафия" унищожи не само Димов, а и Банско и зимния туризъм в България.

Нено Димов вероятно носи политическата отговорност всичките неща се движат от заметник министрите му и началаницте му на отдели, поради не врявам че възможно да бъде осъден на практика. Предките виновници са други и при това още на постовете си.

Не знам за какво е разледван, но знам че цяло Банско иска втория лифт най-сетне да бъде построен. Но официално зелените са тези, които пречат. Казвам официално, защото ми е трудно да повярвам, че от цяла планина точно тези разстения, които се падат в зоната на лифта, са на изчезване. Или може би френските зелени са много по-глупави от българските зелени след като един Куршавел (например) има стотици километри лифтове и никакви треви не са изчезнали заради тях. Но като свързвам "разследването" и епопеята около лифта започвам да приемам, че са прави жителите на Банско, които твърдят, че не са тревите и зеленчуците виновни са забавянето, ами корупцията кой да гушне концесията за лифта.

тези които го препоръчаха сега дасе изкажат

до : - / В Алпите има поне 300 ски курорт. Пирин планина я умножи по 500 и ще получиш 5 Алпи. Алпийските курорти финансират такива като теб, за да нямат конкуренция в България.

Площ на Алпите-298хил.квадратни километра. Площ на Пирин 2585квад.километра. Да не говорим за средната надморска височина.

Нено през цялото си министерстване не вършеше нищо друго освен да върти далавери. Но го правеше толкова нескопосано, че се виждаше и от космоса.

Вкарването на концесията в реалните и граници води до увеличаване на концесионната такса а от там до повишение цената на картите за лифтовете и отлив на туристи. Банско ще загине като курорт. А държавата ще изгуби купища приходи. На това му казват скъп на триците, евтин на брашното.

Абе тоа министер от лани го фанаа и го фърлиха у тъмницата, и оставката му зеха оттам... Сеа нови обвинения срещу него, нема съд, нема присъда. Кво стана с тоа човек, бе? Абе това някакси на мракобесие мяза, бе.... Като едно време царските министри у Белене, бой, бой..... Абе на мракобесие мяза някакси това, бе..?

А далаверко кога? Или при него нямаше "материален" интерес? :)

Нено не промени границите на концесията и с това спести на концесионера купища пари. Това са засекли куките но то се знае от всички.

Fi-Bank, руската банка.

Ако Бойко удари и Юлен, на път съм да му повярвам.

Ако Бойко или някой друг удари Юлен с Банско е свършено. Банско съществува само благодарение на лифтовете.

А виновни за далаверата с боклука има ли?

Охххххх, дано не ми погнат и Варелко;)

Нено съсипа природата за 20 години напред !

Бях в Банско миналата седмица .Въздуха в градчето е отвратетелен /не говоря за планината/ Няма никакъв градски транспорт до лифта изобщо пълна гадост .Няма да стъпя там .

В Банско няма и никога не е имало градски транспорт.

защо не е при него в затвора?

Аха за нея пък стана виновен той? А да припомним ли Далавери как я защитаваше тази концесия?

В Алпите няма курорт с една писта и един лифт. Банско е уникален средновековен ски курорт.

Д а ама в Банско няма Алпи а едно мъничка планина. То и жабата видяла че подковават вола....

Помите ли кво разправше Цеко Гуменката а? "Без знанието на Борисов нищо не се подписва"

Абе тоя Нено Димов го хванаха са и искат да го унищожат. Не че съм му фен, ама едва ли е виновен за всички грехове на земята, тва с концесията на Банско е доста сериозна тема, която има две страни - там доколкото знам има казус с втория лифт, който години наред не се строи и то заради зелените. Самият Нено искаше да има лифт, но нищо не направи, значи властта му едва ли е била чак толкова голяма и безгранична. Съвсем различно е от случая с водата в Перник, ама те са слагат всичко в кюпа.

Сега ше ти разкажа за банско. Ще се опитам да съм кратък. И с втори лифт, банско е прецакано вече. Защото, когато са знаели каква площ ски писти ще има, е трябвало местната власт да ограничи легловата база т.е. разрешенията за строеж да бъдат спрени, така че легловата база да отговаря с едно около 20% над капацитета на ски пистите. В момента ски пистите са претоварени, а има много празни и недовършени сгради. не може да се кара спокойно защото ше стане сакатлък. Ако има втори лифт той нишо няма да реши, просто опашката на долна станция няма да я има, а горе ше става претоварено още от ранни зори. Сега поне ранобудните, могат да се качат рано и до 10-10.30 да се накарат на сравнително празни писти, а после само да се пързалят. Втори лифт си заужава но и ако горе се направят поне още толкова като дължина писти. Само че това ще доведе до завършване на недовършените сгради и отново ще има грандиозни опашки. Така че пак се връшаме на началото че Банско е прецакано изначално. П.с. Нито сум хотелиер,нито съм местен, нито имам бизнес там, нито съм еколог. Просто обичам ски.

Как да направят нови писти като зелените реват като луди и не дават нищо да се пипа там. Те за лифт надават вой до небесата, ти писти искаш.

А Тиквата, Главатарят на Шайката, отново ни лук ял, ни лук мирисал.

Yes! Знаех си аз, че тоа мръсник е виновен и за туй! Сега вече ше са упрайме. Волен - президент! Десо - кмет!

външен министър:))

хаха-ха... това ме разсмя :)))

Този министър е набеден. Можеха да го пуснат от ареста и да си правят разследванията - факта че го държат там е доста странен и за мен означава, че ще търсят и мляко от пиле, само и само да излезе виновен. Жалко за човека.

Е, сег - да е благодарен, че него поне не го тръшнаха по очи в калта и с белезници на гърба пред министерството , за забавление на електората, докато събират следствения материал...

Това беше основното, за което трябваше да го разследват. Не може да си Министър на околната среда и на държавна заплата, а да работиш за съсипването у унищожаването на Българската природа в името на чужди лобистки интереси.

Не, основното, за което трябва да го разследват е кризата в Перник. Други унищожиха природата и туризма в България - на тях трябва да се търси отговорност. Не може да твърдят, че са природозащитници, а в същото време да унощожават природата и туризма в името на собствената си алчност. Недопустимо е! Най-лошото е че това е от години и все още продължава и никой не взима никакви мерки.

с този папуняк. Всички знаят,че е назначен да подписва и при издъкна/ не от него/ да си ходи. Да си ходи ,но с пари,които не би изкарал цял живот да работи. Основният проблем е ББ,който все за първи път чува и е изненадан.Щом е приел да е бушон да пати и не е за жалене.

Ненката, заминава на кино.

Като свърши прожекцията ще си ходи дома.

Ако е като сапунките по 700-800 серии ша видим

Сега вече ако Гешев подпука Георгиус и неговата банка , Делянчо и майка му , и варненското трибуквие , то ще го призная за достоен наследник на неговия адаш от преди 9. 09. 1944 г. , дето им е разгонвал ма.ицата на комундетата ! А и Ковачки забравих !

кутев да лобираш за киро гела и шиши

гешов ще подпукат.

Значи искат да изкарат, че всеки с пост прави каквото си иска и краде, а шефът им ББ и хабер си няма?! И в двата случая е за е смешно, та чак тъжно.

водата потече ли във перник,или снега ни затрупа за да има водичка летоска,това лето ако нема снег и дъжд ще има изриване на червеногерберския боклук от държавата начело със тиквата и президента дето се води по женски акъли

За Витоша нема ли да го разследват, него или някой друг.

Що бе защо за витоша там е екологично нито лифтове работят нито хижите (като се качвах даже видях че първия етаж на хижата е със заварени ламарини вместо прозорци)екология оот всякъде е на хората им е гадно ама много важно тях кучета ги яли!

На всяко нещо му идва времето.

А Горанов кога? Нали именно той е подписвал ежемесечно отчетите.

плати ли си глобите

Донякъде започва да ми става жал. Ще излезе, че е единственият виновен държал в пълно затъмнение тиквата и другите около него.

А онзи помияр Цеко кога? Там пък ако се сметне недовнесено от концеията колко ли пари ще излипсват.

Великобритания излиза от ЕС,така парите от ЕС за България ще бъдат по малко,за да се навакса трябва държавата да вземе тези пари от някъде. От народа вече няма,какво да взема,той е опоскан и оглозган до кокал,затова идва ред на престъпните босове и техните милиарди! Видов ден дойде за мафията!

Устафка на Гешев и цялата Прокуратура! Разследват министри и черепи! Кога е било това безобразие, бе?! Съсипахте я тая държава!

Гешеф, ти ли си? Проблемът е че си бухалка. Като направиш същото с шефа си Пефски и Доганя, тогава ела да рапортуваш тук!

Вие за Черепа протестирате, да не говорим за Нинова и Доган.. революция ще направите

Досъдебно производство и за кражбите на компоти и туршии от мазетата на панелките

И з убийството на Кенеди, и за връзки с Божков, и за изчезването на Мария Селесте ... Забравих - и за коронавируса - също !

Ненов не се сети да отиде в чужбина овреме!

Къде да отиде? Не е успял да събере толкова пари, човечецът.

Widno ot mucunata mu, NENo e putka./