17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Пернишкото Управление за Тежки Криминални Инциденти се е заело по случая...

пишете го самоубил се и да приключва работата

Едни голи титли, едни затлъстели тела, едни нагли физиономии, една дълбока провинция и едно голямо нищо.

От мен 100 плюса!

В тая ,най луксозна къща,, в делта хил няма ли камери? Или си е довезъл убиеца с колата ксто се е върнсл от рсбота.? И къде е била благовернатА . Що не го е чакала в къщи, готова за това, за което я е наел?

Bodala ..!!!!

Това не е защитено място а много къщи насред полето

Toi oshte shtom se e reshil da zazhivee s balgarka v Balgaria si e znael kakvo shte go spuleti edin den nieminuemu....... Znael go e....

Когато си ходиш по оная работа си затриваш главата. Правило без никакви изключения. Та и с швейцареца така. Тръгнал си по хея и дошъл в Булгаристан. И си затрил кратуната.

Sersemin...

бандитска даржава сме

Синът на швейцареца също не е задържан, след като уби човек на пътя вчера. Всичко е топ

В други сайтове пише, че е арестуван.

Кой ли може да е? Пробождане с шило, преобличане и всичко в един от най - охраняваните комплекси. Те убийците носят допълнителни дрехи и чистят след себе си .

Кое му е охраняваното къщи насред полето

На таз булгаристанка сигур шутката и е златна та швейцарският загубеняк се домъкнал заради нея в Булгаристан и се самозтрил.

Алоууу, децирите от прикриватурата, какво стана с разсредването на онези десетки мириони, откраднати за строителството на магистралата с чували, бе нефелници! Кой открадна папите? Къде са? Какво правите, след като Рашков ви даде на табла и онзи, който е взел папите и ги е предал и ной беше готов са разкаже всичко, це! Докога ще пазите престъпниците и ще тероризирате и лъжете (на 20@) останалите и ще се праните на руди, бе негодници и мутри! Да те говорим за други ваши престъпления, като мириардите от КТБ…

Само преди няколко седмици цяла Бългапия разбра за онзи 19-годишен боклук, който дълго е издевателствал над перничани. И всички видяхме кок това човекоподобно рита паднал на земята човек: “-Ти порицайме лии си…” Че това говедо и си записвал и поствал “геройствата”!!! Защото … баща ву бил зам.окръжен прокурор - тоест синът е от една местна ОПГ, а бащата - от ОПГ но Гешев! И този - дъртият боклук се отказал от поста си и цил останал … прокурор?!?!? Та от тези ще очакваме да се реши бързо и справедливо и това тежко престъпление?!?

Нищо не ти се разбира, неграмотник.

Що рече.? Не стига, че не си особено умен, но поне си провери как си писал думите.

Некадърници, поне напишете кое е лицето на снимката, то бива да сте дебили, ама ...

Медиините герой де разследват случая накрая може така да извъртят всичко и изманипулират с помощта на медиите,че напълно невинен да го обвинят в убийство,тук не са един или два такива случай... По света си невинен,докато не отсъди съда,дали си виновен или не,докато в България си виновен още преди да са те осъдили,затова после всички псуват съдиите,защото медиите и медиините герой - следователи полицаи,с обвиненията си и многото говорене изкарват невинния виновен още преди да е осъден,без достатъчно доказателства,важното е да викат,че те са хванали престъпника,а съда го е пуснал... Медиите,като обявят,че някой е убиец,педофил,изнасилвач,изверг и какъв ли не още преди човека да е осъден,нищо,че е обвинен,но той не е осъден и вече хората вярващи в манипулациите на медиите започват да плюят човека,дори той да е невинен,измислят му,какви ли не присъди,ще го дерели жив,па народен съд,па разстрел,па скопяване,па всякакви изтезания и накрая човека излезе чист,ама как да докаже,че наистина е невинен пред обществото,което си мисли,че съда е подкупен и корумпиран и затова го е пуснал... В България медиите и разследващите са съдниците,дори да не са прави,а народа сляпо вярва на манипулациите им! Но нека всички знаят,че 2 000 000 българи избягаха от България не само заради ниските доходи,а точно заради това - нескопосани обвинения,омаскаряване и съсипване на живота на хората,умишлено унищожаване на бизнеси заради конкуренция,от там излиза,че най голямата мафия е в МВР и Прокуратурата,не са съдиите,а точно тези институции... Понеже не може да докажат нещо,по добре да омаскарят човека в медиите,да му съсипят живота с отнемане и задържане на имущество за дълго време,като веществени доказателства,като така се стига до фалити на фирми,до хора уважавани в обществото да стигнат да ровят по кофите за боклук,от там и до 2 милиона българи в чужбина и близо милион починали от съсипване на здравето - инфаркти,инсулти,рак,диабет и т.н... Нека това го има под всички новини за престъпления...

Не си познал /с налучкване не става/ - в израза "медийни герои" само в две думи си допуснал две грешки. Да, възможно е човек да не знае как се пише "медийни" /все пак е относително нова дума/, особено ако не чете и не пише, но правилото, че няма дума в множествено число, която да завършва на буква й /един герой - много герои/ се учи в началното училище.

А нещо друго ли се очаква в Булгаристан?