17-11-2017 20-11-2018

Коментари

При т.нар. "демокрация" е така - пичовете им търсят начин да ги импийчнат. Харчат се джендари, черни, жени, зависими... че са по-лесни за манипулация.

"Разследването бе предприето заради натиска, оказан от Тръмп върху Украйна да разследва сина му Хънтър Байдън - юрист и лобист, заемал доходоносен пост в управителния съвет на украинска газова компания. В това не е имало нищо незаконно, но цялата история носи рискове за имиджа на Джо Байдън и евентуално може да бъде използвана от неговите опоненти." В тези изречения няма нищо вярно. Двете твърдения са точно противоположни на истината.

Щото Тръмп е компетентер и обединяващ широките кръгове републиканец ли? :)) Що само демократите трябва да излъчат кандидат, който всички да го обичат и харесват, а републиканците е достатъчно да излъчат някой, който "тригърва" прогресивните? :))) На Тръмп втори път да му се подредят планетите в права линия е малко вероятно. Спечели заради 70 000 гласа разлика общо в 3 ключови щата. Сега демократите, освен, ако не се пробват пак с Хилари ще им е много трудно да загубят. И нещата с импийчмънта са принципни. И импийчмънта ще мине. Долната камара се доминира от демократите. Няма да мине отсраняването, защото горната камара се управлява от републиканците. Не бъркайте двете неща. Клинтънт беше имипийчнат, но не беше отстранен. Все пак трябва да се правят и неща, които няма да минат, заради принципа понякога. Нали така?

Фирмата, Бруизма, в която е работел, е разследвана за неплащане на достатъчно данъци, но в периода 2 години преди Хънтър да постъпи на работа там. Между другото са стигнали до извънсъдебно споразумение и са си платили, без да ги осъдят. Та какви шашми викаш е правил Хънтър? :)) Или си пишеш така, за "нашите" хора, те вярват и не проверяват. Пък надника трябва да тече.

Преди опита за импийчмънт одобрението за Тръмп беше 46%, а днес тъкмо мина 52%. Между другото това е най-високият рейтинг на американски президент през този период от мандата, за последните 80 години. За сравнение одобрението на Обама в края на третата година от мандата му е било около 36%. Демократите не просто се простреляха в крака, ами направо си го ампутираха с тази простотия.

“ Той обаче може да има и обратен ефект, като сплоти и мобилизира републиканците на президента...” Това няма как да стане, няма как чукундурите и мошениците да бъдат по-сплотени и мобилизирани, така че подобни опасения са напълно безпочвени! Доналд Тръмп оприличи това с думите, че и човек да убие в центъра на Ню Йорк пак ще го подкрепят! Толкова им е акълът, за морал да не говорим. Какво да се прави - чукундури:)

Вървят ли лъжите и пропагандата ви, вървят ли:) Това е страницата с последните изследвания: Неодобрението на Тръмп е 53.2 %, a одобрението му - 41.9 % - трол! https://projects.fivethirtyeight.com/trump-approval-ratings/

Одобрението на Тръмп лесно може да бъде сравнено с минали президенти (за същия период) за да лъсне и тази ти опашата и много тъпа лъжа. При Тръмп то е 41.9, при Обама - 45 % ; при Джордж Буш - 51.2 %. Тоест - при Тръмп е най-ниска подкрепата, така че предай на бригадира ти и другите тролове многл здраве от арменския поп!

Тръмп стана президент, колкото и абсурдно да е, дори смехотворно за всеки, който добре го познава, само и единствено зсщото т.н. демократи бяха толкова глупави и безотговорни и не можаха и не поискаха да разберат нещо много просто - че Хилъри Клинтън е непопулярна, и че надеждите им голямото уважение на анериканците да се прехвърли автоматично върху съпругата му е химера, въпреки че ако не бяха някои мръсни удари под кръста на Тръмп и хората му, и подкрепата му от Путин и това мижеше да стане! От тогава и на т.н. демократи не гледам особено сериозно!