”Нечестен” внос на алуминий застрашавал сигурността на САЩ

В САЩ започва разследване, което трябва да определи дали силният внос на алуминий от Китай и други държави застрашава националната сигурност.

Обратно в новината

Коментари - ”Нечестен” внос на алуминий застрашавал сигурността на САЩ | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

сами си произвеждайте та всичко да ви е "ефтино" и да си задържате парите у вашите банки и да станете "първа световна сила" , че сега сте първи но по фалита на държавата си и безпрецеднтни алчност и наглост при ограбването на другите народи!!!

И така, основният постулат на капитализма-КОНКУРЕНТОСПОСОБНОСТ вече не е актуален. Докато американските мошеници създаваха и развиваха системата за субсидирана икономика с цел унищожаване на тези които играят по правилата работеше в тяхна полза, всичко беше ОК. Когато изкуствено завишаваха жизненият стандатр, с цел по-висока покупателна способност за населението и безкайна консумация на ненужни материални "ценности" мачкайки икономиките на тези които не печатат пари, всичко беше ОК. Да, ама нищо в познатата ни вселена не е безкрайно. Рано или късно нещата се обръщат и местата се разменят.

правете ги тогава от пластмаса, тъкмо СС няма да ги засичат лесно.

Икономистите в България да се учат, че сринаха България.

Ти учи история. Където в миналото е имало протекционизъм, там е имало и загуба на конкурентоспособност и упадък.

Има един лаф -Bad hair day - Ден , в който косата ти стои като на малоумник - като и да я сресваш . Американците удължиха с пет години този ден . От всичките му предизборни обещания остана вярно само едно -Ще живеете в интересни времена

Че какъв е проблемът да си произвеждат и самолетите в Китай? Нали глобалната икономика не признава национални граници, а условията за производство в Китай в момента са най-добрите в света? Целият свят произвежда там