Украйна отново обвини сепаратистите, че са свалили боинга

Украйна и Холандия решиха да удължат сътрудничеството в разследването на катастрофата с малайзийския боинг над Донбас до 1 август 2016 г.

Обратно в новината

Коментари - Украйна отново обвини сепаратистите, че са свалили боинга | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Семействата на пострадалите не искат нищо друго, освен да съдят Украйна!!! Ако ще ракетите да са пуснати от Марс!!!! Държавата която е пуснала и направлявала самолета над такъв район ОТГОВАРЯ И ПЛАЩА!!!!!

"Резултатите от експериментите на Алмаз-Антей са показали, че катастрофиралият в Донбас малайзийски самолет е бил свален от стари ракети Бук М-1, с които руската армия вече не разполага, заяви съветникът на главния конструктор на концерна Михаил Малишевский." РЕЗУЛТАТИТЕ ОТ ЕКСПЕРИМЕНТА СА ЖЕЛЕЗНИ!!!! ДАЙТЕ ПРЕСКОНФЕРЕНЦИЯТА, КОЯТО Е ПОВЕЧЕ ОТ 2чАСА И 30 МИН!!!!!!!

Холандците да обяснят на близките на жертвите, че е политически некоректно да се признае това масово убийство поръчано от ЦРУ и изпълнено от марионетката Потрошенко с помощта на украинска фашистка фракция.

Според novayagazeta. ru Алмаз-Антей е пратил на холандците предполагаемо място на изстрела м/у Первомайское и Степановка (горе-долу там е Снежное), а публикуваната в Рашата версия се кълне за Зарощенское. Ех пропаганда . . .

какво ли им е на холандците!?........как ли се чувстват!?.....по политически причини да не могат да обявят на света,че съгражданите им са умишлено убити от украинската армия с цел натопване на Русия за собственото им престъпление..... сигурно се успокояват с мисълта: -кучи синове!!!-но НАШИ кучи синове

много са ми смешни русофобите. нямат грам мозък в празните си кратуни... по-голям автогол от това да свалиш граждански самолет НЯМА! и никой руснак, дори и пияният, няма да го направи, в предвид неизгодното полужение, което ще се очертае! а и по принцип! който го е пуснал да лети в зоната на военният конфликт - това е ОТГОВОРНИЯТ ЗА ТРАГЕДИЯТА. а както се знае, на територията на Украйна, това е официалният УКРАИНСКИ контрол над полетите. няма какво да се говори по темата повече.

Едно стана ясно- в Рашата, за разлика от всичко друго (!), шпионажа работи сносно: почнаха да пищят преди да се оповести холандския доклад, узнавайки за неизгодно за себе си съдържание. (разбра се, че в доклада все още има много засекретени пасажи, направени засега нечетливи)

Първо прочетете доклада на холандците и после ми бълнувайте за отклонени полети, скрити записи и други брътвежи!! Всичко това е изяснено в доклада(на руски): cdn.onderzoeksraad . nl/documents/brochure-mh17-crash-ru.pdf

Тоя доклад ще вземе награда за научна фантастика. Според това което показват холандците, за да го свалят опълченците трябва да е бил развърнат целия комплекс БУК което са минимум 3 машини - радар, команден пункт и СОУ -то дето е стреляла. И американците и украинците проспаха развръщането на такъв комплекс, още повече че като включи радарната станция, Бука се вижда от Марс. За сведение без радар, СОУ-то на Бука може да стреля само в предната полусфера на височина до десетина километра в радиус 5-8 километра.

В друга политическа обстановка до сега да са го разследвали.Явно има политически интереси и нещо което трябва да се премълчи.

споделя ли нещо за съдбата на испанския диспечер, или за СУ25/МИГ29, дето свалиха малайзиеца?? Съвършено ясно е , от пораженията по самолета, че ракетата е летяла срещу курса самолета и се е взривила в непосредствена близост до него, поразявайки лявата му страна. Срещу кърса на самолета е Снежное. И Снежное, и Зарощенское се намираТ в ПОД-КОНТРОЛНИТЕ НА СЕПАРАТИСТИТЕ ТЕРИТОРИИ СЪС ЗАПАС ПОНЕ 30 КИЛОМЕТРА. И руснаците авиационни конструктори Марк Солонин и Вадим Лукашевич ДОКАЗВАТ това.

Нека дадат още малко време на Хуйло да си напише мемоарите ('Как довърших Рашата'), а на магистратите в Хага да подготвят всичко за трибунала ;-)

в зандана на Хага, в килията на Милошевич. Много е близко до плажа, ама престъпниците не ги водят да се къпят в морето.

БългАриец

Е може пък русофилите от форума да му носят там пури и водка :-D

A, защо само до август 2016, малко е това. Да откарат до 2116-та!

И друго е стрaнно. Зaщо в рaзследвaнето учaствaт зaсегнaтите стрaни Укрaйнa и Хонлaндия? Все едно в едно рaзследвaне нa престъпление дa учaствaт жертвaтa и обвиняемия

експериментални резултати на Алмаз-Антей няма как да не ги забележиш, ще има дълги протаквания. Важни за процеса фигури изчезват, документи също, и въобще вече нищо не зависи от разследването.

Ако обаче ракетата беше изстреляна от Донбасци , разследването щеше да приключи за 2-3 Седмици ! Когато обаче трябва да се Замаже Масовото Убийство извършено от Украйнски военни(вероятно погрешка)... тогава следствието се Влачи до...Забравяне на случая от хората ! САЩ обявиха ,че са виновни Донбасци ...Само 10 минути след случката ! Няма разследване ,няма факти ... има само Лъжи повторени Хиляди пъти ...

"...Малайзийският самолет, разбил се над Източна Украйна миналата година, е бил свален с ракета, изстреляна от район под контрола на проруските сепаратисти, заяви в телевизионно интервю шефът на Холандския съвет по сигурността Тибе Юстра, цитиран от ДПА. "Разделителните линии в този район се променяха, но той се намираше тогава под контрола на проруските бунтовници", каза той..." Това е съобщение, цитирано от БТА.

Те всичките казваха ,че Садам има ядрено и Химическо оръжие и може да го използва за 45 минути . ... За Асад същите казваха ,че е използвал химическо оръжие срещу......."Умерената Опозиция"- от Ал Кайда ,ИД ! М Съд в Хага доказа ,че ТЕ Умерената Опозиция на "Демократичния" Запад и Сауди Арабия ...са използвали Хим Оръжия срещу Сирийската Армия и Цивилни ! Те така с "демократичните" заПадни медии.

""а , бе , скалъпихме тука една версия за вината на Русия , ама се оказа че тя издиша отвсякъде , та ще почакате още година да измислим нещо друго . ама Руснаците са виновни , вЕрвайте ни ! "" жалки нещастни плужеци

Flioink

А в началото как лъжеха по руските медии, че било украински изтрбител. После беше нещо друго ,сега вече няма мърдане, че е "Бук" и остана да шикълкавят за модела . Нямат грам чест да си признаят вината кремълските велможи и лъжат като цигани.

:-)))))Да се надяваме,след година хунтата да е паднала и"разследващите"да разсекретят пустите черни кутии и записите на диспечерите.

До тогава Порошенко и Яценюк нема да ги има а без тех нема как да обвинят руснаците.

Ако руснаците водеха разследването, щяха да излязат със заключение за 24 часа и виновните щяха да са враговете на народа и четирите годишни времена. Но в случая Путин е корумпирал разследващите и ще влачат разследването, докато им дава парички.

Естествено, даже даде 5 милиарда долара, за да организират Майдана, та да гушне Крим. хе-хе

Чичо Сам нареди на Киевския Вермахт и последният свали самолета ! Толкова по Боинга !

Ти, да не си един от пилотите на самолета, по чудо останал жив?:)

Носителят на Нобелова награда за мир и обявен за военнопрестъпник във Венеця миналата година разпореди свалянето на самолета от сепаратистите в Киев !

Путхлер ще свърши на бесилото !

По- вероятно е ти да приключиш в клиника за душевно болни.

Не говори така на своят Император ,о Робе !

On board Malaysian Airlines Flight MH17, there were apparently nearly 100 researchers and advocates traveling to an international conference in Australia dedicated to combating AIDS/HIV, he said Friday morning. These were men and women who had dedicated their own lives to saving the lives of others, and they were taken from us in a senseless act of violence.

Жалко за хората ! Мир на праха им ! Но не е акт на насилие, а ужасна, нещастна грешка на военни хора, независимо от коя страна на фронта са били. С оръжието стават такива трагични грешки. Да си припомним и други такива случаи, станали с американски, руски, украински (предишен случай) и мн. други ракетни системи. Ударени самолети, болници, сватби, безкраен черен списък. Ще бъде крайно неуважително да се опитваме да използваме нещастието за про- и анти-пропаганда. И даже трябва да простим на нещастния разчет, какво ли им е сега на душата !?

Да помислим все пак за последствията на свалянето на оня Боинг от 53-та бригада ПВО на РФ от територията на Донбас. 1. Това ще е безспорно доказателство за агресията на Русия в Украйна. Следва плащане на репарации 2. Спиране на полетите на руски авиокомпании отначало до Холандия, Малайзия, Австралия. До Украйна вече им е забранено да летят. Следват и САЩ и останалите страни от ЕС 3. Бойкот на всякакви спортни и други мероприятия, като например Световно първенство по футбол 2018 4. Сериозна помощ за Украйна да се отърси от руския гнет 5. Допълнителни санкции срещу Русия и контрасанкции срещу ЕС

защо допускате очевидно болни хора да пишат тук. Нали е много леко да ги забаните завинаги, а техният IP адрес да предадете на специалисти от специални служби, да свършат поне някаква работа.

Разследването ще бъде продължено до 1 август 2016, защото номерът от внушенията не мина. После ще удължат срока да 6 септември 2017 и после пак...

Cледва замазване и 'Pразследването завърши. 3абравете!''.

Хубаво де, разследвайте си още 10 години, щом е наложително. За сега ако може да започне да се търси най-после отговрност на основния виновник за инцидента - властите в Украйна, че не са затворили въздушното си пространство. Бяха известни 15 случая на свалени хеликоптери и самолети с които киевската хунта бомбардираше собствените си граждани! Е щом знаеш, че опълчението има ПВО и ти ползваш авиация срещу тях, па затвори си въздушното пространство за граждански полети!

B едно съм съгласен с тебе, това, което следствието успя да докаже, а именно, че Yкрайна не е затворила пространството си след като се е знаело, че там се води война. Hо и компанията е също за е.ане поради същата причина; чисто и просто е трябвало да изменят маршрута на полетите си. Mежду другото се разбра, че са намерили части от другия, изгубилия се малайзийски самолет, чак на филипините. Hо да спра до тук, защото и на мен ми предстои дълъг полет след няколко седмици. Kаквото бог е написал, това ще стане.

Пак свободни съчинения , със същия успех могат да оуснат теманта на матура по Български език за 7 клас .

Виждаме поредното доказателство за зловещата същност на империята на злото сеща смърт и разрушение навсякъде по света. В това,че именно съветско ор ъжие е употребено в това пъклено дело никой не се есъмнявал още от самото начало на тази трагична история. Невинните жертви на играта на терористите от югоизточна Украйна с огъня искат възмездие. единна и независима Украйна иска своята реабилитация като невинно заподозряна. Борците за победата наевроатлантическите ценности не са способни на такова зловещо престъпление. Най сетне този камък е отстранен от пътя на демократична украйна към нейното единение с прогресивното човечество

Приятелю, Украйна е руска. Завинаги.

е , не цялата . само до линията Букурещ - Минск .

"Борците за победата на евроатлантическите ценности не са способни на такова зловещо престъпление" - страхотен САРКАЗЪМ! Браво! Дори само "атлантическите ценности" да беше, пак вицът е пълен!

Смешник или сатирик?

симо

Демокрация/made in USA/.Този продукт може да се консумира само извън САЩ.За по - добро гарантиране на доставката,разчитайте на нашите бомби.Опаковка на доставката--арабска пролет,евромайдан,нежна революция,мека сила.Всяка прилика с насилие и диктатура да се счита за случайна.Жертвите са само косвени,емигрантите бягат от щастие и са проблем на ЕВРОПА.

И защо ся така!!? Аз се настроих вече да чета Доклада, а те ме карат да чакам още годна! Оказа се, че за година и нещо, са установили, че самолета е свален от БУК. Представям си какво ще е след година: самолета е летял маааалко извън курса си. Или самолета е бил с 285 човека......

човек да прочете: "Тя е трябвало да порази пилотите на самолета, за да направи невъзможно евентуално аварийно кацане", каза Зубко, цитиран от Франс прес. за да му стане ясно че Зубко лъже като дрът циганин

Ето за такива изказвания човек може да си смени фамилията на Беззубко.

Не разбирам как може да бъде насочен пътнически самолет към коридор над територия, където се водят военни действия. Нали има диспечери, които следят самолетите? Не са ли знаели, че там е опасно? Много странно наистина. Каквото и да открият, жалко за невинните, които никога няма да се приберат в домовете си. Светът става все по-непредвидим.

Руският производител на оръжие не е оповергал а потвърдил, холандската комисия. Единственото заключение на холандците е, че ракетата е Бук. Нито модела, нито през коя година е на въоръжение и при кои...холандците мълчат. Това го е направил производителят.

Украинецът как е обяснил отклоняването от курса? Холандците нещо споменали ли са по тоя въпрос в доклада? Иначе много отворени за сътрудничество всичките, само премълчават елементарни неща.

Имат година време на разположение!

Украйна с какво ще допринесе, като тези територии вече не са в Украйна.