И петимата в Нови Искър застреляни заедно с немска овчарка

И петимата, открити мъртви в къща в Нови Искър, са били застреляни, съобщи главният прокурор Сотир Цацаров, който отиде на място с главния секретар на МВР.

Обратно в новината

Коментари - И петимата в Нови Искър застреляни заедно с немска овчарка | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Изглеждат нормални хора.Да не би младежа да е превъртял?Гледам фейса му, пост за Исус, казват работел като санитар, а семейството е заможно.Да не е бивша дрога ? Такова масово убийство в сем.къща ми говори за родствена връзка..Длъжниците ги ликвидират по друг начин.Обикновено извън дома. Лудите са сред нас, ей това е истината.И не ги лекуват.Пълна анархия, още от училище.И когато близките си затварят очите за проблем, ей това става.100 % има и дрога замесена някъде, дори и в миналото+ болен мозък.

"Стабилност и сигурност" в държавата.

дядо мраз е бил в лошо настроение но пък с точен мерник...

че всеки от петимата е застрелян с една овчарка, т.е. 5/пет/ овчарки общо ???

главният прокурор потвърди версията,че най вероятно става въпрос за инцидент в новогодишната нощ вследствие на невнимателно използване на пиротехнически средства

За жалост българинът е с много ниска битова култура. Тия вероятно са се убити заради някоя нива или панелен апартамент.

Прекалено професионално изглежда за да е битово убийство, а за жената която издирват - четох, че е изчезнала доста преди убийствата. Изобщо много странна работа.

Ако притиснат полицайте да разкрият престъплението , до 24 часа ще "разсрият" и "заловят" извършителя "наркоман" влезнал да ги сурувака за 5 лв.

Ако разследващите наистина имат за цел разкриване на престъплението ,да се надяваме ,че няма да унищожат евентуалните следи.Нали си спомняте случая със сестрите Белнейски.Там където бяха намерени телата на момичетата , полицаите се бяха държали като стадо бизони , даже да е имало някакви следи то те така са били изпотъпкани , че само булдозер е могъл по-добре да ги заличи.Дано този път да са действували по-професионално.Да е самоубийство ,много трудно може да бъде , защото го няма оръжието или така поне казват.Ако мероприятието не е извършено със съдействието на липсващата женица ,то тя вече е някъде надлежно закопана ,на подходяща дълбочина ,например към Батулия , Бакьово и т.н. А където и да намерят джипа ,това е без значение ,може да го намерят и на "Халите"

за имена/или инициали/,години,професия....тези да не са секретни сътрудници,че мълчи цацата :Д

Имената са: Неделчо Юнаков - бащата, Георги Юнаков - сина, Кети Николова - липсващата жена (приятелка, а не съпруга на бащата). И тримата имат профили във Facebook.

след като ,,главната баячка,, на прокуратурата е на место...трябва да сме ,,спокоини,,...!!! кучето са го убили защото нямало да издържи на кръстосаният разпит и ще разкрие ,,убииците,,...!!! както се казва....,,с десният напред в европредателството...,,!!!

Предполагам ,че извършителя или извършителите отдавна са поели по екзотични дистинации , от които няма връщане .Но ,ако случайно нещо са се замотали и ги заловят ,ги чакат сурови ,но справедливи, евро-гейски присъди ,най-малко по 3 години условно с 4 години изпитателен срок.Нещо на наркотици ми намязва цялата работа ,но аз съм най-обиктовен любител.Нещо подобно се разигра 2001 година когато ,бяха откраднати 160 кг наркотик, един даже го отстреляха на Аруба

Човекът май е бил тираджия. Може да е пренасял нещо.

Повече от логично предположение! Щом е тираджия, то сто процента е пренасял нещо. Не се бъзикам, наистина имаш много добро предположение! Разбира се, всеки тираджия пренася нещо, то се знае. Въпросът е - какво точно?

Toва, че нашите закони и служби не работят, не се нуждае от коментар. Какво обаче търсят така наречените "еврогейски" присъди в коментара ти? За умишлено убийство присъдата е както следва: -Франция- до 30 години -Англия от 25 до доживотна -Германия- доживотна Не ти е виновен нито ЕС, нито САЩ, нито Русия, нито пък да кажем Тимбукту за безобразията у нас.

vasil

Не е сефте. Не много отдавна в Красно село офицер от наземната служба на летище Божурище уби жена си,двамата им около 20-тина годишни сина с псих.проблеми и майката на жена му ,а накрая - и себе си.Всички живеели в апартамента,имали още 1 или повече,които давали под наем.Имало е период,когато бабата се развежда със съпруга си,довежда нов и докато първият дядо се изнесе,живее и с двамата в едната стая,та общо 7 души в "дядовата ръкавичка". И тука -5 застреляни.Битова трагедия.Нема мафия,нема извънземни. Не познавах лично човека,а негови колеги.

С по един куршум ли уби всички? Съзнаваш ли, колко трудно е това?

vasil

10 януари,2013,ж.к.".Гоце Делчев",Васил Савов.Влизаш в нета и четеш.

vasil

Естествено,не съм бил там.Разследвалите,обаче, знаят.Вероятно,щом е в жилище,е стреляно от сантиметри. Разказвали са ми за случай преди близо век,току до нас.Въоръжен с Наган човек убива трима,също въоръжени,лице в лице и то след като изстрелва предварително във въздуха три от седемте патрона(за да се разпръсне тълпата).Тия работи стават от 2-5 крачки,рядко от повече.

Как ще се развие сагата-два варианта: 1. АКО отркрият убийците, то те ще си признаят, едно дело по съкратената процедура, чисто криминално минало, а са си и признали макс 20 год. и при добро поведение 10 г.! След това живот здравей! 2. Не откриват убийците, които отдавна са избягали по знайни канали за МВР, по които избягаха Галеви и хиляди други убийци! След това, `що имала престъпност, `щтото няма наказани!

Извинявай, но коментарът ти е определено глупав. Къде сложи братя Галеви, мафиотски разчиствания на сметки и едно очевидно битово престъпление от ревност най вероятно. Какви канали на МВР.

Как реши, че едно масово убийство на връх Нова година е битово престъпление? И то извършено с такова хладнокръвие и прецизност, очевидно от външен човек (щом не е могъл да се справи с кучето).

Откъде пък заключи така категорично, че става въпрос за битово убийство а не мафиотска вендета?

Не мисля, че ще открият убийците. Досега професионални убийци не са разкривани (помислете си защо), само после са намирани мъртви.

германците и австрийците винаги за избивали българите! черна магия са те! вън европата от балканите!

Трима души в една лодка (без да се брои кучето) ... Нови Искър е едно от най-хубавите поречни селища. Оживено, шумно градче; наистина, не много живописно но пък с много кръвожадни жители (без да се брои циганите)

едно време милицията ги затварияше или в психятрията или затвора , сега жънем резултатите . честито .............

едно време, един като зема пистолета на баща си и цела чета виетнамци ги направи на кайма, ама тия работи не се съобщаваха, да не смущават блаженния сън на цървулите като тебе дето гледаха добитъка

Аман от тъпи опорни точки. Да не мислиш, че едно време сме чакали на БНТ и Работническо дело да ни информира. Нищо подобно - агенция "едно птиченце ми каза" действаше по-бързо и по-достоверно дори от интернета сега. Нищо не оставаше скрито-покрито, нищо че не се признаваше официално.

В путинова русия броят на убийствата е 11,31 на 100к човека. И това при положение че са богати и газят в природни залежи. А някой русофили-идиоти (80% според Христов) искат да сме като тях!

Вчера в кафене застреляли още трима там ма понеже за Русия се пише или добро или нищо, путлерастите наглеят.

Еми руснаците нали се правят на американци. Като оня в САЩ дето застрелял цялото си семейство на Нова Година.

Аз предлагам да викнат Поаро .. или поне Монк:) Народа страшно изтрещя. То понякога и аз де. Както каза един съфорумес - от живота ще да е! Вече само като видя паркирали шибаняци в калта и ми де да им нарежа гумите!

Лабилна психика, алкохол и пълнолуние. Просто тия хора са имали нещастието да са били, където и тоя

Мислиш ли, че човек с лабилна психика и никакви стрелкови умения може да убие от раз 5 подвижни мишени и то с един куршум?

LeGrandTulup

От 2-3 метра едва ли е трудно, а и вероятно 2-3 секунди е била и цялата стрелба.

Разгледайтие профилите им във фейсбук. Неделчо Юнаков и Keti Nikolova. Той малко ми е съмнителен, тя е нормална, само малко наплашена сякаш. Може би го е напуснала по празниците, може и в чужбина да е вече, а той си е отмъстил като е избил семейството и себе си. Все пак уликите сочат, че той е убиецът.

Човекът май е бил тираджия. Във всеки случай се е занимавал с автомобили. Автомобилната мафия не е за подценяване.

Ако се разбере защо е убито и кучето, ще се разплете цялата история. Куче се убива от обирджии, а в случая не става въпрос за обир. Вероятните причини разгневили убиеца едва ли са били свързани с кучето. Значи има специална причина да бъде убито.

Прочети горното. Избил е всички, включително и кучето, за да я накаже.

Да бе, ще убие и сина си, за да накаже една чужда жена. Пълни глупости. Освен това емоционалните убийства не се вършат с по един фатален изстрел и то 6 пъти без пропуск. Това не е емоционално убийство.

Много професионално! С по 1 куршум, прикритие от фойерверки...

И все пак има нещо странно. Най-много след втория другите трябва да са се разбягали. Как ги е улучвал толкова точно, освен ако ги е заключил в стаята предварително, но и тогава не е лесно да убиваш с по един изстрел.

Така е. Това, което е направено е много трудно и професионално. Може да е имало заглушител на пистолета, но пак е трудно. Все щеше да се наложи да доубие някой. А ако беше вътрешен човек, щеше най-малко да върже кучето.

Играли са обратна руска рулетка - с 5 патрона и една празна дупка. Късметлията с празната дупка е избягал с пищова. А ако трябва да сме сериозни - обикновена трагедия от ревност, само дето ревнивецът в случая е бил МНОООГО откачен.

абе тоя ГОРДИЯ ЕВРОПЕЕЦ- оня черния с вълната на образчето, нещо никъв го няма тая вечер? Да не е сред петимата от РЕМС в Курило тая вечер?

НА СОФИЯ??????, А БЕ ТОВА С. КУР ИЛО

Бившото гадже на Кети Кюхова избива всичките й близки, убива и нея, но я слага в джипа и отпрашва нанякъде с него. След време ще намерят само джипа, защото убиецът ще закопае някъде и Кети, надявайки се на версия, че уж Кети е избила близките си и изчезнала.

Ето ти друга версия. Живеят с много пари от лихвар назаем. Изтекъл е срокът много отдавна. Казали са си - няма да връщаме. Ония се изнервил и им казал - последна дата до края на годината. Идва новата година и ги избива всичките. Така и така пари няма да види.

Камара от неразкрити убийства се трупат и се засенчват едно друго. Някой да си спомня вече за данъчния, прострелян с карабина за лов на слонове? Или за онзи дето си разхождаше кучето в Бистрица? Дебелия слуга на СИКаджията, като отишъл там, та какво? Поредните димки и пушилки.... Народа тотално превъртя. Убийства по пътищата, убийства в семействата, битови драми, скачащи от терасите, хвърлящи се под влакове! Какво ли още трябва да се случи, за да си затваряме очите и да не виждаме, че тези неща се случват поради "благополучния и весел" живот, който живеят българите?

хората са избягали от софия за да се укрият но ушко-гуменката със сересетата е издал местоположението им на тиквочя

статии за тежки престуъпления, в които има дори необоснован намек за "хипотетичният" извършител трябва да се пускат с забранени коментари. Некадърната родна полиция трябва да работи и да "НИ ПАЗИ", вместо народа да изяснава причините във форум

Що? Може някой ясновидец да види и да каже

Като знаем мотивацията и умствения потенциал на служителите на МВР, е учудващо, че водещата версия не е масово самоубийство!

Аз съм в Ларнака. Вчера бях в Лимасол. Утре отивам я Никозия. Тука такива простотии Н Я М Я. Пълно е с българи и румънци които работят и са ухилени до уши. Щот кипърци много много не си дават зор както гърчолята. Та идеята ми е, че хората си бачкат в обслужващата сфера и са си щастливи, че има закон и ред. А и не на последно място тука не се пуши нито по улиците нито по плажа. Нито в парковете и морските алеи, не пуша и по спирки. Е как да ви го обясня не пушат.

Вдругиден можеш да идеш на майка си в ... нали се сещаш. НАВСЯКЪДЕ стават такива неща.

ама у нас нещо напоследък бая зачестиха...

България е 6 млн.-5 убити в една къща.Щатите-300 млн.-не съм чул едновременно да избият цяло село от 250 човека в една нощ. Комунягите да сравняват дивия запад и дивия изток.

Такива рядко тъпи тапири като теб ме развеселяват и уверяват, че съм на правилни политически позиции от лявата страна.

Точно в момента,когато се обсъжда проблема с корупцията и в парламента влиза Истамбулската конвенция за признаването на третия пол и хоп -те ти 5 трупа за да има,с какво да се занимава обществото,а не да обръща внимание на горните неща!!!!

то който го влече на другия бряг ще премине и без парламента да признава трети и четвърти пол. Нали не мислиш, че Лорд Минчев му дреме на оная работа дали у парламенто ще му го признаят :)

не е невъзмажно...

пълнолуние.

В егото, но точно това е проблема, защото никой в България не си е на мястото.

Ами те африканците затова идват в европа, щото си мислят че тук не е като там

Много е странно, кой и защо. Според мен е някакво отмъщение, кой НОРМАЛЕН човек ще направи нещо такова, може и да е дело на психопат, но много точен психопат, буквално. Обир- за прост обир никой не убива петима души, защото от другата страна стои доживотен затвор?!? Чакат се подробности.

Щом Цацарив е там няма страшно. След 3-4 новини в дира ще излезе новата новина - извършителят е хванат. До сутринта ще е съден . В неделя ще го обяват за издирване с новината, че е напуснал страната.

Не може да е така! Нещо ни будалкат или те самите не могат да влязат в ситуацията.

Битовите драми по празници не са нещо чудно..но ако е грабеж е страшно

българина не подава ръка на човек в беда, напротив доносничи и клевети

Пак късмет,че е станало извън София,щото ако беше някъде по центъра.... просто не ми се мисли

100% жората са бягали от боко-тиквата но не са успяли и тиквоча им е видял сметката

Сигурно са били роднини, които не се понасят. Събрали са се да "празнуват" Коледа и Нова година. Някой е започнал да мрънка по адрес на другите, на някой друг не са му издържали нервите и е започнал да стреля по останалите. В такива случаи убиват и дядото и бабата, и кучето и котката.

Кучето пък защо?

щото е от БСП

не пишете глупости

Кучето е "свидетел" може да надуши следа, но при добри разследващи

Право в десятката. Ако се разбере защо е убито и кучето, ще се разплете цялата история.

Най-вероятно кучето е скочило да защитава стопаните си.

Престанете да използвате това идиотско словосъчетание "криминално престъпление"!

Кримитрилър по добре ли е

Ако беше син на депутат, дали щеше да има снимка и обява за общонационално издирване?

Убиецът е не просто убиец, а абсолютен изверг, щом е убил невинното животинче. Егото на убиеца е било силно наранено

Иди се прегледай.

Иди се прегледай.

не е време. Късно е.

Споко, в този момент, в кланницата расфасоват, примерно. И още по философско- ако всички сме едно- значи кучето, ние, че и хлебарките, сме едно и също. Как да убиеш хлебарка, милото животинче.

А защо да ги убиваш, опитоми си ги и ги пращай при съседите

Егото но точно в това е проблема, защото никой не си е на мястото. Тъпи физиомутри гледат умно от някой мерцедрус или джип, макар че не могат да четат и човек се пита какво става тука и идва егото.

Айде сега. На теб това ли ти пречи. Ми зад тъпите мутри се крие психическо заболяване. Ми на тях знаеш ли колко им е тежко. Тъпа мутра е извършила това, тоес комунистическа отрепка

Тази Кети може да е жертва,как с лека ръка казвате убийца

не ми се вярва толкова хладнокръвно да ги избие всичките. Още повече дъщеря и майка. Но къде ли е тя и автомобилът?

казват съпруга?...тя не е съпруга...На яз товя си помислих ако това е дъщеря й..не мога да повярвям че енна майгя така лесно ке застреля дйщеря си

Пълен ужас. Дано скоро се разплете случаят, засега само си гадаем. Трагично, но и любопитно.

да любопитно е за чуждите,за близките е страшно

така е, да.