Разследване срещу Ева Кайли започна и в Гърция

Гръцката прокуратура е поискала съдействие от белгийските власти

Обратно в новината

Коментари - Разследване срещу Ева Кайли започна и в Гърция | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Не напразно гърците си имат песничка ,,факелаки,факелаки,,. В БГ има корупция ,но гръцката е ненадмината.

Цяла Гърция е за разследване!

а за ленчето йончева си затвориха очичките, може би защото е грозновата!

Като радио на бояджия бих и оставил това лице

Много яка тая. Ше й скъсам шортите.

Извинете, но какъв Шенген-Менген искате, при положение, че разни кюлчета и палати, както и газ на дебела цена, все още не са обект на разследване и опандизване на виновните? Кога ще ги стигнем гърците?

Тази поне е красива.

Никой в Белия Дом и Брюксел не смее да спомене за НЪГЛЕРОДНИЯ ОТПЕЧАТЪК на Световното по футбол в Катар. Всички са в лайна до ушите. 500 мигранти строители намират смъртта си при бетониране и климатици за $250 МЛД. Не смея да питам за комисионните. С тези пари щяха да спрат мигрантите, да ги нахранят, изучат и Мъск да си построи МЕГА фабриката в Близкия изток. Не говоря изобщо за Украйна.

Тая се чудех от де ми е позната, после се сетих, че я плющях в един кенеф у брюксел ATM хаха

дори водичката не можеш да поднесен. Там е пълно със стажьори секс-модели на практика в ЕС парламента. Синовете и дъщерите на руските олигарси са на практика в ЕС парламента- носят водичка, разнасят писма, извършват...."масажи" според ориентацията на евродепутатите.

Ева трябва да я пуснат само заради красотата и!

Тъп заоблен чекиджия

А бе, тая дали е от микейците, дошли на европейския континент, а преди това живяли в едни и същи земи с израилтяните, с които пък били далечни братчеди, че и имат хилядолетен архив на кореспонденция между братчеди ??? Нещо не ми мяза на гъркините - ниски, черни, трътлести, с крив профил, скелят ,стойка, с мускулни буци,стърчащи от неочаквани места. Питам де... Щото все българските царе и армии пречели и воювали като жестоки варвари с местните обитатели на средиземноморския полуостров, които измислили и създали едва ли не солта и с всичко тяхно започва света и бялата цивилизация. И всички богове били техни. И откритията световни. Тва на почивката в Гърция ми го каза преводачкете. А я от баба знам, че българето като се прибрали тук след 1913 г си дошли голи и боси, и македонците от Егейско - и те така. А след Първата световна война си дошли от Беломорска Тракия пак ограбени, ама с малко добитък, качен на треновете, а българето от Мала Азия с все камилите. Имало споразумение държавно. А Станю чете история и разправя, че българето са живели тук, чак до Полша, до Италия, до Индия, и в Мала Азия, и в Египет даже - при мумиите /били сме им шефове на микейците още тогава/. И навсякъде имало кръстени зърната булгур, планинина Сакар, Балкан и разпрая, че Волга е Болга, че Бавария е България, щот немоат го кажат около тях правилно. Та затва. Даже цяла Италия градовете й най-убави са кръстени от българе, щот там са си отишли иса живели - та Рим, та Венеция, та Падуа, та .... а бе мноу. Оффф, почнах като баба да приказвам...Изникна ми пред очите, Бог да я прости ! А унуката разправя, че отишли на Ксанти и се повозили среднощ към Родопите. И в 12 ч минали село с тържество и музика. След това ги проследили, спрели им колата с техен бус и на чист български среднощ ги питали имане ли оставено търсят и имат ли карта. Щото нагоре нямало друго село и за България път оттам нямало. Уплашили се моите, разбрали се, върнали се - цяло село, насядало по дуварите и музика българска свирело на селско празненство. И руси и синеоки имало, ама имало и некрасиви, щото от векове помежду си се женели, езикът наш пазели, вярата им мюсюлманска била, но много работили - тютюн вадили. И за специална нация гърците ги обявявали, ама те до днешен Александрополис всяко село знаели къде е и как се именува на български и на гръцки. И роднинството пазели. И на гайди свирели. И хора играели. Та и там имало такива руси, светлооки, с тънки, малко криви носове девойки и невести, както и отвъд границата, но пак в Родопа. Помаци им викаме - най-чистите българи ! Малко погрознели щото хилядолетия се мешат помежду си, но и красавици и красавци си имат. И руси и синеоки си имат ! Траките ! Българите ! Останалите в Родопите и южно от тях най-верни войници на царете ни и на Калояна ! А А тая депутатка, дали е наистина крадлива ? Или хитра по гръцки умешана ?

И на Запад има корупция но поне там ги съдят. Преди времеше имаше едно знаково дело за измама с евро фондове закупени уж нови машини а те бяха пребоадисани в германия. Гермаците бяха осъдени и делото трая 2 месеца. Българите тук делото трая 4-5 години и ги оправдаха. За едно и също деяние. Показателен е примера.

Прилича на инспектор Бекет.

Христос Бардакис ... Чудно ми какво очакват от прокурор с такова име.

Виках и аз да отиде в ОПГ Герб и с Бойо Тиквуня да върти далавери, тя не ще! Ако беше от ГЕРБ, Каскета нямаше да я пипне!

Дребна далавера. Само в горното чекмедженцето на Батю имаше повече мангизи, отколкото тези нещастници са взели общо от Катар. Да не говорим за другите чекмедженца в банковите трезори.

готина мадама

Кога!

Какво за тиквата? Нали вече го задържаха и след няма и 24 часа го пуснаха защото той другите са прекалено специални за арести и разследване. А съдът след два три дни призна задържането за незаконно!?! Защото прокуратурата не присъствала при задържането, нищо че за разговори в поллицията никога не се вика прокуратурата!

Да й намерим работа в Народното събрание или Министерски съвет. То се разбра , че някой много кадърен няма да дойде, но поне да гледаме нещо красиво

А чекмедже войвода кога???

Na tva kurve mu se eba maikata, Sto ne go ostavqt na mira...

Да Ева Кайлито да ева...

Намерената сума е някаква дребна почерпка, работата е много по-дебела и дълбока.

На прокурора кърти

Гледам снимката на хубавата комшийка и скролвам надолу ако има други. Изведнъж попадам на орел с ориз и си плюя в пазвата. Абе дир, махнете я тая снимка на Зинаида, що стрес ми причинихте - не е истина.

Вместо да гледаме по 40 еднакви снимки на Николета Лозанова, къде са допълнителните кадри, когато ти трябват ?

Можеш да ги съдиш за нанесени психо-травми.

Това е коментар :)