Прекратено е разследването срещу лекарите, набедени от Цветанов

Прокуратурата във Велико Търново е прекратила досъдебното производство за умишлено умъртвяване на новородено срещу четиримата лекари от Горна Оряховица. Случаят стана известен като "бебето от фризера", след като ексвътрешният министър Цветан Цветанов обвини медиците от трибуната на НС.

Обратно в новината

Коментари - Прекратено е разследването срещу лекарите, набедени от Цветанов | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

че се касае за "имитация на жизнена дейност" Това ако е написано в официален документ на автора/ите да бъде присъдена Нобелова награда за биология или да бъдат върнати в първи клас. Всеки да прецени виждал ли е умрял да се прави на жив!?

EЙЧ

Eкспертизите кой ги прави?.. май лекари. А лекар лекар, лекар око не вади. Спомнети си случая с пияния лекар как му подмениха кръвта. Така че изобщо не се учудвам че ги оправдаха, а и нема да видим скоро осъден лекар. Но както в повечето случаи го отнесе Цветанов.

Лекарите задължително трябва да заведат дело срещу Цветан Цветанов. Това, че е бил министър не му позволява да съсипва живота на хората.

Е, сега ще прекратят разследванията срещу нагли, килъри, октоподи и т.н. Честита ви демокрация.

Това бяха тия, дето искаха да давят плода, нали...?

тъп като винету *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

Цецо Лъжецо пак се усра с поредната си показна акция... резил за зам вожда на Гроб

Двама политици са наричали български лекари - детеубиици: Кадафи и Цветанов

Единия нали го гръмнаха, остава другия, него можем да дадем на Ливанците да им изказва "доказани предположения" те Шъ го оправят

Georgie Hristoff

попрваям се "обосновани предположения"

Мда, а Стела Добрева не смее да излезе от срам от тях в Дебелец, тук таме излиза до магзина и мълчи гузно пред обновената (санирана къща) с новата си дограма и опростен кредит от TBI Credit (непряка намеса на г-н Ц.Ц.) та тя е тази, която всъщност е за затвора за лъжа и измама! Мъжът, с който живее и нямал уж пари всъщност сега показва завиден стандарт на живот за общ работник (агитатор на ГЕРБ в областта), а никой не взима под внимание, че лежа в затвора за кражби. Мда, електората все повече и повече вижда, какво всъщност е ГЕРБ и до какви последици може да доведе още едно тяхно управление, като се опитва да смачка интелигенцията и най вече тези, които са учили за да ни държат здрави. Вярно е че има и много грешки в Здравната система, но тя е продиктувана не от лекарското съсловие, а от лошата материална база и от лошото управление в тази сфера. Аз помня и как г-н Б.Б. забърса хеле под носа ни - Министърката на Здравеопазването - Анна-Мария Борисова, която го омая с некомпетентност и мъълчание. Да аз съм прост зидар, цял живот съм зидал, но намирам време и да чета и да се образовам и въпреки 57-те ми година да работя на компютър и да пиша грамотно инай вече да знам, че ГЕРБ и Държавност са две различни взаимоизключващи се неща, но виж ГЕРБ и Лъжа, Кражба и Беззаконие да това наистина е ГЕРБ. Бай Косьо, Дебелец ул. Република 7

Децата ми и двете да са живи и здрави са родени от същият екип, който е обвинен впоследствие. Аз съм твърда поддръжничка на лекарите, тъй като и след това бреме си останаха ЧОВЕЦИ, а не идиоти! Да са живи и здрави д-р Сотиров и д-р Лазаров и сестра Владимирова и главна мед. сестра Иванова и "обвиняеите" да имат сили да се преборят с простащината и лицемерието по нашите земи.

Крайно време беше. Ако аз бях на мястото на лекарите, неминуемо щях да задм въпроса "Откъде аджеба ЦЦ знае, че на тази дата и в този час ще се роди бебе, че да инсталира подслушвателна апаратура и да записва". Това което извърши ЦЦ е подсъдно и той трябва да си понесе последствията, но тогава предпочете да срича в парламента за да ни убеди, че лекарите са виновни. Радва се, че прокуратура се е оттеглила от обвинението и поздравявам лекарите за издръжливостта която са имали през времето на това досъдебно производство. Само двама са си позволили да обвинят лекари единия в Либия и беше убит, другия ЦЦ, срещу когото трябва да се заведе дело за превишване на служебни задължения с цел оклеветяване

Като трима те нае..т и МВР /а не Цв. Цв. или който и да било друг министър/ си е свършило работата и ги е "подслушало" и хванало, какъв въпрос ще зададеш ти тогава мало....ко?

Georgie Hristoff

Един простак винаги се убива с мълчание, колкото и да лае. Ако ти е достатъчно сиеото вещество /в което силно се съмнявам/ няма да задаваш тъпи въпроси и да пишеш идиотски коментари.

Логиката която тия олиг....ни които пишат тук и си нямат понятие за кво говорят и пишат е следната: Лекарите са счели, че бебето е живо и са решилида го замразят във фризера. До тук всички признаци на престъпление, които са достатъчни МВР да излезе със становище, че ТЕ СА ИЗВЪРШИЛИ престъпление. В последствие някаква експертиза /не коментирам колко истинска, защото до сега в практиката няма експертиза срещу лекари която да не ги оневинява/ казва, че бебето е било мъртво. Т.е. няма престъпление, защото от обективна страна те са замразили труп, нищо, че са си мислели, че е живо бебе.

Обяснете на нас по-простите как е било живо като експертизата доказа че никога не е дишало.Има еднозначни патогномонични белези.

На вас по-простите обяснявам, че ако ми беше прочел коментара щеше да видиш, че съм написал, че лекарите СА МИСЛЕЛИ, че е живо когато са го замразили. А дали е било живо експертизата ми се струва вече е доказала.

гербери,в опита си да защитите този червей цв цв,оплювате бг докторите,те са част от истрадалия бг народ

Масово завръщане на червени папагали тук. В Позитано си избистриха краткосрочната стратетия, значи.

Лекарите погрешно го счели за живородено, затова правилно са го документирали като аборт?? Такива ли неща пишат прокурорите, каква е тази логика..

МАМИЦАТА ВИ НА ТИЯ ДЕТО ПЛЮЕТЕ ЛЕКАРИТЕ А ЦВЕТАНОВ БЯЛ ДЕН ДА НЕ ВИДИ ТОВА ПОДОБИЕ НА ЧОВЕК МРЪСЕН БОКЛУК

ЗАРАДИ ОМРАЗАТА СИ КЪМ ЦВЕТАНОВ, СТЕ ГОТОВИ ДА СИ ЗАТВОРИТЕ ОЧИТЕ ЗА АБСОЛЮТНО БЕЗДУШНОТО И НЕЧОВЕШКО ОТНОШЕНИЕ НА ТЕЗИ ТАКА НАРЕЧЕНИ ЛЕКАРИ! ПОЖЕЛАВАМ ВИ СЪЩИТЕ ЛЕКАРИ ДА ВИ ЛЕКУВАТ!

Деветорна медицинска експертиза знаеш ли какво е?!!Това което се е "родило " е плод от спонтанен аборт!Не е нито бебе нито дете!От кой месец на раждане се смята че е нормално готово да живее развито бебе!??Цветанов съсипа живота на тези лекари заради един недоразвит обречен на смърт плод за да си направи реклама!Той и санитарката на отделението бяха на едно мнение!Пази боже сляпо да влезе в управлението!

Ти чу ли какво говореха тези лекари? ЧУ ЛИ ГИ, БЕ ИДИОТ!

А оная свиня,Цветанов ,дето плаче за затвор? Тая мутра няма ли да бъде съдена и за това оклеветяване? Сигурно въобще няма да бъде осъден-това е България. Трябваше с камъни да бъдат прогонети тия ГЕРБовски мутри завинаги...

а от велико тарново си го избраха за депутат.....ха ха ха *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

За повече от петдесет години не съм видял лошо от лекарите.А много пъти съм бил пациент - и то с доста тежки диагнози.

Тежка умствена недостатъчност..?

Въпрос на възпитание - става дума за пропуски през първите седем години.Никой не може да Ви помогне.

Диагнозите са оставили трайни отпечатъци. И то тежки.

Напротив - лекували са ме много добри лекари и уверявам Ви, в много отношения може само да ми завижадате.

Да Станишко е по-добър от репата и яйцеглавчо взети заедно, и като крадец и като политик и тн. Това е така защото е по-умен от тях, а е по-умен защото чел повече, не само "Винету" и то до половината. А яйцеглавчо произнесе присъда от трибуната на НС без да има право на това.

България е Новата Света земя! Всички сме невинни младенци - един виновен не расте по тези краища..

Както и да се чете - пълна глупост си написал! Нека те да те лекуват.

И? направил си си изводите и за двете групи, нали? Ама за едните ти отърва да са невинни, а за другите не, така ли? Ти имаш двоен аршин - защо съдиите да нямат.. те поне пари взимат за него, а не като теб от глупост

Защо трябва да има разлика? Чухме докторите от Горна а пък излязоха невинни. Що пък сега да е различно? Още повече, че тогава бяха подслушвали законно а сега е незаконно.

Нищо не си чул.Чул си Цветанов,ама истински записи на лекарите не си чул.Защото няма такива, а има изфабрикувани от Цветанов.

Според съда и прокуратурата в България всички са невинни. Или няма престъпление или доказателства. Престъпника не бил влязъл да краде а да пие вода и т.н. Така че като много разбирате нека ви крадат и е..т.

Много ясно! Всички сме невинни.

То това е добре ако си извършител. Ама ако си от пострадалите не е много приятно. А като те гледам тебе къв си тарикат май ще си от вторите!

А тези набедени убийци какво да ги правим ? За толкова месеца един нормален човек се побърква а какво е на тези хора? Но когато е за премиера веднага ловим "атентатора" но за лекарите те кучетата са ги яли!!

Нека спечелят делото! Ние прочетохме какво са си говорили - това ни стига, за да знаем какви хора са!

След 1989 год съм гласувал два пъти - на първите парламентарни избори и на първите кметски избори.От тогава - моля извинете.Гласуването в България е като да си избираш булка на околовръстното.За тези които се интересуват - всички днешни партии са производни на БКП и изпълняват едни и същи задачи, но с различни средства. А сега господин KGB - двама мои много близки роднини са лекувани в Трета градска , в последстиве и в Токуда.На 75 годишна жена направиха сърдечна операция в Токуда - смяна на клапи и така нататък.Същата работа - никой не ние поискал стотинка,с това допълнение че две сестри ни придружаваха от приемния кабинет до приключване на операцията. В болницата има добра хотелска част и ресторант смного добра кухня.

Ето така медиите на ДПС и БСП настройват обществото срещу някой. Явно простия българин все още лесно се манипулира от медии. За това си заслужава бъдещето!

Тоя НЯКОЙ сам се изпусна от трибуната на парламента,та замириса!

Защо в този случай се обърна основно внимание на съдържанието на записаните разговори, а не на законността на получаването, още повече пък на разгласяването им ? И точно обратно, в случаите с Мишо Бирата, Вучката, последните шедьоври от Банкя и т.н. се акцентира на незаконността на направените записи, а не на съдържанието, макар че става дума за чисти престъпления.

Ураааааа нашият вожд и лидер Сергей Станишев ще състави правителство и до дни ни чака светлото и щастливо бъдеще с нисък ток свободни хора и високо платени трудещисе в развитата ни индустрия , да живее и пребъде нашият спасител от ада .... :))))

Да ти имам сатирата.... Те това ни го обещаваха още от Живково време. Тогава щяхме да станем "нация техническа". Оказа се, че и цървули не можем да носим.

Ей шибани журналя! Разследването не е СПРЯНО, а е ПРЕКРАТЕНО ПОРАДИ ЛИПСА НА ПРЕСТЪПЛЕНИЕ!!!! Не манипулирайте народа боклуци такива!!!!

Абе какво значение има някакво си бебе - живо, мъртво! Важното е Цветанов, че не е бил прав за лекарските шутки!

Цветанов и Борисов "винаги са прави" -от 50 години си мечтая да стана като тях.

Радвай се, че искаш да си като тях, защото те уверявам, че никой не иска да е на мястото на майката, чието бебе са давили в кофата с водата и подмятали живо във фризера.. българинооо!

Естествено, че са невинни! Какво стува в България животът, пък и нима сме видели осъден лекар в затвора?!

"Абе, дали да не го удавиме в кофата с водата, а?" Бухахахаха, каква шегичка само, а?! Невинни са!!!

Абе имаше нещо гнило там с тези лекари и с това "живо ли е, не е ли " бебе !

Има нещо гнило ,ама вглавите на кретените.

А то не, че ги няма тук :)

Те тия тука и от медицина разбират, стига вожда да им каже, че така е било и козируват. А спомняш ли си как простия народ в лицето на таксиджиите се събра пред парламента защото не можа да повярва, че една луда жена може да удоши детето си?

Затова, че съсипа живота на тези лекари, тоя цървул Цвъцко трябва да лежи в затвора!

Мисля, че по този казус може спокойно да има ново обвинение към цветанов. Както писах- ха сега да видим кой колега ще си плюе на достойнството и ще поеме защитата на цветанов, след като на 20.11.2011г. цветанов оплю точно маститите адвокати по наказателни дела и поиска ВСС да ги контролира;) Сега ще разбере цветанов кон боб яде ли и как се посяга на независимостта на адвокат!:)

Престанете с лъжите. Вие не сте адвокат!! Заблуждавате само случайно попадналите в този форум.

КАК ИМ СЪСИПА ЖИВОТА? КАТО ПОКАЗА КАКВИ ИЗРОДИ СА?

Какво е това противоречие?Значи лекарите погрешно го считат за живо ,но го пишат за аборт и не го пращат за аутопсия,след като са го оставили във фризера живо или мъртво без да са сигурни,което личи и от разговорите помежду им.Дали спят спокойно независимо оправданието от съда?

Сигурно спят. Някои хора/и особено лекари/ са лишени от съвест.

Направих инфаркт.За по - малко от петдесет минути минах през шокова зала и бях на системи в интензивното.Поставиха ми стент.Пет -шест лекари и не знам колко още сестри и санитарки денонощно се грижеха за мен.За пари въобще не е ставало въпрос.При излизането ми от болницата платих смешни пари от порядъка на лев и двайсет за нощувка.Е, за здраве почерпих персонала в отделението с кутия бонбони,пакетче кафе и бутилка кола.И всичко това в провинциална болница. Така че много Ви моля господа "специалисти" по медицина и право едновременно(тъпанари с тъпанари)не си позволявайте да обобщавате неща за които не сте компетентни и да обиждате хората на които утре ще разчитате да ви спасяват - Вас и Вашите близки.

Няма нормален човек на тази Земя, който си е направил труда да чуе гнусните записи на докторчетата-изродчета, и да мисли, че същите са невинни! Това го може САМО българския "независим" съд!

Някой явно само го чакат да му вземат имунитета и после жална му майка ;)

Ами в Бълагрия трябва да има върховенство на закона- т.е. всички хора да са РАВНИ пред закона; да няма недосегаеми, защото са политици или висши управляващи политици и те да бъдат съдени за своите престъпления точно както и обикновения гражданин, извършил престъпление!

Ми да защото в единия случай цвъки ги е набедил без вина а в другия случай станишко направи достояние гадното заговорничене на тримата темерути пюс цвъки на телефона. Има разлика нали?

Има разбира се. Едното беше преди години а другото беше сега - за изборите. Я помисли ако можеш - как така 3,5 години нямаше нищо и изведнъж точно за изборите - крайслери с антени, записи на Боко, на Цветанов, на Кокинов, печатници за бюлетини и т.н. Дали е случайно а?

Гербер цъфна на балкона, светлина и цвят струи. Ало Ваньо..., в телефона, Мишо- бирата спаси! Ало Ваньо..., Се - Ре-Се-то, властно някак си звучи, Eс- ем -ес със Е- ге- не-то: Вучката ми запази! Се-ре -се-та от амвона, бързо страстно се четат. Закачени на пирона докторски съдби висят. Цяла нощ с Емо Фаса, бридж-белот каре плющи. Сутрин, да изпълни баса: авион,мачле, мечти... Спортни зали, магистрали, трикольор навред се рей! И калинките запяли: Хей, живот здравей, здравей... А Станишев е виновен. Туй е ясно, то се знай. Дълг народен и синовен, герберът гради до май. Днес Монтана, утре в Плевен, правна школа се роди. Власт съдебна и удобна, прокурор да назначи. Конституция, закони, битка, само за ВЕРТУ! Власт по къси панталони, и в ръка със Винету.

Какви "случайности", а? Цветанов хем му искат имунитета, хем същият ден и по друг случай го атакуват. Яко ги е настъпил комунягите

лекар ли е-не ми го фали,виновен е

И кого да ти хвалим, кварталния ли? Като се разболееш при кварталния ли ходиш?

..а като те налазят престъпниците пак при лекарите те изпращат! Абе без лекари не може

Ти като се разболееш, баба ти ли те лекува?

Лекари ми спасиха живота.Един милиционер,природно недоразумение много "компетентен" в медицината ги обявява за престъпници.Сега още едно природно недоразумение ги обявява за "виновни".Браво кретен такъв.Проблема е че заради такива като Вас утре няма да има кой кръвното да премери на обикновения човек.

Лекарите да заведат дело срещу Цветанов, ако не са го направили вече.

Цветанов да отговаря и за това!

А сега ЦВЪ ЦВЪ ще понесе ли отговорност за това че унищожи 4 човешки съдби и е ли използвал СРС или не Прокуратурата какво мисли ??????

Ще понесе! Колкото 4-те невинни души понесоха отговорност за смъртта на бебето.

Кълвач!

България! 200 кила дрога е за лична употреба. АК Калашников е за лов. 3 кг. динамит за риболов. А лекарите просто си говорят за мъртви бебета в хладилник за да разведрят скучния следобед.

Toni

Найс, А?