Разследването за Хитрино приключва скоро

Разследването за трагедията в Хитрино, при която загинаха 7 души, а близо 30 пострадаха, е на финала си.

Обратно в новината

Коментари - Разследването за Хитрино приключва скоро | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

...а карйно време беше периодът на полуразпад мина...))))кой гушнал доза - гушнал - кой не не е)))) апропропо цистерничките още ли са с пазванти?))))) в кариерката)))))

ама как да не го отнесат машинистите,като сами те си "постлаха". Ако си бяха спазили ограничението и беше станала катастрофата, нямаше да има такива обвинения към тях. Щуротията не бива да се толерира в нито едно от проявленията и. Избиха сума народ, лошо... даже много-много лошо!!!

Никога няма да излезе наяве истината. Прекалено много пари се перат в Булмаркет, на европейската мафия, така че..... нещата далеч не са такива, каквито се представиха.

i umrelite moje da sa vinovni kak firma pravozvac ste e vinoven pri tyah vsicko e naret

d4

добре, че вакарелския спирач бай Спиро по време на катастрофата беше в отпуск. иначе той щеше да го отнесе... собственика на композицията плати ли нещо? застраховчица, туй-онуй...

Застраховката се плаща не "от", а "на" компанията, претърпяла щетата. Нали затова всяка година внася няколко десетки евра застраховки. Не ги жалете нито тях, нито застрахователите.

stan_posta@

Имах предвид десетки хиляди евра застраховки.

Така. Докато в БГ продължава да се търси само персонална отговорност, когато причинителя е организация то работата няма да се оправи. По спомен, в белите страни се гоняи организацията за създадения проблем, пък тя да си се оправя с техните служители и че тя е виновна, за това че не е упражнила контрол върху служителите си.

Скоро очаквам и "Разследването за милионите в Хитрино започна "

забравихте чистачките и те са виновни. наче влаковете има едно нещо,наречено спирачки, което се задейства автоматично, когато скоростта е превишена, нещо като защита. фирмата е чиста като сълза, защото ако е виновна, трябва да изплати милиони лева обезщетение на загиналите и пострадалите, а се оказа, че нещо май застраховките им не били особенно наред.

пак превишена скорост.Тия от ЖП-то научиха номера на КАТ....може да си тикал колата,превишена скорост.

И на 100% работягите ще да са виновни защото са последната дупка на кавала :(((((( Като разбрах как следователя по това нещо е единствен кандидат от следователската квота за всс направо ми се изясни и края на ''разследването...