Ген. Тонев поиска разследване за злоупотреби във ВМА

Вицепремиерът и член на Изпълнителната комисия на ГЕРБ Румяна Бъчварова заяви пред bTV, че на бившия шеф на ВМА е даден шанс да се защити.

Обратно в новината

Коментари - Ген. Тонев поиска разследване за злоупотреби във ВМА | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Дали е Мъдурина или Гадурина , тази вещица трябва да бъде изгонена с ритници от ВМА! Проф. Петров това е твое задължение!

Който се е опрял до старата чанта Мадурина - добро не е видял! Алчна, арогантна , агресивна! Вън от болницата!

Ако Тонев е лявата обувка на Борисов, то дясната е шефа на окръжна болница, Димитров. Далаверата там е същата. Боко, по добре събуй и тази обувка и ходи бос, но чист, а не да ти тежи калта от блатото в което си нагазил. Така далече не се стига.

Моля , нека направят справка, в какви още сдружения участва горекоментираният генерал! Та нали точно той участва съвместно с господин Сербезов / също небезизвестна личност от близкото минало/ в сдружение за осигуряване на оздравителни програми на банкрутирали болници! От една страна водят болниците до пълен крах и разруха, а след това си правят с тях и имуществото на болниците , каквото си поискат. Изроди! А българският народ, боледува, мизерства и страда. Ех, народе, народе! Какво трябва да ти се случи, че да надигнеш най-сетне глава??????

ТОНЕВ ДЕМОНСТРИРА С ТЕЗИ СИ ДЕЙСТВИЯ САМО ЕДНО- БЕЗКРАЙНО ВЯРВА В ПРЕДАНОСТТА НА ГЛАВНИЯ ПРОКУРОР КЪМ ЧЛЕНОВЕТЕ НА ГЕРБ И ЗНАЕ, ЧЕ ВСИЧКО ЩЕ БЪДЕ ЗАМЕТЕНО ПОД ОПЪРПАНИЯ БЪЛГАРСКИ КИЛИМ, А ТОЙ ЩЕ РАЗВЯВА, КАТО ЕДИН ДРУГ НАГЪЛ БИРНИК, ТАПИЯ ЗА НЕВИННОСТ

И баш кметицата е вътре в кюпа,няма как да си честен и да си член на тази мафиотска структура ГЕРБ.Девиза им е:"Греби с пълни шепи".А този шопар ако има малко мъжественост като Генерал да вземе да се застреля.

На този оял се ш-пар трябва да се направи проверка на договорите с Кдурина(които не са от 2012г.,а от 2004),както и на банковите му сметки в наши и чужди банки,движимо и недвижимо имущество както на него така и на цялото му семейство!Нека убеди обществото как е натрупал милионите с генералската си заплата!То не бяха комисионни,то не бе източване и накрая остави ВМА като най-задлъжнялата болница в БГ.

така преминава световната слава..... ;-) От една страна този човек има впечатляващи познания по европейска история и е уникален познавач на виното, както и колекционер. от друга страна от десетилетия се говори под сурдинка за неговото управление във ВМА - за това, че се източват пари и се правят далавери за милиони. а в природата - както казваше баба ми - няма крушка без опашка. идва Видовден. И за всяка свиня идва Коледа, да ме простите за грозния израз.... Нейсе, нека бъдем хора - човек в наказателното право е невинен до доказване на противното. Само се чудя три неща: 1. как да махна от главата си горчивото съмнение, че съдебната ни система ще си свърши работата този път? 2. ако човекът е виновен - как имаше уста преди време да бвинява редовите лекари, че крадат от болниците и затова били на това дередже? 3. И най-вече - как да се будя усмихнат в държава, в която подобни данни за някой стават ясни в средата на миналата година, а след тези данни той вместо в прокуратурата, се озовава в парламента като шеф на Здравна комисия и с мераци да бъде следващия столичен кмет? И то от твойта партия? А сега сваляш доверие от него? Не си знаел? И си премиер? ХАйде де....

Ех, тази Румяна Бъчварова, голям специалист е по замазване на гафове, АМА ТАКОВА ГОЛЯМА И ДА ГО ЗАМАЖЕ ПРОДЪЛЖАВА ДА МИРИШЕ.

Отвратителен тип е този човек без съмнение кадрите на Герб са точно , като този крадец -отвратителни и крадливи идиоти . Как е възможно престъпник , като него източвал държавни пари за частната клиника на любовницата си Кадурина да е шеф на комисията по здравеопазване ???????? Егати държавата , егати крадливите и нагли герберасти .

ген тонев е злоупотребата със сила в медиите!

Поредният гербер от дъъъъългата скамейка на партията на бащицата хваната в корупция, пардон пладнешки грабеж....

Този си беше комунист на времето, като останалите гербери, които ще закрият България. СДС (бивши комунисти) започна процеса, ГЕРБ (бивши комунисти) ще го завършат. Ама са бивши комунисти от най-некадърните и най-корумпираните, които и БКП не е могло да понесе и ги е набутало в трета глуха. Е затова се правят на антикомунисти и демокарати. А са крадци и в червата си и най вече особено глупави и без капка морал. Това са "демократите" които ЕС подкрепя, защото отговарят най- добре на евроатлантическите ценности, кради, лъжи, лицемерен бъди. Псито- евроатлантика е същата стока. Просто преди 25 г са подбрали най безскрупулните и най алчните и са ги назначили за "лидери", но овчото стадо си го заслужава щом продължава да търпи. Търпете. 500 г. сте търпяли и сте чакали някой друг да ви освободи. Роби, без грам лично достойнство. И сега сте роби. И сега ще плащате заемите на крадците и чорбаджиите, както сте го правили винаги. ВИНОВНИ сте.

ШАПКА ТИ СВАЛЯМ ЗА НАПИСАНОТО!

Рибата се вмирисва от главата, а държавата се вмирисва от столицата. Една известна личност няма дето да не е омазана в корупция. Що за държава сме? Що за елит имаме? Как ще оцелеем като народ и нация?

Какъвто е народа - овчи, такива и управниците - крадливи. Този изключително прост, мързелив и крадлив народ си заслужава съдбата - най крадливите от него да са му лидери и да го унищожат.

Казал го е бащицата:- нет генерал нет проблема.

Кой ще ми каже ? - София има ли сега зам.кмет по здравето ? И ако има - кой е той?

Ако Васил Левски беше жив днес, сам щеше да се обеси!

И пак щеше да напише - Народе????

Не сме народ а мърша! Ти си мършата! Ти си част от мършата и това, че и другите са мърша, мързеливци и крадци не те оправдава. Ти си нарушил божиите заповеди и най вече "Не кради"! Не се крий, виновен си. Ти си допринесъл за случващото се.

На тая малка земя толкоз простотия, ее не мое бъде.

Ама кво се чудят, да го изтипосват на стената на отличниците до оня другия осъдения престъпник Цвинокио и да чакат следващия КАЛИНК . . . да си ги гледкат избирателите им и да им се радват!!!

Много тъпо племе се изхожда , без да знае за какво става въпрос . Договора с кадурката е сключен 2004г. Сигурно има още подобни зулуми там , трябва да се поразрови още . Къв герб 2004 г. кви 5 лева . Явно кутевчетата яко бачкат .

Ама и тиквите не им отстъпват.Хвани едните и ги удари в другите. Отровихте нета с простотията си

Така е спрямо времето на договора ,но този УБАВЕЦ стана зам.кмет в СО,депутат от ДАЛАВЕРАТА ГЕРБ и ,,разтеж" по линия герб. Тези милиони събрани с години сега се плащат за да бъде ОНЕВИНЕН.В крайна сметка крал е яко от нас балъците.

Полеви съд за национално предателство на тоя псевдогенерал!

тонче,кадурничке,кадурке,варнете парите на народа,как купи двата мизонета??!а,откаде пара за таквази свадбичка ц триста гости???

ЕТО ЗАЩО ТАЗИ КРАДЛИВА ПАРТИЯ ГЕРБ ТЕГЛЯТ ТОЗИ ГОЛЯМ ДЪЛГ ОТ 16 МИЛИАРДА С ЛИХВИТЕ 27.

Ако е само генерала с мед да го намажеш. Няма круша без опашка. След Левски всеки който е е докопал да властта я е ограбвал.Нас трябва да ни управляват или хора от ученическата скамейка/с чисти помисли/ или хора на пределна възраст- които няма какво да печелят или да губят.Всяка власт дошла да ни управлява носи след себе си помията на отминалите времена.Миля си, че без радикална промяна/не казвам революция/дали за някои в грешна или в правилна посока това няма значение. Без малко кръв нещата няма да минат - дано да съм най-големия грешник,И нека всички управници да помнят ,че доверие само на господ , всички други са грешници.

Не само Ген. Тонев е със съмнително минало и настояще от ГЕРБ ,но много от тази партия са такива , Румяна Бъчварова вицепремиер отговаряща за Туризма чийто съпруг е туристически бос и бивши гербаджии Емил Димитров !

НАЛИ ЕМИЛ ДИМИТРОВ ГО БЕШЕ МНОГО СТРАХ ОТ БОЙКО БОРИСОВ, ТА ЧАК ЗАВЛЕЧЕ СЕМЕЙСТВОТО СИ В ЧУЖБИНА И ДА ГО КРИЕ ТАМ ОТ НЕГОВАТА МЪСТ????А СЕГА ЖЕНА МУ Е ВИЦЕ????????????????????????? БА СИ ДЪРЖАВАТА

Възхити ме генерала по коледа . Имаше малко коледно празненство във ВМА , и как само си прибра хартиената торбичка с коледните подаръци !! Трябваше да го видите , но на такива места камери не пускат . И после на служебната кола ( синия файтон ) вече го няма но не изпусна торбата .

Няма ли първом да го разжалват тоя ченгиломафиотски генерал, а после - на ВОЕНЕН СЪД???

само не разбрах, кой ще връща 10млн.лв.

5 млн. овци x 2лв. = 10 000 000 лв.

за милионите е в 4-ти клас

Необходимо е яко разследване на армията. Корупция финансова, кадрова , жилищна, уреждаческа.

ама той щом е от ГЕРБ значи е невинен, оставете човека, излезте с декларация......

По призумция всеки е невинен до доказване на противното!

Затова няма престъпник в затвора....Докато обвиниш,докажеш,осъдиш и накрая поканиш да се яви в затвора,той отдавна е реализирал СВОБОДАТА и презумцията си.

Когато е осъден и е в затвора ,тогава гражданина Иванов е престъпник,другото е дърдорене с прозявки...?

Правописаааа! прЕзумПция!

Що е генерал, все бандюга!

ИзгенералствУван от ком. парията....

Излезе че който не знае как да краде от висшия ком. еш.н, хич и да не опитва, ил не е толкоЗ висШ за колкото се смята.

На този с главни букви на челото му беше написано МОШЕНИК-КРАДЕЦ . Всички видяха , само ГЕРБ-ръководството-НЕ! Поставиха го на върха на здравеопазването в БГ /може би за заслуги/ С ТАКИВА ХОРА КОЛКОТО И МИЛИАРДИ КРЕДИТИ ДА ВЗЕМАТ, ПАК НЯМА ДА СТИГНАТ! И ВСЕ НЯМА ДА ИМА ЗДРАВЕОПАЗВАНЕ , ИКОНОМИКА ... НИЩО ! Само ГЕРБ и всякакви там алчни , безнравствени политици ... ОТЧАЙВАЩА КАРТИНА ...

Че е мошенник, мошенник е, но защо комунистчето найденов имаики одит с данни за злоупотребите и досега си мълчи.

Питайте ген. Тонев за големия пожар в мазето до моргата, който изгори архива на болницата. Питайте го колко далавери изгоряха и никога няма да бъдат разкрити. Във всички болници има млади и много кадърни лекари, които се скъсват от работа за мизерни пари, защото парите се присвояват от ръководствата им.

..Не съм сигурен дали тези наши писаници ги чете някой,но въпреки това..Няма по-крадливо съсловие в държавата ни от това под шапката на МО.Имаше едно управление"Военни имоти" и още нещо..Далаверите им ги направиха известни.Военна болница върви по същия път. А този измислен генерал и доктор,трябва да си подаде оставката,поне до приключване на проверката..Но оставки от тези политици -няма! Гледа като плъх в трици и ръси оправдателни лъжи..

Ама как ще имате. То ГЕРБ все недоразбрали, недовидели, недочули. Абе страшна работа. Поредният талант в грабежите стана известен.

Не му е чиста работата на този "генерал" !!

Представям си какво ще излезе, ако журналистите ровнат малко в агенциите към МО, които разпродават имуществото на бившата ни армия.Там какви милионери ще излязат........!!!!!

Поредният престъпник от управляващата партия. С бандит - лидер на партията, какво да очакваш друго.

Направени са злоупотреби за милиони. Голяма част от медицинската общност знае от години за това как се краде Военна болница. Цамата болница знаят от години-мълчат, покриват крадените милиони. Жената Кадурина е известна с връзката си с Тонев-политически той стана и професор и генерал. Най-развити държави не са закупили апарата за красота и за бръчки, какъвто Тонев+Кадурина купуват. Да кажат, че 2000 лева процедура има, кои богато жени ходеха там да изглаждат бръчките си. Да кажат че освен източване на болницата, парите от скъпите процедури влизаха с години в дйобовете им. Всички знаеха, че Тонев си купува имунитет чрез ГЕРБ. Но питаме Бойко Борисов-само той ли не знаеше за дълговете с милиони на Военна болница, че когато си избира депутати не се ли интересува за тяхната корупция, минало, за обвиненията към тях, одити и т.н. КОЯ Е БЪЧВАРОВА да ни казва дали той е виновен, когато десетки хора са дали информация пред ОДИТНАТА комисия за нарушенията на Тонев-милионите взети от бедните и . ЩО за алчност, що за безумие, що за забравеност-накрая-ХОП-ТРОП-депутат на ГЕРБ-дайте да го спасяваме нашият другар с милионите. ГРОЗНА КАРТИНА ЗА ГЕРБ с техния псевфдо генерал ТОНЕВ, грозна му работа.

и къде са отивали източените пари?

Ако журналистите са разкрили далаверата за какво са ни службите и полицията? Съзнавам, че въпроса ми е тъпичък.

Грозна работа-звание генерал-равно на крадец на милиони-милиони от здравето на хората. Милиони източвани от здравната каса-генерал. Че те нашите генерали, оставили костите си по бойните ни полета в гробовете ще се обърнат-генерал бил той-крадец не на хиляди-на милиони. КОГО ще заблуждава-проверка иска-пак да плати и да покрият злоупотребите му. ПАДЕНИЕ на генерал, падение на ГЕРБ. Все такива ли ги вкарвате в управлението????

ето, един се почувства разкрит и ми писа минус

Оказва се , че в нашата мила Родина не краде само този, който няма какво да открадне.

Слава Богу има още честни хора, но никой не ги пуска по ръководни постове.

капацитет като този лекар се окаже крадец...най- вероятно бг лежи до титаник...

бг легна до титаник, когато заменихте костов със симеон

да видите ес га пръдни гущира а сега щяхте да сте бетер украйна:)

в българия всички крадете. и ви е кофти, ако някои открадне повече от вас

Ехоо, лекарския съюз, как сте? Не ви стигат парите? Има дефицит в здравната каса? Аман от крадци, аман от алчни доктори!

Мошеник е бил и мошеник ще си остане . Но трябваше да минат 20 години всички да го разберат

Гарантирано от герб ! Нищо, дайте му адвоката на цветанов и човека ще бъде оправдан ! А после пак на ръководен пост !