Коментари - Разпределиха парите от дарения за карловските села, по 16 655 лв. за 9 напълно разрушени къщи | Днес.dir.bg

Разпределиха парите от дарения за карловските села, по 16 655 лв. за 9 напълно разрушени къщи

По разчети на Община Карлово 60 милиона ще бъдат необходими за пълното възстановяване на инфраструктурата в населените места

Обратно в новината

Коментари - Разпределиха парите от дарения за карловските села, по 16 655 лв. за 9 напълно разрушени къщи | Днес.dir.bg

Коментари

за пострадалите българи от наводненията фургони за украинските боклуци хотели на първа линия по морето всичките дупетати са за избиване

Не разбахте ли хора : хотелите са на политици и депутати, те плащат на себе си! - а украинската мафия си е у дома у нас - също е собственик на половин България

На хотел на морето, всичко е безплатно, само довлечете по един Укро-фсшист, да знаем че е за него, че за вас пари няма

Хайде на хотел с храна при Урките, то по друг начин няма да стане, + без данъци, режийни, транспорт

Ами вземете ги от Урните, на тях за чий им е хотел на морето, джобни и храна като ресторант, нали всички ние плащаме, Но НЕ за тия гадове

За разрушена къща на БЪЛГАРИН, толкова колкото 4 ма укри да почиват още 4 месеца в хотел на море!

Само дето май 16 хиляди ще да стигнат за един месец с такова обгрижване което им се прави на украинците...с всичките привилегии които им се дават/ транспорт, здравеопазване, образование, детски градини/ без да се бръкнат за лев в собствения джоб.

И това е от нашите дарения, не е от бюджета! Държавата им даде по 375 лева ... За възстановяването на селата, в които живеят българи, работили и плащали данъци цял живот, държавата не иска да плати 60 милиона лева, а за украинските търтеи и плужеци, които ни смятат за цигани, същата държава даде до момента над 230 милиона лева и на всичкото отгоре планира пак за тия проклети укри да изхарчи излишъка в бюджета, вместо да помогне на българите и да осигури достоен живот на пенсионерите и социално слабите българи. Знаете ли, че 7оциално подпомагане раздава на укрите по 100 лева месечно ваучери за храна, както и им дава 400 лева помощ за отопление? И това също е от нашите пари, а много българи гладуват и студуват, защото са отхвърлени по програмите, за да бъдат пренасочени парите към укрите...

ㅤ

Тези пари няма да стигнат доникъде. Минимум 4 пъти повече трябва за напълно разрушени къщи. За теси с ремонтите поне двойно, защото има и покъщнина за възстановяване.

Разрешавам ти да им ги дадеш на хората. Имат нужда!

ㅤ

Разрешавам ти да цункаш пинко.

Тези пари са от дарения. Като минимум 4 пъти трябва, тогава колко си дарил? То иначе ммного неща трябва, но все друг трябва да ги върши.

ㅤ

Както друг ги върши за готованците в 5 звездните хотели, рака и тук ще си поеме отговорността този "друг".

Така е. Ще помагаме на украинците колкото е възможно. За вас руски мърши, само един по-голям балкански.

3евзек

Ало, , троле руски, Пак по тролски избяга от въпроса. Като смяташ че трябва, защо не си дарил? Готованците, които бягат от война, са настанени в ниска категория хотели, някои дори работят там. В 5 звездни са онези, които могат да си платят. Дори това не можете да го скалъпите като хората, все по тролски ви се получава. В комбинация с бягството ти от въпроса, отговаряйки пак на избран от теб такъв, вместо на зададения. Иди ти в 5 звезден хотел за 40 лева на ден да те видим! Трол!

Той може да няма да дари, бе, говедо. Това автоматично трябва да означава, че не са нужни ли?

Малко ли ви е? Следващия път си застраховайте имотите, вместо да пестите жълтите стотинки. В цял свят е така. В някои страни дори застраховката на имота е задължителна. В други страни има задължителна застраховка гражданска отговорност на индивида.

ㅤ

Да ти с3р4 фостата!

ти па си мноо убаф

пробвай да си искаш парите от ДЗИ и ще почерпиш после

Чудно как украинските бежанци не са се застраховали тогава. Или може би за тях вариантът Русия да ги нападне е бил по-невероятен дори от природно бедствие?

Докато търпим тези примати да ни управляват ще е така....без революция няма как да тръгне държавата към добре. Едни и същи кукловоди сш сменят куклите и правят театри, а ние се дърпаме кой за русия кой за евро, кой за сащ и накрая всички страдаме равно. Сметки до небесата, цени на храните до небесата. Цената на природния газ се вдига, всички вият, че вдигат цените на стоките. Цената на природния газ за 2 месаца с 70%надолу, те пронължават да вдигат цените.как да се оправим като всеки ни дере и няма държава да им съсипе измекярските бизнеси....

16000 лева не могат да стигнат само за нов покрив, камо ли за цяла къща.

Кой им е длъжен?

ㅤ

Същият, дето е длъжен да настанява украинските готованци в 5 звездни хотели по черноморието.

Така е. Ще помагаме на украинците колкото е възможно. За вас руски мърши, само един по-голям балкански.

Жилищен контейнер струва около 20-30хил. Тези 16хил. за какво са - за разчистване на разрушените къщи ли?

Значи за пострадалите в Карловско-пари от ДАРИТЕЛСКИЯТ ФОНД/тоест от НАС/?????? А за украинската паплач-от бюджета/тоест ПАК от НАС/-еб.х ти и държавата скапана!!!!!

Много ги е яд чебурашките, че помагаме на украинците, а не помагаме на руснаците. Ронят крокодилски сълзи.

ㅤ

Къде намеси руснаци, бе серсем неграмотен?!! Карлово се намира в България, а не в Русия!

Не е лесно да си пълен изрод, на който не му пука за собствения му народ. Сигурно не си българин, а от някой друг етнос. За еврогейските наклонности ти си знаеш, ама как пък не разбрахте, че има хора, които милеем за българите, а еднакво не понасяме руснаци и украинци, защото всичките са нагли, прости и високомерни използвачи. Не ми пука нито за едните, нито за другите, защото са един дол дренки, издънки на СССР.

С 8 хиляди не можеш дори нов покрив да си направиш. Много щедри, бе!!

Da ima

За българите е така!!!! Ама я ги виж родните еврогейци-за укрите от БЮДЖЕТА!?!?! Тоест-пак от НАС????????? Айде гонете ги тези фашаги!!!! На ден укрото , или курвата, струват 40 лв!?!?! За дете по 15 лв!?!? Колко българи карат на този "стандарт"????? Пресметнете в България са около 54 000 навлека -сметнете по колко на ден отиват на вятъра!!!А ние ПЛАЩАМЕ данъци--ЗАЩО?????

Да спират помощта за хохлите и да се помага на българите ! Хохлите да си заминават за Украйна !

Няма как да ги спрат след като още 4 месеца ще ги обгрижват по хотели от ''икономиите'' в бюджета на гърба на българите, Нека ние си траем какви икономии си правят властващите от нашия гръб пък украинците ще си развяват байраците на воля,

Как бе, морските трябва да изкарат и зимата. Бежанец година храни.

Тези пари за колко квадратни метра ще стигнат в София??

С тези пари само уредите в къщите не могат да си платят... СРАМ И ПОЗОР!

С 16 000 лева не можеш да си платиш уредите?!?! Една пералня, печка, хладилник са по около 500 лв бройката! Ееее - да - няма по 10 000 за плазма тв! КОГА ТОЯ НАРОД ЩЕ СВОКНЕ ДА СЕ ЗАСТРАХОВА И ДА НЕ ВИЕ НА ДЪРЖАВТА, КОГАТО ГО СПОЛЕТИ БЕДА???

ДМС-че за украйна пусна ли днес?

с 16000 човек не може да построи къща на мястото на съборената. Хората трябва да съдят местното горско и министерство на земеделие и горите за липса на контрол и прекомерна сеч.

Това е помощ от държавата! Тоест от данъците на всички! Схващаш ли разликата? Ако искат да съдят горското - ОК - да го осъдят и да им построят къщите! Но защо за това да плащаме всички??

А обгрижване на украинците не е ли от нашия джоб??? Или за чуждите дупе давате ама за своите не ви е грижа..Схващате ли разликата между това да си българин и украинец в България????

По 200 000 хиляди за къща ще стигнат на първо време, все пак наводнението не е станало без участието на държавата - оголени хълмове, неизчистени дерета и корита на реки, запуснато наблюдение над реките, щото имат навика да си променят маршрута

Дано и ги получат по сметките си по-бързо , отколкото ги разпределяха, че зимата, зимата, иде не може да се работи ефективно по възстановяване, а инфлацията си вървиии, не ми подскача...

Значи 400 милиона до сега от бюджета и поне още 100 милиоба пак от ''икономии'' в бюджета за още 4 месеца обгрижване на украинците, ама за пострадалите от властовото безхаберие българи за някакви си 60 милиона се туткат с надеждата да се забрави като в Бисер какво са обещавали и лъгали властващите..

Чакай сега да ти обясня дребния шрифт. Тези средства по възстановяване на разруените домове, ще отидат при Бай Иван, Леля Мария и тн, за материали и труд ,да си възстановят къщите. Тези средства за украинските бежанци, ще отидат по сметките на хотелиерите, за да си покрият "раходите", че са "принудени " да държат хотелите си отворени извън сезон. Тоест в единият случай парите потъват някъде при електората, а във вторият слечай парите не потъват, не се губят, просто се инвестират от джоба на електората в джоба на на тези , които ги разпределят или в този приятелите им с ибзнес интереси в туристическия бранш.

Мерси за обяснението:))))), че до сега незнаех как украинците на фотосинтеза почиваха и ще почиват още 4 месеца безплатно и безметежно, че хотелиерите ще си плащат ''собствените'' разходи по издръжката им?????

Колко откраднаха на Кирчо за копането надника колко беше ?

Крадеш години наред. Строиш палати и почиваш в замъци. Заради твоето безхаберие и алчност цели села биват помитани . Накрая даваш по 17 бона на човек ( народни пари) и си горд с това?! С тия пари хората ще вдигнат палати на мястото на къщите им , пък и за повичка ще им останат дори. Уроди безподобни! Не знам как още продължаваме да даряваме , като както винаги част от сумите отиват в нечии уяден плазмодии!

но за още самолети/чертежи ще дадем 3 милиарда, интересно !

210 000 евро ЗА 60-70М2 перкат цени във САЙТА МОНОПОЛИСТ ЗА ПРОДАЖБИ И НАЕМИ НА ИМОТИ ЩОТО ПОМПАТ ИНФЛАЦИ ДА ОБЕЗЦЕНЯТ КРЕДИТИТЕ С КОИТО СТРОЯТ НАЩЕ" ХОРА, А НА ХОРАТА ПО 16000 ЛЕВА ЗА ЦЯЛА КЪША????? ПУКАЙТЕ БАЛОНА И ДА ВЪРНАТ КРЕДИТОИТЕ НА 100% С ЛИХВИТЕ НЯМА ДА СА МИЛИОНЕРИ А НАКРАЯ ДАИМ ОСТАНЕ ПО ЕДНА ЗАПЛАТА ОТ 1000ЛВ. ПЕЧАЛБА??? ДА НЕ СЕ НАСЕРАТ АКО НЕ ОГРАБЯТ ХОРАТА????

А, можело значи. Не крадете чужди пари !

Maмка ви и управници корумпирани, трябва медиите да вдигнат шум та да се размърдате!!!!!

А защо пострадалите не ги настанят в 5 звездни хотели като украинските навляци или държавата няма пари за тях.

Защото за разлика от украинските навляци, пострадалите нямат пари да си платят наема в 5 звездния хотел.

Коментари - Разпределиха парите от дарения за карловските села, по 16 655 лв. за 9 напълно разрушени къщи | Днес.dir.bg

Разпределиха парите от дарения за карловските села, по 16 655 лв. за 9 напълно разрушени къщи

По разчети на Община Карлово 60 милиона ще бъдат необходими за пълното възстановяване на инфраструктурата в населените места

Обратно в новината

Коментари - Разпределиха парите от дарения за карловските села, по 16 655 лв. за 9 напълно разрушени къщи | Днес.dir.bg

Коментари

за пострадалите българи от наводненията фургони за украинските боклуци хотели на първа линия по морето всичките дупетати са за избиване

Не разбахте ли хора : хотелите са на политици и депутати, те плащат на себе си! - а украинската мафия си е у дома у нас - също е собственик на половин България

На хотел на морето, всичко е безплатно, само довлечете по един Укро-фсшист, да знаем че е за него, че за вас пари няма

Хайде на хотел с храна при Урките, то по друг начин няма да стане, + без данъци, режийни, транспорт

Ами вземете ги от Урните, на тях за чий им е хотел на морето, джобни и храна като ресторант, нали всички ние плащаме, Но НЕ за тия гадове

За разрушена къща на БЪЛГАРИН, толкова колкото 4 ма укри да почиват още 4 месеца в хотел на море!

Само дето май 16 хиляди ще да стигнат за един месец с такова обгрижване което им се прави на украинците...с всичките привилегии които им се дават/ транспорт, здравеопазване, образование, детски градини/ без да се бръкнат за лев в собствения джоб.

И това е от нашите дарения, не е от бюджета! Държавата им даде по 375 лева ... За възстановяването на селата, в които живеят българи, работили и плащали данъци цял живот, държавата не иска да плати 60 милиона лева, а за украинските търтеи и плужеци, които ни смятат за цигани, същата държава даде до момента над 230 милиона лева и на всичкото отгоре планира пак за тия проклети укри да изхарчи излишъка в бюджета, вместо да помогне на българите и да осигури достоен живот на пенсионерите и социално слабите българи. Знаете ли, че 7оциално подпомагане раздава на укрите по 100 лева месечно ваучери за храна, както и им дава 400 лева помощ за отопление? И това също е от нашите пари, а много българи гладуват и студуват, защото са отхвърлени по програмите, за да бъдат пренасочени парите към укрите...

ㅤ

Тези пари няма да стигнат доникъде. Минимум 4 пъти повече трябва за напълно разрушени къщи. За теси с ремонтите поне двойно, защото има и покъщнина за възстановяване.

Разрешавам ти да им ги дадеш на хората. Имат нужда!

ㅤ

Разрешавам ти да цункаш пинко.

Тези пари са от дарения. Като минимум 4 пъти трябва, тогава колко си дарил? То иначе ммного неща трябва, но все друг трябва да ги върши.

ㅤ

Както друг ги върши за готованците в 5 звездните хотели, рака и тук ще си поеме отговорността този "друг".

Така е. Ще помагаме на украинците колкото е възможно. За вас руски мърши, само един по-голям балкански.

3евзек

Ало, , троле руски, Пак по тролски избяга от въпроса. Като смяташ че трябва, защо не си дарил? Готованците, които бягат от война, са настанени в ниска категория хотели, някои дори работят там. В 5 звездни са онези, които могат да си платят. Дори това не можете да го скалъпите като хората, все по тролски ви се получава. В комбинация с бягството ти от въпроса, отговаряйки пак на избран от теб такъв, вместо на зададения. Иди ти в 5 звезден хотел за 40 лева на ден да те видим! Трол!

Той може да няма да дари, бе, говедо. Това автоматично трябва да означава, че не са нужни ли?

Малко ли ви е? Следващия път си застраховайте имотите, вместо да пестите жълтите стотинки. В цял свят е така. В някои страни дори застраховката на имота е задължителна. В други страни има задължителна застраховка гражданска отговорност на индивида.

ㅤ

Да ти с3р4 фостата!

ти па си мноо убаф

пробвай да си искаш парите от ДЗИ и ще почерпиш после

Чудно как украинските бежанци не са се застраховали тогава. Или може би за тях вариантът Русия да ги нападне е бил по-невероятен дори от природно бедствие?

Докато търпим тези примати да ни управляват ще е така....без революция няма как да тръгне държавата към добре. Едни и същи кукловоди сш сменят куклите и правят театри, а ние се дърпаме кой за русия кой за евро, кой за сащ и накрая всички страдаме равно. Сметки до небесата, цени на храните до небесата. Цената на природния газ се вдига, всички вият, че вдигат цените на стоките. Цената на природния газ за 2 месаца с 70%надолу, те пронължават да вдигат цените.как да се оправим като всеки ни дере и няма държава да им съсипе измекярските бизнеси....

16000 лева не могат да стигнат само за нов покрив, камо ли за цяла къща.

Кой им е длъжен?

ㅤ

Същият, дето е длъжен да настанява украинските готованци в 5 звездни хотели по черноморието.

Така е. Ще помагаме на украинците колкото е възможно. За вас руски мърши, само един по-голям балкански.

Жилищен контейнер струва около 20-30хил. Тези 16хил. за какво са - за разчистване на разрушените къщи ли?

Значи за пострадалите в Карловско-пари от ДАРИТЕЛСКИЯТ ФОНД/тоест от НАС/?????? А за украинската паплач-от бюджета/тоест ПАК от НАС/-еб.х ти и държавата скапана!!!!!

Много ги е яд чебурашките, че помагаме на украинците, а не помагаме на руснаците. Ронят крокодилски сълзи.

ㅤ

Къде намеси руснаци, бе серсем неграмотен?!! Карлово се намира в България, а не в Русия!

Не е лесно да си пълен изрод, на който не му пука за собствения му народ. Сигурно не си българин, а от някой друг етнос. За еврогейските наклонности ти си знаеш, ама как пък не разбрахте, че има хора, които милеем за българите, а еднакво не понасяме руснаци и украинци, защото всичките са нагли, прости и високомерни използвачи. Не ми пука нито за едните, нито за другите, защото са един дол дренки, издънки на СССР.

С 8 хиляди не можеш дори нов покрив да си направиш. Много щедри, бе!!

Da ima

За българите е така!!!! Ама я ги виж родните еврогейци-за укрите от БЮДЖЕТА!?!?! Тоест-пак от НАС????????? Айде гонете ги тези фашаги!!!! На ден укрото , или курвата, струват 40 лв!?!?! За дете по 15 лв!?!? Колко българи карат на този "стандарт"????? Пресметнете в България са около 54 000 навлека -сметнете по колко на ден отиват на вятъра!!!А ние ПЛАЩАМЕ данъци--ЗАЩО?????

Да спират помощта за хохлите и да се помага на българите ! Хохлите да си заминават за Украйна !

Няма как да ги спрат след като още 4 месеца ще ги обгрижват по хотели от ''икономиите'' в бюджета на гърба на българите, Нека ние си траем какви икономии си правят властващите от нашия гръб пък украинците ще си развяват байраците на воля,

Как бе, морските трябва да изкарат и зимата. Бежанец година храни.

Тези пари за колко квадратни метра ще стигнат в София??

С тези пари само уредите в къщите не могат да си платят... СРАМ И ПОЗОР!

С 16 000 лева не можеш да си платиш уредите?!?! Една пералня, печка, хладилник са по около 500 лв бройката! Ееее - да - няма по 10 000 за плазма тв! КОГА ТОЯ НАРОД ЩЕ СВОКНЕ ДА СЕ ЗАСТРАХОВА И ДА НЕ ВИЕ НА ДЪРЖАВТА, КОГАТО ГО СПОЛЕТИ БЕДА???

ДМС-че за украйна пусна ли днес?

с 16000 човек не може да построи къща на мястото на съборената. Хората трябва да съдят местното горско и министерство на земеделие и горите за липса на контрол и прекомерна сеч.

Това е помощ от държавата! Тоест от данъците на всички! Схващаш ли разликата? Ако искат да съдят горското - ОК - да го осъдят и да им построят къщите! Но защо за това да плащаме всички??

А обгрижване на украинците не е ли от нашия джоб??? Или за чуждите дупе давате ама за своите не ви е грижа..Схващате ли разликата между това да си българин и украинец в България????

По 200 000 хиляди за къща ще стигнат на първо време, все пак наводнението не е станало без участието на държавата - оголени хълмове, неизчистени дерета и корита на реки, запуснато наблюдение над реките, щото имат навика да си променят маршрута

Дано и ги получат по сметките си по-бързо , отколкото ги разпределяха, че зимата, зимата, иде не може да се работи ефективно по възстановяване, а инфлацията си вървиии, не ми подскача...

Значи 400 милиона до сега от бюджета и поне още 100 милиоба пак от ''икономии'' в бюджета за още 4 месеца обгрижване на украинците, ама за пострадалите от властовото безхаберие българи за някакви си 60 милиона се туткат с надеждата да се забрави като в Бисер какво са обещавали и лъгали властващите..

Чакай сега да ти обясня дребния шрифт. Тези средства по възстановяване на разруените домове, ще отидат при Бай Иван, Леля Мария и тн, за материали и труд ,да си възстановят къщите. Тези средства за украинските бежанци, ще отидат по сметките на хотелиерите, за да си покрият "раходите", че са "принудени " да държат хотелите си отворени извън сезон. Тоест в единият случай парите потъват някъде при електората, а във вторият слечай парите не потъват, не се губят, просто се инвестират от джоба на електората в джоба на на тези , които ги разпределят или в този приятелите им с ибзнес интереси в туристическия бранш.

Мерси за обяснението:))))), че до сега незнаех как украинците на фотосинтеза почиваха и ще почиват още 4 месеца безплатно и безметежно, че хотелиерите ще си плащат ''собствените'' разходи по издръжката им?????

Колко откраднаха на Кирчо за копането надника колко беше ?

Крадеш години наред. Строиш палати и почиваш в замъци. Заради твоето безхаберие и алчност цели села биват помитани . Накрая даваш по 17 бона на човек ( народни пари) и си горд с това?! С тия пари хората ще вдигнат палати на мястото на къщите им , пък и за повичка ще им останат дори. Уроди безподобни! Не знам как още продължаваме да даряваме , като както винаги част от сумите отиват в нечии уяден плазмодии!

но за още самолети/чертежи ще дадем 3 милиарда, интересно !

210 000 евро ЗА 60-70М2 перкат цени във САЙТА МОНОПОЛИСТ ЗА ПРОДАЖБИ И НАЕМИ НА ИМОТИ ЩОТО ПОМПАТ ИНФЛАЦИ ДА ОБЕЗЦЕНЯТ КРЕДИТИТЕ С КОИТО СТРОЯТ НАЩЕ" ХОРА, А НА ХОРАТА ПО 16000 ЛЕВА ЗА ЦЯЛА КЪША????? ПУКАЙТЕ БАЛОНА И ДА ВЪРНАТ КРЕДИТОИТЕ НА 100% С ЛИХВИТЕ НЯМА ДА СА МИЛИОНЕРИ А НАКРАЯ ДАИМ ОСТАНЕ ПО ЕДНА ЗАПЛАТА ОТ 1000ЛВ. ПЕЧАЛБА??? ДА НЕ СЕ НАСЕРАТ АКО НЕ ОГРАБЯТ ХОРАТА????

А, можело значи. Не крадете чужди пари !

Maмка ви и управници корумпирани, трябва медиите да вдигнат шум та да се размърдате!!!!!

А защо пострадалите не ги настанят в 5 звездни хотели като украинските навляци или държавата няма пари за тях.

Защото за разлика от украинските навляци, пострадалите нямат пари да си платят наема в 5 звездния хотел.