Похитителят: Това беше обир, а гардът се смееше

Стрелях нарочно, за да разберат полицаите, че имам пистолет, разказал задържаният за банковия обир със заложници в Сливен Стефан Стефанов при разпита му в следствието.

Обратно в новината

Коментари - Похитителят: Това беше обир, а гардът се смееше | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Ами гарда се е смеел на тъпотията му! Банковите клонове са офиси за безналични касови операции. Тоя много стари филми е гледал.

Не оправдавам Стефан, на там където се намеси Марковски , този гадняр , изхода ми е ясен . Няма убийство където да не е набъркан този Марковски.От личен опит зная ,защото имаме убит в семейството , и какво струва живота на един съпруг и баща на две деца , 6 месеца условна присъда за убиеца ,това е дело на Марковски .

И този ако не го осъдят ще емигрирам. Представяте ли си какво ще стане в милата ни държавица - веки депресиран - бандит, като гледам колко подписа са събрали в някаква луда подписка за защита, кандидатите са много. Не виждам Марковски с какво се гордее - с побърканата ни правосъдна система или с неподготвеността на прокурорите?

Там дето ще емигрираш, само за тебе питат!

Ако учителката, която ограби банка, беше получила ефективна и достатъчно голяма присъда, този Стефан сега може би нямаше и да помисли за грабеж! Между другото и за двамата престъпници има утежняващи вината им обстоятелстава: на учителката са поверени деца, а на охранителя е поверено имущество!И двамата не са оправдали доверието на обществото и са погазили и моралните и законовите му норми! И двамата заслужават максимално строго наказание! И двамата са проявили изключителна безотговорност, асоциланост и невероятна глупост! За техните действия ние не носим отговорност!За престъпленията на политици - носим, защото тях си ги избираме!

голяма превземка, голямо чудо си ти ...

агент гоце да награди стефан с ордена на поочетня дс агент от "старата планина", с които награздава партиини тарикати, измекяри, разбоиници, родооцтапници, кариеристи и амбициозни червени мизитурки. *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

QTEK

адвокат марин марковски. Какво значи добър адвокат в бг кочина? Означава бързо разпределяне на подкупа...по веригата подсъдим адвокат съдия прокурора няма думата..

Тоя мърльо си е заслужавал да го треснат снайперистите, като се прави на войвода, и да се свърши.. Сега всички трябва да го окйваме, и да го съжаляваме ли? Ако там бяха вашите жени, ако тоя прострелян човек бе ваш роднина? Друго щяхте да пеете, тогава, драги селяндури от Кортен...

абсолютно съгласен

То и обирджийката от Славяново твърдеше, че банковата служителка се усмихнала, когато разбрала, че има обир! Похитителят искал да става полицай, да се бори с престъпниците, а пък същата тая крадлива даскалица искала да става юристка, да се бори за справедливостта! Големи борци, няма що! Изпуснали една маааалка подробност - морала...

право е момчето,кой знае как се е хилил оня па после некой му виновен...

ти добре ли си? внимавай как се хилиш от тук насетне, не се знае оня отсреща дали няма пистолет.

чрез тях се следи криминалния контингент и т.н. Там превенцията е водеща, но има и доста изненади - например ученици стават масови убийци в колежи... Сложно нещо е човешката психика!

обективните фактори са няколко: положението на Луната, планетите и звездите, които освен жестоки природни явления, отключват и "дремещи" качества в някои не особено стабилни психически личности. В някои държави полицията поръчва на известни и истински астролози т.нар. монданни хороскопи

този похитител не е с най-трудната житейска съдба, но освен субективни, има и обективни фактори. И това не са "социалното напрежение" и други тути-фрути, както ни нагнетяват някои политици, които яхнаха и тая вълна, както го направиха с удушеното детенце по времето на Костов. Смятам, че това е цинизъм: да се извличат политически дивиденти от една житейска драма...

КОЛЕГА, АЗ ТАКА И НЕ РАЗБРАХ, НАМЕРИ ЛИ СЕ СЪД ДА ДАДЕ ПОНЕ УСЛОВНА, НА НАШИТЕ ДОБРИ МАМЧЕТА, ДЕТО НАКЪЛЦАХА БОРИЛСКИ С ДЖОБНИТЕ СИ НОЖКИ ?? И КОЛКО ГОДИНИ ГИ ОПРАВДАВАХА, МАНИ МАНИ..

ама след хиляда въртела от страна на съда и напомняния от страна на европа

Като говорим за "справедлив процес" се сещам за Маргините, за Галеви, за Наглите, за Белнейски, за Ставински и за куп други боклуци минали през родната съдебна система.

Трябва да бъде наказан, защото примерът е заразителен. Не бива да допускаме всеки със слаба нервна система, вместо да си пие хапчетата, да напада банки или каквото друго му хрумне. Нещо друго ми направи впечатление - тези, които мислят, че трябва да си понесе последствията с цялата им тежест, пишат много, много по-грамотно. Правете си изводи. А ако не познавате дори елементарния правопис, мненията ви изобщо не би трябвало да се взимат под внимание.

Правилно е наблюдението Ви. И макар, че това се вижда отдалеч, никой до сега не беше го отбелязал.

И като го отбеляза, какво? Тези, грамотните, са особи които не разбират от нищо друго, особено от човещина, тъй като единствената им стойност е "грамотността". С подобни грамотници е обзаведена и съдебната ни система :) Правете си изводите...

На 13 години останах кръгъл сирак. Животът ми беше низ от болки и нещастия. Всичко ни бяха очуждили и нямах никакъв шанс за нищо, заради това, че родители и дядовци са били "чорбаджии-изедници", както ги наричаха "другарите. Загубих и синът си. Е еее , сега минах 60 години . Трябваше ли да взема автомат и да стрелям наред ?? Всеки трябва да носи отговорност за поведението си и когато е нарушил Закона, ТРЯБВА да бъде строго наказан, останалото са глупости.

Точно така, гражданино! Повечето хора не съзнават, че са щастливци и губят и това, което имат. Аз самата наскоро разбрах смисъла на написаното в голямата, мъдра Книга, което на пръв поглед звучи несправедливо" "Който има, още ще му се придаде, който няма, и това ще му се отнеме"

Нищо не лазбилам. Единия вади пистолет, длугия почва да се смее.На филмите той лага по очи и се плави на умял, и после глъмва лошия. Искам да видя този сливенски екшън.

Крайно време е всички да нахлуем в банките,че да се разбере от къде ги взеха тези милиони,а хората се чудят без работа и пари как да оцеляват.Нека се обединим и го защитим това момче. А да се организираме и заставим управляващите да вкарат тези банкери в затвора.

Какво са те виновни обикновените служители в Банките. Върви нахлувай в хотела на Петя. Тези момичета ли са крадците, че трябваше да преживеят целия ужас на едно безумие! Аман от комплексари!

Ако будещият такова умиление Стефчо беше взел за заложник или прострелял някой банкер/приватизатор/ безнесмен с неясен бизнес бих се замислила, но той осакати обикновен човек и измъчваше задържайки като заложници обикновени трудови жени.

Това ако нее нагласен от някого обир та и адвоката нее кой да е . товаси е жив пиар за някой.

kgb777kgb

Едно искам да знам няма ли да се намери най- накрая съд който да спре ГАДОСТА наречена Марковски и да съди по справедливост и доказателства ?!?!?!

Никой няма право да застрашава живота и здравето на който и да е човек! Ама бил в безиходица , бил депресиран от невзет изпит за шофьорска книжка и т.н.Разбирам коментарите , че не е престъпник , че съжалява за стореното , че се разкайва! Това добре , но всяко ненаказано деяние може да доведе различни последици!!!

kgb777kgb

Радвам се да видя и нормални хора в този чат !!! Докато се намират хора да оправдават всякакви престъпление няма живот в тази държава !!!

Тези, които влизат и стрелят без предупреждение по хората, пак са объркани личности. Ако този Стефан, беше убил заложниците, пак ли щяхте да го защитавате?

щяха да го защитават. и да одобряват.

Тоя селяндур на кого си мисли че обяснява тия глупости - охранителя му се смеел и той го застрелял...ами ако е искал просто да го изплаши е могъл да стреля във въздуха или в краката а не в тялото - нали? Все пак той самия е бил охранител и се предполага че се е упражнявал в стрелба и знае къде може куршума да нанесе повече поражения. Отделно е стрелял и по полицаите. А тоя шопар Марковски винаги се появява да защитава безплатно някакви такива медийни звезди за да си направи реклама че може да изкара всеки престъпник невинен, а после си избива парите от поръчките на големите мафиоти.

Как може да защитавате престъпник, бе лумпени?! Бил добро момче?!Тоя народ си заслужава съдбата.

Явно и аз съм част от " лудия народ". И аз искам човекът да се отърве с минималната по закон присъда. Още от първата секунда , когато чух за случая. В началото терористът беше старец от Суворово, после млад наркоман, накрая - охранител. А аз все го съжалявах. Не знам защо, но не ми стана толкова жал за заложниците /нещо ми подсказваше, че ще им се размине. Дано да нямат сериозни психически последствия от преживяното!/, не се притесних за живота на ранения охранител /бях сигурен , че ще оцелее и оздравее. Дано интуицията ми е вярна и Господ го поживи!/ . През цялото време си мислех: какво ли е ставало в главата тоя пишман-похитител , та да предприеме такава абсурдна поредица от действия, едно от друго по-объркани. Него ще го осъдят . /Напълно заслужено!/ След два месеца вкупом ще го забравим. /остави другото, ами м си няма и майчица да го жали и да му ходи на свиждане/ . Полицаите и психолозите от МВР ще ги наградят за добре свършена работа /напълно заслужено!/ . Прокурорът и съдията ще вземат тринайста заплата. Адвокатът ще прибере тлъстия хонорар събран от съселяните на Стефан. А бе "луд народ"! Бившият комсомолски активист, понастоящем областнен чиновник Кавръков дори не подозира колко е прав. А мен една друга мисъл ме мъчи и не ми дава мира: КОЛКО ЛИ СТЕФАНСТЕФАНОВЦИ СЕ РАЗХОЖДАТ МЕЖДУ НАС, с объркани мозъци и с заредени пищови... и само те ли са виновни за това...

Жорж е бил прав - малък но все по-прост народ..

Да, и ти доказваш на 110% че има и простаци сред народа... Сигурно и на избори гласуваш, че и деца правиш.... Уви!

kgb777kgb

Да поясним Жорж - малък , но МНОГО , МНОГО прост народ !!!

След строителите, най много сега са ни охранителите.Много капитализъм се построй, и сега куцо и сакато трябва да го пази. Като го видех какъв левент е, става да играе център- нападател на сливенския общински отбор, а не да си играе с железото.

Айде млъкнете малко, ЗЛОБНИ ДРАСКАЧИ! Няма ли кой да ви създаде работа!?

надке - пий си хапчетата чедо. недей да храниш хората който съвсем демократино коментират събитията в родината си..

Във "високоинтелигентната" ти забележка се чете само твоята незадоволима злоба.

ЕХ, почти бях готов да се обзаложа, че мазният адвокат Марковски ще поеме и този престъпник! Е, сега пък съм готов да слушам как ще го изкара жертва този убиец! Дали ако това се беше случило например в САЩ - цялата държавна машина ще се занимава с този убиец, а?! Ами както е тръгнало да вземе Гоце да му връчи орден Стара планина, той представете си проявил хуманност, че позволил да изведат с линейка простреляния от него охранител?! Пълен абсурд отново в идиотската ни държава! Нека Б.Б. само да предложи коя степен да бъде орденът! Жалко, че не се застреля този изрод, чаках с нетърпение това! А в нормална държава снайперистите от спецслужбите щяха да го "свитнат" още на 2-ия час! А тук на крака му ходиха Б.Б., Цв. Цв., комисари, полицаи, психолози, криманилисти, пощарни, линейки, Гражданска защита, абсурд пълен! Жалко, че не се застреля този изверг!

Доколкото знам Стефан има служебен защитник-адвокат Сяров!А Марковски е специален адвокат на мутри и богати бандити!Съгласен съм ,че всеки има нужда от защита,но да посветиш живота си на това да се бориш престъпниците да бъдат на свобода,не го разбирам!

Не защитавайте убийците. Всеки убиец може да те гръмне и после да казва,че е нямал намерение да те убива, а само да те сплаши.За този изрод процес по бързата процедура. Има достатъчно годни за съда доказателства да му лепнат доживотна присъда за тези престъпления. Жалко, че в България се отмени смъртното наказание.

Поредният елементарно разсъждаващ!Непременно на тебе ли трябва да се случи,за да проумееш елементарни неща!Ако синът ти лежеше разфасован на хирургическата маса с минимален шанс да остане жив и то инвалид,дали щеше да мислиш така!

На този Марковски кой ще му плаща хонорара ???

нарочно поема такива дела да си прави реклама, след това доста други го търсят и си плащат за делата, не е глупав джаба марковски, този търбух иска подръжка

Само като му видях домашния "любимец" колко е обгрижван, разбрах колко му струва "човещината" и милостта на този изрод, дето е получавал всичко наготово и нищо не е давал от себе си... дори и на едно клето животинче, как е нямал поне малко жал към клетото, нещастно кученце? И как да има жал и милост към човек? Ненапразно се казва, че който не обича животните ТАЙНО МРАЗИ И ХОРАТА - и тоя го доказа май за пореден път!

Ste,точно това кученце нещастно ми направи силно впечатление и на мен- може би - ако беше на свобода нямаше да изглежда по този начин. За такова отношение към животните в някои страни стопанинът си понася наказанието- /Animal Planet

Това нещастно кученце е истинската картина на нещата- може би ако беше на свобода щеше да изглежда далеч по- добре ... Гладен , вероятно и болен и нещастен... но любимец.... От живота на това куче може да се измисли много добър сценарии на филм,стига сценаристите да умеят да видят и почувстват, това което сме видяли ние с теб....

Този си заслужава затвора, утре ще застреля някой на улицата защото не го е харесал. Ненормалник

на този му давам 10г само за физиономията

И как да има условна присъда????На този адвокат, кой ще плаща, а си е скъпо! Няа лекарите , които се борят за живота на охранителя, за преместване то в София за около 40 часа на полицаи, снайперисти, психолози....и накрая ....ами почва се!

Тлъстият Марковски прекалява.Дяволът е достатъчно черен, дръпнал е спусъка.Няколко пъти...И трябваше да го ошушкат снайперистите а не да го влачат по ъдилища...

тоя е за лудницата

Не! За затвора е!!! Стига са се измъквали с медицински експертизи!

Няма казарма вече и това е младежта, плазмодии и мишки. Няма сила и решителност да извърши един грабеж като старите кучета от историята.

стига с тия за доброто момче - стрелял и улучил човека - извадили са му далака и диафрагмата и стомахът му е на решето - този ли е "доброто момче " този простреляният ще бъде инвалид за цял живот - тръгнал да обира банки - и да стреля - явно всичко в българия се е побъркало и ненормалното го имат за нормално

Истината е, че журналистите доста раздуха случая, а може би това беше и целта - да не се говори за монопола на Лукойл, за далаверата с АЕЦ Белене и т.н.

Към всички, които защитават тоя социопат: ПОЖЕЛАВАМ ви това да се случи на вас или ваши близки хора, те да са в положението на жертвите и тогава ще ви видя как ще ми героизирате този Андрешко-убиец!

Чудесно даите доживот на нещастника та да знаят другите изтрещели че единственият им шанс е самоубийство и да не си правят илюзий че някога ще им се позволи да живеят като хора

Аре бе вие го изкарахте този най-големия престъпник в България, я не се излагайте, че е сгрешил сгрешил е, че трябва да си понесе наказанието - да, но да го изкарвате убиец и някакъв е смешно.

голяма работа, застрелял един човек. Време е за плащане!

Чудно ми е ако беше прострелял твой близък пак ли така щеше да разсъждаваш. Ама така е докато не му дойде до главата на българина не вярва на чуждото нещастие.

да не го е убил, само дето е в кома и на командно дишане

А герой ли да го изкарат?Ако беше прострелял баща ти пак ли щеше да ти е през оная работа?

За първи път съм съгласен с адвокат Марин Марковски. Толкова много мошеници-кредитни милионери, хиперинфлацията на Жан и всякакви управленски безумия в ущърб на българския честен данъкоплатец останаха НЕНАКАЗАНИ. Сега искат това объркано момче да го отнесе.

Не съм съгласен с теб.Няма нищо общо с другете мошенници.Иаз съм данекоплатец и аз нямам пари но не стрелям по хора .А Марковски дали така щеше да реагира ако пострадалия е негов близъкСтефан ТРЯБВА ДА СИ ПОНЕСЕ АКАЗАНИЕ!

Това "объркано" момче е най-обикновена неосъществила се мутра, тръгнала да убива. И не заради някаква "справедливост", а за пари. И не защото е гладен, а защото е малоумен и смята че парите ще го излекуват от малоумието му. Този селски трябва да изгние в затвора.

Какъв Жан те гони, той Жан е единственият политик у нас, който не е направил никакво престъпление. Да поос...а нещата, но те бяха толкова зле щото бай циганино постоянно наливаше масло и меко казано помогна краха. И след това се яви като спасител на бял кон. А той конят хубу бял, ма спасителят църен като кюнец. А тоя тука почти е убил охраната. И кви са тия глупости, че му се бил смял. Ти тоя ако го видиш да те заплашва надали щти е до смех. Освен ако не си Св. Св. ББ и ЦЦ в едно.

Защо не се обърка и да се застреля, а наранява други?

Защо учителката,която обра банката не е в затвора, а Ставийски,Маричков,Калоянчев?Какво е по различното?Нека си получи наказание ,но чак пък доживот!

какво са направили маричков и калоянчев? не съм осведомена за това, ако може да ми кажете. благодаря.

Руми ти сигурно си блондинка. Къде сравняваш хора които непредумишлено са причинили чужда смърт или телесни повреди, със човек който умишлено стреля по друг за да го убие?!?

В Щатите за такова престъпление наказанието почва от 15г.нагоре.

Ако изобщо успее да преживее заложническата криза!

тоя охранител с високи морални качества що не е продължил родовия и генетично заложен човешки път - да сади зеленчуци а е решил да си модифицира генната структура - и това е резутатът ,абе нещо като посланиците с селски дс гени

Ами нали Боко ни прати да си сеем картофите. Пеша ли да ходим? Той затова ни е пратил, за да харчим бензин и да върви алъш-вериша...

"... Дяволът не бил толкова черен..." Очертава се нов съдебен фарс. Пореден в хронологията на капиталистическото ни правосъдие. В същото време смъртоносно простреляното длъжностно лице, невинният млад човек, продължава да агонизира в болницата...