Коментари - Разпада ли се Венецуела: масова миграция в съседните страни | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

НЕ,НЕ СЕ РАЗПАДА! А ТОВА,ЧЕ СТЕ СНИМАЛИ НЯКАКВИ ХОРА НА НЯКАКЪВ КЕЙ,ИЗОБЩО НЕ ПОТВЪРЖДАВА"НОВИНАТА" ВИ!!! КЕЯТ МОЖЕ ДА Е НАВСЯКЪДЕ ПО СВЕТА,ПО ВСЯКО ВРЕМЕ НА ГОДИНАТА,ПРЕЗ ВСЯКА ЕДНА ГОДИНА ОТ 20 ВЕК НАСАМ!!! НЕ ВИ ВЕРВАМ,АМА ИЗОБЩО!!!

Този Мадуро е толкова калпав и Венецуела е толкова зле, че дори не могат да затворят границите, както беше соц-лагера едно време. Ако продължава така, скоро ще остане президент само на себе си и шайката му от подръжници.

От демократична Украйна, любимеца на сащ за същото време избягаха около 10 милиона или 20% от населението. По световните медии - пълна тишина по въпроса. Е, ако някой повдигне въпроса винаги може да се каже, че путин е виновен.

Южна Америка и Африка отдавна са се разпаднали под натиска и ограбването от така наречения хубав запад. Иде време да се разпадне балона демокрация и държавите колонизатори да си платят сметката.

Един стадион ще ги оправи тези комунисти.

шега няма ! Така ще се разпадне и България ако социалистите съставят правителство.Ако го съставят разбира се.

Значи ние сме се разпаднали отдавна защото толкоз народ е избягал от България при по малко население:((((((( Ами казваме го че няма държава ама вие журналята все гледате в един глас с властващите да ни казвате обратното..

На ви комунизъм мама ви да еба

ТЕХНИЯТ КОЖМУНИЗЪМ НЯМА НИЩО ОБЩО С НАШИЯТ! УГО ЧАВЕС БЕШЕ ВОЕНЕН,ЧОВЕК С ЧЕСТ,ДОСТОЙНСТВО,ЖИВЕЕШЕ САМО ЗА РОДИНАТА СИ,ВИНАГИ ВЪВ ВОЕННА УНИФОРМА! НЯМАШЕ ЯХТИ,ПУРИ,ЛЮБОВНИЦИ И ГЛЕЗОТИИ! ПОЛИТЗАТВОРНИК,ИЗСТРАДАЛ ВЛАСТТА СИ! НЯМА ИЗОБЩО БАЗА ЗА СРАВНЕНИЕ С НАШИТЕ МУТРО-МИЛИЦИОНЕРИ МИЛИАРДЕРИ!!!

На ви комунизъм мама ви да еба

Миналата година Путин им подари 6 милиарда долара за да задържи още малко властта в страната, ама бързичко ги изпапаха.

Той не им ги подари, а им ги даде срещу петрол, който препродаде на сметка.

Москва на свой ред проявява интерес към венецуелските въглеводородни суровини. Държавната "Роснефт" от дълги години дейно разработва местните находища. През август корпорацията получи достъп до нови обекти и инвестира 6 милиарда долара срещу бъдещи петролни доставки. Както заяви без заобикалки шефът на компанията Игор Сечин, "не се занимаваме с политика, само с бизнес. Развиваме добивни проекти на територията на Венецуела, ще го правим и занапред. Сега добиваме 9 милиона тона петрол годишно. И както съм повтарял неведнъж, никога няма да си тръгнем оттам. Ще разширяваме сътрудничеството в сферата на горивно-енергийния комплекс".

и кога успя?

Тези идиоти газят в петрол, обаче комунизмът облагодетелства именно идиотите, затова и венецуелците са на това дередже. И естествено си имат външен враг, който да обвиняват - САЩ. И българскити идиоти си имат врагове - Сорос, масоните и рептилите :D

За 28 години демокрадция пък социалистическа България от 89-та стана от 9 милиона страхотна държава - един клозет на 3 милиона мангали и гробаристи

глупости

Ти смяташ ли, че ако при социализма хората можеха да ходят в чужбина тук би останал някой. Абе ти още ли си под въздействието на радиацията от Чернобил? ПРИ СОЦИАЛИЗМА ХОРАТА СТОЯХА В БЪЛГАРИЯ ПОРАДИ ПРОСТАТА ПРИЧИНА, ЧЕ ИМАШЕ ЗАБРАНА ДА НАПУСКАТ СТРАНАТА. ИНАЧЕ КОЙ БИ СТОЯЛ ТУК И БИ СЕ РЕДИЛ ПО БЕЗКРАЙНИТЕ ОПАШКИ. А ТОГАВА ИМАШЕ РАБОТНИ ХОРА, КОИТО АКО БЯХА НАПУСНАЛИ ТАЗИ ДЪРЖАВА ЩЯХА ДА УСПЕЯТ НА ЗАПАД. СЕГА ТУК НЯМА ТАКИВА ХОРА....ТЕ ВЕЧЕ СА НА ЗАПАД. ТУК ОСТАНАХА МРЪНКЯЧИ КАТО ТЕБ......

От 44 до сега да са избягали всички, но нали пазехте концлагера с огради и стрелящи на месо граничари..

Малко хора знаят, че от 1935 до 1980 Венецуела има най-високият БВП в цяла Латинска Америка. Тогава Имаше имиграция във Венецуела от цяла Южна Америка, дори от Европа. През 80-те венецуелското посолство в България обяви програма за българи за емиграция. Обаче после разни почитатели на Кастро и Че Гевара се наместиха на готовото, Уго Чавес след тях национализира промишлеността и сега Мадуро довършва и последното, което е останало. Така, обикновен "цоциализъм".

Цоциализма е сложен строй, трябва да се помага на всички граждани от държавата и веднага погледни България, прокуди три милиона от гражданите си, за да ги "коланът " други държави, пенсионери и деца мрът като мухи, обезлюдели села, най -ниски заплати и въпреки това най -бедната държава, бидона и шайката му вместо да са облечени с раирани пижами, продължават да правят пачки, търпете овци

Имало бол народ та избягали. В България след 20 години демократичен капитализъм даже няма хора които да бягат. Последните загасиха лампата преди осем години. Сега само тролове виреят на тази, някога хубава, територия.

Богата страна с малоумни ръководители !

Комунистите и в Сахара ще докарат дефицит за пясък Венсеремос Курни

Да асфалтират Сахара, та социалистите да не откраднат пясъка там...шибан боклук некадърен...за капитализъм се иска акъл, а вие нямате мозък идиоти

За съжаление ,комунистите избиха кадърните капиталисти в БГ след 1944г ,а след 1989г се пребоядисаха на капиталисти и те така .Вълк в офча кожа.

Там където комунистите са излъгали народа и са се настанили , като паразити настъпва катастрофа. Това се повтаря навсякъде/ Куба , Венецуела , бившия съветски лагер , повторно България по времето на Виденов . За съжаление навсякъде има неграмотни , некомпетентни , завистливи и лакоми да живеят без да работят хора , които са почва за комунистическите лъжци . Само така може да се обяснят самоубийствените избирания на такива , като Мадуро . И у нас Корнелия Нинова и шайката и залагат на лъжи и ткьор фишецши , ткоито могат да върнат времето на Виденов за кратка време .

И после се пукат като гнойни циреи , както им е обещано в Библията....

А ти искаш да ти дават без да работиш, и да можеш да си крадеш, вечер да пропиваш всичко,или по курви да ги харчиш, а те, мръсниците си изкарват замо за себе си, спестяват, не пият, инвестират и винаги имат повече от тебе! Ми за яд си е!

Социализмът работи само когато на границата стрелят. На излизане. Поне докато не свършат и патроните.

5% от населението емигрира за 3 години, но социалистите продължават да твърдят, че няма проблем и обвиняват съседите си в намеса във вътрешните работи... Ето това представлява социализма - единица мярка за наглост

...Да приватизират всички петролни кладенци и ресурси на Венецуела и да почнат да наемат на работа хора без заплати и социалната и осигоровки, да изтриват природата им, да приватизират писке болниците им и да сложат такси от по 200 000$ за операции и лечение и нещата ще се оправят като в американска капиталистическа Украина или американко- унищожена Сирия

Те, капиталистите вече бяха във Венецуела. Тогава венецуелците живееха по-добре от комшиите си и имаше имиграция от съседните страни. От 1935 до 1980 БВП на Венецуела беше най-високият в Латинска Америка. Ама после дойде Уго Чавес, типична мурзилска и поклонник на Кастро и Че Гевара и съсипа всичко. А след него Мадуро, един шофьор на автобус довършва народа си.

Доста постна статия, но като се има предвид че ча като цяло медиите нищо не казват е нещо.

Помоща може да стане много лесно. Спират бойкота и сами ще се оправят. Ама няма как да стане понеже са кукли на конци на САЩ.

Тим са "Емигранти", а тука (Европата), само "мигранти". Ай баба Меркел да покани и тях, че да им се махне "Е"-то.

Дааа, от 31,5 милиона население във Венецуела 1,6 милиона са емигрирали. Венецуела се разпада. От 7 милиона в България са емигрирали повече от милион. Разпада ли се България?

Предвид "пълните" магазини при социализма и разликата в стандарта през 70те и 80те, от България щяха да са емигрирали не по-малко хора, ако границите не бяха така строго пазени. Венецуела строи социализъм. Виждаме вече резултатите от печатането на пари и опита за командни решения в икономиката.

"Щели" са да емигрират Българите през социализма масово, като днес, ама на кукуву лято, защото хората имаха сигурна работа, сигурност, осигурено здравеопазване и образование за децата си! За какво да емигрират - да живеят цял живот в картон под наем и да изоставят апартаментите си и тухлените къщи на село за да бъхтят за същите пари, без право на отпуска! И да ... магазините не бяха пълни с ГМО и храна с вкус на пластмаса.... Голям "проблем"!