Разнопосочни показания в съда помагал ли е Кристиан на Милен Цветков след удара

Четирима от преките очевидци не потвърждават версията на подсъдимия и неговата приятелка, че Кристиан Николов е помогнал на водещия след тежкия инцидент

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

аз видях един като се качи,другите слязоха от дясно,отвори им едно пиколо

Ако това копеле не получи справедлива присъда излизаме по улиците и ще търсим сметка на корумпираните съдии и прокурори.

Голям майтап е правосъдието в БГ! Ако потърпевшия не беше известен журналист, до сега щеше да излезе, че се е самоубил. ОСТАВКА НА ВСС И НС!

Всеки в тази свищина знае , как стават нещата - "Помагал е .." според това КОЛКО е ПЛАТИЛА и на КОГО майка му !! Всичко друго е бошлаф - Това Е и винаги ще си отане КОРУМПИРАН БУЛГАРИСТАН , и "истината " се измерва с ПАЧКИ и кюлчета !!!

Към "свидетелите" на Кристиян от колата, т.н. наречената му годеница и приятел, според мен, трябва да бъде заведено дело за лъжесвидетелстване. Тези млади хора са срам за поколението си! Подобни лъжци и измамници какви гражадани могат да са, какво доверие и каква отговорност могат да носят?! Не дей си Боже да са важни позиции, или от тях да завидят други хора, бизнеси, или каквото и да било! Такива са боклуци, от тях нищо не става!

Дали е оказал помощ на пострадалия в неговите възможности или не има значение само при деяние по непредпазливост,като ако е оказал помощ наказанието вместо от 3 до 15 е от 2 до 10 с възможност за "условна",ако присъдата е до 3 години при неосъжданите,но засега обвинението е за умишлено причиняване на смърт,но съдът ще реши дали в крайна сметка дали е при евентуален умисъл или по непредпазливост,но евентуален умисъл няма как да има,ако друг го е "дрогирал" нещо,да което няма как да знае,а дали сам се е дрогирал до степен,която твърди обвинението,че обвинението да не е по непредпазливост или не трябва да се докаже,а не да се предполага,което струва ми се е непосилна задача.Струва ми се,че е първото обвинението в страната за умишлено причиняване на смърт вследствие на употреба на наркотици и затова е интересно дело. като казус

А и все съм се чудил колко прости са на Запад!Дори един строителен работник като шведът ритнал камериерката твърдеше,че го е сторил защото е се е напил яко и не е разбирал какво прави,силно убеден,че след като сам се е довел до временна невменяемост носи само гражданска отговорност.За негов късмет като неосъждан понесе само глоба и може да си мисли,че и у нас е както при тях,че дори и по-добре,защото там щяха и да го лекуват принудително.

И кои показания би трябвало да имат по-голяма тежест- тези на наркоманката, която гледа да не изпусне богаташкото синче и лъже на поразия (а както знаем наркоманите крадат, лъжат и накрая и убиват в следствие на дрогата).Или на тези хора от улицата, които са безпристрастни свидетели и няма защо да взимат страна, защото не познават(предполагам) нито един от участниците в катастрофата.

Този не могъл дори да намали, не да спре, ама иначе бил много адекватен, че чак изкуствено дишане ходил да прави и обувки под главата да слага.Нали имаше снимки как седи и гледа тъпо до колата си.Този смешен адвокат ли ги измисля тия показания, то това е подигравка с хората да измислят такива глупост.После пиел чай и се мажел с крем - какво се опитват да втъплят, че в крема и чая ли имало наркотици?И дори да ти сипе някой нещо в чашата- ако не употребяваш дрога ще го усетиш много силно и ще ти е лошо, а няма да се качваш на колата и да се вееш насам натам.Истината е че е имало яко парти, майка му на тоя я е нямало- пиене, пушене дрога и онзи на другия ден още не е бил адекватен и изтрезнял и оттам всичко последвало.

Браво. Ами щом е помагал го пуснете и по живо по здраво. Добро е момчето.

От дете баба ми казваше...и никой да не е видял, бог вижда...и никой да не чул, бог чува.....Горко им на тези, които излъжат. Убиеца на Милен да понесе наказанието си!

Поне 20 години за това мамино синче.И да лъжат и да мажат няма как да се оттърве.Е ,да не забравяме че съдиите ,които отсъждат са от същото червено тесто.Съдилищата са гнилата круша в България,не прокуратурата.

Какво искат могат да си приказват , но камерите не лъжат !

Никога на това богато коп...... Няма да му дадът заслужената присъда.Нещо като съдий повечето комунделски са неадекватни при тежки престъпления a защо ли

Няма да се учудя на по късен етап от делото да се окаже че Милен Цветков е спрял на светофара и дал рязко назад и е ударил джипа на дрогирания и неадекватен Кристиан Николов.

Даже е бил и дрогиран, а при удара всичките наркотици от колата му са прескочили направо при Кристиян. Те так е станало

Тогава - веднага след катастрофата се каза, че двамата спътници на Кр.Николов са взели нещо от джипа и са избягали, а за него никой не спомена, че е правил изкуствено дишане и т.н. Сега... други неща се говорят.

Двама свидетели твърдели, че помогнал, останалите казват, че не е!!! До следващото дело, всички ще са единодушни,че е помагал!!! Даже и Милен ще обвинят! Явно са получили кинти от майката! Ах продажни ми българино, затова ще те трепят, като дивеч!!!

Не мога да разбера какво значение има дали е помогнал или не? Все едно да застреля някой някой и после да се опита да го реанимира. Това си е убийство отвсякъде.

ако е правил изкуствено дишане, го съдете за умишлено убийскво! коктейла който е издишал окончателно е убил потърпевшия!

Синът на Лъчо Мозъка, депутат от ГЕРБ, е бил е колата, возил се е до убиеца и е избягал от местопрестъплението и се укрива от съд и полиция. Това леке няма ли също да бъде съдено?

Този наркоман《Убиец 》ще го оправдаят!! Няма СЪД-ВСИЧКИ СА КОРУМПИРАНИ! 04.04.21 НАБЛИЖАВА-МИСЛЕТЕ!!@

Наглостта на двата трола. Опитват се с лъжи да правят политическа пропаганда от тоя случай. Въпреки че е всеизвестно за майката на тоя че заклета поддръжничка на БСП, непрекъснато се опитват да прехвърлят че виновникът има нещо общо с ГЕРБ. Което ме навежда на мисълта, че мама и партията вече са се договорили със съдията. Който съвсем неслучайно членува в един точно определен съюз на съдиите. И все пак що за човек трябва да си за да използваш точно този случай за политическа пропаганда? При това с лъжи!!!

А ще се появят и ли и вешите лица, дето сметнаха скорост от 99 км/ч? Не 100, не 110 или 120, точно 99. Баси експертите. Ама за 100, т.е. 50+ от разрешените 50 ще има сигурно друго наказание, така че гледаме. "спасението на редник Друсан Дрисльо".

Хайде кажи че до каква е разликата според наказателния кодекс между 99 и 100 км?

Дори самото внушение за двете цифри психологически въздейства на публиката, че е малко число, докато трите цифри, особено с двете нули, е доказано че въздейства като голямо число. Същите психологически трикове се използват в търговията и затова цените са 99лв, например, а не 100 лв.

Нали има камери, какво има да се чудите как да го оттървете. Бог гледа! Боклуци мръсни.

дрогирано неадекватно леке удря със 100 км в час без спирачен път и после се съвзема и започва да помага????? Айде бе!!!!!!

Целта е да оправдаят убиеца, но с такова старание на адвоката може и медал да му дадат на наркомана!

ЯСНО !

Ама какъв човек трябва да си, да си адвокат на този случай и да измисляш какво ли не.

Как какъв - пълен боклук.

Това с обувката ми дойде в повече. Защо обувката?!?

Аз не знам какви показания могат да дават тези младежи от джипа, те не са били с ясно съзнание в онзи момент.

С тези Кочериновски свидетели очаквайте че убиецът е напълно невинен

Кошаревски свидетели

Значи това момче вдига скоростта на червен светофар, при спрели пред него коли и това може ли е да е адекватен човек?! И доказано приел е коктейл от наркотици. Пък после правил сърдечен масаж... Може и да е искал да помогне, но той не е бил на себе си този Кристиан.

Твърде много шум. А накрая ще стане като с Местан! Потракване, отлагане и НИЩО.

бол, за някой лев

Явно има купени свидетели. То е ясно колко му е помогнало каквото и да е на потърпевия. Това леке трябва да лежи до живот и да бачка в уранова мина, ако иска храна и креват.

Не случайно на тия им викат айдукати/айдуци/!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Няма ли да иска да излезе на свобода това лайно ,защото ще се жени,нали тая му била "годеница"????????????????

Какво има да го съдят толкова дълго, не е ли ясно какво е направил? В нормалните страни процесът щеше да е приключил за една седмица и този келеш отдавна щеше да търка наровете. А тук някакви "власти", които яко ще захлебят от богатата мама, се чудят как да измъкнат синчето от панделата. Правосъдие по български. С така правосъдна система, нищо чудно, че сме на тоя хал!...

иска да докаже, че подопечният му го е блъснал с цел да да му помага?! А бе, откъде те направиха адвокат с такива иновативни защитни тези!? Ми тоя дето защитаваш го видяхме на камерите, не знаеше на кой свят се намира!

Има записи от камерите на кръстовището, има десетки свидетели.... Дрогирания нито е правил изкуствено дишане, нито е помагал, нито е слагал обувки под главата на Милен. А другите двама дрогирани утрепки избягаха от местопрестъплението. Единия от тях - синче на висш дпс/гербаджия

Се пънеш да влачиш политически дивиденти защо не кажеш майката на тоя каква е? Лична приятелка на Корнелия и спонсор на БСП. Това го пропускаш нали ама за пътниците веднага да плямпаш.

Какво това, че е приятелка на Нинова ( ако изобщо е истина) има нещо общо с катастрофата?

След една година мислене това ли можаха да измъдрят мутренските гербаджийски адвокати на наркомана-убиец??? Май за много тъпи ни мислят!

Този във всяка нормална правова държава, вече щеше да е свикнал да обслужва тарторите. Тук накрая ще му дадат 10 години, от които ще лежи 5, 6 в някое общежитие. Наркоман бе тъпо правосъдие, надрусан с коктейли наркоман убива човек. Тук трябва да приключи всяко разследване. Помагал, съжаляваш....грънци.

какви показания от наркоманите търсите? На честната дума на синковеца на Лъчо Мозъка ли ще отсъдите? ЗАПИСИТЕ ОТ КАМЕРИТЕ НА КРЪСТОВИЩЕТО КЪДЕ СА? ЗАЩО СА? изроди !!! и тия престъпници ще се отърват с адвокатски врътки??????

Две години след убийството тепърва започваме да се чудим светофара червен ли е бил или някакъв друг, ако съда реши че светофара е бил различен от червен ще се наложи да се трият записи от камери и медийни видоматериали.

На мама наркоманчето ще се погрижат за него в затвора

парица царица. Ше му се осигури нужния конфорт. Даже редовно ще си ходи в отпуск. Даже и вишо ще завърши.

ако бяхме в нормална държава досега Николов да е в затвора осъден както и приятелката му която лъжесвидетелства. само в българия има абсурди да се започва процес след 1 година и да се събират по 50 тома доказателства за обвинителен акт.

Пич, живеете в ненормална държава. А името на родината ни се пише България.

но пък това едвали е най важното в контекста на написаното

Помагал или непомагал,все тая.Дайте му условна присъда дето си свалил миризливата обувка и я сложил под главата му.

Факт е, че дрогирания дришльо, за да се прави на велик пред гаджето си, е убил човек... Останалото няма никакво значение. Всички каламбури от страна на защитата са с единствената цел да му се намали присъдата, колкото е възможно... Нито Милен ще се върне, нито проваления живот на този младеж ще се оправи, ното болката на близки и роднини ще отмине...

На дришльо животът хич не изглежда провален Само временно на стендбай

Аз мисля, че има съпричастност към вината и на самия Милен Цветков - как така е имал неблагоразумието да спре на червено? Как си е позволил изобщо да излезе на пътя, с кой акъл? И как може да излезе със Субару, ако си беше купил ЗиЛ или ГАЗ-ка, нямаше да говорим за него в минало време! Сам си е виновен! Сигурно даже си е позволил и да не запали свещ и да се прекръсти преди да запали двигателя!

абе, не е смешно...

Айде почна се лъготенето.той не бил взимал наркотици,някой му ги бил сипал....Абе ако на човек невземал наркотици му набуташ тая доза той ще откачи или умре

До адвоката на подсъдимия една идея.Да се направи следствен експеримент и лекето да се качи в автомобил ,да ускори до 100км/ч. и да се удари в спрял джип ,след това да слезе от колата и да направи изкуствено дишане на медицински мантекен.

Забравих , и дозата дрога да му се даде .Имат я като процент в кръвта.

е има още 5ма на които да се бутнат едни пари и те ще се сетят че Николов не само е правил изкуствено дишане...

Да бе помагал е, друг път. Той изобщо не е бил на този свят от дрогата. Ако е бил, Милен щеше да е жив.

Ще си лежи в затвора дрисльото, прекаленно обществен е проблема за да си позволи съдът да даде условна присъда.

в случая, изобщо не става въпрос за условна присъда коУега! Става въпрос за това, колко време ще лежи...