Разногласия между Китай и ЕС около посещението на Борел в Пекин, отменено в последната минута

То се случи на фона на продължаващите разногласия между двете сили относно търговията, правата на човека и войната в Украйна

Обратно в новината

Коментари - Разногласия между Китай и ЕС около посещението на Борел в Пекин, отменено в последната минута | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Китай отсвирва агентите на САЩ управляващи ЕС! Така беше с идиотската Лайнен тк бе с нещастника Борел...2 пъти вече! ЕС вече е възприет по света като колония на САЩ която няма мнение сили,чест и достойнство! Никой не прием ЕС насериозно,а говори със собствениците на колонията... САЩ!

Разбрах, че ще ме посрещнат както Лайнен и се отказах.

Този Байдън 2 никой не го иска.

Когато се научи как се ходи на гости, да заповяда. До тогава може да тренира с партньорите, дано понаучи нещо.

Борел и жена му с швейцарските сметки, ако бяха крали в Китай така както крадоха в Испания и Франция, отдавна да са увиснали с краката във въздуха на някой пекински стадион.

Аз не помня некой да е избирал тоя и Лайненката за измислените им постове , камо ли да представляват държавите навън. Требва се явят на избори и ако им фанат декиш идеите пред избирателите да одят ни излагат по света....

по-казано по китайкси уважение за някой хора от ЕС браво !

Гнусния брюкселски джендър не разбрал че са го изплескали и не го броят и за слива!

Кой беше това борел?

Къде се бута тоя между батковците! Плеснаха му шамарчето и сега си бърше сополите!

На европуделите им удариха един шут отзад.С тях няма какво да се договаря щот от тях нищо не зависи.

Накратко - китайците са нашляпали дупето на Борел и сега се жалва и плаче.

Тия евробоклуци досега живуркаха от евтините руски ресурси и евтините китайски стоки... Сега загубиха едното...и са на път да загубят и другото...Ма слава кокаине...кон за кокошка....

" целта на посещението бе ЕС да намали рисковете, произтичащи от тесните икономически връзки с Китай". Евала на автора на това изречение. Хем зависят от Китай, хем искат икономически връзки хем имало рискове?

Бих се силно затруднил да говоря с някой, дето ми казва , че съм му "партньор, конкурент и системен съперник".

Така е...първо плюят..после искат да говорят!? Шизофрения няква..

Явно и на Китай им дойде в повече еврогейската наглост. За какви права на човека постоянно дрънкат, а не си видят фашистката диктатура, която вече открито цари във франция, Германия, Белгия - колко народ изпопреби и осакати Оланд и Макрон?! Защо Борел и Урсула не си видят и да се засрамят от фашисткото си потекло и да спрат реваншизма, който се опитват да налагат в Европа! Може ли постоянно да плюеш по Китай и да го обиждаш, че са рискови - затова, че от десетилетия Китай им работи на безценица и облича и захранват буквално с всичко Европа и да имаш наглоста да им ходиш в къщата за да ги обиждаш? Тия евро олигофрени си въобразяват, че ще нареждат и на Китай като на нашите дупедавци и предатели. Явно всичко си има граници и те отдавна са преминати!

Шило

Що трябва да ви дават обяснения? Казали са ви го ясно: "Е.ете си майката!"

оооооо, нали целият свят беше с Европа, каква стана тя - 1/7 от света вече не е, така ли???? Другите да ги броим ли или - "айде нема нужда" ????

Китай е преценил, че няма смисъл да говори с ЕС, щото това не е самостоятелен субект на международната политика в момента, а е прокси на САЩ. Можеш ли да говориш смислено с някой, който твърди че си му "партньор, заплаха и системен съперник" едновревенно. Това и объркания мозък на траверс дори не може да проумее.

Не проумявам тоя вмирисан дъртак толкова ли е малоумен, та не разбра, че просто беше наритан като бъхлива мастия?

Ами с две думи Китай отказа да слуша глупостите на Борел ! По същия начин изгони и акушерката с голямата уста и я прати да си ходи обратно с влака ! Европейските клоуни хем искани ,хем миризливи ...хем език се опитват да държат ....само дето Китайците въобще не искат да си губят времето с тях !!!

През последните дни Китай рязко втвърди тона и предприе редица мери, за да органичи икономически западните държави. Причината е прозаична. САЩ и ЕС станаха прекалено нагли във всяко едно отношение.

_stankow

>>>>целта на посещението бе ЕС да намали рисковете, произтичащи от тесните икономически връзки с Китай За първи път чувам, че "тесни икономически връзки" създават "рискове". И то връзки с Китай, към които всеки се стреми и даже не може без тях. Пък като е толкова "рисково" - ами да не търгуват с Китай. Ха да видим как ЕС ще си произведе дрехите, обувките, телефоните, бялата техника, електрониката и всички битови дреболии. Защо трябва да се ходи в Китай, за да се намаляват "рисковете". Прекъснете ги тези "връзки" и сте готови - голи и боси. Хеле пък ако седнат немкините да шият дрехи, един панталон сигурно по 350 евра ще излезе, плюс 120 евра "въглероден данък" ... :D :D :D

То ЕС хем иска да налага ограничения на Китай за да угоди на САЩ, хем иска добри отношения със Китай. Ами няма как да стане, както са казали хората от два стола на земята.

е като приятела на Бойко.....дъртия алкохолик с ишияза от Брюксел, който не изтрезня през цялото му посещение в БГ.......дърт пияндурник

Хе...старческия дом Хевропа е безполезен...стана една жалка шамандура подритвана между САЩ и Русия... Балтииските въшки и комплексираните шляхти му определят външната политика!? Смятай...

китайците......начукаха му го на Борел.....бухахаха, по китайски!

в задния двор на Борел!

КОЙ ГО БРЪСНЕ ЗА СЛИВА ТОЯ ДЪРТ АЛКОХОЛИК БЕ? хахаххахахахаххахаха

Как го сритаха този педал който разпали войната в Украйна !

Така се прави къс слугите - шут в гъза. Са дойде някой е нас та гости и да ми държи сметка. Направо го изхвърлям.