Коментари - Разминаване в резултатите от 2 ключови експертизи за дрога в кръвта на Георги Семерджиев | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

всичко е в ръцете на някакви си експерти и вещи лица !

Разминавали се данните за дрогата?? С всичките му престъпления и убийства- Да му дадат два варианта и да избира: - 23 години без дрогата -24 години - с дрогата. Да си ги избере той лично. И никакви нови срокове за анализи, тинтири минтири...!

Битката за тоя примат, да му отърват кожицата, е зверска! Еййй, жалка държавица, с жалко народонаселенийце, което все така жалко търпи висчко и всички /я вижте как се борят французите, а малко ли ги гледахме и гърците преди време ... ами не си оставят каруцата в калта и съответно живеят по-богато от нас/.

Ето затова е измислено и практикувано линчуването. Тук, обаче, трябва да се отнася не само към ВИНОВНИЯ, а и към тези, които го оправдават. Всичко и всички се знаят, но се замитат под килима. Наистина жалко , че живеем на тази територия.

Разминаването в експертизите няма никакво значение за вината му, между впрочем. Но трябва четене, а писачите не го могат.

Конски, мислиш ли, че някой се съмнява във вината на този изрод? Ти като можеш да четеш, не вдяна ли, че това разминаване ще се отрази на размера на присъдата, а не на вината, която е безспорна.

е правилният съдебен състав. Ще му се размине!

сега следва нова експертиза,която ще докаже,че това безгръбначно мекотело не е имало никакви дроги и никакъв алкохол. после следва,че не е бил зад волана,а тези които са го видели ще получат амнезия.и така работи българската "правосъдна" система. ще се точи известно време докато медиите и всички останали забравят...

Напълно си прав! Специално са измислени общи срокове така че след 5 г да те питат - този ли беше? Не може да си спомниш, защото човек забравя, особено ако не е заинтересован, какъвто е безпристрастния свидетел. Така е направена от нашите депутати съдебната процесуална система, че да няма свидетели.

Само безкомпромисен морал и непреклонна твърдост може да разкара всичката наркоманска утайка от червени внуци и унучки. Само Възраждане ще успее!

Щом е българим, не може да е виновен.

Не е българим, македонец е

Човека явно не много виновен, даже е почти невинен, напълно вероятно е и още по-невинен да става. Въпросът обаче за мен е , 2-те убити момичета имат ли бащи? Ако имат бащи , то те трябва да имат минимум една цел, до края..

Е тва е бате. Надрусваш се, утрепваш някой, тичаш вкъщи и после пледираш невинност и че си се нажмулил СЛЕД престъплението. Нали последен е карал джипа? Как тоя джип е летял със 190? От само себе си ли? Нали е имал водач? Или автопилота е виновен? КАКВО ГО КЪТКАТЕ ТОЯ ИЗВЕРГ?

Помислете (естествено, ако можете)! Няма никакъв чадър над него, а направо е бетонен покрив! Има само един изход от ситуацията в която се накисна сам и тя е с „краката напред“, ако реши да проговори за връзките си „нагоре“, а ако не проговори – за да не проговори след време! Не напразно онази „оборотната“, вече бивша полицайка, каза, че истината ще излезе скоро – и ето, че започна да излиза!

Убил е две млади жени и трябва да си получи наказанието. След като е бил осъждан е трябвало да спре с глупостите но той е продължил и е убил двама човека. Този е непоправим.

Платил сие да му пидненят резултатите и хоп изненада. Есно време затова е имало лагери като Белене и и цвета на нацията крадци и мошвници са ходили там на излет. А сега плащат си на полицаи прикурори и вещи лица и стават невинни като девици. Съответно служителите на реда и съда ни лук яли ни лук мирисали

Натрапчиво ни повтарят, че е бивш футболист? То вярно, че те, футболистите, по принцип са тъпи парчета, но има много други признаци, към които могат да го приведат: -наркоман; - дилър; - рецидивист; - покриван от полицията; - внук на бивше партийно величие..... Моля добавете още.

- убиец; ........

И доста грозен педал - семерЧиев ..з да го бяха изхвърлили на пясъка

Е, убиец трябва да се докаже, прекали малко с бързината и се простреля в ташаците.

Jon Bon Jovi доста отдавна изпя непреходната истина: "The real justice is in the barrel of a loaded gun!“

НА ПРАВОРАЗДАВАНЕТО............!!!!!!!!

тоя направо ще го изкарат че не е бил даже в Европа в деня на катастрофата!!!! БОКЛУЦИИИИИИИИИИИИ!!!!!!!!!

явно работата е много сериозна ако си отвори устата ще стане страшно по високите етажи на полицията

А онова недоразумение на природата, дето уби Милен Цветков, какво стана с него? Загубих дирята. Осъдиха ли го ,или чакат и извънземните да дадат показания

Споразумение на лежанато и сега си е дома,това стана,тва е демокрацията ..

почна се съдът главния виновник за престъпността, сега даже бонуса споразумение няма да потрябва ще кажат че момичетата са дрогирани и са се хвърли на колата щото го обичали

След още шест месеца ще излезе ,че двете момичета сами са се хвърлили под джипа!Някой знае ли убиеца на Милен Цветков дали си завърши образованието в Германия? А иначе парите никога не спят,те са там където са нужни да запълнят нечия съвест!

Какво правят парите.Следователи,прокуратура,съд , спокойно могат да докажат.че извънземен от Меркурий е карал джипа на убиеца.Тоя в САЩ,отдавна щеше да лежи доживотната си присъда.

Що един път ..не убият някое синче, на някой от тия дето раздават правосъдие..да ги водене тогава..дали ще раздават оправдателни присъди .

Аз от кога ви казвам, че в България организираната престъпност реално подхранва и катализира и поддържа и васовата, и битовата престъпност и тази по пътищата (и всички други видове престъпност)?!? И че Милен неин отряд е точно Гешев и прокуратурата и техните капии в съда и във ВСС! Ето ви поредното доказателство! Но иначе дрънкат непрекъснато как били за справедливост за всички и за “обикновения българин”! И че само те се борели за справедливост за всички!!

А помните ли, когато Доган трябваше да дава показания пред съда как един “много високо уважаван професор” се яви като експерт и с очевадно неудобство отговори на въпрос на журнаристка, защото не мога достатъчно бързо да пробяга по коридора и да се скрие, ме: “Доган бил получил дълбоко душевно разстройство”?!? Нали разбирате - най-великият и успешен политик и управленец в Бъргария, сроред рояци от пишман-експерти, коментатори, поритолози, социолози,…, бил в неравновесие със себе си:) Доцре, но после по една Нова Теленизия обаче се спретна “негов най-доцър приятел” и душеприказчик, Тадаръков, който като го питаха за Доган каза, че се виждали и бил в чудесно здраве:) И че бил пред гениално революционно научно откритие, които всеки момент ще обяви и ще разтърси церия свят:) Това бе преди мисля поне 5-6 тодини… Тогава чух и друга откровено простотия - същият Тадаръков обясняваше как той единствен ходил с Доган в родната му много бесдна къща и в стаята му, която била толсова валка - 4х4, че едвам се събирали една масичка с кушетка и стол! И че бил много беден. НО … и сега чуйте черешката на тортата от “професора” - Доган бил толкова ученолюбив (че изкарал 2 на приемния изпит в Шуменския педагогически университет и се наложило ДС да то вкара да следва?!?), че бил си закупил и имал … 18,000 книги (в тази стаичка) :) Да влезе убитият:) Експерти! Професори! И Пунти Мари! П

Ще го изкарат невинен! Не бих се изненадал ако се окаже, че двете млади жени, движели по тротоара са виновни. Може и обезщетение да поиска този идиот. Да не забравяме все пак, че е внук на Атанас Семерджиев.

Няма да посмеят този път, Защото знаят, че ще взривят държавата! Прекалено нашумя и хората са настръхнали! А и сега ги е грижа за техните кожи!

Не говори тъпи ми. Няма нищо общо с ген. Семерджиев.

Те не разбраха,че не е внук на генерал СЕМЕРДЖИЕВ, и е употребен и натопен

В циганска България няма осъдени престъпници, само кокошкари.

Аз непрекъснато се питам как изобщо хората в България (и подчертавам - ХОРАТА, а не човекоподобните) изобщо имат нерви и търпение да им слушат непрекъснатите простотии и идиотски лъжи, обяснения и тъпи постановки но човекоподобните, добрали се до власт и пори и изживяващи се за много хитри и умни! Те не бяха една, сто или хиляда простотиите им, те просто са ежедневие! Как се живее с идиоти да те управляват и направляват в живота! И то идиоти с претенции! Които на всичкото отгоре ти храниш, за дъ те лъжат и грабят, че и да те убиват!!!

Мисля че човека е невинен - трябва съда да го пусне като невинен в това обвинение . Още повече че вече има доказателства че труповете са били извадени от морга и подхвърлени пред колата .

Да, а и майка му ще свидетелства, и съседи непременно ке се намерят да потвърдят, че той редовно е ходил прилежно да пазарува и да изхвърля боклука разделно, като съвестен гражданин!

Да и една нощ докато е спял уморен от работа, е бил упоен от неизвестни престъпници и татуиран като абориген.

Е тя Симона каза, че щяла да се разбере истината.

Когато няма закон, народа взема закона в ръце и го раздава. Римско право. Бащите да го осъдят.

А регионалното Министерство на Борисов успя ли вече да намери дефиницията на “ДЮНИ”! Щото и с тази простотия се оправдаваха преди време по отношение на поредното варварство на друго човекоподобно!

Полицаят , който е сложил белезници на Семерджиев е бил с левия крак напред , а е трябвало с десния. При това обстоятелство се опорчава процедурата. Тя влияе на процеса и не може да се направи нищо за възстановяване на правилата. Обезсмисля се съдебния процес. Такова е нивото у нас на уважаемата и независима съдебна система. Майтап бе , Уили. Съда е непоклатим.

И освен това е с неправилната татуировка на рицето, което е нанесло непоправимо психологически травми на много чувствителния Семерджиев, което опорочава съдебния процес и той трябва да бъде прекратен! И никой изобщо да не си спомня за същите тия и Иванчева, например…

Мафията няма да остави своя човек !!!

Гешев след 2 години успя ли дъ преведа онези няколко странички от испанската прокуратура за къщата в Барселона и едни препрани 5 милиона евро от хората на Борисов? Ами да го викнат онзи от КОНПИ., консула ни, дето го скриха във Валенсия - той трябва вече да го е понаучил испанския.

“ Разминаване в резултатите от 2 ключови експертизи за дрога в кръвта на Георги Семерджиев В Софийки градски съд изслушват заключенията на над 20 вещи лица” 20 вещи лица и едни прости тъпи експертизи от “научни институти” не могат да направят като хората! България!!! На Борисов, Гешев, Пеевски, Соган, Корнелия,…!!!! В България непрекъснато възникват всякакви ИДИОТСКИ “проблеми”от инаме “много уважавани” експерти и институции! Особено когото става дума за по-големи престъпници и престъпления!!! И как досега са правили тия експертизи на “обикновените хора” и са ги съдили, бе!!!

Днк натривката показва, че по принцип е един от хората карали автомобила, но не и че е карал при катастрофата. Изобщо без самопризнания или видеозапис, на който се вижда, че шофира е много трудно да докажат, че е той. Да ви напомня, че един утрепа посред бял ден пред 50 свидетели друг и след 5 години извади един запис от мач, експертите потвърдиха, че е той на записа и си замина вкъщи невинен.

Ти сериозно ли имаш съмнения, че изрода е убиец?

Ще осъди България в Страсбург и всички ще трябва да плащаме.

За пореден път се вижда, че целта на българският съд не е да осъди убийците и престъпниците, а да се опита да ги оправдае по всякакъв възможен начин. Позор!

Още от самото начало си беше ясно, че нищо няма да му направят. Както и на убиецът на Милен Цветков. Все пак Семерждиев е момче на ГЕРБ, продаваше за Таки, а Таки се отчиташе в Чекмеджето на Про стия похотливец.

Какво значение имат тук наркотиците, алкохола.Този нечовек е убиец по особено жесток начин.Крайно време е съдът да започне да съди протежетата на Борисов.

Така като е тръгнало най-много да му дадат накрая една условна за убийство по невнимание и да го пуснат по живо, по здраво да гази следващите хора попаднали в неподходящото време на неподходящо място.

Това с вещите лица и пробите си е пълен т.шак. После кривосъдието било еднакво за всички.

Както върви скоро ще чуем оправдателна присъда. Дано не ни съди в Страсбург.

Е и кво този наркоман и бандит дето доказаха че има чадър над него ще го изкарат невинен той нее направил нищо някои друг е карал а той се бил във къщи и е спял сладко егати съдът и прокоратурата

Истинска комулация на присъдите като в САЩ!!!

2 убити момичета, две доживотни и приключва случая.

Как може да си убил двама човека, и чист късмет, че не си убил повече, и да не искаш да даваш проби. Тогава да се счита, че е имал всички видове наркотици и алкохол в кръвта и наказанието да е двойно. Аман от толерантност към нашите хора, без значение какви боклуци са.

Че е успял да купи едната експертиза. айде сега утроете присъдата за тоя паьар дето си е позволил!!!!

са им платили на тия добре, за да изкара по-лека присъда ... Срам!

Направо го пускайте да гази и убива отново. Дано този път убие прокурори, съдии, полицаи и разните там експертни душици, които за няколко хартийки са готови и душата да си продадат.