4-годишно дете почина в болницата в Разлог

Момченце на четири години почина в болницата в Разлог, където е било лекувано от астма. Родителите обвиниха лекарите за смъртта на детето.

Обратно в новината

Коментари - 4-годишно дете почина в болницата в Разлог | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Дали биха протестирали, ако държавата се ангажира да продължи да плаща всички детски и помощи. Детето 100% е било и с инвалидна пенсия и детски са взимали, добавки за отопление и въобще най-вероятно протестират, че им е умряла кокошката, която снася златни яйца.

Я мислете малко с това което имате в главата,вие като плащате какво получавате? Граъмци...

Голяма работа,ще си направят още 10 и ние ще им плащаме всичко,защото това ,което те взимат излиза от вашия и моя джоб,а аз не съм съгласна

Вие,които пишете така лежерно ,със смях и задоволство,за смъртта на едно дете,..вие не сте хора.Съболезнования на близките на това детенце и строго наказание за търговците в храма,т.е. лекарите,които не са положили усилия за спасението на детето.

Никой не пише със смях и задоволство. Пише се с възмущение, че едно дете, което е с тежки заболявания и следствие от тях е починало, неговите роднини правят размирици. Последните много добре знаят какво е неговото състояние, въпреки че са неграмотни, но се представят за жертви и искат невъзможното.

там е работата, че от статията не се разбира, но като познавам какво е отношението в болниците в софия към "бели, интелигентни, грамотни българи" , почти съм сигурна какви са били усилията за спасяване на едно циганче в разлог...и това е страшното, а циганите можем да ги плюем но са задружни и си търсят правата!

Поне не пишете "дете", а "чаве" - да се сещаме за какво става въпрос...

40 циганина?!?!?!?!?! 2-3 пълнитела и край на проблема, + това парите за всички паразити ще отидат за Българите!!!

Това са СИГУРНИ, ПЛАТЕНИ гласоподаватели...

Много разбират от медицина тия маймуни бе! Все некой им е виновен на тях! Нагли и безскруполни!

Претенциите на таз пас....на са огромни, но защо никой не напише колко пари струват ромите на здравната каса и колко нормални хора, които си плащат осигуровките, но не могат да плащат парите за процедури непокривани от касата, могът да бъдат спасени с тези пари. Умират българи защото здравната каса харчи пари за паразитстващите роми.

Не знам защо, но тази новина някак си не ме трогва...

Не знам истината , но при циганите поради кръвосмешение на роднини сърдечните аномалии са много разпространени.

Мама му, като е толкова на "ти" с медицината, трябваше да го лекува сама.

Бог да го прости! А за другото- как няма да протестират? Това дете можеше да ги храни още дълго. Ако държавата не вземе мерки против циганския произвол в подобни случаи, скоро ще ни лекуват ветеринари.

Бог да го прости детето. Сега лекарите ще са набеждавани.Мисля си че извода е че децата трябва да се лекуват в големи центрове, а не в районни болници.Трябват специални екипи за лечение на деца.Проблема в нашето здравеопазване е голям.Реформа няма.Вземете пример от Франция,Англия,САщ.

посочи ми една причина поради която един нормален човек трябва да плаща за лечението на ромите.

Горкото дете , не са могли да го продадат в Гърция , защото е церебрална парализа и си умира Тук !

Eдно цеганче по-малко, което е щяло да създаде и да отгледа минимум още 6 циганчета.

В македония вече имат втори национален език и тук до 10 години ще имаме . Защо не кажете кое е бебето за тая година.

Ако е за работа няма да се съберат, а сега при този проблем, кой знае как са обгрижвали самите те детето си... Жалко за детето, но винаги ли трябва да се търси проблем в докторите? Те не са богове!

Милото детенце. Дано почива в мир. Много съжалявам. Съболезнования на близките.

Ромите нищо не дават на тази страна, само получават.

В конкретния случай, каквото са дали, такова са получили...

А ти като даваш,какво получаваш от държавата?

и орките, на чиито вноски се крепи цялата ни здравна система, вече са там, за да безчинстват. и пет пари не дават за чавето, просто това им е забавлението на вечно пияни, нищо не работещи и обгрижвани диваци на помощи от българските данъци-да се събират на беснеещи и врякащи тумби и да безчинстват, няма значение за какво!!!

d4

кофти за детската смърт. но... тъмнозелените вече разбират от фармация, съвременна медицина,алергии, наказателно право и т.н. и вместо да се "интегрират", те протестират под влиянието на БХК и НПО-тата...

papion

Така ще е като раждащите циганки са на по 12-13 г. и обикновено раждат деца с отклонения или малформации. Да се приеме закон че при установяване на бременност под примерно 15 г. на майката-принудителен аборт.

прибави към това, че раждат от чичо си, от братовчед си, от брат си, от баща си...

Всеки път, когато чета подобни статии се вбесявам. Поведението на ромите е отвратително, а всички трябва да го търпят. В болниците умират много хора, всякакви, от различни възрасти и етноси.Може да се случи някой болен да си отиде и след лекарска грешка. И това става.Никой друг, обаче, освен ромите не води орда роднини да обсаждат болниците и да търсят сметка на лекарите. Ако има лекарска грешка, има и законови начини за реакция на близките. Шумотевицата на роднините няма да помогне.Само създава проблеми на другите болни и техните близки, както и на лекарите. Тия ромски безделници, живеещи цял живот на наш гръб трябва да бъдат спрени !

Абсолютно съм съгласна! Да не коментирам и факта, че в повечето случаи ромите не се грижат както трябва за децата си и от там идват техните проблеми, пък после лекарите им били виновни!

Това дете от раждането досега ние сме го издържали, с всичките му диагнози и лечения. Както и онези 40, както и техните 200-300 потомци.

Дори ги разболяват нарочно за ТЕЛК. Така си осигуряват 340 лв/мес. Това е...... освен че поколението е ниско - образовано е и болно. Всяко ромче с ТЕЛК-че. Това е истината.......

"Около 40 жители от ромската махала се събраха в двора на болничното заведение и обвиняваха лекарите за смъртта на детето." Тези 40 жители колко лева здравни вноски са платили и колко струва лечението на детето до сега?

Одит на болницата в Разлог и смяна на вечния директор Велев

този ли ПРОБЛЕМ виждаш в статията?! 40 вилнеещи здравнонеосигурени дивака, които изобщо не са се грижили за детето, но са си прибирали детските надбавки и другите социални помощи, изобщо ли не ги забелязваш?!

Този е основния проблем на статията, разбира се!за циганите и за това как ги издържаме с наште пари можем много да говорим...но че тези лекари не са си мръднали пръста да спасят едно дете е потресаващо!!!!!!