Разлепиха некролози на Хитлер на входа на Софийската синагога, прокуратурата разследва

За вандалския акт сигнализираха от "Шалом" и Централния израилтянски духовен съвет

Обратно в новината

Коментари - Разлепиха некролози на Хитлер на входа на Софийската синагога, прокуратурата разследва | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

АКТИВИСТИ ОТ ДСБ И ПП ТЕ СА МАРИОНЕТКИ НА СС НАЦИСТА СОРОС И СА СЪЩИТЕ ХОМОСЕКСУАЛИСТИ И ПОЛИТОКСИКОМАНИ КАТО ТОВА МУСТАКАТО ИЗЧАНЧЕНО СОДОМИТСКО ИЗЧАДИЕ ОТ СНИМКАТА...

Всички драскачи, леви и промити мозъци, които подкрепяте Хамас и Хисбала ! Престанете да идеализирате терора в лицето на Хамас и Хисбала и радикалния извратен ислям. Хамас нападнаха и избиха хиляди, изстреляха над 12000 ракети по Израел, използвайки като прикритие граждански лица. Израел е длъжен да се защитава и се защитава и също плаща с цената на хиляди жертви и разрушения градове, стотици изселени хора. За какви 20-30000 избити палестинци говорите - по данни обявени от Хамас, включващи убитите терористи!? С бесните пари които се наливаха към палестинците можеха да си направят Сингапур в Палестина, но се строят тунели с размерите на метро и се вкарват гори от оръжие!! П

Да проверят за тунели под сатанинското сборище.

и расизмът се завръщат в ЕС. Това беше основна цел на съюза.

Личи си, че е дошло времето на една обновена Европа, както е мечтал Адолф Хитлер. Про-европейските настроения избуяха.

Добре де,там намерили стена там залепили. Какво лошо има ?

Евреите и оня Зеленски от Украйна да бягат ОБРАТНО към Израел... Там да си ТЪРСЯТ правата... Алчни КРАДЦИ !!! Ето тази еврейска синагога е за СЪБАРЯНЕ, а не паметника на съветската армия !!!

За отбелязване е че любовта на Хитлер към евреите и на евреите към Хитлер е била взаимна...

Това е деяние на новите фашисти ! ПП-ДБ !

...както и събарянето на паметника на Съветската армия за вандалски акт ....

"залепят некролози в прослава на Адолф Хитлер и нацизма на портите на синагогата."Аз определям действията на ИЗРАЕЛ за нацистки!

С опиканите прокурори разследва ли Ицхак Паси за призив за избиване на българи?

ДОБРЕ ДЕ,МНОГО БЪРЗО РАЗСЛЕДВАТ,КОГАТО СТАНЕ ДУМА ЗА-ЕВРЕИ! ИТ ГОДИНИ-“ЕВРОАТЛАНТИЦИТЕ”,СЕЯТ ОМРАЗА,И НИКОЙ НЕ РАЗСЛЕДВА! ТО НЕ Е:”ПРОСТИ ГАНЮВЦИ,ОРКИ,РУБЛАДЖИ,ДА СКОПИМ БЪЛГАРИТЕ(ПАСИ),МАЙНАТА НА ПРАВОСЛАВИЕТО(ПРАВОСЛАВНИТЕ)…”! @ДА СКОПИМ-ЕВРЕИТЕ,МАЙНАТА ИМ НА-ЕВРЕИТЕ…СЕ РАЗСЛЕДВА!!! ВЕЧЕ МИНАХА И НА-ФИЗИЧЕСКИ ДЕЙСТВИЯ! КЪРТЯТ ОАМЕТНИЦИ,СКОРО ЩЕ ЗАПОЧНАТ ДА НИ УБИВАТ! ЩОТО НЕ СМЕ-“ЕВРОАТЛАНТИЦИ”(САТАНИСТИ)!

100% го е свършил някой чифут. Много пъти ги хаващат сами да си рисуват свастики.

Като ти се надървят 3 милиарда мюсюлманина, от които 2 милиарда фанатици , почваш да се се чудиш как и къде да избиеш напрежението...

https://d6c748xw2pzm8.cloudfront.net/prod/8099b950-3e4f-11ed-8b72-339b9c9ba2aa-standard.png

ако кирчо от погребалната камера не им дължи пари и на тях .

Наще от Турция с турски поток https://www.ft.com/origami/service/image/v2/images/raw/ftcms%3A8bd09a22-c7ed-4fba-b9e2-fac9aa318c1e?source=next-article&fit=scale-down&quality=highest&width=700&dpr=1

Май някой ни напряга излишно. Оня ден нападание над джамия в Бургас, сега синагога. Освен утре да очакваме да запалят някоя църква. Днес паметника във Варна. Това малко прилича работа на чужди служби. Кой има интерес предполагайте

на Чарли Чаплин е бил (от филма Големия Диктатор)

трябва да се радват, че е само НЕКРОЛОГ - лепи се само посмъртно!

се замъкнат в израел, и да ни освободят от присъствието си?

и трябва да се трепят! Особено малките змийчета дето са се излюпили фащаш и биеш в дувара или и късаш главата!

Като се вземе предвид че на Хитлер са служили двама фелдмаршали, осем генерал-лейтенанти, пет генерал-майори, 23 полковници и още 100 000 други чинове с еврейско потекло, при това над 20 от тях са били наградени с Рицарския кръст, най-високата военна чест на Германия, а и това че евреи е имало дори и в SS, служили са предимно в дивизия Тотенкопф, оная дето е отговаряла за охраната на концлагерите, и Аненербе, ония дето "научно" са доказвали превъзходството на арийската раса, може да се предположи че тия дето са лепнали некролога правят някакви намеци;)

Той самият е бил отгледан и възпитан от евреи. Както и Луис Армстронг. Само че... единият става световен талант, другият олицетворение на злото. За всичко са виновни изродите, които не са го приели в художествената академия.

Да проверят къде е бил снощи Ицхак Паси, призоваващият за смърт на българи.

Пътуват с кораб американски сенатор, брюкселски бюрократ и депутат в Кнесета. Корабът, нещеш ли, потъна, но тези тримата се спасили на самотен остров, където веднака попаднали в ръцете на племе канибали. Вождът ги посрещнал с думите: - Приветствам Ви, Вие ще сте чест за нашето празнично меню! Но по традиция на нашето племе, ще Ви изпълним по едно желание. Американецът бил пръв: - Искам телешки мраморен стейк и бутилка отлежало уиски. Намерили му, той хапнал, пийнал и го вързали до завиращия казан. После европееца: - Искам испанска мадейра и сирене бри! Помощниците се поозорили, но намерили от предишно корабокрушение. Онзи хапнал, пийнал и се отправил да чака казана. Идва ред на израелеца. Той вика вожда: - Искам да ме изриташ с все сила отзад! - Абе човек, това ти е последно желание, не искаш ли нещо по-хубаво? - Не, не и не! Желанието на основното блюдо е закон, за това вожда се засилва и с мощен шут изпраща израелеца на няколко метра напред. Докато евреина се търкаля по земята и вдиха облаци прах, вади скрито УЗИ и започва методично да разстрелва диваците. Избил всички воини на племето, после отишъл и развързал американеца и европееца. Онези казват: - Ние, разбира се, сме ти много благодарни за спасението, но защо чака до последния момент? Не можа ли да ги опаткаш още когато излязахме на брега!!??? - Защото не исках после пак да ме обвинявате, че съм проявил неоправдана и прекомерна жестокост към невинното местно население!

30 хиляди избити не ти ли стигат бе изрод чифутски!

да се правиш сам на бит и еман !

Там е пълно с камери. Не само пред храма, но и пред ВАС, както и пред САС. Халите и магазините по улицата, отделно. Надявам се, полицията да си свърши работата. Покрай това, може да въведе малко ред в "Малкия Багдад".

отваряш врата , лепваш го и я затваряш .... ! Цел ден търсят зелен хайвер .

Да не са си ги залепи ли сами, че да набедят после някоя партита, която не им харесва?

Не е хубаво разбира се, но е нищо в сравнение как цялата управляваща италианска партия на Мелони стана в парламента и козирува по нацистки с вдигната ръка?

Римски е, но не е от Древен рим. и Мелони е невинно дете пред Трюдо.

Римски, но не от древен Рим. Приятелю чупиш фаянса с това твърдение.

Желязков и Президента чии го крепат у синагогата барабар с други боклуци от Герб и ППДБ

Кой знае кой мошенник го е направил, за да ни прекара закони за антисеметизъм. Въобще това не трябва да е новина, един запелип, друг да ги разлепи и готово. Свободата на словото е над интереситите на еврей, нацисти и други! Имаме сериозни проблеми да решаваме, некролога на бай Хитлер е виримо майтап. Не може да променяме нашите закони, понеже преди 70 години е било взето решение че еврейте са били вредни за Германия.

Еврейте са вредни по целия свят, не само в Германия!