Разкриха схемата за трафик на мигранти у нас, тарифата достигала до 10 хиляди евро на човек

В хода на акция "Хавала" арестувани са и четирима българи, иракчанин и ливанец , заявиха от МВР

Обратно в новината

Коментари - Разкриха схемата за трафик на мигранти у нас, тарифата достигала до 10 хиляди евро на човек | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

А, Рюте лъже циганите, бе билета бил 50 Евро. Тя жена му може да взима 50 евро, ама не и нашите контрабандисти.

Абе тая прокуратура за 1 седмица разкри повече схеми отколкото за 20 години назад? Да няма избори скоро ?

Ама вие чак сега ли се сетихте,че има канал и много хора правят пари от трафика.

Кой финансира тия 10 000 евро ?????

Не, от ЕУ пускат партенки за будалите. Трябва от 24-та да сме поробени с шенген и евро. Такива са заръките на чичко Шваб.

Е, айде сега ... нали трябва да звучи гръмко бе

разкрили сте трънки

Кой и какво е разкрил?!? По скоро сега я обнародват! Схемата работи от поне 10 години под прякото ръководство и протеция на МВР!

Как кой, който има интерес в Европа да идват навлеци.... хм работници извинете. Според мен тайно Германия го прави(вероятно не правителството ами фирмени кръгове). Много работници им трябват(имаше статия, в милиони се измерват)

Аз това го знам от преди 5 месеца от познати.. Без дори да съм във въпросните среди. Сега ще махнат самостоятелните предприемачи и ще останат само трафикантите на ГЕРБ и ДПС. Време е да установят монопол и над този нелегален бизнес.

Сега остава да кажете и кой е "основният организатор". Мистична личност, находяща се в парламента или правителството???

Наистина важния въпрос е не колко струва, а кой плаща. Тези мигранти няма как да извадят 10 000 евро за да влезнат в ЕС. ако имаха толкова пари никога нямаше да влизат през границата нелегално а щяха да дойдат на екскурзия със самолета и да не се върнат обратно. Някой плаща и този някой има интерес от мигрантите да влизат в ЕС по много и постоянно.

не е ни в парламента, ни в правителството. Някъде около Банкя се навъртал

Како Сийке, я кажи кой покровителства каналджиите на високо ниво в милицията. На кого се отчитат дребните риби? Или пак ще търсите митичния “неизвестен извършител”?

Бай Брадър ис уочинг ю

Схемата ще се "разкрие" след 30 години, ако все още ЕС търпи родната мафия на високите етажи на властта..

Значи схемата е ясна, наблюдаваме ги една година, докато всички другари направят добра инвестиция , да могат да си купят апартаменти и банкови сметки и след това ги осветлявам е. Ама в какъв цвят… в зелено ,в евро , те парите не миришат и за една година е супер. Какви боклуци, чакаме някой да открадне и после започваме търсенето на парите. И колко пъти до сега намерихме нещо и то да е до край….никогаааа. Едни забогатяват, други слушат и се чудят.

не беше ли 50 евро?

Другарите от прокуратората често казват на брифинги какво би трябвало да се случи, за да има виновни. Дали се е случило точно по този начин е друг въпрос.

Мармоти, станиоли, шоколади...

Брех таз Сийка бе, цяла седмица не слезе от екрана, събота и неделя включително, много работлива бе, да няма избори скоро?

Цените са добри, има за всички, не виждам защо трябва да се пречи на хората да облогородяват, деградиралите фашисти, жабари, франсета, англета и всякаква там генномодифицирана паплач. Отделно в ЮК и при фашистите не достигат, лекари, инженери и други висококвалифицирани специалисти.

Кой плащал на мигрантите Те тия са крипто играчи , Осама праща парите в крипто, но тука трафикантите не могат да го обменят. Добре че на Христо не му даваха даренията в крипто.

сложете минното поле 100 м широко и е все тая какви схеми за трафик ще правят. Ще е важна една схема, графика за извозване на труповете

Разследваха "международна престъпна група" с оборот 100 милиарда и задържаха 4 човека. После разследваха схема за трафик у нас и задържаха 6 човека. Ако идат в някое монтанско село да разследват къде изчезват кокошките, то вероятно ще задържат 8. Въпросът е колко от задържаните ще са на свобода след 7 дни и колко от тях все още няма да са осъдени след 7 години.

После се питаме защо не ни искат в Шенген, има ли още учудени...

С един удар от 20 парчета и си оправяш финансите.. И си готов за преминаване към еврото...

Докато не осъдят ефективно някой , нещо в което прокуратурата се оказва изключително неумела (за разлика от гръмките прес-конференции пълни с изказвания от селски вечеринки) - нищо не са разкрили ...

И като сте наблюдавали групата една година - колко мигранти са прекарали? Броихте ли ги?

Поредното доказателство, че България вече не е държава. Територия която се управлява от американското посолство и от американските военни бази.

Горчивата истина е , че ако онзи глупак с автобуса беше спрял и не беше сгазил двамата полицаи и досега щеше да си работи този канал !

Ще те заболи и още как, само че няма как да го разбереш....

Избива ме на неудържим смях като видя тази пикла набедена за шеф на граничарите! Дайте й по-голяма шапка за да заприлича на боко! Смешна държава сме!

А жената със съветски вид не се ли сеща, че нейното племе, болшевишкото, организира това преселение, за да клатушка Европа?

Дираджиите пак нещо грешат десетичния знак ? Аз ако имам €10 000 за пресичането на всяка една от седем осем граници, ще тръгна ли да ме ядат кучетата и да лежа по каушите ? И за да имам толкова, означава, че трябва да имам още три пъти по толкова, за начало на новото място и за докарване на жена и деца. Тогава защо ми е това лозе на баир ?

Къв трафик бе! Тва е подпомагане на борбата за човешки права и по-конкретно на правото на свободно придвижване по планетата Земя. Не можете да съдите хора за това! Все едно да съдим помагачите на бягствата от Източна Германия през Берлинската стена...

Ти по-добре ли от мен знаеш кога ме боли хура? Не мислиш ли, че е странно...

Политиците не са прости, наказанията за трафик на хора, а и не малко други са ниски, защото има причина. Вие разкривате само най - долната част на схемата, там е трафиканта, но после е полицаят, после е генералът от службите, после е прокурорът, а най - отгоре драги са точно тези потици, които ги гледате по телевизията и които са направили такива законите. Те вземат най - голямата част от парата. Приятен ден.

Не мога повече, ще се пръсна, тоя път от смях. :) Тея заглавия къртят . Разкриха схемата за трафик на мигранти...Край! Няма вече да има трафик за 10 хил евро на човек - след тая пресконференция ще е за 20 хил. евро и промоциите в Турция отпадат ! ))) Да не забравите да пратите на партньорите от Нидерландия и Австрия преведена тая статия:))))

Как да и вярвам на Сийчето след пръскачките пред парлаМента.

Това вече е минало. Ти тъкмо повиши цените!

A Чекмеджетата и тях две години ги наблюдаваме

Големи пари, условни присъди. Повече не ми трябва да знам, че няма да спрат каналджийството. Дайте друга тема за обсъждане.

И кой ги спонсорира тия мигранти? Аре не ми говорете, че си имат накуп под дюшека едни 50 000 евра и са решили да бягат нелегално. За толкова пари щяха да си купят визи и да си ходят, където си поискат.

Защо се раздува това, НЕ НИ ЗАСЯГА!!!! Нито засяга бюджета, нито моя бюджет, да си минават, и една касичка да внасят пари в бюджета, а не да им взимат парите 100-тина души...

Сега да разкрият и трафика на наркотици, да видим, колко знакови политици ще изскочат оттам като зайци от храст.

Наште са скъпи, но предлагат качество. Пътуване с автобус, полицейски ескорт, дрога, стълба (ако се наложи) и други екстри

Недейте така сега! Това са бъдещите лекари, ИТ-та, квантови физици...

Цялото МВР заедно с легналите полицайки усърдно работи цяла година за да установи че: 1. Цената за превоз била 2-3 хиляди евро. но можела и да достигне до 10 хиляди евро и 2. Във всяка страна - Турция, Сърбия и България, има организатор, който разполага с мрежа от хора. Въобще сензационни откртития които никой даже не би ги и предположил.

А като ви го казаха в очите от ЕС и затова ни ни приеха в Шенген .. ЛЪЖА било !!! Еми лъжа е , да не се мина границата за 50Е а за 10000Е , но всеки който иска може Моне и то с полицейски ескорт!