Разкриха схемата за трафик на мигранти у нас, тарифата достигала до 10 хиляди евро на човек

В хода на акция "Хавала" арестувани са и четирима българи, иракчанин и ливанец , заявиха от МВР

Обратно в новината

Коментари - Разкриха схемата за трафик на мигранти у нас, тарифата достигала до 10 хиляди евро на човек | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Превърнаха родините им в развалини.

Нищо не са разкрили. Схемата обхваща самата държава. Замесени са от обикноввени селяни, през граничари, полицаи та даже политици

Не са разяснени някой важни елементи в тази статия. На първо място какво означава схемата “хавала”. Имам приятел прокурор, който ми обясни, че схемата била “кавала”, ама за да не си помислели хората нещо за нея, Сийка настояла думата да се промени на “хавала”. Същото се отнася и за ВИП услугите. Те също не се поясняват по настояване на същата, за да не би хората да си помислели, че самата тя участва в тези услуги, разголена и по черни чорапи със жартиери.

Някога ,Държавната ни граница ,беше свещена и неприкосновена,сега е разграбен двор,също ,като Държавата ни.

ъъъ, такованкана, язека да попитам, оти ни правите на будали бре? ако ченгето на границата не ги пусне, кой ще ги посрещне бре??? кой е ония дека взима държавна заплата, не плаща осигуровки, хрантутим го и гащи и калеври му купуваме, пък он ги пуска и мангизи зима???

след дъжд - качулка... изритаха ни в последния момент от Шенген като помияри - осъден подследствен за този РЕЗИЛ има ли? маляките били такива онакива - ама през тяхната граница пиле не прехвръква!

Глупости!!! Вместо да направят така, че нито един нелегален ислямист да припари до границата ни, те разкривали схема за трафик!!!!! Изкарайте армията, постройте 6 метрова дебела ограда, каквато гърците построиха с Ердоганостан и няма да гоните УЖ трафиканти!

Докато плащащия 10000 е невинен, винаги ще се намерят наемни работници за да свършат работата. Вкарайте мигрантите в пандиза и ще изчезнат и каналджиите.

Ще си трепят златната кокошка. Контролират трафика само с техни хора и прибират парата. Какво ново видя?

Няма как да приберат мигрантите в пандиза,защото са толкова много,че не можем да ги изхраним...

Каскетатурата слага висока цена на услугата с надежда да намали трафика ли? Или да погне неотчитащите се тарикати? Всички праят милиони. Само нормалните работещи честно хора умират в тая кочина. Ужасната новина е, че господарите ни отвъд океана излезнаха същите престъпници, крадци и убийци. Та докато се занимават с техните си кражби на едро, тия локалните феодали ще ни затрият тотално. Не че вече не сме почти умрели де. Ма след като последното нещо, което ни държеше дане потънем тотално - евтината цена на тока замина, се гответе за тоталният срив на икономика и държава. Като си седите вкъщи и чакате "празниците", така става.

Холандецът ще ни обижда за 50€, ама ха!

Хванаха само най-простите и онези дето им се досвидя да си платят.

Дават им пари, нови телефони и ги тъпчат в Европа. Държавите в Европа могат да вземат такива мерки, че мигрант да не може да влезе в Европа, но не могат да се озъбят на царя си господар - САЩ, който преди това създаде свои марионетни правителства във всички държави с политици - кучи синове. Докато САЩ съществуват човечеството няма да види мир и спокойствие, а само войни, зарази, болести, ваксини - убийци създадени в над 350 лаборатории по света.

А CV-то за каналджия къде да го пращам ?

В най близкото РПУ

Много сиромаци тия мигранти! Повечето бъгаре немат 10К.

ФАЩ са тия, които спонсорират и набутват десетки милиони мигранти в Европа. Много от тях за били бивши бойци, терористи, наркотрафиканти или да деца на такива, тоест тва им е в кръвта. Настаняват ги, намират им работа, дават им жилища и започват да се множат по 10 чайнета в семейство, които получават големи парични помощи, дори им дават жилища или на безплатен наем, който поемат държавите донори. Защо ли се прави всичко това?... Защото един ден всички тия милиони сигани ще бъдат наети като доброволци, а тези получили гражданство ще бъдат мобилизирани и пратени да се бият срещу Русия. САЩ искат война с Русия, но не на своя територия и да не умират техни войници и граждани.

"схемата" ??? Тя да не е една и каналджиите да не са двама?

"...профилът на мигрантите се е променил - те са по-агресивни и носят оръжия, най-често ножове." Такъв като ми дойде с газеняка в глават отблизко. Хич няма да го бавя.

А като ви го казаха в очите от ЕС и затова ни ни приеха в Шенген .. ЛЪЖА било !!! Еми лъжа е , да не се мина границата за 50Е а за 10000Е , но всеки който иска може Моне и то с полицейски ескорт!

Цялото МВР заедно с легналите полицайки усърдно работи цяла година за да установи че: 1. Цената за превоз била 2-3 хиляди евро. но можела и да достигне до 10 хиляди евро и 2. Във всяка страна - Турция, Сърбия и България, има организатор, който разполага с мрежа от хора. Въобще сензационни откртития които никой даже не би ги и предположил.

Открития, които ни струват повече от въпросните 2-3 000 евро умножени по броя на мигрантите за една година.

Недейте така сега! Това са бъдещите лекари, ИТ-та, квантови физици...

Наште са скъпи, но предлагат качество. Пътуване с автобус, полицейски ескорт, дрога, стълба (ако се наложи) и други екстри

Сега да разкрият и трафика на наркотици, да видим, колко знакови политици ще изскочат оттам като зайци от храст.

Защо се раздува това, НЕ НИ ЗАСЯГА!!!! Нито засяга бюджета, нито моя бюджет, да си минават, и една касичка да внасят пари в бюджета, а не да им взимат парите 100-тина души...

И кой ги спонсорира тия мигранти? Аре не ми говорете, че си имат накуп под дюшека едни 50 000 евра и са решили да бягат нелегално. За толкова пари щяха да си купят визи и да си ходят, където си поискат.

Големи пари, условни присъди. Повече не ми трябва да знам, че няма да спрат каналджийството. Дайте друга тема за обсъждане.

A Чекмеджетата и тях две години ги наблюдаваме

Това вече е минало. Ти тъкмо повиши цените!

Как да и вярвам на Сийчето след пръскачките пред парлаМента.

Не мога повече, ще се пръсна, тоя път от смях. :) Тея заглавия къртят . Разкриха схемата за трафик на мигранти...Край! Няма вече да има трафик за 10 хил евро на човек - след тая пресконференция ще е за 20 хил. евро и промоциите в Турция отпадат ! ))) Да не забравите да пратите на партньорите от Нидерландия и Австрия преведена тая статия:))))

Политиците не са прости, наказанията за трафик на хора, а и не малко други са ниски, защото има причина. Вие разкривате само най - долната част на схемата, там е трафиканта, но после е полицаят, после е генералът от службите, после е прокурорът, а най - отгоре драги са точно тези потици, които ги гледате по телевизията и които са направили такива законите. Те вземат най - голямата част от парата. Приятен ден.

Къв трафик бе! Тва е подпомагане на борбата за човешки права и по-конкретно на правото на свободно придвижване по планетата Земя. Не можете да съдите хора за това! Все едно да съдим помагачите на бягствата от Източна Германия през Берлинската стена...

Дираджиите пак нещо грешат десетичния знак ? Аз ако имам €10 000 за пресичането на всяка една от седем осем граници, ще тръгна ли да ме ядат кучетата и да лежа по каушите ? И за да имам толкова, означава, че трябва да имам още три пъти по толкова, за начало на новото място и за докарване на жена и деца. Тогава защо ми е това лозе на баир ?

А жената със съветски вид не се ли сеща, че нейното племе, болшевишкото, организира това преселение, за да клатушка Европа?

Тия от земите на болшевизма си ве клатушкат вас ценностните евроатлантици как си сакат и немат нужда от таива игри на дребно.

Избива ме на неудържим смях като видя тази пикла набедена за шеф на граничарите! Дайте й по-голяма шапка за да заприлича на боко! Смешна държава сме!

Горчивата истина е , че ако онзи глупак с автобуса беше спрял и не беше сгазил двамата полицаи и досега щеше да си работи този канал !

Поредното доказателство, че България вече не е държава. Територия която се управлява от американското посолство и от американските военни бази.

И като сте наблюдавали групата една година - колко мигранти са прекарали? Броихте ли ги?

Докато не осъдят ефективно някой , нещо в което прокуратурата се оказва изключително неумела (за разлика от гръмките прес-конференции пълни с изказвания от селски вечеринки) - нищо не са разкрили ...

С един удар от 20 парчета и си оправяш финансите.. И си готов за преминаване към еврото...

После се питаме защо не ни искат в Шенген, има ли още учудени...

Разследваха "международна престъпна група" с оборот 100 милиарда и задържаха 4 човека. После разследваха схема за трафик у нас и задържаха 6 човека. Ако идат в някое монтанско село да разследват къде изчезват кокошките, то вероятно ще задържат 8. Въпросът е колко от задържаните ще са на свобода след 7 дни и колко от тях все още няма да са осъдени след 7 години.

сложете минното поле 100 м широко и е все тая какви схеми за трафик ще правят. Ще е важна една схема, графика за извозване на труповете

Кой плащал на мигрантите Те тия са крипто играчи , Осама праща парите в крипто, но тука трафикантите не могат да го обменят. Добре че на Христо не му даваха даренията в крипто.

Цените са добри, има за всички, не виждам защо трябва да се пречи на хората да облогородяват, деградиралите фашисти, жабари, франсета, англета и всякаква там генномодифицирана паплач. Отделно в ЮК и при фашистите не достигат, лекари, инженери и други висококвалифицирани специалисти.

Брех таз Сийка бе, цяла седмица не слезе от екрана, събота и неделя включително, много работлива бе, да няма избори скоро?

Мармоти, станиоли, шоколади...

Другарите от прокуратората често казват на брифинги какво би трябвало да се случи, за да има виновни. Дали се е случило точно по този начин е друг въпрос.

не беше ли 50 евро?

Значи схемата е ясна, наблюдаваме ги една година, докато всички другари направят добра инвестиция , да могат да си купят апартаменти и банкови сметки и след това ги осветлявам е. Ама в какъв цвят… в зелено ,в евро , те парите не миришат и за една година е супер. Какви боклуци, чакаме някой да открадне и после започваме търсенето на парите. И колко пъти до сега намерихме нещо и то да е до край….никогаааа. Едни забогатяват, други слушат и се чудят.

Како Сийке, я кажи кой покровителства каналджиите на високо ниво в милицията. На кого се отчитат дребните риби? Или пак ще търсите митичния “неизвестен извършител”?

Схемата ще се "разкрие" след 30 години, ако все още ЕС търпи родната мафия на високите етажи на властта..