Разкриха подробности за атентата в Ница, нападателя и жертвите, една от тях бразилка

Франция за първи път от Втората световна война е изправена пред двойно предизвикателство за националното си единство: пандемия и тероризъм

Обратно в новината

Коментари - Разкриха подробности за атентата в Ница, нападателя и жертвите, една от тях бразилка | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Някой има интерес да разпали вражда между религиите и после да предизвика конфлик за да може да се краде.Така стана и в Сирия и Либия и Ирак. Краде се всичко от ресурси като петрола,до златото и исторически находки,т.е. всичко ,което може да се обърне в пари.

Преди няколко дни подкукуросваше крайните ислямисти срещу светските устои на Франция,пък сега изказвал съболезнования,все едно ни лук ял ни мерисъл.

Жив да го фърлят в басейн със гладни нерези

"Тероризмът няма религия, език, цвят."...Има..има!!!

Първо - турските джагали да мълчат, защото никой не им иска съболзнованията. Второ - Болсонаро и той да мълчи, защото аман от плямпачи. Вместо това, да се разбере с губернатора на Рио до командироват няколко екипа на BOPE за "обмяна на опит" с франсетата в мюсюлманските им квартали. За незапознатите, ВОРЕ са съвременната културна версия на някогашните бразилски ескадрони на смъртта.

"(Цитат) Ислямът е изключителна религия, тоест той не толерира други религии освен себе си." Ислямът не е религия. Причина: в исляма няма рационален образ на Бог! Предполагаем „Бог“ („Аллах“) не разделя създанията си на добри (мюсюлмани) и лоши (последователи на другите религии, които след това той клевети като „невярващи“)! Що за глупав бог е този, който обявява някои от своите създания за „невярващи“, когато той също така претендира за власт над целия свят. Това не е логично, така че конструкцията на исляма е направена от хора, които са арогантни, властни, глупави и зли! По този начин ислямът нарушава и всички интелигентни възможности да бъдеш човек. Следователно тази идеология трябва да бъде забранена в цивилизованата култура, защото е просто обезпокоителна и патологична.

Ислямът е сатанинска еднобога сатира и отговорът на демоничните сили на пътя към спасението чрез Исус Христос. След като наблюдава успешното разширяване на християнството в продължение на 600 години и вижда кожите му да отплуват, Сатана избра арабски търговец и обърна глава с нова, уж „истинска религия“ ... Сатана примамва заблудените със секс. Тези, които умират по пътя на джихада, могат да очакват безкрайни секс оргии с девици в рая, който ислямът е превърнал в публичен дом. Аллах позволява на неговите последователи да лъжат, измамят и убиват невинни хора (мюсюлманско определение: "неверници"), тъй като Богът на мохамеданите има бездна омраза срещу всички немюсюлмани. Отрязването на главата и други садистични зверства, които са перверзни и нечовешки за всеки психически здрав човек, се считат за „правоверни“ в исляма. Ислямът е голямата антирелигия и сатанинска измама за прости умове.

Има план за отслабване на Европа, затова я пълнят с мангали. Корпорациите имат интерес в бившите колонии и за да се оправдаят подкрепят докарването на измет от там в Европа. Третите заинтересувани от боклуците-емигранти са левите политици - те си внасят електорат за изборите.

Решението е едно. за всеки убит французин да гърмят по една-две джамии барабар с тея вътре. След няколко вика "алах акбар" и като изпарят 100-тина джамии, тия вътре ще спрат да тровят с омраза и 40 девици малоумни идиоти.

Подслушват, следят на всякъде. И оправданието за това нарушаване на личните права на гражданите е за тяхна безопасност и разкриване на подобни атентати. И нито веднъж не можаха да предотвратят такова бедствие. Ще понесе ли някой отговорност? Съболезнования и съжаления не са достатъчни.

Аааа, тероризмът бил нямал религия, цвят, език.. Как да няма религия ? Всичките диваци крещят едно и също: аллах акбар! докато колят и ръгат невинни християни.. А цвета е ясен. Възчернички с големи кратуни и къси крака, брадати чудовища. Езикът им е арабски. Аман с туй политкоректно замитане на истината. То и затова се стига до подобни кървави ежедневия. Жалко, че невинни хора плащат с живота си, а военно престъпниците ни изнасят политкоректни речи...

Утепай мангустата и го остави да свидетелства в съда.Най доброто мюсли е заровеното мюсли

Шмайзер майзер любител на мюслита, вече съм ти зврял дулото където Слънце не огрява и съм ти напълнил задника c 30 пенетратора.

Закъсня. Докато се кланяше на Путин като мюсли към Мека, вече ти гръмна собствения Калашников в руско-разширеното отверстие. А аз мразя мюслитата точно толкова колкото и продажните русофили. След 480 години робство от първите, само след по-малко от 70 години такива като теб ни докараха руско робство. И ти, и други безродници като теб продължавате да си мечтаете да се върне.

Бягай от тука бе, хейтър тъп. Мразил, те и мюзлитата мразят, не за друго щот са тъпи. Същите олигофрени като теб, въшливи и жестоки хейтъри.

Ръководство за превенция на насилието 030 1) Културно чувствително поведение! Мигриралите млади мъже често са израснали в култура, която цени мъжествеността и честта. Това може да изглежда странно за нас, автохтонните германци, но в наш собствен интерес трябва да проявяваме толерантност и уважение. 2) Избягвайте провокации, дори несъзнателни! Много млади мъже мигранти възприемат поведение, което ни се струва незначително в контекста на тяхната култура, като обида за тяхната чест. Уверете се, че избягвате контакт с очите. Погледнете пода или във витрина. Ако е необходимо, симулирайте обаждания от мобилен телефон. 3) покажете уважение! Не се карайте да се „разстилате“ на тротоара. По-добре отстъпете! Когато се разхождате през райони, обитавани предимно от мигранти, понякога може да е подходяща внимателна адаптация към типичното поведение и стилове на облекло. Това важи особено за жените. 4) бъдете креативни! Ако физически спор изглежда неизбежен, бъдете съобразителни! Направете всичко възможно, за да объркате партньорите си в конфликта. Например започнете да пеете силно, хвърляйте монети на улицата, симулирайте психични заболявания или гадене. 5) Без насилие! Ако всъщност има спор, то не бива да се защитавате при никакви обстоятелства! Това само влошава нещата. Опитайте се да избягате или поне да защитите главата си с ръце. 6) Никога никакви оръжия! Вашите партньори в конфликта вероятно ще ви вземат оръжието и ще ги използват срещу вас. Оръжията принадлежат само на полицията! 7) Бъдете добър свидетел! Отбележете подробностите, за да бъдете добър свидетел в съда.

Утепайте го, за да си спестите всичко това

Лелеее, ако това е истина, оставам без думи... В собствената ти родина собствената ти полиция те съветва да се държиш като мишка и защитава " културата" на гостите, диваци, дошли от на майната си... Значи да не ходят с оръжие, с което биха могли поне сами да се защитят, а да се правят на луди и да чакат, надявайки се клането им да им се размине.. Понеже гостите били мъже на честта... Мъжете на честта не чакат на готово и не изнасилват... И съветват жените да се забулват, ако минават през техен квартал.. Ми те са навсякъде, тия гнусни хлебарки... Джендърско безсилие. Само как ни интерират към "културата" на тия многолюдни брадати мъжаги на честта...Явно скоро и шериатът ще ни бъде натресен... Направо да повърнеш от цялото това мижитурско поведение...пълна олигофрения.

Явно европейската федерация стимулира мигрантски поток с ясна цел Макрон и Меркел поддържат тоя фарс.

Най-миролюбивата религия на света. Но по опасна е либерастията, дето напълни Европа с разни такива ненормалници, които с лекота в името на религията си вадят ножовете и кълцат главите на приютилите ги.

А само как всички неолиберали-фашисти дружно плюеха Матео Салвини, че се опитваше да спре това безумие-трафика на навлеци през остров Лампедуза...

_stankow

Трагичните събития във Франция, за които искрено съчувстваме, не са друго, освен продължаващ сблъсък на две ценности. Едната - правото на напълно, неограничена от нищо "изява" на едно малцинство (не, не са мюсюлманите и не са християните), от друга страна - правото на уважение към религиозните чувства на 1 милиард души. Очевидно Франция има много тежки проблеми в утвърждаването и на двете. Още по-тъжно е, че доскоро се опитваше да ни учи, че и да ни налага, техните илюзорни ценности. Хайде сега да помълчат малко и да си напишат домашното. Ако искат - можем да ги посъветваме. Щото много повече сме страдали от тях и много повече грешки сме правили. Затова сега сме много по-смирени !

Ето какво е казал бившият малазийският бивш президент: "Мюсюлманите имат право да убиват милиони". Благодаря за мъдрата мисъл. Тя означава, че всички мюсюлмани трябва да бъдат избити до крак за да им се отнеме правото да избиват милиони.

Не виждам как исляма може да бъде "религия на мира". Тероризмът не е нещо ново, самият Мухамед казва "бях направен победител с терор". Потърсете "I have been made victorious with terror" в sunnah.com - официален мюсюлмански сайт с истории за живота на Мухамед (тези истории се наричат Хадис и са признати за канонични и освен Корана са много популярни в мюсюлманските среди). Също така на друго място Мохамед казва: "I have been commanded to fight against people till they testify that there is no god but Allah, that Muhammad is the messenger of Allah" - определено миролюбив човек.

Тероризмът няма религия но религията си има тероризъм. Точно както не всеки ислямец е терорист, но всеки терорист е ислямец (с малко изключения)

Те ги захранват Въз основа на изчислението, направено от федералния министър Мюлер (BMZ), всяко лице, което търси закрила в Германия, струва 2500 евро на месец. (...) Това съответства на данъчната тежест на дванадесет средни доходи (3000 евро на месец, данъчен клас III); или тази на пет сингъла (данъчна категория I) в тази категория със среден доход. " Ако се приеме броя от 2 Милиона които дондуркат в момента то излиза, че 24 Милиона германци работят само за така наречените бежанци. Тези 2 Милиона са дори консервативно пресметнати. В Германия, към момента има 42 Милиона работещи германци и 55% от тях работят за гостите на Меркел.

Еберсвалде: На 26 октомври 2020 г. прокурорът във Франкфурт (Одер) подаде молба за арест срещу 24-годишен сириец . Обвиняемият е обвинен в опит за непредумишлено убийство. Той е заподозрян, че е ранил тежко двама германци на възраст между 33 и 37 години на Фридрих-Еберт-Щрасе на 24 октомври 2020 г., около 23:30 часа.

християнския западен свят разбута арабите ,изби милиони с измислени обвинения ,продължава да краде ресурсите на тези страни ,чрез марионетни правителства диктатори ,а жителите им изнемогват и живеят в мизерия и вътрешни конфликти подклаждани от същите западни държави като франция ,която на всичкото отгоре има и един легион който е специално ангажиран за такива мизерии извън франция -все известният френски легион ,като разбуташ осите ,все някоя ще успее да стигне до тебе ,колкото и да са безсилни

Кви ресурси краде, бе нещастник, купува ги! Ако имаха мозък да си ги използват мързеливците, щяха да го правят. Но е по-лесно да продават.

Турското лицемерно съболезнование направо "цепи мрака"....

Явно е сборище. Моля потърсете в тубата Barcone carico di clandestini nordafricani con armi da taglio a bordo arriva a Lampedusa. И си кажете после мнението.

"Лодка, пълна с нелегални имигранти от Северна Африка с режещи оръжия на борда, пристига в Лампедуза"

Но тази лодка трябваше да бъде потопена. На клипчето много ясно се вижда каква сган идва към Европа. Струва си да се види.

Ама, че лицемерие! Да, някой би казал, че не всеки мюсюлманин е терорист, и сигурно е така, но поне в най новата история почти всеки терорист е мюсюлманин. Да сте чули християнин да се изправи пред камера и да обезглавява. Да, християнството е имало своите периоди на противопоставяния и жестокости, но то се е развило през вековете и вече не е така. Докато, имам чувството, че ислямът е застинал в 8 век. Как пък поне малко не се демократизира и не стана по толерантен. И, в края на краищата, по света има около 57 държави, в които властва шериатът. Да отиват там. Какво търсят в Европа, като е ясно, че нашите ценности са на светлинни години разлика от техните.

Как да ти обясня, щеше да има ако бяхме теокрации. Слава богу отдавна сме светски държави и сме отхвърлили тъпите религии и затова няма. Как пък не, някой изкукал и брадясал попикан старчок ще ми дава наклон в живота и ще ми казва какво е добро за мен и какво не.

На този изрод смелостта му е стигала да убие две жени, майки на деца и един възрастен клисар.

На тях до там им стига смелостта

"...турският президентски говорител Ибрахим Калън остро осъди нападението в Ница....Тероризмът няма религия, език, цвят." Тъкмо напротив, тероризмът винаги има религия, език, цвят и кауза. Той се основава върху разбирането, че имаш право да унищожиш този, който не споделя "ценностите ти", а точно този говорител е част от една клика, която изповядва общо взето същия подход. Лицемерието среща лицемерие. А големите евпорейски държави, които се напълниха с чалми сега берат горчивите плодове на безотговорната си псевдолиберална верска политика.

Турция от години е разстърсена от тероризъм ,като тези терористи открито и скрито са подкрепяни от западните държави ,Франция е една от тях,в Турция жертвите на този тероризъм са над 30000,но тези французи ще разберат ,че когато подкрепяш терористи рано или късно те ще се обърнат срещу теб и ще им сърбаш попарата,пример афганистан,талибаните бяха приятели на американците ,сега режат американски глави

Турция, разбирачо не е разтърсена от християнски тероризъм, а от кюрдски. А защо около 50 милиона кюрди нямат своя държава е много съществен въпрос. Турция е империя, основана върху верското подтисничество. Ататюрк, един велик човек, се опита да я измъкне от това блато, но сега един друг руши наследството му и ето ти резултатите. Самият факт, че оправдаваш тероризъм на принципа танто за танто показва колко акъл имаш в главата.

Истината е че ислями мюслитата са животни ! Точно както са животни и соросоидните козятски БГ фекали толерасти либерасти които ги подкрепят! Факт!

Заври си дулото на АК-то до пълнителя, ти знаеш къде

Сега разбрахте ли защи в Сицилия такива или не достигат брега или изчезват. Това са тумори и трпбва да бъдат изрчзани моментално и до корен. Прави са хората от източна Европа, да ненавижадат Меркел ханъм, довела такава сган неземна.

В Сицилия ги гърмят с лупарите. Така и трябва. Ама и там са вече лабави.... Само ИРА в Ирландия ги е завряла в ъгъла и не им дава да шукнат

Къде са онези организации, НПО-та, които помагат на мигрантите да влизат нелегално в Европа? Този остров Лампедуза го превърнаха в котило на терористи и всякаква друга слямска измет! Защо мълчат НПО-тата? Някой да е прочел тяхната позиция по въпроса? Съболезнования? Осъждане на терористичния акт? НИЩО! Защото с тяхна помощ, волна или неволна се случи това!

Папата да се размърда малко. Каже ли две думи против исляма половин Европа, ще почне на събаря джамии и да слага край на брадатковците. Но за съжаление Папата вече не е мъж, а играчка в ръцете на световните лидери. Само една религиозна война ще спаси Европа.

С Вас Биляна! Кой го е изградил този терорист?Ами уроците които е получавал. Затова по отговорен е неговия имам в случая. Защото имамите възпитават най човечните вярващи.От опит го знам по верен приятел от мюолманин не съм имал.Аз съм източно православен.

Ние, всички европейци сме за защита на общите европейски ценности като толерантността и съпричастността към другите народи и религии. Не сме като руслямската православна измет, която не позволява общочовешките ценности да се развиват на територията на Русия.

Лицемерието на Ердоган е безгранично, от една страна подстрекава мюсюлманите от цял свят против Франция а от друга страна изказва "искрени съболезнования" на жертвите от ислямския терор. Никога не успях да открия границата между "миролюбивия ислям" и ислямския екстремизъм и има ли въобще граница между тях?

Няма радикален ислям има само ислям.

Никой не им е виновен, ранцузите са глупави че ги приемат, тогава ще ги колят още много.

от Лампедуза до Бари и Бриндизи подвижни патрули със картечници и снайпери а отгоре въртолети само това е решение на въпроса

Ако лодките от Африка се връщаха обратно, сега тези хора щяха да са живи

Горките емигранти и искаше всички да ги приемаме.Ето това докъде води.

има решение - защо в Япония няма терористи....

Защото няма ислям? И въпрос от мен Защо китайците затварят уйгурите в Поправителни Лагери?

защото в Япония не се разрешава никаква друга религия!!! Няма джамии,, няма и църкви... Но там си имат свои терористи. Забрави ли в метрото - стотици жертви от БОВ зарин... Това си бе тяхна вътрешна терористична група.

https://nbakki.hatenablog.com/entry/NumberofChurchesinJapan В Япония има 32718 църкви! И 80 джамии! https://www.nippon.com/en/features/c01301/#:~:text=There%20are%20around%2080%20mosques,heart%20of%20the%20Japanese%20capital.

- Кой бе Мун и защо обгази тойкийското метро със зарин? - Коя е Якудза и колко народ трепе? - Защо в Япония има изключително висок ръст на насилието над жени. Там има множество убийства на жени от мъже решили че щом я следят тя е тяхна и когато откаже - я убиват. На тях не им трябват ислямисти, те са си сбъркани и без тях

Не е вярно. Виж информацията по-долу. Although the 1995 Tokyo subway sarin attack probably was the most widely reported terrorist event in Japan to date (5,500 injured, 12 dead), the country has suffered numerous other large terrorism-related events in recent decades, including bombings of the headquarters of Mitsubishi Heavy Industries in Tokyo in 1974 (207 injured, 8 dead), the Hokkaido Prefectural Government office building in Sapporo in 1976 (80 injured, 2 dead), and the Yosakoi-Soran Festival in Sapporo in 2000 (10 injured, none dead). Japan also has experienced two other mass-casualty terrorist events involving chemical releases, including the 1994 Matsumoto sarin attack (600 injured, 7 dead) and the 1998 Wakayama arsenic incident (67 injured, 4 dead).

Липсва им един Христо Иванов да влезе в техния доганския плаж с лодка и навити крачоли до коляно! във Франция никой не се осмелява да влезе в арабските и африкански предградия и да въведе ред- там царува ислям и шериат и полиция не влиза, т.е. беззаконие!

С всичко съм съгласен само не разбрах защо намери Христо Иванов?! Или искаш да кажеш , че догановския плаш е като ислямските катакомби, зари беззаконие покровителства се от горе и никой не влиза там защото лошо му се пише? Ако това е идеята съм съгласен. Точно затова покровителите трябва да се премахнат от властта.

някой покровителства тази безхаберна политика да се приемат мигранти

Дали е бил прав? Тенденцията да се въодушевявате от чужди етнически групи и национални стремежи, дори ако те могат да бъдат реализирани само за сметка на собственото отечество, е политическа форма на заболяване, разпространението на което за съжаление е ограничено до Германия. Ото фон Бисмарк

Има нещо гнило в Дания! Идват в Европа за по-добро бъдеще,но не искат да спазват законите и европейски ценности. Даже мюсюлманите искат да ни направят като тях.Европа не вижда ли,че това не са емигранти а колонисти завоеватели. ...

Не видях думите бежанец или мигрант в статията. Хитрувате на дребно ли дираджии?

И в цялата работа най-жалкото е това че реално погледнато в средновековието преди 700 800 години мюсюлманския свят е бил много по-напред отколкото наглосаксонците и западна Европа . И докато нагло саксонците са си бършили гъзовете с листа и са рупа ли жълъди, маврите в Испания са строели огромни дворци напоителни канали резервоари мостове и какво ли още не... Има ли са учене има ли със струно ми има ли са доктори има ли са философи и поети...Същото се отнася за люлките на цивилизацията като Сирия Ирак Иран и така нататъка...но в един прекрасен момент докато значението на религията в Европа започва да намалява и науката да се развива и да дава разумни логично обяснение за устройството на света в арабския и мюсюлмански свят става точно обратното науката все повече и запада а религията все повече се издигала над светския начин на живот ! И затова и в момента всичките или по-точно почти всичките мюсюлмански страни са коаки които дължат своята цивилизованост иразвитие единство и благодарение само на контакта си с Европа. Религията на исляма дърпа назад мюсюлманския свят и това са фактите.... Кажете за някакви значителни открития извършвани от мюсюлманите последните няколкостотин години а? Не знаете защото няма такива. Докато мюсюлманите не се отърват от радикалния ислям и навлизат в съвременната епоха на наукаи развити технологии ще продължат да живеят като животни , едни скотове в модерния свят.факт

Господи, вие сте тотално неграмотен. "Има ли са" ?!?! Мюсулманин сте, нали? То елементарна граматика сред камили не се усвоява успешно.

Болите че наглосаксонците едно време са били по-големи животни от арабите ли ? ми то това си е истина ,както е истина че докато наглосаксонците са си бършили задниците със слама и с шума ние българите сме имали каменни бани и каменни градове

защото арабите с камилите завладяват Персия и от там се изнася стабилно културно влияние. Персия в древността освен политическа, дълго време е била и културна Велика сила. Повечето арабски учени са всъщност персийци с арабски имена. В момента в който персийците се отцепват и арабския халифат се разпада арабите отново си остават с камилите и ятаганите.

То и България е била на 3 морета, ама какво от това ? - сега е най-бедна и мизерна държава в ЕС.

С нож глава не се реже за една секунда. Значи клечи си чернилката, реже си главата и всички бягат вместо да му скочат на гърба и да го разфасоват на място със собствения му нож. Така са си францопуйчетата от едно време, видят ли дебелия бягат или вдигат ръцете и свалят гащите.

На Франция е нужен Рамзан Кадиров и за година две всичко ще е наред.

Упорството на французите да рисуват накърняващи религиозните чувства на мюсюлманите картинки, определно респектира. Това води до нови кървави атентати и се завърта спиралата на насилието, подобна на ситуацията на Израел с арабите. Но французите вместо да преосмислят публикуването на ненужните картинки, напротив заявяват, че ще продължават и това е то символът на демокрацията и свободата. Като 5 годишно дете, отидох и с една пръчка набих осите от едно гнездо. Резултатът беше 7-8 ухапвания и спешно посещение на болницата с алергичен шок. Следващият път като минавах покрай гнездото на осите чувството ми за гражданска свобода и демократичното право на свобода на придвижването повеляваше да отида и отново да ги набия. Но странно някакъв разумен глас ми проговори, да не се възползвам от демократичните си права.

Ясно по 9 грама в главите на мюсюлманите. Тези 9 грама ще ги научат да заобикалят Европа! Много добре го написа!

имаше мухозол, можеше да напълниш гнездото им с кал и глина, можеше просто да го изкъртиш с един дълъг прът. Начини да искаш, ама като те е било шубе

Така е-тъпо ги заобиколих и си продължих-гнездото все пак не беше в къщата ми, а в гората. А и магазинът за аерозол беше далече...

Пич, ти в случая си бил терориста. Ама тия както виждаш идват в дома ни Европа и убиват

Не знам кой е по-виновен, дали този необразован, озлобен подчовек, или изродите, които им помагат с прехвърляне в Европа, криейки долните си цели зад хуманизъм. Разстрел ьа такива на границата.

А сега да върнете Милошевич, Кадафи и Садам. По тяхно време всичко беше спокойно.

Правилно, защото в мюсулманска Чечня Кадиров, който запада мрази си вурши работата.

За застаряваща и умираща Европа не са достатъчни високообразованите метачи, чистачи, събирачи на ягоди и моркови от България, именно затова се привличат милиони афроазиатци в стария континент за да му вдъхнат малко животец...

СТАНОВИЩЕТО НА БЪЛГАРСКИТЕ МЮСЮЛМАНИ!!!!!!!!!! ЕТО ЧЕТЕТЕ, ЦИТИРАМ: Остро порицаваме това сатанинско списание, което антагонизира нашия свят и пречист пратеник Мухаммед (с.а.с). Мюсюлманско изповедание в България заявява своята категорична позиция против всяка проява на посегателство на религията, нейните светини и човешкото достойнствo. След оскверняването на пратеника Мухаммед (с.а.с) с публикуваните карикатури, този път списание Шарли Ебдо e взел на прицел и президента на Република Турция господин Реджеп Таййип Ердоган", пишат още от мюфтийството. ЗАЩО ДАНС НЕ ПОТЪРСИ ОБЯСНЕНИЕ ОТ ГЛАНВИЯ МЮФТИЯ?????? ГЛАВНИЯ МЮФТИЯ СЪГЛАСЕН ЛИ Е С ОБЕЗГЛАВЯВАНИЯТА? ГЛАВНИЯ МЮФТИЯ ПОДКРЕПЯ ТУРСКИТЕ ВОЕННИ ОПЕРАЦИИ? ГЛАВНИЯ МЮФТИЯ Е ПРОТЕВ ФРАНЦИЯ? ДЪРЖАВА ОТ ЕС? ГЛАВНИЯ МЮФТИЯ Е ПОДЧИНЕН НА ЕРДОТАН ЛИ?

Турския външен министър днес заклейми атентата, така че няма общо с Турция. От друга страна на българското мюфтийство се плаща от Турция, но никой в управлението на българия не смее да забрани това.

ШЕФ на турския външен министър е ЕРДОГАН. НАЛИ? Какво каза ЕРДОГАН? Я ДА ЧУЕМ? не обръщайте внимание на френските марки, не ги купувайте", заяви Ердоган в реч в Анкара. Турският президент, който обвинява Макрон в "ислямофобия", неколкократно изрази съмнения в "психическото здраве" на френския си колега Ердоган критикува също и лидери на други европейски страни, без да ги назовава, като ги обвини, че подкрепят "омразата към исляма и мюсюлманите" и ги определи като "фашисти" и "нацисти". БЪЛГАРИЯ Е ЧАСТ ОТ ЕС? БЪЛГАРСКОТО МЮФТИИСТВО Е ЧАСТ ОТ ТУРЦИЯ ИЛИ ОТ ЕС?????? ЗАЩО СЕ ДОПУСКА БЪЛГАРСКОТО МЮФТИИСТВО ДА ЗАСТАВА СРЕЩУ ФРАНЦИЯ?

къде пък видя нещо нередно ,нормално е мюфтийството да порицава ,тези които се подиграват със светините на тази религия,някъде да пише ,че са съгласни с обезглавяванията и другите неща дето си изписал ,пък за франция ,никой не е длъжен да я обича ,нея и надменните и французи ,като толкова ги обичай ей ги де са, отивай да им чистиш кенефите

Емииии Мюфтията като ОБИЧА Турция да заминава за Турция! България е в ЕС! Франция е част от ЕС! ЕС е наше семейство! Като на мюфтията не му се живее в ЕС да заминава за Турция!

Но в интерес в Франция има 3 милиона африканци , а 5-6 изгубили връзка с кораба майка... Но, проблем е какво учат и как се събират Паралелните общества...

Какво да очаква човек от последователите на педофила Мохамед освен да режат глави и да опъват кози ! Е нищо друго да не може очакваме , нещо толерастите да ни обяснят как мюслитата да открият нова теория на относителността ли закони на термодинамиката или нещо друго?! да ама на кукуво лято!

Мохамед и брат му, какво общо имат с този продукт?