Коментари - Разкриха пълния текст на документа, подписан от премиерите на България и Украйна | Днес.dir.bg

Разкриха пълния текст на документа, подписан от премиерите на България и Украйна

Министерският съвет публикува подписаното на 26 февруари заявление между Николай Денков и Денис Шмигал

Обратно в новината

Коментари - Разкриха пълния текст на документа, подписан от премиерите на България и Украйна | Днес.dir.bg

Коментари

Износ по въздушен Шенген на Усраинци защо неть в споразумението

им требваха три дена да ни покажат на маймуната задника и да ни излъжат за пореден път,какво ли е написано в ОРИГИНАЛНИЯ ДОКУМЕНТ щом чак след три дена ни показват залъгалки,затова си требва лустрация и бой на плъха и магарев

хартия....

Двете най-големи разрухи, от които едната без война, щяли да си помагат. Тъпанар.

Докога с тия нагли лъжи бе, идиоти !

Какво ни интересува какво са договаряли нашите национални предатели в Украйна? Денков няма правото да обслужва никой друг народ освен българския. Противното е предателство и по НК (член 105, отделно 98, 103) и нарушение на клетвата от конституцията в която се е клел (член 76 алинея 2 с препратка за министрите). По предните членове от НК са за 5-15 години затвор. Националният предател Денков заявил пред "Политико" ли бе, че ще подкрепяме Украйна, дори да вреди на България. На следващият ден националният предател Мария Габриел разправя, как ходила по посолства на САЩ и ЕС да пита за избори тук.

Навеждане , подлагане, раболепие, предателство на българските национални интереси.- това пише в този документ. Анатема.

“..изразена е подкрепа за Формулата на мира на Президента на Украйна Володимир Зеленски и е подчертано значението на нейното прилагане като единствения реалистичен план за възстановяване на цялостен, справедлив и устойчив мир в Украйна.“ Оляхте се вече да мажете и да извъртате истината.

Украйна съществува поради финансовата и военна подкрепа от ЕС и САЩ. Тази година е последна за тази дъжава. После каквото реши Путин.

Барабар Петко с мъжете.

Нали се оказа, че "непредизвиканата агресивна война" всъщност е агресивно предизвикана.

Бяха група американци от демократите,а аз без да искам със крана опуснах тежкия панел върху тях!

Бий УКРАТА по главата, бий, бий, бий!!!

След обявяването на капитулацията на Украйна, която скоро предстои, всички тези документи отиват в кошчето!

Ей големи малоумници....да ги вземе Русия да си ги издържа тя тия просяци.

криете че сме станали гарант на задлъжнялата украйна към сащ и монсанто,това означава поробване

Извинявам се, но академик Денков прилича на подлец.

пълния текст на "споразумението" с Австрия за нелегалните емигранти кога? кога?

Докато парцалените кукли на конци Мишока и Клоуна си подписват разни декларации за мир и взаимопомощ, Русия напредва по целия фронт. И Приднестровието чака руската помощ. А тия двамата малоумници съвсем скоро няма да ги има с всички подписани от тях споразумения.

Не прилича, той е подлец.

Путлеризмът ще бъде унищожен!

Не видях никакви ползи от тия ла*на за България.

Тази идиотщина как ти дойде на ум

Денков е пълен измушляк !!! Дори Зеля го унижи .....срам и позор за нас !!!

Бий ОРКАТА по главата, бий, бий, бий!!!

"непредизвиканата агресивна война на Руската федерация срещу Украйна" Г-да мисирки от дир-а. Преди няколко дена краварите сами си казаха,че са предизвикали тази война още от 2014 г. Или "новините" ви са по подразбиране? Аман от обработка на съзнанието на простолюдието. И смятате, че ако продължавате в същия дух, ще имате повече посещения на сайта ли? Не може ли просто да се блокира ИП-то, вместо да се трие неудобното мнение?

Той не прилича на подлец, той Е продажен подлец, предал народ и Родина. Целия документ определя какво България ТРЯБВА да направи за Украйна и нищо в замяна. Нямаше и един български престъпник, търсен от българското правосъдие и установил се в Украйна? Защо поне не поискахме да ни го върнат, в замяна на 15-те задължения, които поемаме в интерес на Зеленски?

Докато ни занимават по медиите с разни нотариуси, багери и други кримки, предателите си подписват военни договори !

продажник скоро ще изтече в канала на българската история. Дори няма да се запомнят научните му постижения. Ще се помни като плужека - мижитурка продадал за собствена изгода българските интереси.

Цитат ит споразумението: “ потвърдена е готовността да се засили сътрудничеството, насочено към прекратяване на непредизвиканата агресивна война на Руската федерация срещу Украйна и възстановяването на териториалната цялост и суверенитета на Украйна в нейните международно признати граници;” Този текст не изключва изпращане на български военни в укрия, тъй като това може да се разглежда като засилване на сътрудничество с цел прекратяване на войната и възстановяване на териториалнта цялост на украйна! Който може да мисли е схванал какво съм написал!

"непредизвиканата агресивна война на Руската федерация срещу Украйна" и разбираш че това са купени, продажни политици!

Пълни долни нещастни мерзавци !!!!!!!!!

Тези с минусите дали може да се изкажат обективно и издържано по тълкуването на това изречение?

С други думи ни вкараха във война. В цитирания "Меморандум за намерения между Министерството на отбраната на Република България и Министерството на отбраната на Украйна от 11 октомври 2023 година", базиран на "ДЕКЛАРАЦИЯ в подкрепа на членство на Украйна в НАТО", ДВ брой: 59, от дата 11.7.2023 г. четем: "За да бъде гарантирана способността на Украйна да се самозащити от агресора на нейна територия, настоява институциите в България да продължават да й оказват политическа, финансова, хуманитарна, военна и военно-техническа подкрепа до пълното възстановяване на суверенитета й в международно признатите граници." Така че всъщност е включено и изпращането на военни като възможност. И то до някакъв въобръжаем момент до пълното възстановяване на суверинитета и някакви граници, които май и в ООН ги няма. Изобщо, кой дава на Денков да подписва каквото и да е?

Митрофурушка, Въй мислити на обратното, с гъза си тоест конечно естественно панимаеш ли наверно..

Децември 1942 г. България влиза в "Символична война" със САЩ с къде по-мако обвързващ документ. Как символичната война стана съвсем реална и ужасна няма нужда да се разказва. Ей, хоре - абе тикат ни бавно и полека по "хлъзгавия склон" към една много истинска (ама може и необявена) война. Разбирате ли ???

1941, гешен клавиш.....

Вай Вай Война война.. циганска работа ако ме разбирате конечно естественно!

Ако руснаците го прочетат това, и което по-важното - го приемат на сериозно, има вероятност след 5 до 7 години да гледаме римейк на 9 септември наживо. Добре че и този път си имаме Отечествен Фронт; дано в този (хипотетичен) сценарий вземе властта навреме, че да не ни бият много.

За песнионерите и децата няма пари. За тези има.. Евала, българи...

Тоя подлец има кой да го накаже.Аз нямам толкова въображение да измисля подходящо наказание

Не се тревожете, като се махнат от власт тези, ще се преподпишат нещата или просто няма да се изпълняват. Да не би да ни накаже няккой, че не изпълняваме някво глупаво споразумение, решено да бъде подписано не от целия народ ми от 10-15 чоявка там. Да си гледат работата. Целия документ е един ПОЗОР, нищо повече. Тези безгръбначни политици в момента само ни излагат, където и да отидат, те отдавна са на страхоподчинение на американското посолство, сами си го показаха в изтеклите записи. Дано дойде тръмп на власт и поне изтегли този американски посланик от държавата ни, този колкто е дребен е сто пъти по-вреден. Много им дърпа конците, треперят от магнитски, особено Пеевски.

Вай Вай Вай Война война война.. циганска работа ако ме разбирате конечно естественно!

Колко още неща е подписал тихом мълком на гърба на българите тепърва ще се осъзнаваме, защото ги траем измекярите които като сме им подали пръст за някакви 20% ''победа'' на сглобкаджиите те вече до рамото стигнаха и продължават.

Най ме кефи "следвоенното възстановяване на Украйна". Ще бъде същото като следвоенното възстановяване на Ирак. Там батковците ни изнудиха да опростим 1 млрд долара иракски дълг и после казаха - Колело някой друг път. Възстановихме грънци.... Тук отделно и друга голяма дилема има - може да се окаже, че "следвоенна" украйна я няма... Ма важното е документи да се подписват и разни недуразумения гордо да цвъркат!

"братята украинци" подписаха Минските съглашиния пък после забравиха за тях. И ние така.

Най-ме е страх от Трето освобождение, че най-вероятно няма да получим АЕЦ и двама космонавти....

Срещу тези документи ще се искат репарации.

Пак сме от страната на Булката, както през Първата, Втората и Студената войни...

Тоя сух,мумифициран,продажен,сапунен плъх!

Коментари - Разкриха пълния текст на документа, подписан от премиерите на България и Украйна | Днес.dir.bg

Разкриха пълния текст на документа, подписан от премиерите на България и Украйна

Министерският съвет публикува подписаното на 26 февруари заявление между Николай Денков и Денис Шмигал

Обратно в новината

Коментари - Разкриха пълния текст на документа, подписан от премиерите на България и Украйна | Днес.dir.bg

Коментари

Износ по въздушен Шенген на Усраинци защо неть в споразумението

им требваха три дена да ни покажат на маймуната задника и да ни излъжат за пореден път,какво ли е написано в ОРИГИНАЛНИЯ ДОКУМЕНТ щом чак след три дена ни показват залъгалки,затова си требва лустрация и бой на плъха и магарев

хартия....

Двете най-големи разрухи, от които едната без война, щяли да си помагат. Тъпанар.

Докога с тия нагли лъжи бе, идиоти !

Какво ни интересува какво са договаряли нашите национални предатели в Украйна? Денков няма правото да обслужва никой друг народ освен българския. Противното е предателство и по НК (член 105, отделно 98, 103) и нарушение на клетвата от конституцията в която се е клел (член 76 алинея 2 с препратка за министрите). По предните членове от НК са за 5-15 години затвор. Националният предател Денков заявил пред "Политико" ли бе, че ще подкрепяме Украйна, дори да вреди на България. На следващият ден националният предател Мария Габриел разправя, как ходила по посолства на САЩ и ЕС да пита за избори тук.

Навеждане , подлагане, раболепие, предателство на българските национални интереси.- това пише в този документ. Анатема.

“..изразена е подкрепа за Формулата на мира на Президента на Украйна Володимир Зеленски и е подчертано значението на нейното прилагане като единствения реалистичен план за възстановяване на цялостен, справедлив и устойчив мир в Украйна.“ Оляхте се вече да мажете и да извъртате истината.

Украйна съществува поради финансовата и военна подкрепа от ЕС и САЩ. Тази година е последна за тази дъжава. После каквото реши Путин.

Барабар Петко с мъжете.

Нали се оказа, че "непредизвиканата агресивна война" всъщност е агресивно предизвикана.

Бяха група американци от демократите,а аз без да искам със крана опуснах тежкия панел върху тях!

Бий УКРАТА по главата, бий, бий, бий!!!

След обявяването на капитулацията на Украйна, която скоро предстои, всички тези документи отиват в кошчето!

Ей големи малоумници....да ги вземе Русия да си ги издържа тя тия просяци.

криете че сме станали гарант на задлъжнялата украйна към сащ и монсанто,това означава поробване

Извинявам се, но академик Денков прилича на подлец.

пълния текст на "споразумението" с Австрия за нелегалните емигранти кога? кога?

Докато парцалените кукли на конци Мишока и Клоуна си подписват разни декларации за мир и взаимопомощ, Русия напредва по целия фронт. И Приднестровието чака руската помощ. А тия двамата малоумници съвсем скоро няма да ги има с всички подписани от тях споразумения.

Не прилича, той е подлец.

Путлеризмът ще бъде унищожен!

Не видях никакви ползи от тия ла*на за България.

Тази идиотщина как ти дойде на ум

Денков е пълен измушляк !!! Дори Зеля го унижи .....срам и позор за нас !!!

Бий ОРКАТА по главата, бий, бий, бий!!!

"непредизвиканата агресивна война на Руската федерация срещу Украйна" Г-да мисирки от дир-а. Преди няколко дена краварите сами си казаха,че са предизвикали тази война още от 2014 г. Или "новините" ви са по подразбиране? Аман от обработка на съзнанието на простолюдието. И смятате, че ако продължавате в същия дух, ще имате повече посещения на сайта ли? Не може ли просто да се блокира ИП-то, вместо да се трие неудобното мнение?

Той не прилича на подлец, той Е продажен подлец, предал народ и Родина. Целия документ определя какво България ТРЯБВА да направи за Украйна и нищо в замяна. Нямаше и един български престъпник, търсен от българското правосъдие и установил се в Украйна? Защо поне не поискахме да ни го върнат, в замяна на 15-те задължения, които поемаме в интерес на Зеленски?

Докато ни занимават по медиите с разни нотариуси, багери и други кримки, предателите си подписват военни договори !

продажник скоро ще изтече в канала на българската история. Дори няма да се запомнят научните му постижения. Ще се помни като плужека - мижитурка продадал за собствена изгода българските интереси.

Цитат ит споразумението: “ потвърдена е готовността да се засили сътрудничеството, насочено към прекратяване на непредизвиканата агресивна война на Руската федерация срещу Украйна и възстановяването на териториалната цялост и суверенитета на Украйна в нейните международно признати граници;” Този текст не изключва изпращане на български военни в укрия, тъй като това може да се разглежда като засилване на сътрудничество с цел прекратяване на войната и възстановяване на териториалнта цялост на украйна! Който може да мисли е схванал какво съм написал!

"непредизвиканата агресивна война на Руската федерация срещу Украйна" и разбираш че това са купени, продажни политици!

Пълни долни нещастни мерзавци !!!!!!!!!

Тези с минусите дали може да се изкажат обективно и издържано по тълкуването на това изречение?

С други думи ни вкараха във война. В цитирания "Меморандум за намерения между Министерството на отбраната на Република България и Министерството на отбраната на Украйна от 11 октомври 2023 година", базиран на "ДЕКЛАРАЦИЯ в подкрепа на членство на Украйна в НАТО", ДВ брой: 59, от дата 11.7.2023 г. четем: "За да бъде гарантирана способността на Украйна да се самозащити от агресора на нейна територия, настоява институциите в България да продължават да й оказват политическа, финансова, хуманитарна, военна и военно-техническа подкрепа до пълното възстановяване на суверенитета й в международно признатите граници." Така че всъщност е включено и изпращането на военни като възможност. И то до някакъв въобръжаем момент до пълното възстановяване на суверинитета и някакви граници, които май и в ООН ги няма. Изобщо, кой дава на Денков да подписва каквото и да е?

Митрофурушка, Въй мислити на обратното, с гъза си тоест конечно естественно панимаеш ли наверно..

Децември 1942 г. България влиза в "Символична война" със САЩ с къде по-мако обвързващ документ. Как символичната война стана съвсем реална и ужасна няма нужда да се разказва. Ей, хоре - абе тикат ни бавно и полека по "хлъзгавия склон" към една много истинска (ама може и необявена) война. Разбирате ли ???

1941, гешен клавиш.....

Вай Вай Война война.. циганска работа ако ме разбирате конечно естественно!

Ако руснаците го прочетат това, и което по-важното - го приемат на сериозно, има вероятност след 5 до 7 години да гледаме римейк на 9 септември наживо. Добре че и този път си имаме Отечествен Фронт; дано в този (хипотетичен) сценарий вземе властта навреме, че да не ни бият много.

За песнионерите и децата няма пари. За тези има.. Евала, българи...

Тоя подлец има кой да го накаже.Аз нямам толкова въображение да измисля подходящо наказание

Не се тревожете, като се махнат от власт тези, ще се преподпишат нещата или просто няма да се изпълняват. Да не би да ни накаже няккой, че не изпълняваме някво глупаво споразумение, решено да бъде подписано не от целия народ ми от 10-15 чоявка там. Да си гледат работата. Целия документ е един ПОЗОР, нищо повече. Тези безгръбначни политици в момента само ни излагат, където и да отидат, те отдавна са на страхоподчинение на американското посолство, сами си го показаха в изтеклите записи. Дано дойде тръмп на власт и поне изтегли този американски посланик от държавата ни, този колкто е дребен е сто пъти по-вреден. Много им дърпа конците, треперят от магнитски, особено Пеевски.

Вай Вай Вай Война война война.. циганска работа ако ме разбирате конечно естественно!

Колко още неща е подписал тихом мълком на гърба на българите тепърва ще се осъзнаваме, защото ги траем измекярите които като сме им подали пръст за някакви 20% ''победа'' на сглобкаджиите те вече до рамото стигнаха и продължават.

Най ме кефи "следвоенното възстановяване на Украйна". Ще бъде същото като следвоенното възстановяване на Ирак. Там батковците ни изнудиха да опростим 1 млрд долара иракски дълг и после казаха - Колело някой друг път. Възстановихме грънци.... Тук отделно и друга голяма дилема има - може да се окаже, че "следвоенна" украйна я няма... Ма важното е документи да се подписват и разни недуразумения гордо да цвъркат!

"братята украинци" подписаха Минските съглашиния пък после забравиха за тях. И ние така.

Най-ме е страх от Трето освобождение, че най-вероятно няма да получим АЕЦ и двама космонавти....

Срещу тези документи ще се искат репарации.

Пак сме от страната на Булката, както през Първата, Втората и Студената войни...

Тоя сух,мумифициран,продажен,сапунен плъх!