Коментари - Разкриха измамна схема за милиони с инвалиди в Пловдив, задържани са 5-има лекари | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Боже, с какви крадци, лъжци, измамници и некадърници се напълни това лекарско съсловие! Единствената им дейност на тези некадърници е да точат здравната каса ! Съвет към всички хора в българия - стойте наделеч от тези корумпирани измамници в бели престилки, ако искате да доживеете до дълги дни! Веднъж попаднете ли в корумпираните ръчички на мафията в бели престилки, ще ви изкарват от болниците само с краката напред... По време на ковид-епидемията тези боклуци с бели престилки изтрепаха много народ, с фалшивото им измислено "лечение", което убива пациентите, вместо да ги лекува...

Това е страшна мафия . Да крадеш от нещастието на ближния

Ама те много лекари са в далаверите-справка-проверка на имущество и банкови сметки!Изобщо не е новина тази схема.

Тези схеми съществуват не от 2022 ,а сигурно от четиридесет години. Колко се краде от фалшиви телкове ,милиарди. Кой ще има смелостта да отреже на ламята главата ,работещите в ТЕЛК системата са пълни с пари и продукти. Има ли съвестни прокурори ,доктори ,съдии, ами те се обслужват едни други ,виновни няма, ама и парите свършиха. Когато се пресече този канал, ще има пари за нормални инвалидни пенсии и социални помощи.

Оооо,нищо ново,лекарите са в схемата. Хайде, тръгвайте и разбиите тази корупция, елате и в Плевен, бедна ви е фантазията.Всеки е инвалид, та и с придружител даже.

Най-голямото НАКАЗАНИЕ за въпросните ЛЕКАРИ, положили ХИПОКРАТОВАТА КЛЕТВА, е да станат ФИЗИЧЕСКИ ИНВАЛИДИ. Засега са само УМСТВЕНИ.

ябълки, круши, сливи, чуши, домати...

измамната схема с фалшивите бюлетини на гербаджията тотев отпреди години ??? толкова облажи че хотел си построи тоя прошляк

Крайно време е дастанем свидетели на ОТНЕТИ ЛЕКАРСКИ ПРАВА!!!!!!! Представителите на тази гилдия станаха ПО-НАГЛИ и КРАДЛИВИ от ПОЛИТИЦИТЕ!!!!! Ами уж "съдебната система" , прокуратурата!?!?????? Каца без дъно !!!!!

Тъкмо са резервирали за гръцките баровски острови с частната яхта за септември иххх че сте гадняри!!!!

Да им отнемат дипломите за доктори и да ги пратят на село да копат кукоруза , а по-лошия варент на фронта в украйна .

Здравната каса е създадена, за да бъде източвана. Каква новина е това?

А стига бе, сигурно много работа е паднала да разкриете схемата. МВР, най голямото перо в бюджета със 70% ТЕЛК, допълнителна пенсия. Толкова много се краде в здравеопазването, че ум да ти зайде. До година, лекарите ще практикуват отново. Партиите, всички без изключение, са се погрижили доказването да е трудно и когато се докаже, наказанията да са ниски. Те това е татковината. Аре, лек ден.

Здрамната каса е напълно излишна структура.

8-5=3 Кои са останалите трима? Или ви е страх да кажете? Такава схема не се прави само с лекари. Нужна е закрила на административно ниво. Явно някой не си е платил таксата и "пазачите" са хлопнали кепенците! А точно тези пазачи са главните отровители, защото те крият и покриват десетки такива организирани престъпници.

Здравната каса трябва да се закрие . Всички корупционни схеми се създават там. Всеки българин трябва да има електронна карта с която да ходи в болницата и да плаща с нея . Ако има измама, пациентът отива в затвора и край.

Това не е измамна схема, а организирана престъпна група. Банда или мафия. Ще се намери ли смел журналист да каже, че в България има медицинска мафия, която борави с милиарди. Москов се опита да направи някои реформи, но мафията го смаза.

колко са протоколите - 700 или 8000...колко е сумата - 800 000 или 5 000 000...дир пак словоблудствате

Краденето от НЗОК няма как да бъде спряно, с цялата тази бюрокрация винаги ще има схемаджии.

А за схемата с помощни средства за инвалиди дето се вихри вече десетилетия в София ( а предполагам и в цяла България) и вероятно вече не са милиони, а милиарди едва ли ще кажат нещо.

са мафия

"Където копнеш, все схема" - чии бяха тези думи? Бойко Борисов през 2009, когато от бивш престъпник изведнъж стана премиер, само за да разбере, че не е бил престъпник, а само си е играел на такъв .