Коментари - Разкриха двойно убийство в столичен квартал след опит да бъде прикрито с пожар | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

След 7-8 години години българи ще има само в резервати както са индианците в САЩ или в лагери както са палестинците в Израел. Янките и евреите са майстори в отнемане на територията. Това се случва в момента. Индианците 50 години са ги изтребвали ,а палестинците 30 години са ги избивали. Българите им трябва 40 години.

Леко, леееко тигре! Тази случка е трагична, но не е показателна за някякви патологични обществени процеси. Тролове ли сте, не знам 'кви сте ама по цял ден дуднете, как едва ли не още утре ще сме мъртъв народ. България за сега си е почти райско място в сравнение с останалия свят.

Софроний е написал няколко верни изречения. Ти се правиш, че не разбираш и сменяш темата. Кой е трола? Точно защото България е рай на земята се случват тези неща - изчезване на българите. Други искат тази земя. А нащите управници действат за чужди интереси. Не няма да е утре, но в съвсем близко бъдеще, ако продължава така...

пише, че през 2035 в България ще има 3 мил. българи, и трябва да се засели с "подходящо" население. не намерам в момента оригинала, от преди 3 години беше но: потърси

Който убие българин ще получи условна или намалена присъда.

Да виси на стълб в центъра на София поне няколко дни, за назидание на всички Боклуци. Егати Изрода.

Директно да се пусне ток на престъпника. Такива са неспасяеми и няма смисъл да се харчат пари за отглеждането му

Уважаеми г-да разследващи мотивът не е грабеж а мотивът е кражба на имот. Кражба на апартамент даже те сигурно са му го преписали преди да ги подпали така , ако обичате преквалифицирайте си вижданията за препродажба на имота !!!!

Кокошкарите веднаха ги хващат!

""Разкриха'' ама видите ли той бил ПРЕДПОЛАГАЕМИЯ извършител??? Няма ли да престанете с това бързане като пуле пред майка си??? Да почиват в мир починалите...

Еврогейците ме чукат анално мощно с интензитет като на шевна машина. На пълни убороти!!!!!! Вадят го кален и го целувам все едно е шоколадов сладолед. Кефи ме!!! Предпазва и от ковид. Сифилис само не ме подмина!!!!

Колко плащат за такъв перверзен пост без връзка с темата? Ако не споменеш Путин, парите по-малко ли са?

И по зле ще става

След Девети всички тия станаха Активни борци против фашизма. Резултатът е днешна България.

Активни борци против капитализма и фашизма.

Днешна България е така защото 89-та не избиха комунягите.

Римляните вече явно започват да прилагат опита си и в големите градове. Или някой роднина се е полакомил да вземе преждевременно парите от апартамента, в който са живели загиналите.

Като го запали ли? Едва ли.

без думи

Ние ги гледаме тези работи само по крими сериалите, но сред нас има чудовища, които го правят в истинския живот. Такъв тип може да е в магазина, градинката, автобуса... Пазете си родителите, не ги оставяйте на произвола на съдбата, защо България е зловещо място и ще става по-страшно.

Защо МВР прикриват Терористична Организация от град Перник кв. "Ралица" убиват по особено мъчителен начин в целият Европейски Съюз!

ПРИ 12 ЧОВЕКА СМЪРТНОСТ НА 1000 .... НА ГОДИНА В БЪЛГАРИЯ ... БАЯ УБИЙСТВА СТАВАТ В ТАЯ ДЪРЖАВА

А в Детройт колко стават, господин всезнайко?

ВСЕКИ ДЕН МУТРИТЕ И БЕЙОВЕТЕ УБИВАТ 33 ГОДИНИ ПО 200 БЪЛГАРИ ( В НЕ-КОВИДОВА ГОДИНА!). .... И НЯМА КОЙ ДА ГИ ХВАНИ :)

Не са ли 2 хиляди на ден :)))