Разкопана дига за потопа в Берковица? Отпускат на пострадалите до 1512 лева помощ

Жители на Берковица смятат, че причината водата да тръгне през града е собственик на имот в индустриалната зона, който постоянно разрушава дигата на реката, за да не заобикаля

Обратно в новината

Коментари - Разкопана дига за потопа в Берковица? Отпускат на пострадалите до 1512 лева помощ | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

"закъсне", "какво си иска, това си прави".... Бих се съгласил когато се цитира Бойко Борисов да не се коригира речта му, все пак е важно да чуем как безконтролно се лее мисълта му. Когато става дума за някой обикновен човек няма да загубим нищо ако изказването му се редактира.

Поредния феодален дерибей който се изживява като цар в селото! Няма ли институция ,която да го осъди за щетите на хората? Да му поиска сметка и да възстанови на хората къщите и щетите? Май няма такава!

Показаха кметицата на Берковица,типична червена кокошка хитра бивша комсомолка.Преразказа баснята за трите маймунки -не казах,не видях,не чух! С две думи -както е прието в Булгаристан-бития бит,е..вания е...ван,умрелият сам си е виновен.

Пречистваща сила му е майката - огън, потоп, земетръс.

Шопите не са излизали от Люлин и търсят гори в Берковица. Ами там има полета бе кви гори, горите са на други места

Няма смисъл от това нещо, да идват турци, сърби, румънци. Разделяй на части, за които някой може да се грижи.

Типичен северозападен, врачански, шопски и балкански манталитет, от който хората бяхат от страната с 200.

Да, това го кажи на местните бирници, там. Как са се окопали във властта, фамилно.

Лично кмета разписва бележките за сеч (почистване) на пустеещи "ниви" ,там е най - сладко, ...не плащат на горското за добита дървесина и горски контрол там няма, защото не е работа на държавното горско предприятие.

Гледах по телевизията кадри от наводнетията.Имаше натрошен асфалт,който не беше в никакъв случай по-дебел от 2 пръста т.е. около 4-5 сантиметра !!!!!!!!!!

За дигата не знам. Често минавам от там. Дървета са останали само до пътя, нагоре санитарната сеч върви с пълна сила.

Щом им е кеф да им отнася къщите, нека да си го търпят. Супер.

Е една феодална държавица, тотално разпокъсана, в която всеки бабаит си прави това, което му хрумне на момента, без елементарно съобразяване с хората около него. Само дето и те са същите. Няма общество в България, има сбирщина на крайни индивидуалисти, всеки от които действа на принципа - Че си запалим къщата та да изгори на Вуте плевнико. И на най-високо политическо ниво е същото, то затова и няма нито ниво, нито политици.

Осъзнал сте го вие и още една шепа хора. Останалите са на принцип "след мен потоп". А потопа е неминуем, няма сила която да го спре. Минахме линията.

зъбите са ни извадени, гащите изути и кот-такова.... Демокрацията ева мамата на демоса! А, реката била празна?! Да, ама върви по улицата и е в къщите ви.