Разказът на български полицай в Чикаго. Гвардията влезе в града

Трима български полицаи, които работят в САЩ, пострадаха леко при безредиците

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Една от моите групи във Фейсбук се казва : ДЪЛБОКАТА ПРОВИНЦИЯ СРЕЩУ ДЪЛБОКАТА ДЪРЖАВА...В тази група аз и такива като мен сме се заели да обясняваме на "стринка" и "чичо" и от най-малките забутани селца и градчета на България, кои са соросоидите и Дълбоката държава и какво ще сполети цялото човечество, ако тази мръсна измет успее да направи едно Световно правителство и да ни чипира всички.... Сега по повод на размириците в САЩ...един от членовете на моята група написа писмо и го публикува на страницата във Фейсбук на Американското посолство в София...писмото е прочетено от Херо Мустафа, както и от всички членове на Амбасадата и още стои на тяхната страница Ето и текста на въпросното писмо: Walery Cwetkow‎ до U.S. Embassy Sofia Многоуважаеми господин Президент Тръмп, целият свят вижда, че това е поредната "Цветна революция" и втората в САЩ, организирана и финансирана от Джордж Сорос, който е част от "Дълбоката държава". Тези бунтове и мародерства ръководени и финансирани от Дж. Сорос, определено са заплаха за Националната сигурност на САЩ ! Работи ли ФБР по това, или само си бърка в носа? На ваше място бих забранил фондацията му "Отворено общество" и бих пратил ФБР във всички офиси на фондацията, за да намерят доказателствата за престъпната ѝ дейност ... "Президентът Доналд Тръмп направи следното, но вероятно няма да чуете за това от Новините. 1. Направи ваксините доброволни, не задължителни. Военните ще проверяват чистотата и ще разпространяват ваксините 2. Отменя връзките и финансиране на СЗО завинаги и иска разследване на неговите операции 3. Отмени законопроекта за демократите HR6666, известен като Закон Covid19TRACE, който беше основа за проекта за диагностика и проследяване на BillGates, който също беше отменен. 4. Отменен проект на Бил Гейтс, известен като ID2020 5. Отвори платформа за подаване на жалби за отчитане на цензурата във Facebook, Twitter и YouTube. Напоследък има много оплаквания. Те получиха доказателствата. 6. Изпълнителна заповед за повторно отваряне на щатите. Губернаторите които отказват да се отворят отново техните щати , ще бъдат съдени. 7. ИЗПЪЛНИТЕЛНА поръчка за Белия дом - . да поеме контрол върху всички електрически мрежи: които ще включват интернет сървъри, излъчващи системи, електронни системи. 8. Обявява местата за поклонение „Основни услуги“. Някои кметове глобяват хората за това, че отиват на църква. 9. Аплодира Австралия и 116 държави за настояването им в проучване на Китай за разпространението на Covid19, въпреки няколко заплахи от Китай за отказ на критичния износ. 10. Освободи от катакомбите - инкубатори хиляди деца, измъчвани и използвани за получаване на наркотика Адренохром. Той променя света!" -------------------------------

Да намалиш линиите, а?

Днес се чуди от къде идват хората превозвани с автобуси,ще минат още 3-4 дена и ще се чуди кой стреля едновременно и в полицаите,и в протестиращите!Кой ги е изпратил!?Справка така и до ден днешен в Украйна не можаха да хванат грузинските и латишки(полски) снайперисти.Явно е много тежко на днешните американски полицаи.

А не дрънкай глупости!

ми кво да ви кажа.... купувайте долари че бая клекна курса тия дни въпреки някои добри икономически новини за ФАЩ

Колко клекна?

Все така не са си поправили фрапиращите грешки. Започвам да си мисля, че е нарочно. В крайна сметка, лумпени които не могат да пишат на майчиния си език дори, по-лесно се контролират, нали?!

:(((-"Според българския полицай, има автобуси и хора, които се организират от други щати и отиват в Чикаго или другите градове, където мародерстват" Виждате ли Вие с ероа-тлантическите ценности,как обикновеният американски полицай се чуди за нещо,което на нас в бившият соц.лагер ни е до болка познато.Как от някъде се появяват едни автобуси(така беше и в Украйна когото беше Майдана,така е и при нас на всички избори)Той даже не е упоменал,как са се появили купчини с тухли и камъни и то места където от години не е имало ремонт и строеж(а ние в соц,лагера си мислехме,че при нас всичко е спонтанно:))))Виждате ли как всичко в този живот се връща като бумеранг,когато всяко нещо се прави за едни 30 сребърника.

Нещо Украйна ти бърка в задника?

Животът има значение, животът на черните, белите, жълтите, червените хора е единственото, което има значение! Омразата и нетърпимистта не зависят от цвета на кожата, а от това, как различните етнически групи се интегрират или не в многонационалното общество. Времето на чичо Томовата колиба премина отдавна, потомците му членуват в криминално проявени банди , мигранти, вместо да се интегрират, се опитват да наложат собствените си традиции в едно общество, кието ще не ще ги е приютило и подало ръка! Понякога страдат просто невинни хора, случайни жертви на едно мултикулти, разединено от противоречия и нетърпимост общество!

Всички империи са приключвали живота си в Огън и Разруха ! Само малко Изчезнали империи са оставили някакъв жизнена държава от останките си. Повечето агресивни империи са Изчезвали без остатък. САЩ ще оставят много горящи остатъци след близкият си край. Това ще разтресе и останалата част от света ,но несравнимо по-малко. На всекиму , неговото !

50 щата в САЩ горят...Протести, коленопреклонни молби,лежане по асфалта...Грабежи, палежи, убийства... И това в бленуваното гнездо на демокрацията и щастливия живот ! Българските медии мълчат...Това не е новина....Ех, ако беше в Русия ... НО...И сега ще намерят руската следа и дългата ръка на Путин !

Жокера е в града.

2020-06-03 00:28:27 SpaceX (нерегистриран) Мечтата на ганьовците и руските пияници! САЩ да се разпадне. Вместо да мечтаят как да си оправят собствената кочина. И те СЕ РАЗПАДАТ ПЕ-ДЕ-РАСТ-ЧО. Явно ще се удостоим с честта да го видим това изродите, които ни съсипаха, ДА СИ ПОЛУЧАТ ЗАСЛУЖЕНОТО.

Ич мъ ни е.е за тоя "булгарски" полицай в Чикаго! Ама ич!

Ами писнало им е на хората само властващите да си гонят и постигат целите на техен гръб.. А и тези ви писания ''български''полицай будят повече присмех отколкото достоверост защото на много места могат да се видят реални картини, реални искания, реални репресииот властта над протестиращите..

Коя новина е по-добра: Полицай уби черен мангал или Столипински мангали биха полицаи и убиха жандармерист с кол??????

втората е по убава!! и подобни пропаганди незнайно защо трябва да вълнуват българина! САЩ е страната на злото! 1 стотинка не бих дал че е бит наш полицай или претрепан от нашите цигани! По-интересно е как от Дира толирират подобно изказване на расова основа!

Не е български полицай, а българин кайто е американски полицай! Автора не прави ли разлика?

Бегал е човека от нашто убавото тука !

Демокрация, Сър! Е, тва и е хубавото,че има равнопоставеност. И двете воюващи страни са много добре въоръжени

Абе, драги мисирки, проумейте най-сетне, че става дума за американски полицаи с български произход!!! Иначе излиза, че сме командировали български полицаи в Америка... А тези, за които пишете с напълно грешно заглавие, са си вече американци, но с български произход.

тъпанарино, ако и ти си безработен в Америка при 40 милиона безработни и ти ще разбиваш магазини!

в Америка са безработни единствено мързеливите маргинали ( 95% черни, 5% други). По абсолютно аналогичен начин, в България са безработни единствено тъпите мангали.

tonk11

Ми разбивай. Ма като ти стъпят на гушата няма да пискаш нали?

има проблеми с необразованите и мързеливи хора, които искат да бъдат "равни" с тези, които си скъсват задника от бачкане и учене. Е, няма да стане!

само в България, няма значение колко си учил и колко бачкаш, а само кого познаваш. Най-некадърните и безотговорни вземат най-много!

ами САЩ що не направят образованието не платено и да могат хората да вземат професии?? когато системата е такава която те докарва малко по-малко до глад, какво ти остава??

Репортаж от града, в който има над 100 хиляди българи...

200 000 са! е,и?

3 милиона град

Ами да им са честити новите порядки, а? На двестате хиляди българи, нали толкова бяха?

Шикългрубер по отношение на расите е бил прав 100%!

Наде, Надееее, ти правиш ли разлика между понятието "български полицай" и "американски полицай от български произход"? Ей го де, сезонът на морето започва, що не отидеш да продаваш банички пред плажа, там мислене не се изисква...

Андрешко, а какво е образованието днес? Купени дипломи и онлайн лекции... Плюс чалгица и ето ти и лекари, и журналисти и артисти и химици и прочие

Ти затова ли си се кръстиш на танк? Глупак!

Образованието си е каквото винаги и било. Който иска, учи, образова се, получава дипломи и титли, работи успешно. А мантрата за купени дипломи е утеха за некадърника, който не го бива и иска да изкара, че всички други също са некадърни, за да се чувства комфортно!

за жалост Америка почва да заприличва на путинова русия

Да де но няма черни

Алооо медиите а защо пропагандирате ЧАЛГАТА, ЧАЛГАРИТЕ И РАПА???

Само така! Сложете ги на място тези мангали гнусни !!! Вместо да бачкат - само протестират, дрогират се и размятат двуметровите си чепове. Ами ние, беличките, с по-скромните възможности ко да праим ?!

Добре дошли в рая. Това е Хамериканската мечта. Това е свободата и демокрацията. Там, в Хамерика, всичко е по мед и масло. За всичко са виновни, обаче, ватенките и Путин, щото той е инсценирал тия безредици.

във фашистка русия е 100 пъти по зле

Абе де да знам, ако беше поне 2 пъти по зле медиите щяха да го покажат 200 пъти по зле но не съм видял

Сега разбрах защо толкова напорисto искахме да ги стигнем хамериканците.

И аз искам да си бием циганите, но не може. Тук, в държавата на абсурдите, циганите имат само права, и никакви задължения. А ние, които ги издържаме, и плащаме за техните гяволъци, имаме само задължения.

Са велика държава, която има достатъчно опит във всяко отношение - от Гражданската война до Уотъргейт, от работник на платформа за добиване на нефт - до милиардер от добив на нефт. В момента се разиграва предизборен театър, подобен на предишния, но и това ще отмине. За магазините не се тревожете - застрахователите покриват щетите, че и отгоре.

Бехме там и видехме колко са ВЕЛИКИ.

Кои сте вие бе Шмокльо? Руска паплач!

Но се образовахме и работим и къща си имаме и колата си сменяме,когато й изтече застраховката, и децата ни са в частни училища....И това стана възможно ,защото имаме добро образование, а не останахма чистачи на мужди къщи и трокаджии... Аре, стига! Отрепките са си отрепки в целия свят.Върнал си се да те хранят майка ти и баща ти .Виновен си си само ти!Мързел!

Кои сте вие бе пръдльо? Дето дращите простотии по форумите от някоя дупка да се наядете днеска. Айде бягай оттука боклук, форумен посерко. Никой успял човек навън не влиза във форумите да се дръгне.

Няма Революция, ако няма Диктатура!

и мозък нямаш

Ненавиждам ченгетата в Монреал. Живях там 30 г. Дрогата се шири из града, мафия и рокери също с, а тези изроди се крият като мишки по кьошетата сутрин в 5 часа да глобяват тръгналите рано на работа хора от които идват високите им заплати и дебели пенсии. Арогантни и нагли пазители и защитници набандити и богаташи. Идете по улиците наМонреал с човечето на гугъл и вижте какви са там пътищата от местните крадци и държавни поръчки.

И какво общо имат полицаите в Монтреал със статията?

Имат Андрешко.

Мдааа глад и нищетата тия по зле от мангала от гетото у София

Американците направиха протест и са на път да спечелят! А ние кога???

,,вие” никога защото ,,вашите” искания не са Наши.Ние няма за какво да протестираме

От тиквата ли ди доволен бе цървул

Нещо не ми се вярва да има български милиционери у Чикаго.

има има .... Мъндьо

" вицепрезидентът на Българо-американската полицейска асоциация офицер Благовест Бонев" Брей, не знаех че такава съществува. Търся някой тираджия от БГ и двамата да напрвим "българо-американска асоциация на тираджийте" . Язе че съм ел президенте а той вице президенте.

Соросоиден театър,идва краят на САЩ,черните ще унищожат всичко. Българи,бягайте по скоро от там,вземайте пустите долари и се връщайте в Бг. Защото и тука искат да ни напълнят с черни.Скоро и долара ще рухне и ще се окажете в капан.

В Столипиново.

Повечето достойни българи ,които са били в САЩ един ден се завръщат в България-Дан Колов, Вл.Д.Майстора и др.

Прав си за достойните, но и недостойните се завръщат като ги помете поредната икономическа криза но до тогава не го знаят до тогава бията бият негри ... Виж как 2008 натовариха контейнерите и фиу обратно в Капсичан ... ха-ха

килъри и другарчетата й в педосатанската секта са в гърч... дъртият педофил байдън насъсква мършите. пробват се да вкарат щатите в постоянен режим на безредици и така, да спечелят още малко време. ще направят всичко да глобализират проблема. много е лесно. трябва само да дръпнат чергата на слугите. задължително ще го направят в един момент.

Живея в САЩ от 20 години, в голям град, в Калифорния. Само няколко неща, който малко хора знаят ако не живеят тук - Имах познати и приятели Черни, от най-ниски ниво (обикновенни и бедни) до най-високо - образовани, служители в големи фирми, милионери. Те всички мразят Белите. Освен това, се смятат и на по-високо ниво...и "специални", и наглостта им е просто смешна. Има много расизъм от тяхна страна, както и престъпления към Бели... Но затова просто не се говори в медиите. Друго - Мразят Белите, но много от тях искат деца от Бели, и правят... И после децата били "Черни", когато реално не са. Много са толерирани във всичко... Но като са диви, нагли, необразовани, и безотговорни - Защо Белите са им виновни?? За Бруталнара Полиция - Да, трябва да има Съд и справедливост за пострадалите... Но Протестите са си чисти грабежи... И далавера. Малка част от Протестите реално защитават идеи и каузи.

Като мразят белите да се връщат в майка Африка.

Точно. Защо се измъчват да живеят сред тези, които мразят ? Ми щото им е изгодно на мързеливия гъз някой все да им е виновен за всичко, а през останалото време и да ги храни...

Негърски държава в Африка. Даже я кръстиха Свобода - Liberia. И кво стана: Чака - рака и бутилка ром за либерийските пирати.

da be pisch. taka e. chernite sa prosto nagli

Те може и да са нагли, може и да са всякакви, ама дойде време за мача реванш 234. Бог забавя, но не забравя. Белите са били жестоки с тях и са натрупали богатствата си на техния гръб. И цветущите градове на Европа, и Съединените американски щати са изградени с войни, грабежи, убийства, предимно на цветнокожи и с ТЕХНИЯ РОБСКИ ТРУД. И хиляда поста да напишеш тук, това е истината, разбра ли? Народът го е казал, назаем брашно, тъпкано се връща. Западняци и сащианци ще си платят с лихвите, защото досега се правеха на робовладелци. Е свърши вече тая.

Добре дошли в най-добрия сайт за запознанства == Sexcris.Com

Не са български полицаи, а българи - полицаи. Щяха да са български, ако работеха в България. Ама то отдавна е известно, че дирниците приютяват все такива пишман-редактори...

сигурно не им и плащат.

Вероятно им плащат..... По-интересното е, че ги търпят... ако за всяка правописна грешка ги глобяваха по левче, то в края на месеца вероятно ще се налага да си доплащат.

Що не кажат в кое предградие ? Аз също живея в едно предградие на 40-50 км. северозападно от Чикаго , и работя в друго предградие на същото разстояние северно !

Е, и ?

A3 ga ce noxBaля, ge...

ПИтам сериозно . Аман от идиоти !

Миризливите пари на Сорос доведоха тия първосигнални примати до чудовищното мародерстване, рушене, палежи, разграбване, плячкосване... И само куршумите ще ги освестят. Сороската мастия играе според тоягата. Стара, изпитана мъдрост.

Тая мъдрост успешно приложиха умните мъже Путин и Орбан и там сороската мастия не хапе, само лае веднъж в годината...за цвят.

Откъде накъде ще плячкосват магазини? Трябва най-малко да си платят щетите, които причиняват.

Ми те само това могат, да грабят, да крадат, да агресират, да убиват, да вършат престъпления и все да искат... А, и да мразят белите, които ги хранят...

Трябва, ама щетите им пак ще ги платят белите "расисти"...както винаги.

Все белите плащат сметките на тия разглезени и озлобени хрантутници. Станали по 200 кила и вечно гладни...

Дано всички там измрат... НЕГРИ И ЦИГАНИ - 1:1 СМЪРТ!!!

Тримата глупаци пострадали в сериала "Тримата глупаци по улиците на Чикаго"

Глупакът си ти, другарю либераст !

Педераст съм, не съм либераст! И се гордея с това! Като малък - бях малък педераст, но пораснах и сега съм голям!

До Дамм . Не си прав Фокс нюз според тръмпи вече е либерална медия, всички медии които не му цункаш трътката са либерални ха ха ха.

Къде са нормалните хора в САЩ?

По къщите си, на работа....

Дамм изчистиха белите боклуци тоест избирателите на оранжевият бабуин и сега протестите сага протестите са мирни, без мародерства.

Точно така. От либерастките медии ли го прочете ? Щото от първо лице, единствено число друго казват...

Фокс нюз ,не мисля че е " либераска" медия .

абе бабуин ама Хиларито беше отчайващ вариант. Ако бяха я избрали, досега да беше взривила Земята, според мен още не и е минала злобата от времето когато на мъжа и правеха свирки в Белия дом.

Ми казаното само доказва истината за тези организирани и режисирани " протестъри" , които рушат, палят, чупят, плячкосват, мародерстват, крадат...мързеливи, озлобени, агресивни примати, свикнали все някой да им дава наготово. Цели автобуси се организират от други щати да плячкосват в Чикаго... Смятай, ако тия престъпни примати ги оставиш да дишали свободно, разбирай да грабят и убиват, само за 24 часа ще обезкостят цял САЩ... Също казва, че това е за лични облаги, а не за някаква кауза. Както и предположихме. Само си търсят поводи да крадат и мародерстват... Хич не ги интересува загиналият чернокож. Той е само поводът да се развихрят.. Навремето така мародерстваха при наводнението на Ню Орлеанс... Маймуната никога няма да еволюира в човек ! Само либерастките отрепки не го разбраха с простите си кратуни. Но пак само при тях продължават и опитите мъже да заченат... Либерасти, сър ! Педерастия до шия.

това за Ню Орлеанс вярно че мародерстваха и тогава. Аз през инстаграма си следвам да речем 20 известни холивудски актьора, ами всички вече си сложиха черни постове, в смисъл това от вчера. За мен това е лицемерно, просто да хванат вълната, да са модерни. Защо са си заровили или затворили главите в 20 спалните си имения и не разбират, че ония който ограбват и рушат и палят навън не го правят от състрадание или тъга, правят го една голяма озлобеност към системата и тяхното място на дъното в нея. Правят го защото не се интересуват от обществото в което живеят, правят го защото са мързеливи. Няма да правя аналогии с нащи цигани, ама не съм чул някой манго да се възмущава, че правителството ни е теглило нов заем. Тях това не ги интересува, те са избрали да са от страната на нямащи те и дискриминирани, защото така е по лесно и не трябва да показваш ти като личност какви ценности и качества притежаваш.

Тия холивудски циркаджии днес се правят на състрадателни, ама от луксозните си имения, които утре същите тези протестъри ще разграбят и плячкосат, ама тогава ще завият на умряло. Засега го раздават широко скроени, щот си мислят, че са далече от това, но не са... Но има и друго. Тези, които плащат масрафа на мародерстващите примати, същите плащат и на холивудските клоуни.. Евреите държат Холивуд, а тия бели сбърканяци са им в ръчичките и се продават като стока. Но утре като заиграе черната мечка и из техните палати, вече ще пищят: Помощ, обраха ме, изнасилиха ме и ми разцепиха широко скроения либерастки задник и празната, продажна холивудска кратуна ! То нали и Ричард Гиър призоваваше европейците да отваряме широко границите и домовете си за нахлуващата пасмина, и по специално Италия, но когато Салвини го помоли да даде личен пример, като напълни голямото си имение с тия примати, изведнъж холивудският мишок млъкна. Те дотолкова са деградирали, че нямат вече връзка с кораба-майка и си живеят в измислен свят, където си мислят, че са неприкосновени и милионите им могат да им купят всичко. Да, ама не !

Някак си тайно спряха да ни гуворят за евроатлантическите ценности.

То какво повече и да ни говорят, като всеки ден им виждаме ... ценностите докъде ги докараха. С тия мулти култи бардаци...пълни с безценни перли.

Те ни ги прожектират на широкия екран вече...

в населението на САЩ има над 350 милиона бройки огнестрелно оръжие.

да сложат малко ред в краварника ! Мерси !

Каузата на протестите беше правилна, но се изроди в грабежи и мародерства. Какво са виновни ресторанти,магазини и частни жилища и коли? Да нападнат истинските виновници за всички злини- Рокфелеровци, Сороси и тем подобни изчадия. Този тип чакали са истинското зло.

Колко си наивен само... Как да нападнат тези, които им организират "протестите". Ми нали бай Сорос им плаща масрафа с парите на Рокфелеровци и останалите рептили...?!

ами чернилките се опитват да преразпределят богатството в обществото, като разрушат това което работещите хора имат и за грабят и ограбят каквото могат. Само че не разбират идеята че нито ще променят световното разпределение на богатството, нито ще придобият умението и опита да печелят устойчиво пари.

Какво преразпределение очакваш от първосигнални примати ? Както казва бг полицая, всичко правят за лично благо. Да се наядат, стока да откраднат, пари...И утре пак така. Като нашенските цигани. Ядене, спане, сране, размножаване, крадене..