Тризнаци се родиха във Враца за първи път от 10 г.

Тризнаци - момиченца, се родиха вчера в АГ-отделението на врачанската болница за първи път от 10 години, съобщиха вестниците "24 часа" и "Стандарт". 25-годишната майка Савина и бащата Цветослав имат още едно момиченце на 1 година и 7 месеца.

Обратно в новината

Коментари - Тризнаци се родиха във Враца за първи път от 10 г. | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

да са им живи и здрави рожбите..... *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

браво,честито нека са живи и здрави дечицата и родителите им.мога да изпратя малко дрешки ако има адрес *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

честито!да са им живи и здрави и много да ги радват:)

да са им живи и здрави и дано ги подпомогнат защото и се едно е трудно да не говорим за 4-ри *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

Да са живи и здрави и дано бащата си намери работа

горките деца ако бяха се родили в някоя друга държава нямаше да са обречени на просия от сега

Да са живи и здрави децата, и родителите да им се радват! Щастие за всикчи даром и никой да не бъде пренебрегнат (Стругацки)!

Е те тва е заглавие - отново култово. Евалла. Можеше и едно просто 1+3 да напишете за заглавие. По интригуващо е някак си :)

Да са живи и здрави!беатриче,всеки се ражда с мисия на този свят.

Ние българите явно сме обречени никога да не се оправим, щом се радваме на такива новини. Безработни да се размножават.

Не само безработни, а и може би са от етнос, който традиционно се размножава с много по-бързи темпове от останалите

не съди прибързано, ако не ги познаваш

Беатриче, ти си много зле - честно! Да са им живи и здрави!

Гледах ги по новините. Много са си нормални хората. Да са живи и здрави и много задружни цялото семейство. Аз си мисла, че за България ще е по-добре ако ограничени хора като теб спрат да се размножават. Тогава поне останалите имаме шанс да излезем на повърхността на блатото.

да са им честити. Да растат здрави, красими и умни момичета. но към редакцията. не е ваша грешка, уви напоследък се наложи тази дума "тризнаци". Близнаци по три и четири деца са се раждали винаги и в бъл. език от векове има само една дума- глаголът "близня" и съществителното "близнаци". Близня- не значи "раждам две", както и близнаци не значи "две нещо си". Вярно е че като масов случай се раждат по две. Но думите за повече от едно (дете) е винаги една. Това са думи за повече от едно дете, едно теле, една коза, едно агне. И се казва тя роди три близнака. На пръв поглед ще кажеш анахронизъм- но не това е език и той има свои правила. Думите тризнак и четиризнак са грозни осве друго.

Абсолютно сте права, гражданко, за думата. Такава дума в българския език няма. Измислиха я журналистите и масово я прилагат. А според мен е грозна. А, иначе, да са живи и здрави децата! Живот и здраве и за бащата и майката.

Да са живи и здрави! Как може да дадете някакви техни данни - който иска да помогне?

Да, мисля че доста хора биха помогнали.

Да бъдат живи и здрави и четирите Ви дъщерички, а и родителите, за да ги гледате и да им се радвате!

ЖИВИ, ЗДРАВИ И ЩАСТЛИВИ ВСИЧКИ!

Честито и яка им гърбина.

Ебаси заглавието: Тризнаци се родиха в семейство с дете.... Ми къде да се родят ?! в семейство акули ли ?

+1

Честито! От сърце желая цялото семейство да е живо и здраво и да има късмет във всичко. Предполагам не само аз, но и всички желаем да четем само такива позитивни новини.

Браво! Да са им Живи и Здрави бебчетата, който може нека им помогне с работа!