Прокуратурата разследва раждане от шестокласничка

Прокуратурата в Пазарджик се самосезира по случай с 12-годишно момиче, което роди бебе в болницата в града. Бащата е 16-годишен. След приключване на проверката ще стане ясно каква отговорност ще понесе бащата.

Обратно в новината

Коментари - Прокуратурата разследва раждане от шестокласничка | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Нищо няма да му направят на момчето, нали не е гледало педофилски снимки! Освен това тези са от етноса и това си е културна особеност, а и техните са на власт сега.

Като бях на 12 бяхме толкова бедни, че ако се бях родил момиче нямаше с какво да си играя!

На тия които са родили да им спират деЦките !

Кой измисли помощите за безработни. Да бай Тошо беше лош, но такива пари не раздаваше. Работиш имаш пари, не работиш нямаш. Това научи много хора дори да работят , да получават помощи, а други да казват не работя за такава малка заплата - та аз от всички помощи, за отопление и др. получавам повече без да работя. Този който казва че трябва да има помощи да ги плаща от личния си джоб. При бай Тошо и перди това като не се плащаха хората си търсеха работа и работеха. Сега полята ни поляни, а се изплащат помищи.

потенциалните избиратели на бсп се увеличиха с 1 брой . едно кюфте - една бюлетина специално за бсп и техния електорат да се разреши гласуване след първото полово общуване - около 10-11 годишни . на 12г. те вече раждат , нищо , че не знаят да четат и пишат ... а пък какъв огромен принос към хазната имат те точно тия гласоподаватели на коалиция за българия .

роми са гласоподавателите на бсп и са с най-голям принос към хазната !!!

Май вече е време да си зададем въпроса на какво изпитание поставяме нашите деца.. Помисли си, ти приятелю, в такава объркана обстановка, музикална култура, образобяние, пап, който говори за съпричасност към хетеросексуалните (за щастие такъв резултат при тях няма) какво реално и осъзнато отношение към света ще имаш ти.. Ако кожех, с юастие бих подарила своето детство на тези деца. Нашата задача е да им предоставим време да осъзнаят някои неща, а не да ги корим. Казвам ви честно в тази обстановка с моя начин на мислене кой знае какво щеше да излезе от мен..

На 16 години-те са между децата и възрастните.Правят секс за удоволствие.Виновни са родителите.Но и те не работят.Защото им се дават помощи.Защо няма закон-нямаш ли доходи-няма деца.Кой ще ги рани.Те се плодят от 16-годишни.Ами колко други случаи има.Получават майчински и майката и дъщерята.Няма глоби и наказания .Къде по света има такава безотговорност .ЕТО ТЕМА ЗА ПРОТЕСТИРАЩИТЕ ПРЕД НАРОДНОТО СЪБРАНИЕ-ДОКАТО СЕ ТЪРКАЛЯТ ПО ПАВАЖА ДА ИЗМИСЛЯТ КАК ДА КУЛТИВИРАТ МАЛЦИНСТВАТА.ДА СЕ ЗАБРАНИ СЕКСУАЛНОТО ОБЩУВАНЕ ДО 18 ГОДИНИ.

леле а аз като бях на 16 г. още незнаех какво се прави с половия ми орган, както и този на жените... ех този лош комунизам бе...

За едни български граждани, "работата" е деца да се правят, а другите български граждани трябва пари да печелят, за да отглеждат тези високо устойчиви на мизерия и плодовити деца. !!!ЯЛОВ ЕМАМИ

Това не е вярно: "Предвидена е наказателна отговорност за лица, които са над 14 години и се съвкупят с лице, което не е пълнолетно." Правенето на секс с лице, което не е навършило 14 години се наказва от закона. Правенето на секс с лица, които не са пълнолетни, но са навършили 14 години, не се наказва от закона. Непълнолетен означава ненавършил 18 години. Малолетен означава ненавършил 14 години.

Текстът трябва да се коригира така: "Предвидена е наказателна отговорност за лица, които са над 14 години и се съвкупят с лице, което Е МАЛОЛЕТНО." Малолетно лице е лице, което не е навършило 14 години. Четете Наказателния кодекс за да не се излагате.

Няма да осъдят никого за педофилия? Що ли се чудя - Булгаристан, зоната на здрача, тук всичко може да се случи и всичко е НОРМАЛНО

След като за американците афро-американец е политически коректен израз, що индо-българин да не е? Къде видяхте обида, цинизъм или НАКЪРНЯВАНЕ НА ДОБРОТО ИМЕ??? Чие ДОБРО ИМЕ?

Докато ни управляват турци и мaнгaли - нищо чудно :)

това пък какво общо има с кой ни управлява ????

По-скоро трябва да съдят родителите,защото не са се грижили за децата си. И яки глоби, ако нямат пари да бачкат в чистотата ,на мините докато си платят.

Защо всички се възмущават от подобна новина, но не изглежда никой не се вълнува, че децата пътуват в транспорта с пълен билет, защото не е видно, че са деца. Ако аз трябва да доказвам, че 9-годишния ми син е дете, защото не е очевадно, защо тогава 12-годишните да нямат деца - в България понятието 'дете' е равно на цинизъм.

После да не се сърдите, че сте опразнили България и наоколо само манговци! Явно не сте живели сред мургавите и не осъзнавате опасността! Я се хващайте и правете деца, ако си мислете, че с пари ще го направите човек, много се лъжете! Много чести са случаите на деца на богати росители, често и единствени да затъват по пътя на наркотиците или комара!!!

Хаха,това е НИЩО.. Две 8-годишни азиатчета раждат дете.. 8-ГОДИШНИ...Там се множат като хлебарки а това било новина?

Тогава ще трябва да направим отделна държава за хората и отделна за циганите. Защото хората работят, спазват закона и плащат данъци, а останалите паразитират, водени от първичните си инстинкти.

Спиране на помощите за отглеждане на деца както в Норвегия.

Охо в Търговище 13 годишна забременя и роди от27 год. си комшия , ама нищо не му направиха , защото това им било традиция. Ако беше някой българин щеше директно да е педофил . Чудя се въобще как прецакаха Кузов.

Молим за уточнение. 95% от форума са на мнение че се касае за хора от циганския етнос. Ако това е вярно , то не е никаква новина. от нашия клас едно момиче ,циганче роди на току що навършени 11 год. ама напусна и потулиха случая. Нищо ново.

Тя е завършила шести клас и не осъзнава, че става нещо важно в живота й - че ражда дете"...Странно, а как се е усетила , че трябва да прави секс?Дивото, природата зове, ама аз ще плащам!!Да накажат родителите и!

То като гледам коментарите по-долу си мисля, че "белите" хора много добре правят: учат до 19 години средно, после до 24 висше, айде после да си поживеем, кариера и докато се огледат чукнали 30-те. Менопаузата дошла и олеле какво ще правим сега. После "белите" хора сърдити, че циганите вече са мнозинство.

Това, което разказвате е сценарий на филма "Идиокрация", можете да го изтеглите и да го гледате, много е поучителен!!!

Най-накрая някой да направи нещо във връзка с педофилията в България. Ако "бащата" беше българин, отдавна да беше в затвора. Циганите трябва да бъдат третирани като български граждани, а не като богоизбрани. 90 % от този етнос са за затвора и някой трябва да наложи закона. БРАВО НА ПРОКУРАТУРАТА !

По имената ми се струва, че "героите" са Българи и може би затова прокуратурата се задейства! Щото в многобройните случаи досега с цигански участници нямаше случай на разследване и наказания, май???

Предполагам, че са цигани. Обаче приказките за отговорност са смехотворни. Чували ли сте за наказани деца-родители от малцинството /или пък техни родители/? Не, нали това са им "традициите" деца да раждат деца, а не педофилия.

Изтегленият 1 милиард е за такива "майки" на по 12 години. Омръзна ми да ги хрантутим тези мангали, които се плодят като котки, лежат на наш гръб и живеят само със социални помощи. Не знаят значението на думите данъци, сметки и осигуровки. В Столипиново например всеки месец им мият улиците с шампоан. При нас софийските улици ги мият веднъж в годината. Кой е дискриминиран - не знам!? Май българите!?

Напълно подкрепям коментара, само не съм съгласна със сравнението "като котки". Аз от доста време си гледам котки и стигнах до извода, че котките (а и други животински видове) са по-интелигентни същества от много хора, като тези, които коментираме в момента. Мисля, че повече би подхождало сравнението "като хлебарки".

Ама, много ви се моля, недейте така да обиждате хлебарките, като ги сравнявате с мърсианците

Приемам забележката :-)

Какво ни занимавате с глупостите на Станишев.

Циганите, се плодят като хлебарки. На 12 родила, на 24 вече е баба. Сега, ще взима помощи защото няма брак и е самотна майка. Родителите и, и те смучат държавата, защото не е пълнолетна. Това е положението, тия се множат за наша сметка. После как да не стане човек расист. Плащам данъци, да храня циганите. Държавата, за моето дете ми даде 200лв и това беше. Изроди скапани...

Най-голяма грешка на Студената война е, че си остана студена. Западът трябваше да ни изрине с ядрените си оръжия и да започнем начисто. Къв ужас - комунистическата радиация да е по-смъртоносна от алфа-бета-гама радиацията. О, Запад, прати няколко Minutemenчета.

"Тя е завършила шести клас и не осъзнава, че става нещо важно в живота й - че ражда дете. За това подхождаме внимателно към такива случаи ..." Е то от много внимателно подхождане с това въглище се е стигнало до раждане. От 12 годишна живее с бащата на детето, да бяхте споменали за коя махала става въпрос, че да не издирят някое друго недорасло цигане с подут корем от много ядене на кремвирши.Трябва връзване от сега на тръби, че докато стане пълнолетна ще е напълнила вече един публичен дом с нейните генетични фекалии и един дом за безпризорни мангалчета.

Надявам, се че родителите не са българи.Защото прокуратурата за цигани не се самосезира.Законите в тази страна са само за българите.Когато ги прилагат на циганите това е "дискриминация"

Ами да се потърси отговорност от Майката Природа, че е направила така- тялото на 12 годишно момиче да може да забременее и износи дете.

Накъде върви този свят, Господи?!

Къде по-сладко е да разследваш усърдно такова престъпление , вместо свинщините на Боко Боклуко и Цецко Слабоумний....

Вие мангали се поддържате.

Ма ще раждат, разбира се ! Нинова, Курнелийо - запиши "майката" при някой работодател да чиракува, пък държавата да й поема масрафа! Нали специална програма за "младежите с незавършено основно и среддно образование" ни хвалеше тия дни! Дайте й сега майчински, дайте й и детски - и на нея , и на бебето! Дайте й каквото й "се полага", че това са бъдещите "младежи" в страната ни!

По-големи простотии трудно се срещат. Но и тази е страхотен удар.

Не разбрах? -колко детски (за колко деца)и колко майчински ще получава ДЕТЕТОмайка.

Това е бъдещото мнозинство на България.След 50 години тук ще има само цигани.

Раждайте, Милено, раждайте българки, това е спасението. И не им гледайте помощите - те са само за осигурени майки.

бат`салито пак стана пра-пра дядо. Другият месец изглежда ще трябва още една бърза "актуализация", че родата на управляващите расте. Честито на българите!

Нали искаме да учат? Готово!

Сега би трябвало бат' Сали да започне да обикаля мешеретата и да налива акъл в главите на мургавите. Ама те белите боклуци в парламента не работят, какво остава за един циганин..

Защо ли са кръстили детето Юлия ? Тези,които раждат деца на тази възраст в повечето случаи кръщават децата си : Манчестър,Бионсе,Роки...

Циганска работа! Това е електората на днешната тройна коалиция. От малки знаят само да се е*ат и да се редят за социални помощи и придобивки, които БСП и ДПС услужливо ги отдържат от нашите данъци

Пище се "одържат",българино от ГЕРБ !

Удържат, удържат.... Ех, защо ли населението на тази страна е 90% идиоти

"Удържат" е, неграмотнико!

"УДЪРЖАТ"

Е да де, пише се, а пище се, българино или знам ли те какъв си.

Голям глупак си!!!

абе как се "пище" не знам ама думата е "удържам", така че да даваЩ ( :) ) уроци по правопис не си достатъчно квалифициран Българино не от ГЕРБ.

"БСП и ДПС услужливо ги одървят"

Точно така е. Циганите не работят, вземат детски /имат по 7-8 деца/социални помощи и ред други такива, от данъците на българите това племе живее.

Къде са родителите на това малко момиче и как не са взели никакви мерки?Ако са от ромски произход ще им се размине,заради тази проклета "политика на малцинствата".Точно такива безотговорни родители пълнят социалните домове.

Ето за тях са новите "социални"мерки на правителството,за техните помощи се тегли заем и децата ни ще са роби.Браво другари!!

Три броя нови електорални единици на БСП и ДПС

герб не купуваше гласове, така ли, аз пък да не съм разбрал

Изобщо не ме интересуват ГЕРБ, но знам , че БСП иска да им узакони гетата в знак на благодарност!

не знам купувал ли е герб или не, но нямаше нито един репортаж и скрита камера за герб. Всичките бяха за бсп и дпс, даже осъдения по бързата процедура купуваше за дпс. Турците, които слизаха от рейсовете и не знаеха за какво точно става въпрос, но идваха също пускаха бюлетини за дпс. Писна ми от 1990 година до днес бкп да фалшифицира резултатите както й е изгодно, когато реши е на власт или се скрива за малко друг да сърба помията. И не избирам боко от бкп, ако смяташ да храчиш

Й. Цонев (ментата)бе хванат във Варна да купува (5000)цигански гласа.

Каква отговорност ще понесе бащата? Той не може да носи отговорност, понеже също е дете. Отговорност може да се търси от родителите му.