Малките лъвчета от Разград отиват в Пазарджик

4-месечните лъвчета Масуд и Терез да бъдат дарени на зоопарка в Пазарджик, реши Общинският съвет в Разград.

Обратно в новината

Коментари - Малките лъвчета от Разград отиват в Пазарджик | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Обещанията на тиквата са такива ,само прост гебрерски електорат може да му вярва

пазарджишките мангали ша ги направят на наденици :/

Има някаква далавера между Пазарджик и Разград!

някой от простотиите в кратуната ти селска?не си ли се замислял малко,а да,нямаш мозък в кратуната си селска.......

Вероятно следващата новина за тези лъвчета ще бъде, че са умрели в следствие "добрите" грижи в града на бурките ...ако въобще някой го отрази!

ще наричаш родното си село,нещастник такъв

А не бе,изобщо не сте цигани с фесове в тоя смешен град

Зоопарковете са затвори бе кавали. Ако са болници е оправдано ама не са!

Отново мирише на корупция! Вони страхотно! Лъвчетата едва оживяха. Родени при кръвосмешение между брат и сестра, в разградската дупка, водеща се за зоопарк. По време на раждането е имало панаир в зоологическата градина с всичите му веселби, силно озвучаване, суматоха и хаос. Това подлудява лъвицата и тя ги настъпва. От трите новородени, едното почина! Едва спасени Терез и Масуд са отново обречени на смърт, защото имат генетични заболявания и изискват специални грижи, но в България няма обучени в тази насока кадри! Та, ако ще и златна клетка да им построи кмета на Пазарджик, това няма да помогне особено много. Разградският развъдник е незаконен при това и нямаше никакъв документ за собственост над лъвчетата. Но се намериха корумпирани чиновници да издадат регистрационни карти със ЗАДНА ДАТА! Това на никой обикновен човек не може да се случи, но ако си кмет - нямаш проблеми. Нито думата на еко-министъра има някакво значение, нито тежката дума на Бойко Борисов! Оказа се, че тези двамата или са излъгали, когато преди месец обещаваха, че ако се наложи ще конфискуват животните, за да заминат те в специализирания център в Холандия, или както поговорката казва: "Царят дава, пъдаря НЕ." Гнусна история. Но ако има поне малко справедливост в тази страна, прокуратурата трябва да се намеси. Имаме нехуманно отношение към животни, имаме незаконен развъдник и издаване на документи със задна дата, което си е измама! За тези, които се възмущават от имената на Масуд и Терез - честно казано и на мен не ми допадат много, но идеята беше и още е, след като лъвчетата пораснат достатъчно и са самостоятелни, да заминат в специален резерват в Африка, за да живеят свободни, а не в клетка за атракция и разплод. И това трябва да се случи!

В Игра на тронове едната кралица има три деца от брат и всичките ги убиват!

Лъвчетата ще загинат без подходящите условия. Министърът ще носи ли наказателна отговорност за убийство на животните.

Лъвчетата и лъвовете -в Холандия! А т.н. "съветници"- на боклука. В България няма цивилизовано отношение към животните. Самите хора са аборигени, или поне така се държат. Смятат се за специалисти, но нищо не разбират. Животните имат право да живеят нормален живот, каквото право имаме и ние-хората. Просто кухите глави не могат да го разберат. Щом няма полза от животното-да дава мляко, месо, вълна- то е за убиване. Още при прохождането си българинът е учен да хвърля камъни по тях.Жалко!

Ми да им създадат условия. Защо Хоандия може а Пазарджик не? Да им дават по едно агне на ден и ще станат 500 кила. Няма да искат и да помиришат Холандия.

докога ще избираме малоумни съветници и управници да ни избиват както обричат лъвчетата на гладна смърт с цел да осигурят заплата на роднините си в Пазарджик до смъртта на животните

Kaкто казаха лъвчетата без специални грижи са обречени на смърт. Така, че за никакво дарение на зоопарк не може да става дума. Тези съветници в Разград или са малоумни или играят в някаква постановка "Селска чест".

Браво на еко министъра,голяма работа свърши!!!

Само прочиташ името на брата на Терез и недочиташ новината .... немам думи просто.

На Тереза Маринова сигурно е кръстен.

кви са тези циг....ски имена на лъвчетата бее...

Поредният бг-абсурд! Решението на капанците от Разград доказва, че са много по-тъпи и от софийските шопи! Ако шопите трябваше да решават, щяха да кажат "Е, па нема такива животни" (не стават за ядене) и щяха да дадат котетата на холандците. В случая капанците хем не могат, хем не искат да се грижат за тях. Затова ги пращат на кмета на Пазарджик да ги умори и по този начин да влезе в световните ТВ-репортажи и стане световно известен, след като не можа да блесне с огромните си владения.

Лъвчетата са рожба на родители с близко родство, колкото и китен да изглежда зоопаркът в Пазарджик, той не предлага специалните нужди от които се нуждаят животни с генетични проблеми. Схванете го това всички, които ни обяснявате колко прекрасно е да гледаш животни зад решетки. Като цяло това е садизъм.

Ходил съм в зоологическата градина в Пазарджик, която се намира в облагороден парк-остров в река Марица. Много прияте кът за отдих и развлечение и добре поддържан! Животните са обгрижвани и условията са им чудесни. Защо да могат да гледат тигри, а лъвове не?! Защо да не се радват българските деца на лъвчетата, а да ги пращаме ... не знам си къде!

А защо ние да не се порадваме на вас, зад решетките?

Spirit

В "китната" зоологическа градина в Пазарджик има условия за отглеждане САМО на кози и маймунки. А иначе градината, както и прилежащият й парк са ЕДНОЛИЧНА СОБСТВЕНОСТ НА ПЕЕВСКИ. Кметът на Пазарджик е само негов служител.

Кози и маймуни дал господ в Пазрджик ама са от другата страна на решетките.Относно собствеността за жалост си прав.

Повечето коментари в негативна посока относно тези животни са от хора или платени или глупави които не знаят какво стои зад грижите нервите за тях. А това че някой плюе на хорското мнение и желание ОТНОВО е факт! Министерската дума тежест няма някой се е разбрал подмолно и подло за да се утолят нечии прищявки!

Тези които живи ги оплакват лъвчетата да отидат до Пазарджик и да видят как си живеят големите тигри в парка после да си късат ризите по площадите и да реват за помощ от Бойко.Аман от платени протестъри и заблудени покрай тях хора наистина загрижени за животните.

А разбрахте ли, че тези животни са с генетични проблеми и се нуждаят от по-специално грижи? Схванахте ли, че ако не бяха тези, които "се дерат" тези животни сега щяха да са мъртви, че община Разград не е дала и стотинка за отглеждането на отхвърлените, поради немарливостта на същата община, лъвчета от майка им? Защо говорите тъпотии?

Големите тигри в парка...и сигурно си пият кафето на площада с кмета?И маймуни като теб ги снимат,може би?

Не е зле за миг да се поставите на мястото на кмета на Пазарджик.Ако лъвчетата бяха толкова болни дали ще рискува да ги вземе и след месец да умрат.След това цяла България да го обяви за убиец на животни./Относно коментара на slayer - хуморът не ти е силната страна, пробвай с нещо друго.

Spirit

Странни хора сте това пазарджиклиите! Някога, преди десетина години градът кипеше от живот, имаше работещ дребен и среден частен бизнес, който даваше работа на хората от града и околността. Имаше живот по улиците, заведения, магазини.... В момента градът е полуумрял, вечерно време не можеш да видиш жива душа по улиците. Вместо това за кефа на тълпата кметът е направил един парк край Марица и един център с грозни жълти турски плочки. Излишно е да споменавам, че всички заведения в парка са на близки до кмета хора, както и че ремонтът на центъра беше извършен пак от от фирма на "нашите хора". То комай с тези две неща ще се запомни този палячо- вашият кмет. Пък си го преизбирайте колкото си щете!

И лъвчетата като българите нямат късмет да се родят в тая мафиотска кочина България! Сега ще дочакат смъртта си в адски мъки в Пазарджик. Българите все още могат да емигрират, а лъвчетата не. Може би са обещани на някоя мутра като Братя Галеви, които си гледаха тигри в двора.

Абе човек - ходил ли си в зоопарка в Пазарджик? Условията там са прекрасни за жовотните, защо говорите така?

Дали не излъгаха пак Нено и Бойчу? Айде сега вервайте им за "няма една керемида да се построи на Банско"! Патологични измамници!

душички малки ..те какво са виновни за хорските глупости..

Лудогорието (ДЕЛИОРМАН) е региона на истинските лъвове.

Фондация Четири лапи има за цел да продаде лъвчетата .Уж че ще са в център Ами нали след 6 месеца ще станат големи и тогава парите са много повече. Защо не говорят нищо за старите лъвове .Те не струват пари.Същото става и с мечките уж където ги гледат. След 10 години няма да има вече мечки щото няма да имат малки Всички мечоци са кастрирани. Всички организации финансирани от вън имат за цел да няма животни в България да няма промишленост и добиване на природни богатства.

Какви глупости пишете. Тези животни щяха да са мъртви, ако не бяха спасени именно от тези които оплювате. Община Разград ги е оставила да бъдат стъпкани от стресирани те си родители и не е дала и стотинка за лечението им. Прочетете историята преди да пишете тъпотии.

Даваме Български Лъвове на Холандия, а те ни спират за Шенген и ни дават в замяна Джендерски политики за хомосексуалисти!

И всичко това, защото фашугите хем ги е страх от арабите, хем искат да ни вземат жените заедно с турците, дето щяли до Пловдив да стигнат. Ама той Хасан знае какво да прави ако се наложи.

Много добра аналогия: български лъвове, родени от близкородствени родители, с генетични проблеми. Точно като коментиращите подобни глупости.

Много добра аналогия: български лъвове, родени от близкородствени родители, с генетични проблеми. Точно като коментиращите подобни глупости.