Москва не поставя условия за среща Путин-Тръмп

За разговорите между президентите на Русия и САЩ Кремъл е готов на всякакъв вид протоколен формат, заяви говорителят на Путин - Дмитрий Песков.

Обратно в новината

Коментари - Москва не поставя условия за среща Путин-Тръмп | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Новият престолонаследник на Саудитска Арабия, 31-годишният принц Мохамед бин Салман ал Сауд направи за пресата някои изказвания, засягащи външната политика, съобщава link като се позовава на официалната агенция на Рияд Saudi Press Agency. Аз смятам, че в Сирия има много терористични групи, които следва да бъдат ликвидирани. Но руснаците се опитват да разпространяват тероризма в Близкия Изток. Не е трудно да се разбере как тези терористи са вдъхновени от факта, че Русия помага на терористите, нападайки опълченците от Сирийската свободна армия, цитира изданието думите на престолонаследника. "Саудитска Арабия няма повече да се отнася меко към Русия, ние ще поставим ултиматум на Путин. Ако русия продължи безразборните си бомбардировки, ние трябва ясно да покажем, че ще вземем мерки независимо от големите усложнения за сдържане на силите ѝ. Русия трябва да знае и помни, че нашите военни възможности са достатъчни, за да унищожим руските войски в Сирия за 3 дни, категоричен е принц Мохамед бин Салман ал Сауд.

Това някакъв нов виц ли е. Този цървул с какво ще унищожи Руската армия-с камилите ли. Една "Сатана" и тези камилари са на небето. Давай следващия виц

на силния е да не поставя условия

със С. Корея, американците освободиха ли я?

ще наеме квартира в Кремъл, за по-сигурно от там ще натисне ядреното копче

"Путин е готов на всякакъв вид протоколен формат, заяви говорителят на Путин - Дмитрий Песков" Само, че първо трябва някой да иска да разговаря с теб, нали?

са пуснали гребенчета с щампа Made in USA, Comb - гребенче, да се вчесват янките с патриотични гребенчета

пореден резил на руснаците: "An F-15E Strike Eagle on Tuesday shot down an armed drone belonging to the Syrian regime that was advancing on coalition forces in the southern part of the country, U.S. Central Command said."

ако пуснат стратегическите ракети от силозите, ще трябва да се приберат в Сибир, но поне ще си поживеят няколко хиляди години на спокойствие

Те сега не щат в Сибир, какво остава през ядрената зима.

да се разшири и удължи Гранд каньон с няколко хиляди километра, тъкмо ще станат три америки, ако нещо остане де

каПутин най-накрая разбра, че е последна дупка на кавала и най-активния........ зрител.... във всяка ситуация. Въобще не е в състояние милия да поставя условия.

Много си тъп , бе нещастник! Не си разбрал, че Путин определя неща в днешната политика на света!

на българските страсти от 140 години насам. Да се надяваме че ще утихнат когато се появи новина, че има вълнения на полско-китайската граница. Очаквайте, скоро ...

ДО ТОГАВА В БЪЛГАРСКИТЕ УЧЕБНИЦИ ПО ЛИТЕРАТУРА ЩЕ СА ЗАМЕНИЛИ ЗНАМЕНИТИТЕ СЛОВА НА МУТРЬО БАЛКАНСКИ ОТ "БУЛГАР, БУЛГАР" ... НА "ГЯУР, ГЯУР":))

границата между Полша и Германския халифат

Наближава най-важният момент, откакто Тръмп встъпи в длъжност!

скоро всички ще са наритани както CNN хахахах

Че може ли????

Какво може да си говори един преуспял човек, станал милиардер с някво ченге от КГБ и необразован рашкопитек ??? Тръмп може и да го приеме към края на мандата си, ама сега е още много рано. Даже нашия фатмак Радко има по-големи шансове да кузерува на Тръм преди Путя.

Чай ся, Тръмп не беше ли савецки агент на кремълското жуже? Коя теза остана последно?

Питай наште от "Тръмп" обществото. А бе къде се загубиха тия?

ПУТИН МОЖЕ ДА РАЗОРИ ТРЪМП ЗА 18 ДО 45 МИНУТИ ( 2 БРОЙКИ ВЪЛНИ ОТ ЯДРЕНИ УДАРИ) :))))

по-скоро обратното. Путин може да ОПИТА, ама ракетите на Тръмп не може да хване... това го видяхме нагледно в Сирия :)))))

Това пиянде на снимката бил нечий говорител. Тоя който го е избрал явно е по-зле и от него...

Ега ти новината ! Да си чукаме рускините по морето и да не се занимаваме с геополитика !

И за рускините, и за тебе ... Ама не можеш да чукаш на друго място, освен на клавиатурата

Блядовете се вземат насериозно след трета та водка.....абе кой ви бръсне за сливи беее....

Психодесните соросоиди са с бръснати сливи

И сега България е на страната на Русия. Руският президент е представител и на българския народ. Бай Тръмп да си гледа работата далеч от тук. Ние си имаме един бай Х....

И му написа азбуката

ко речи?? ми в щатите има няколко стотин хиляди българи, ама не се е чуло да има българи в раша!

Са се декларирали като българи на последните избори в Русия. Ти пак не си на ясно

Ще се срещнат двама стари приятели, като по едрия е задължен на по дребния...все пак парите мирис нямат, дори и да се презряните долари и най коравата валута на всички времена руската рубла

А дали хамбургера този път ще си позволи темпераментния език на тялото от последната среща?

Никакви разговори между Путин и Тръмп НЕ ТРЯБВА ДА ИМА. Напротив- конфронтацията трябва да се задълбочава! Соросоидите са изпаднали в див ужас...грози ги война,която ги заплашва с пълно изтребление!

Недей бе... че и без това самите говеда се чудят кога ще дойде Голямата Депресия при толкоз напечатани "пари" без никакво покритие.

Тръмп ще се оплаква на Путин, че много го нападат и разследват в САЩ. Хилъри иска да му прави импийчмънт. Тръмп моли за помощ. Владимир Владимирович е много доброжелателен и състрадателен човек и сигурно ще помогне

Даааа, най- малкото ще му осигури свестни програмисти, щото говедата от 30 години правят един Уиндоус и пак е пълен с грешки.

Кара ли те някой да го крадеш?

..винаги съм се чудел откъде е останал лицевият белег на първият космонавт ,а то се оказа,че се бил държал лошо със подчинените си летци когато бил заместник командир и те го пребили така,че три месеца лежал в болница!

Да не го бъркаш с белега на Горбачов. Само че той е комбайнер

На 27 октомври, 1955 Гагарин е призван в съветската армия и изпратен в Чкалов, в първото авиационно военно училище на името на име К. Д. Ворошилов. Там т Гагарин е назначен за помощник-командир на взвода. Благодарение на високите си изисквания към подчинените си на няколко от тях им писва и пребиват Юрий Гагарин, след което той прекарва един месец в болницата. От там му е хлътналият череп над лявото око. Как въобще е допуснат като космонавт след такива черепни увреждания само един господ знае.

Тръмпи ще пита Путин, до кога ще му продължи президентския мандат. Руският президент за сега е доволен, но Тръмпи трябва да се старае още

Не ме интересуват. Моя проблем е простотията на руснаците по Черноморието.

простотията на руснаците по Черноморието е само част от простотията на руснаците.

Екатерина велика бе казала ,че проблема на Русия е простотията и пътищата ....пътищата ги пооправиха - заприличаха на нашите

а бе россия още ли не са я изхвърлили и от Г20?

И това ще стане!

Тя там си няма работа, по-богата е от всичките накуп. Тия, дето сутрин налагат санкции, защо по обяд са в Кремъл за нови договори?

Прав си политбюрото им станаха яки чорбаджии ....а тези с боярищника и прокисналия квас ?

Печелиш жълтата фланелка.

А тате ЩЕ ти купи ли колело? :)) Работата е там, че в Г-20 не са само соросоидни проститутки както в Г-7 и Ще стане, когато тате ти купи колело.

нигериецо, то и в он не бяха само соросоидни рускини, но изхвърлиха ссср през 1939 г.

Враговете на Тръмп са повече в САЩ, от колкото в Русия.

Тръмп да има врагове в Русия, щото там още не могат да го осъзнаят.

Ти нито си чул, нито си видял, нито си разбрал ... Обикновен психодесен соросоид

Абсолютно нормално. Американците имат право да не харесват. Руснака трябва да слушка, че ....

Бих пожелал руснаците да имат полезен ход при едни преговори с американците, но .. толкова много омраза натрупаха срещу себе си по света, че никой вече не ги уважава. Ще спомена само последните сателити - Виетнам и Куба щастливи, че са се отървали от тяхната опека. А Сирия ? За съжаление там нещастието още дълги години ще преследва сирийския народ.

Айде пак лъжи. Как точно Куба и Виетнам са "щастливи" бе отпадък? какво, договори с говедата ли са подписали или говедата са направили военни бази там???

Престани да демонстрираш малоумието си, смешко.

последно, Путин каза ли кого ще назначи за президент на Щатите след Тръмп?

частица "ЩЕ" която е пътеводна звезда и пълни хладилника на руснаците !

А цирка в Краварско си е съвсем истински, нали не бъркам? Това с "ще" си е щатски патент - "Путин ще ни върне Крим", примерно...

Тръмпи да не се излага. По-добре да се среща с Дмитрий Песков. Там нивата са горе-долу еднакви. Дмитрий ще му обясни за какво става дума.

като чета, на ватенките им трябват още двадесет минути да докарат нещата до там, че вашингтон не поставя никакви условия, само и само путин да склони да приеме тръмп! желаю удача, товаришчи! вашето дело е свято за всяка крепостна душа!

Вова отчаяно се мъчи да направи от бай Дончо - световен политик, ма Донч е заринат с вътрешни проблеми и като президент на регионална сила хич не му е до света.

дерзай товаришч! на прав път си!

Путин успя да хакне американците и да назначи Тръмп, а в България се издъни и на власт пак дойде говедото Борисов!

За руския президент е лесно. Той може да се среща на всякакво ниво, да говори експертно по много теми, да дава интервюта, без да поставя условия. Проблемът е за бай Тръмп. Той притежава някои качества на Бойко Борисов, говори едно, след това - друго ... И е обичайния заподозрян. Сигурно Сенатът лак ще го разследва за връзки с Русия ... Бай Тръмп е слабак през най-популярния и влиятелен политик на планетата

един дол дренки.

Руската дипломация претърпя неуспех и в Украйна, и в Сирия и на Балканите. Жалко, но факт !

Ма кво разпраяш ти бе?? Абе, що не си пи хапчетата в 9, видя ли ся кво стана??

..Къде Путин, къде оня оранжев петел Т.ъ.п........разликата е с класи ?!))

в Сирия свърши, обявиха руснаците. Не войната, а кинтите ви свършиха !

За да разбереш американската политическа игра ти трябват три неща - пари, много пари, още повече пари. За да разбереш руската е достатъчно да споменеш "широката руска душа", " ти меня уважаеш" и "за Сталину ". После следва тост !

Широката руска душа всъщност е широко руско гърло

Китай изрита Русия като втора световна сила след САЩ и я превъна в озлобено подобие на северна Корея,а Путин като двойник на Ким,чен!Та Путин,кой е ?-може би пинокио,рекетиращ с контрлирания му атом!

....ХАПОВЕТЕ......БЪРЗО ! ))))

Дали не прекали с бирите в жегата? Русия е първия и несменяем полюс в действащата система. И това се определя не от троловете във форума, не и от настроенията на клановете в Щатите, а от факта, че Сибир е собственост на Русия и това я прави по-богата от целия свят и абсЕлютно независима от него.

абе кирчо, какво я прави богата една страна, на която хората и умират от глад и недоимък?

Вие уцелихте десетката - супер сте прав. Нищо не зависи от нея !

Сибир се продава на парче на китайците.

къде се хвърлят залозите ,залагам 10 хил.върху путин .

Циркът е пълен! Бай Дончо не може със собствената си държава да се оправи и хич не му е до Вова. Тази година пуснаха самолетоносач, ма се оказа, че натоварен самолет не може да излети. При това Ф18, а не Ф35, който даде конструктивни проблеми. Пуснаха стелт кораб за 4 милиарда, кйто едва не потъна и беше влачен на буксир. Загубиха войната в Афганистан, след 30 години бъхтане там. Опитаха се ограда с Мексико да направят, ама се оказа, че няма пари. Опитаха се да намалят дефицита с Китай - и това не стана. 20 милиона говеда отново останаха без здравни грижи. Ами за какво му е среща, като му пуши главата?

На всичко отгоре когато другаря Ким им се изперчи уж тръгнаха със самолетоносача да го плашат,а се оказа че не се разбрали и самолетоносача хванал обратния път,чак адмирала тръгна да подава оставка.....ЦИРК !))

нещастен, 80-те години Вова наричахме Великия Висоцки, не те ли е срам да богохулстващ бе, ид.от нещастен, да скверниш Името Вовато, с някакво комплексирани хипофизно жуже ???

Нещо си нервен, соросоиден кретен? Имам ВСИЧКИ записи на Висоцки и съм сийдър в най- големия торент портал на Русия - дотук 144 Терабайта са свалили руснаците с Висоцки.

....Е КАКВИ УСЛОВИЯ ДА ИМ ПОСТАВЯ КАТО МОЖЕ ДА СИ ГО УВОЛНИ И ДА СИ СЛАЖИ НЯКОЙ ДРУГ НА НЕГОВО МЯСТО(ЛАТИНО ПОСЛУШНИК ПРИМЕРНО)

Luna0102

"Москва не поставя условия за среща Путин-Тръмп" Тези ще се вземат, то не бе любов, то не бе чудо.

какво очакваш от среща на двама идиоти?

Luna0102

Перуката води в това съревнование.

Вербовчика иска да се срещне със воят агент, но демокрацията не е от вчера и подобни номера не минават

ръмпчо може и да не доиде защото е насран пред путин.даже си прибира самолетоносачите,да не би да остане без амолети.наистина страхът е голямаработа.

Та какви условия може да диктува горкият Путин?Естествено ще приеме всичките капризи на говедото Тръмп,важното е да го уважи и похвали за послушанието!

При жени на петрола около 46 долара за барел, няма как да си обуеш ламаринени гащи !

За Владимир Путин и неговия екип е без значение , да се срещнат или не с Доналд Тръмп ! При тях и двата екипа предварително са решили всички въпроси още през зимата , просто среща на двама Световни лидери , да си кажат по някой виц ! Соросоидите и Укробандитите да не се вълнуват ! Кой е 1 във Форбс !

И аз така на женския пазар - дали ще си купя домати или не, като ги нямам парите ми е все едно !

Единя е световен лидер , а другия е джуджето от Горна волта с арматите