В Израел засекли много разговори Ливан-Бургас преди атентата

Израелското разузнаване има доказателства за необичайно висок брой обаждания от Ливан към Бургас три дни преди кървавия атентат на летище "Сарафово", при който загинаха 6 души и атентаторът.

Обратно в новината

Коментари - В Израел засекли много разговори Ливан-Бургас преди атентата | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Оня кукуригалник Ахмадинеджад толкова много глупости говори че на последак даже усхя да ядоса и Алкайда. То човека сам си търси беляга. Знаеш - който търси- намира. Не съм подръжник на никой освен на основните човешки ценности. Нищо не оправдава тероризма. Единственото обяснение е човечката глупост.

wenci

Идеята е следата: "...ние знаем кой е от тази страна на телефона а вие не...." Т.Е. Направете така че подслушването да стане масова практика. Или отнемете още права от своите граждани заради ...нещо си...Или пак ще ви организираме ...нещо... Долна сволач!

А как Израел ще оправдае подслушването на телефонните разговори, ако се окаже че тези разговори не са водени от терористи?

И няма ли българските служби да разследват кой и защо подслушва телефонните разговори, водени от чужди на Израел държави - България и Ливан.

Силовите звена преливат от кръжочници. Още ги държат по бюрата. Плащаме им осигуровките и 20 заплати при пенсиониране по на 40-50 години. Кеф. Безхаберие, лъжи и бездарие. Изгониха читавите хора, сега "работят" връзкарите.

И как така са проследили трафика Ливан-Бургас? Ливан ш Израел ли е?

Основен похват на терористите да си говорят по телефон.Особено когато карат кола. Особено терористките.

браво на хизраел, като сте ги засекли що не предотвратихте атентата.

Хехе, тогава хайде българите да си ходят в Кавказ, турците в Мала Азия и циганите да си ходят в Индия... По твоята логика можем утре да очакваме някоя бомба да гръмне като протест на траките срещу нашествениците по техните земи..Ако до сега не си разбрал че става вупрос за анти-семитизам от страна на ислямистите към евреите, наистина трябва да си прегледаш главата. Освен това, ако прочетеш които и да е достовеерен исторически документ, земите на съвременния Израел принадлежат на израелските плимена от много векове. По твоята логика излиза че палестинците трябва да си ходят там от където са се приселили в земите на израелцити. По уместен коментар е защо палестинце и израелтяни не могат да съжителстват мирно заедно. Отговора е много логичен- кой може да съжителства мирно с хора които показват политическите си виждания като взривяват автовуси с туристи (включващи бременни жени и деца)?

а какъв е варианта израел сами да са си взривили техните хора за да насъскат запада срещу хисбула за да не остане небезучастен

Това разследване заприлича на международно учебно занятие.....

Аз изпуснах нещо нишката. Нали първо показваха за атентатора един човек с шапка и дълга коса. Наскоро показаха фоторобот на един, на когото приличат една четвърт от мъжете и е съвсем различен от първия. Нали имат главата му. Кой е атентаторът всъщност???

то и аз се обърках, защото лицето според възстановката и лицето според посочената като фалшива лична карта също не си приличаха. Та кой от двамата е атентарора и този от видеото идентичен ли е с тези две лица?

Ей, ама сте прости... Замесени са мармота, станиола и шоколада, сега се установява кой кого и в какво е завивал...

Да бе..., сигурно. ;) И въпреки това не предупредиха никого и не се взеха никакви мерки, за да не се случи атентата.

Че колко са на брой са тези в България, че да се отчете скок на разговорите? Ако са няколко човека няма как да се отчете, 20-30 пак не става. Ей те да не са стотици, че тогава лошо ни се пише. Майтап. Явно някой ептен ни имат за неграмотни.

Тинтири-минтири, дрън-дрън та пляс!

СЪОБЩЕНИЕТО НИ ЦЕЛЕШЕ ДА ПРЕБРОИМ ВСИЧКИ СПЕЦОВЕ ПО ТЕРОРИЗЪМ В БЪЛГАРИЯ. БЛАГОДАРИМ ЗА УКАЗАНИЯТА!

Ама вие - мосададжиите мислите всички хора, че са толкова прости, колкото американците.

НЕ Е ВЯРНО. НИЕ САМО ВИ РЕКОНТРАДЕЗИНФОРМИРАХМЕ. Over.

Ех прости Американци... Що не си направиш саит АКЪЛ.БОЛ.сом? Много ще ти ходи на Ферарито с цвят червен.

"АКЪЛ.БОЛ.сом - изтрещяла чалга метла дава акъл на поразия"

Знаеме ги ние тия "доказателства", колкото и "доказателствата" за убийството на Осама...

Ползвал ли си интернет в арабска държава скоро, та да дрънкаш такива глупости. В Египет например се ползва интернет 7$ за 15 минути. Помисли за какво филтриране става дума, така че е напълно възможно да са говорили по телефона за това мръсно дело.

интересно защо евреите имат толкова много врагове ?

Всички им искаме парите, бе!

Някъде някои на световно ниво си прави мръсните политически игри. За съжаление избраха България за жертвен агнец. Повод за поредните атаки, или война и маша в ръцете на силните, това ще бъдеме....

Ама не е виновна Израел виновни са тези, които им вярват. Кой е този който ще тръгне да организира атентат по телефона?! Пълни глупости!

ти пък къзе прочете че са го организирали по телефона??? Да не си бил на слушалката в Бургас?

а как са разговорите Израел - Бургас?? Чен е разбрах нещо??)))

Човешката глупост и неграмотност НАИСТИНА НЯМАЛА ГРАНИЦИ!

И аз мисля, че трудно може да се осъществи секретна комуникация по какъвто и да било начин, след като четох за "Ешелон"...

"Всеки вече знае, че по скайп комуникацията е по-защитена от подслушване." И че земята е плоска и Слънцето се върти около нея.

Естествено,че по телефона,няма да си мъкнат лаптопите с тях.А и не са образовани във всички сфери ...

Напълно е възможно да се разработи шифрован канал с достатъчно надеждно кодиране. Обаче двете крайни точки не могат да се засекретят - винаги се знае кое айпи с кое е обменяло шифровани данни, ако и данните да не се знаят

и ако не получава нашата бръсната глава и онова недоразумение Цветанов помощ от чуждите служби по атентата , ами нали са големи смелчаци- да го кажат публично : "Ние се потим, те не ни помагат". Ама май не е така. май не могат, а не знам дали и не искат......

Не вярам терористите да са чак толкова изостанали- има далеч по-модерни и по-трудни за проследяване методи на кореспонденция от телефоните. По-нагло племе от евреите няма и точно такива статии и изказвания ме тикат да симпатизирам по-скоро на "злото".

ами нали си българин. На кого да симпатизраш. На теб да е добре, ама на сдругите да е зле. Кеф. Пък си обичаш да те тикат с остен и някой друг вместо теб да отговаря. Защото си и страхливец и българин. Нашето племе е силно когато напада като орда, ама по единчино сме страхливци.

Ти от кое племе си, гражданко, от нашето или от тяхното?

ама че си глупак. Ами те могат да идентифицират по клетката от коя стая на панелката си говориш, а ти за град ще отричаш......

хахахаа, това беше вица на деня, че и отгоре го дигнали да се посмеем дружно... "и-мейли, чатове и хиляди други начини за комуникация, които са много по-сигурни. " някои хора са или доста наивни, или зле запознати - или и двете заедно

целта на Борисов е ясна- нарочно отрича участие на палестински и ирански терористични групи в атентата с цел негласно-!!! да хвърли съмнение, да се подхранят теортии, че уж Израел се е самовзивил, за да сип намери повод за война, А ВСЪЩНОСТ истинската ЦЕЛ НА ТОВА НЕГОВО ПОВЕДЕНИЕ Е да прикрие неспособността на службите у нас да направят даже и малка-!!!! стъпка напред в разкриването на истината. Нали се хвалеше, че си сътрудничи със всички много добре. Та ако е така, защо поне една служба от Европа или САЩ не му помогне. Не му подскажат поне нещо. Да не би Израел да е организирам световен комплот с-у нашето МВР??????

Бойко прави това което му се наиреди, той е пионка.

Това с засечените телефонните разговори смятам че е пълна глупост. Мисля че "Хизбула" нямат нищо общо. По скоро може да са "Гладио". Разобличителя

Израел иска да накисне Мюсолманите за да има повод да нападне Иран. Това и децата го знаят. Не, че особено обичам едните или имам нещо против другите, но принципа е нечестен, той дразни...

След видимото бездействие на българските органи или неспособност да разкрият кой е атентатора и кои стои зад него, може да се каже ВЕЧЕ че САМОХВАЛСТВМОТО на Борисов и Цветанов, колко високо са ценени в обрбата им срещу престъпността в Европа и САЩ, е напълно РАЗВЕНЧАНО. Едва ли след това ще се намери чужда служба или неподкупен.!!!! висш нейн служител който да каже две добри приказки за тях.

Напълно си прав. Има една книга "Кроватова Българияа" от Ганчо Ценов - професор, излязла през 1934-36 год. в Германия. По разбираеми причини (след като я прочете човек) книгата така и не се ползва с популярност в Б-я и бълг. "академични среди". В книгата много добре е обяснено (цитират се множество византийски историци), че българите са били по тези земи няколко века преди Аспарух да дойде тук. Говори се за трако-българи. Всеки българин трябва да прочете тази книга. Колкото до македонските мекерета, като тези от цитираната статия в скопския вестник, на тях им плащат враждебни на Б-я сили , за да пишат подобни безумия. По същата схема е и версията за т.нар. македонски език. Нашите управници трябва веднъж за- винаги да подскажат на братята македонци, че ако продължават с простотиите си , затваря им се границата, спира се издаване на паспорти и се прави всичко необходимо за изолацията на въпросната бивша бълг. територия, докато нейните управници не започната да се държат уважително и цивилизовано.

Нормални хора може да са разговаряли по телефона?! Странна работа.

Значи ако един израелски терорист отиде в ливан проведе 5 разговора с Бургас, виновни ще са Иран, а не Мосад...... Е па да ви имам и логиката.....

Абе хора, кога ще се научите, че няма такова летище Сарафово.Летището се казва Бургас и е написано с големи букви на него.Сарафово е квартала най близко до летището.Все едно летище София да го прекръстим на летище Дружба.

Мите, Що не си ... ?

Една седмица преди приемане на закона за целогодишно каране на фарове също бяха засечени множество разговори между БатеБорисов и ВалентинЗлатев. 33 000 000 литра гориво преразход на година не са малко пара. При 53% акциз и ДДС .. а и за комисион ще има

Три дена преди повишаването на цените на горивата са засечени множество разговори м/у кабинета и Бургаско...

много ми хареса оттговора на борисов, "да, ако някои има по-конкретни доказатества и инфо за атетатя, да я предостави"....как така з0 секунди след атентата изсраел веднага изсраха пропаганда...и веднага разбраха кои го направи, ....като са такива гении що не го предотвратиха....имало много обаждания от ливан то бургас, ....еб'х ти и доказателството....че от ливан се обаждат пои цял свят, и ся кво целия свят шъ гръмне...аман от шибани евтини евреиски номера....1 е ясно като бял ден: толкова малко жертви могат да го отнесат само ако мосад са си го организряли....хизбула биха вризивили всичките евреи, без шофиора....

Глупости на търкалета. Нашите разузнавачи само се пипат тук-таме, вземат мижавите си заплати, гледат конспиративно и се правят че нещо разузнават бг-Дж.Бондовците... Да не сме будали да повярваме че ще си координират зулумите по телефона...

хехе, тогава хаиде булгарите да си ходжт в кавказ, турците в мала азиж и циганитр да си ходжт в индиж... по твожта логика мога утре да очакваме нжкож бомба да грумне като протест на траките срещу нашествениците...ако до сега не си разбрал че става вупрос за занти-демитизум от страна на ислжмисъите кум евреите, наистина тржбва да си провериш глявата. освен това, ако четеш които и да е исторически документ, тази земж е дом на израелското племе. защо тогава не кажеш по твожта логока че палестинците тржбва да си ходжт там от кудето са се заселили? *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

По последни данни българите са си били много по-отдавна на Балканите и някои са предприемали походи на изток. Обратното връщане на тези с Аспарух е довело до отхвърляне на византийското влияние тук и е намерило израз в единство на интересите на местното население със събратята по произход.

Само дето фанатичните юдеи са 10% от всичките евреи в израел (7 милиона) а фанатичните ислямисти са 30-50% от 1 милиард и 500 милиона мюсюлмани общо.

По сведения на ДАНС броя на еверейските туристи и телефонните разговори Израел - Българско Черноморие са се увеличили многократно през месеците Юни и Юли преди атентата

При нас постъпват много сведения, че в Сирия се води война. Просто, "Лондон-2012", да го духа олимпийския принцип за миролюбието.

затова са виновни руснаците и китайците

То и за Одеса-Бургас статистиката е същата НО ВСЕ ПАК разговорите Ливан-Бургас 3 дни преди атентата си е много важен факт.

wenci

Браво на нашите. Държат се още и не казват това което израелците искат.- да потвърдят тяхното заключение за виновника. Въпреки това медиите не устояват и предават измислени факти с цел да наклонят мнението към твърдението на израелците.

За да потвърдиш това трябва да имаш железни доказателства. И защо израелците казват за увеличените разговори а не ние.

Шшшшт, Цецо!