Ще бъде ли отнет гласът на Унгария в ЕС? Няма да ни изнудите, закани се Орбан

Горещ дебат в ЕП, ОЛАФ води разследване за злоупотреби с европейски средства от Будапеща

Обратно в новината

Коментари - Ще бъде ли отнет гласът на Унгария в ЕС? Няма да ни изнудите, закани се Орбан | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Е.К Европейската комисия е по-лоша и репресивна от ЦК на КПСС.Тотални диктатори и демагози.Слушкайте и не дразнете джихадистите.Това е по-лошо и от СССР

Евро джендаритееее зорле го тикат при Путин

Ако отнемат гласът на Унгария, това ще е началото на края на ЕС... поне така мисля аз!

Значи и нас това ни чака ако вземем да не слушаме. Разследване за злоупотреба. Че то със всички евросредства е злоупотребено на максимум.

Международната Политическа Мафия в действие!

Аз

ЕСССР сериозно се е заел да се саморазпадне. Пожелаваме му успех в това благородно начинание!

,,Ден след ден виждаме как великите западно-европейски нации губят държавите си град по град. Тези, които не спрат с мигрантите на границите си ще бъдат изгубени, защото Брюксел няма да защити Европа. ЕС подкрепя и организира миграцията вместо да я спре.Те искат да превземат нашата държава, чрез доброволното и предаване от наша страна на чужденци, които идват от други континенти и, които не говорят нашия език, не уважават нашата култура, нашите закони и нашия начин на живот. Те искат хора, различни от нас и нашите потомци да заживеят на нашата територия. Европа е нападната и ако не направим нещо, през следващото десетилетие десетки милиони ще се отправят към Европа от Африка и Близкия Изток. Но това е нашата родина, нашият начин на живот и понеже нямаме друг, ще се борим докрай и никога няма да ги предадем," Виктор Орбан. Въх какъв лош човек и как лъже само!

Господи!!Защо нямаме такъв премиер!?.......

Тоталитаризмът по времето е на социализма ряпа да яде пред агресивността с което се налагат няколко чиновника от ЕС ….Подкрепям позицията на правителството на Унгария ,избрано от унгарския народ !

Ако и тази глупост направят евродебилите да отнемат правото на глас на една НЕзависима държава прости ще си прокопаят канала за оттичане на еврогейския.. Незнам някъде по договорите за влизане в ес да има изискване да загубиш независимостта си , да унижават народа ти и ти да си траеш като покорен роб на еврогейски дебили.. Всеки който подкрепи това директно се изплюва в лицето на тези дето го хрантутят и си признава че за пари майка и баща продава.

Песента на Орбан е изпята и това и той го разбира. Решението е взето, остава само формално да се гласува. Нарушаването на човешките права и дискриминацията не вървят в Европа. Ако закриваха университети и се огравичаваха права на НПО в Азия, там на диктатора щеше да му се размине, така е. Лош късмет за Орбан, не е уцелил континета!

….и аз така казвам ,неглижирането волята на народа ,никъде няма да върви ...Унгарският народ си е избрал това правителство и неговата воля е водеща ….

И рязаните умират от страх, че ще бъдат изгонени от Европа.

ОЛАФ води разследване в Будапеща?Интересно защо ОЛАФ не води разследване в София или в Букурещ?Май корупцията и злоупотребата с евросредства са механизъм за награждаване на послушковци и йесмени, а ОЛАФ си е чисто политическа бухалка.Това обяснява много неща от близкото ни минало.В какво се забъркахме, хора?

Това е може би единствения милеещ и работещ за родината си премиер в Европа. С това гласуване еврогейовете досазват алчната си и корумпирана психика. А какво да кажем за кражбата на евро средства в България!

ЕССР все повече заприличва на СССР но те и двете са юдеомасонски проекти, кактоп и ФАЩ. ще е инересно да им се гледа разпада:)

Държавността въобще е юдеомасонска структура, възникнала още с преселението на евреите от Египет! Първият държавник е Мойсей!

Много ги боли някои в ЕС за мигрантите. Столетия наред източваха жизнения сок на завладяните от тях страни, унищожаваха безогледно народи с единствената цел да се замогнат. Нека сега ЕС да си понесе последствията, а не да прехвърля създадените от тях проблеми на държави, които нямат нищо общо с колонизацията. И да, не може ЕС да си позволява да налага кой къде и какви НПО, университети и пр. да разкрива. Може би е време Унгария и други като нея да дадат някои действия на ЕС на съд.

Тия от ЕС защо не погледнат за малко у нас да видят на какво се вика далавера.

Защото сме послушковци.

А и добре отделяме герберасите от това което крадем от еврофондовете за определени структури...защото знаем че рекета трябва да се плаща за да сме във властта..

Да се махаме от Евроггейският съюз! Както се махнахме и от Съветския!

Подкрепям Унгария. Право на всяка държава и народ е да определи колко и какви мигранти ше приема. Налагането на квоти за мигранти няма нищо общо с демокрацията. По-натам, откъде накъде някой само защото е богат (милиардерът Сорос) ще има право да определя ценностите на дадено общество, да се намесва в управлението и да налива пари в съмнителни НПО-та, защитаващи противодържавни интереси.

Малко ти е каша в главата ми се струва

...напротив ,много е точен /Янко/...

Разбира се, опитите на гейската пасмина да лиши унгарския народ от неговия суверенитет будат на първо място възмущение у всеки нормален човек. Но аз предлагам освен да се възмущаваме, да се и замислим. В какъв съюз всъщност членуваме? За това ли беше всичко? За да може някакви никому неизвестни и живеещи в собствен свят дегенерати да определят нашето настояще и бъдеще? За да може народи с хилядолетна култура и история да се превърнат в послушна, безлична маса? Ако нещата продължават да се развиват в тази посока, българският народ трябва да се замисли, какво печели и какво губи от ЕС. А още от днес трябва да започнат усилията за това в бъдещия европарламент да не попадне нито един български соросоид. Защото точно соросоидите са в основата в днешната атака срещу унгарския народ. Цитираният в статията представител на ЕНП си го казва в почти прав текст.

Да не забравяме,че до 1918г. империята се казваше Австро-Унгарска .

Гледайте какво правят сериозните държави и правете като тях - Швейцария категорично се отказа от тъпанарската идея за членство в яловия евросъюз, Англия макар и със закъснение се усети и набързо се измъкна от еврокочината ... какъв го търсим ние там и до кога ще я има България като държава...

Браво Орбан , така се прави и затова народа те уважава и обича !

либерастията за Сорос...имали били нужда продажните лакеи от него, грантчетата нали?

може ли да ни обясни кво значи тва - "......ограничи възможностите на образованието да развива критично мислене......."? Ако е че са забранили проповядването на джендъризма в училищата що не си го кажат направо а?

Либерално-розовите търтеи сън не ги хваща,че има държава в сърцето на Европа,която изгони НПО на Сорос и отяза пипалата му.Най-лицемерно звучи факта,че разследват Унгария за измами с Еврофондове.Ако тези мазници се интересуваха от измами,да заповядат в България.Ще им се отвори работа за 300 години.Но явно българските управници са удобни на Брюкселските господари и могат да вършат безобразията си на воля.

Тревога! Ще ни отнемат под носа титлата "най-корумпираното правителство в ЕС". Вместо да сваляте министри връщайте Лилето, давайте всички поръчки на Тейс, направете частен Търговски регистър , запушете устата на Президента и медиите и давайте, защото опасността дебне!

Британците направиха правилния избор!!! Вече и всеоще неизнасилените от орки деца виждат кой голям брат е в същност на власт...

Да ., тов, което ставА с Унгария е страшно.Нападат я като лешояди уялите се еврогейци

каква беше разликата между отоманската империя и европейския съюз от гледна точка на периферна държава? - в отоманската империя имаш достъп до свободен пазар на 3 континента...

не знам каква дипломация преподават в пожарната но бб е уникат! меркел го гали, орбан му е приятелка, тръмп не го хапе, с ердоган си пият шербета, с путин е пас с намигане и в същото време го играе балкански обединител...

Продаваш националните интереси на България, източват капиталите на родината ти, надупен си за всяко желание на тези, които имат интерес да ограбват България и ето - добър си за всички. Разликата лесно може да установи по стандарта на живот на унгарците и българите.

преди, надупването беше само към масква и за рубли, за долари само на черно и тайно. сега надупването е към всеки, който хвърли някакъв кинт и то официално... но да, стандартът на унгарците не беше толкова добър.

да де, нищо, че с австриецът си стиснаха ръцете.. всъщност, по-значителното е, че вече се виждат хората, които управляват германия утре. при свалени ккарти, по устав и от колегиална солидарност, уведомявам бъдещите засегнати, че позицията им все още е въпрос на техен, собствен избор.

Германия е и ще бъде винаги управлявана от разума и просперитета , защото те си платиха за глупоста и фанатизма при Хитлер.

точно в момента, това "Е" противоречи на фактите. и между другото, фанатизмът е полиполярно явление. тоест, докато продължаваш да прескачаш разума, посоката не е от значение и "сметката" съвсем и изобщо не е платена.

Тоя орбан е егати наглия демагог! Като не му харесва, напуска си ЕС, връща си парите получени от ЕС, затваря си гранцитие и да си се размножават вътре уродите!

ама, ще стане гадно като в америка.

насрана Европа е бати и дискреминациата Канада канатци САЩ американци Алиаска Флорида ниама значение от Каде си американец си. Едни права Австралия австралийци рвропеици лаинари искревени

Такива като теб осират целия свят.

И какво излиза? Унгарския народ решава как е най-добре за него да живее. Обаче околни, които нямат печалба от това, те решават, че по-добре знаят кое е добро за унгарците. По-добре от самите унгарци. Това е гавра с хората. Въобще каква е ползата от такъв европейски съюз. Така, както насила ни карат да ставаме педалчета. Адмирации за Полша и Унгария.

Унгарците имат и задължения...

Да, в задълженията им влиза тояги по гол гъз на такива като теб.

Каква беше ползата, че 10 г. се триеха мненията призоваващи България да напусне Евро-гейския съюз? За нас никаква, но очевидно педало-маймунския кръг е имал полза. Сега просто кърваво ще си пазят кражбите, докато имат силици.

И съдържанието на доклада, и дебатите,а и бясната пропагандна кампания срещу Унгария – по-точно срещу политиката на правителството на Виктор Орбан – показват, че в реално ставащото е опит за „показателен съд“ срещу суверенна страна – член на ЕС и ясен пример за класически политически „лов на вещици“. Всъщност, прави се опит за „скрито централизиране и федерализация на ЕС“. Това ви го преписах от тук: „Лов на вещици“ срещу Унгария в Европейския парламент в опит за скрита федерализация http://free-bg.net/index.php/2015-10-20-19-40-46/4653-eu-ep-hungary-sargentini-report

Няма лошо. Само обединени може да сме равностойни на САЩ, Русия и Китай.

Забавно, но и глупаво е някой да си мисли, че може да се постигне нещо със сталинистки методи на налагане. И трите - САЩ, Русия, Китай са били обединени с много, много кръв. Това е единственитя реален начин. И скоро ще можем да му се "насладим" и в Европа.

..."Тя отбеляза, че правителството в Будапеща нарушава правила, които се е съгласило да следва." Ей такива, като тая с това изказване,направо не са за търпене.. Никой предварително не е обещавал ,че след време доброзорно ще приема недружелюбни мигранти. Безсрамна работа са тия платени евродепутати.

Еми, има двама араби в Австрия. И Унгария откаже да вземе единия да го храни. И Австрия решава да стане Австро-Унгария....

Тези двамката, които споменаваш, че са в Австрия, правиха ли ти масаж на хемороидите?

Търпим, търпим, дори някой им се радват, а други припечелват добри пари от импорт на примати. Жалкото е че милиони БЪЛГАРИ са умрели да пазят нашата свещена територия и граници, а сега потомците им са готови да предадат без бой земята си на кроманьонци, евро-педали .......

Ако ти си им потомък, не е трябвало да жертват.

евроцървулите!

и защо такова подробно описание на едни дебати в ЕП? Говорили си разни депутати общи приказки и кво? ИМА ЛИ РЕШЕНИЕ НЯКАКВО? НЯМА ОЩЕ. Значи всичко е пропаганда срещу Путин, пардон, Орбан!

браво на Орбан не е гъзолизец

Орбане, тегли им една дълга майна на тези евромошеници!

...и запали Москвич а..

камилата ти с колко гърбици е?

Долу мръсните ционистски ръце от Унгария ИЗРОДИ!!!!

Работното време на Раша троловете свърши. Може и да е спрял тока в Урал. Ципрас видя голямата хурка на EU, сега е ред на този "герой", следва г-жа Мей....Лека вечер!

Ами кога бяхте свободни че сега ви заробват ?

Ерво идиотите, долу мръсните ръце от Унгария!

..и EU парите за нея да са нас. Определено ще сме по-благодарни.

Кой определя "ценностите" в ЕС? Сорос, Ротшилд и кървавите им пари или народите живеещи там?

ЕС е много по - лош от СССР !!!

Пожелай си да живееш в СССР. Ти идея си нямаш за какво става въпрос.

не е да живееш като в шибания джендърски западен свят!

Ами хайде -чемодан, вокзал и към матушка!

Карай си каруцата в Благоевград, ма!

молитвеното килимче, камилата - и към Мека!

Абе защо на другите държави им се падат баш мъжки характери за премиери и президенти - на Унгария Виктор Орбан, на Полша Анджей Дуда, даже на Литва Далия Грибаускайте, а при нас едни Калинки с вагинални характери?!

Щото имаме Пепо бе, за това-мангал-педал.Ба си и комбинацията.Разбрах, че вечер той-Пепо се ВЪОБРАЗЯВАЛ като жИна и ПРУТУСТИРВАЛ.

Нещо и двамата ви влече по мъжките характер и. Няма лошо но не това е форума.

Нямаме образована и интелигентна управляваща класа. Само разни пенсионери от ДС и техните синчета, които се смятат за богоизбрани да крадят и ограбват българският народ! Само виж Винету и Корнелия, пълна карикатура на политици! Дори децата си изпратиха в САЩ, за каква България да мислят и за какво да им дреме. Само хвърлят прах в очите на хората с разни лицемерни заплахи един към друг. А те всъщност са комбина!

Защото българина има едно много лошо качество - гласува и желае да бъде управляван винаги от по-глупав от него, българина по-умни не търпи и не понася.

унищожаване на държавите и създаване на Еврообщество от роби. Робите нямат права и не се бунтуват.

Американското общество от роби стигна далече!

Стигна през златните години на 80-те. Сега броят на бездомните е така висок както никога. Знаеш ли колко % имат здравна застраховка. Или колко нямат е по-интересно. Аз знам.

Истината е, че кампанията срещу Унгария и Орбан е подета от СОРОС и НПО-тата му(продажните Зелени и други малоумни организации), които гледат само да цицат от Еврофондовете и от ООН(оттам падат милиони долари).

Унгария също взима фондове. Явно не както преди!

Да, и Орбан обслужва интересите на Путин, също като нашичкия. Ако унгарците имаха дори най-малка представа колко почитатели има Орбан у нас, щяха да се хванат за главата. Все пак там точно младите хора протестират срещу него и го наричат диктатор.

Достойно поведение на държавник, който има смелостта да се изправи срещу еврогейско-трансатлантическото-соросоидно лоби. От нашите марионетки е немислимо да се очаква подобно поведение. Сега е интересно как ще гласуват нашите евродепутати, след като Боко доскоро нежно прегръщаше Орбан при всяка среща и го наричаше "приятел". Впрочем дори да санкционират Унгария, това ще е за броени месеци. След следващите евроизбори силите в европарламента ще са различни.

Браво. Изправя се от името на руското лоби. 56 година е забравена, жалко.

Пепо, много си активен тази вечер. Знаем, че дядо Шорош плаща добре, но май си сам на барикадата. А постановката ви, че щом си срещу произвола на еврогейците-трансатлантици-соросоиди, то по презумпция си задължително част от проруско лоби, не издържа и нормалните хора го осъзнават добре. Впрочем през 56-та точно западните "демокрации" подхлъзнаха унгарците и ги оставиха на произвола на съдбата.

Напълно вярно. Интересно ми е как ще гласуват нашите депутати обаче.