Разгневен, Зеленски прикани света да реагира твърдо на искащия само "война и смърт" Путин

"Ако това не се случи, ще се превърне в една от най-срамните страници на историята, ако Америка или Европа загубят от иранските "шахеди" или руските изтребители"

Обратно в новината

Коментари - Разгневен, Зеленски прикани света да реагира твърдо на искащия само "война и смърт" Путин | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

:)))Явно на Украйна има недостиг не само от боеприпаси,военна техника,жива сила,но явно и бяло като :)))Зеленски който се е взел за повелителят на света изпада в истерия:))))

Кога най-после този кокаинов палячо ще разбере, че политиката не е като да имитираш свирене на роял с „оная си работа“?

Спокойно, ще регирам бързо, войната ще приключи!

Той тромбона да не управлява САЩ еднолично, както путака управлява клоаката ?! В САЩ има действащ СЕНАТ, а не някаква си бутафорна "дума"

Зеленски, споко бе! Скоро ще минеш по Червения площад в Москва. Начело на колоната прлененин бандеровци от Укровермахта. А след вас ще минат колите за измиване на улиците.

скапания наркос какво иска надявам се скоро да го опуцат и хората да живеят в мир

зеленски да спре да обикаля света ида иска оръжие и войски ще направи трета световна ами да си седне на задника ида даде на путин каквото иска ш да мирясат вече ако не трета световна до .година -две

Що не кажеш на путака да изтегли войските от Украйна, че рискува да предизвика ядрена война ?

Путин искаше единствено Украйна да изпълнява международните договори, които подписа 2014 г. Чака 7 години, докато Бандеровците малтретираха и убиваха рускоговорящите (дори не само руснаци!), за да им вземат цялото имущество. Когато двете украински области, населени предимно с руснаци, поискаха минимална автономия, Зеленски отказа. Тогава те се обявиха за самостоятелни и сключиха договор за взаимопомощ с Русия. И когато Бандеровците започнаха да завързват децата им с бодлива тел и да ги горят, пискаха помощ от Русия. А Русия винаги е изпълнявала договорите си. Дори с Хитлер. Обаче и за Зеленски като за Хитлер договорите не означават нищо. Путин на 3 пъти още в началото на „операцията поиска преговори. Представители на Кремъл чакаха на уговореното място, но такива на Усрайна не се явиха. Единственият политически мъж, представител на Усрайна, който допусна че е възможно да се водят преговори, беше „самоубит". САЩ не разрешават. Зеления клоун е държан чрез твърдата дрога в подчинение. Затова му трябват все повече пари. Затова продава на черния пазар оръжието, което му изпращат. И цитирането на Сталин няма да му помогне. Дори Третата световна война, която ще предизвика. Защото САЩ, естествено, няма да се намесят. На тях им трябват територии, а не хора. И, разбира се, те няма да пострадат. Защото няма война, която да се е водила на тяхна територия. С изключение на Гражданската.

О, Украйна! Две години младите дружини как Украйна бранят. Горските долини трепетно повтарят на боя ревът. Пристъпи ужасни! Дванайсетий път гъсти орди лазят по степта дива и тела я стелят, и кръв я залива. Бури подир бури! Рояк след рояк! Путаран безумний сочи Киев пак и вика: „Търчете! Тамо са раите!“ И ордите тръгват с викове сърдити, и „Аллах!“ гръмовно въздуха разпра. Украйна отговаря с други вик: ура! И руслямците тръпнат, друг път не видели ведно да се бият живи и умрели, и въздуха цепят със демонский вик. Боят се обръща на смърт и на щик, героите Украинци като скали твърди желязото срещат с железни си гърди и фърлят се с песни в свирепата сеч, като виждат харно, че умират веч… Но вълни по-нови от орди дивашки гълтат, потопяват орляка юнашки… Йоще миг – ще падне заветният град. Изведнъж САЩ пристигна със гръм.

Идиот!

ChatGPT

Ти не си българин! Ти си от модерните еничари!

Тъп сте! А сега вървете - трябва още да четете...

Някаква овча радост е обхванала почитателите на азиатската клоака, просташка пРоссия. Президент Зеленски е герой на днешното време и ще остане такъв в съзнанието на бъдещите поколения, докато кремълската престъпна клика ще бъде изхвърлена на бунището на човешката история.

дааа новите герои на запада ... наркомани и пеераси.

Най много "наркомани и пеераси" има в пРоссия бе руски "амбриаж"

.педераста владимир путин ли визираш

Много смърка тази зелена йукрофашистка гад

война и смърт е Зеленски. Той отказваше и отхвърляше всякакви мирни предложения.

Войната, "Любимата игра на Ротшилд".

иска

Последни месеци за американския сламен човек с бял прашец по нослето.

Слава на брадска Русия

ама то това училище пак добре

Идвааам.....бягаййййй

си ушие костюм, да се избръсне и да си направи няколко портретни снимки...

какво прави, че да знам колко да се притеснявам... Путин, от друга страна, изглежда спокоен. Не знам чул ли е за гнева на Зеленски или просто не разбира колко страшно е когато Владимир се ядоса...

Зеленият Зеленски - заленяса !

И на тоя ще му бъде наритан задника

До зелемо!

разсмая ме

зеленски иска ... зеленски иска ... зеленски иска ... зеленски иска ... сега се почна зеленски нареди зеленски прикани , после ще има заглавие Обесиха зеленски в Киев

Този съвсем изпростя. Не го слуша главата никак.

ВЯРАТА И НАДЕЖДАТА НА БЪЛГАРИНА КЪМ РУСИЯ Посвещава се на руския народ Руский цар е на земята най-велик, над всички пръв, русците са наши братя, наша плът и наша кръв. Кат Русия няма втора тъй могъща на света; тя е нашата подпора, тя е нашта висота! Руска сила, руска воля, руска кръв и руский пот ще избавят от неволя наший падналий народ. Бог поддържа крепка мишца и ръка спасителна; той е вложил ней в десница сабя отмъстителна. Нам Русия е надежда, руский цар е наший спас - никой друг не ни поглежда, не помисля зарад нас. Немци, френци, англичани наши са враждебници, дружни с нашите тирани, с нашите изедници. Спекуланти са омразни - интерес им покажи, че да виж дела проказни и чифутски в тях лъжи. Род и вяра е идея за Русия най-света; нейний подвиг е за нея - благородна й целта. Със Русия днес съгласни да застанем брат до брат и да станем сопричастни в този неин подвиг свят. Долу всички спекуланти, да сломи се техний рог; да смирят ся интриганти, да живее руский бог!

са па бик и разгневен ... деба и еврейските номера

Вижте разрушенията в Ивицата Газа и Украйна. Сравнете ги и ще разберете кой, кой е!

и броя на цивилните жертви в Газа и Украйна

И ся кво да прави целокупният свят?! Зеленото киевско кокаинче е гневно! Направо няма да спим тази вечер - от страх пред великия му гняв! Или пък от смях няма да можем да заспим. Некадърен клоун и още по-некадърен политик, унищожител на собствената си страна.

Майната ти бе идиот,изверг,палячо,клоун,никой нищо не ти дължи за да се сърдиш,няма държава на земята да и е дадена такава помощ досега за да избива народът си.НЯМА,такъв боклук като теб.Усетиха те англосаксонците и ще те използват до последно.

Тази западна марионетка си унищожи държавата.

Колкото по -рано хората разберат неоспоримия факт,че по-скоро света ще свърши от колкото Русия да бъде победена толкова по-добре за тяхната психическа нормалност ! А тоя пальочо-наркоман трябва да бъде по-малко експониран ! Това също е и тест за една медия дали инфантилна или зряла и професионална !

грешите :) "западът" е в по-силната позиция и това, че прави карчки назад не означава, че ще отстъпва вечно. В момента путин действа като терорист и ще го постигне подобна съдба.

Терористът е Зеленски и затова Западът го поддържа. Така състествува Западът - сеейки конфликти другаде докато те се развиват. Всеки терорист е финансиран от Запад.

И как стигна до този извод !? Дай аргументи ! Исторически или рационални !? Не можеш ! Ядревия потенциал на Русия е 2:1 в полза на Русия спрямо западния ! Подводния флот на Русия е 3 пъти по-голям и ефикасен от западния !

Евреите пак се взеха насериозно и почнаха да говорят от името на света.

Прочети споразумението СОФА което сте преподписали Украйна с РФ 2010. След като руски военни имат право да ползват военните бази (те са техни) плюс водните площи на 80 % като за това са ви плащали и предеренциално в ресурси, ти не може да предоставяш тези земи и водни площи на други военни структури за ползване т.е. Нато. Ти юридически до 2047 нямаш право да отдаваш каквато и да е площ от Украйна за ползване на който и да е било друг освен руснаци. Нарушил си три споразумения последователно подписани от Украински правитеслтва все за едно и също.

Е Зеленски, сега при Тръмп ще видиш, кон боб яде ли! Ще се чудиш къде да се свреш със соросчетата!

Когато преди три години реши да се откажеш от Минските споразумения, защо тогава не помисли? И ДИР вземете си ограмотете списвачите. Войната продължава вече 10 години.

Преди малко Върховният съд на САЩ отмени забраната на щата Колорадо Тръмп да участва в изборите. Решението е единодушно! Джо, уволнен си! Володимир, уволнен си! Крадливите палячовци от сглобката - уволнени сте!

Нагло джудженце.Господарите му ще му резнат гръцмуля веднага след капитулацията на Украйна

Аре бегай ве , да не съм ти длъжен нещо, баси наглеца

Този надрусан клоун и фашистки гаулайтер какво се е разпенявил. И заплашва целия свят. Тъпак. Дано руснаците успеят да смажат напълно тази фашизирана измислена държава, наречена Украйна.

Айде трийте, бе бастун!

обаче като гледам,полза няма:))))))))))А и козяците са останали само 2-3 олигофрени да тролят,явно пак не са превели пари:))))))))))))))

кък можи ивреин да е призидент на неиврейскъ държавъъъ!

там е у крайна

Хапчетата или белото . Дайте му на човека не го мъчете .

По-добре оловното..

въжето бе ... металите са ценни

да (раз)гневиш нищожеството с юдейски произход, а именно пан бжзеленски може да ти докара гръмотевица връз гръмоотвода и да ти се случи това, което се случи на отрепката "филантропус плъхус" - ротшилд - със световната система за укриване на данъци и "свободен пазар" с долари, оръжие и детски органи. пан бжзеленски е на нивото обикновен сиганин- телефонен измамник, но със световен размах, поради своя "семитски" произход. на практика думите му се отнасят за израел натеняу, "толерантните" и геноцида над семитите от газа. светът на "филатропите" и техните "градини" се оказа не цивилизация, а просто планетата на акулите, хиените и рушителите, като първи сред тях са "богоизбраните", които за десетте сребърника няма да се спрат дори пред богоборството, на което са се отдали с цялата си, прокълната душа. ....... Бог с нас!

абе на тоя нема ли вече кой да му спребелия прашец?

А му го спрат, а се е метнал (наистина сам) от някой прозорец!

Болшинството украинци не подкрепят режима на Зеленски-те не виждат по добър живот в Украйна.Като цяло този режим само стреля руши убива и не мисли за населението.Затова непрекъснато стреляха срещу собственото си население в Донбас.И сега примерно обсъждат да разрушат моста на кримчани.А той е важен за тях.Е как това население ще иска това правителство??

в отвъдния свят за укронацистите....там им е мястото за което си мечтаят!

Всички ние, цялото прогресивно човечество дължим това на братска единна и неделима Украйна. В името на нашата евроатлантическа солидарст просто сме длъжни безрезервно да помогнем

Какво чакаш? В Украйна набират балами да умират за интересите на запада и на техните корумпирани предатели! Заминавай да си проявиш демократическата солидарност. Вместо да гледаме да сме солидарни ние българите, че да изплуваме от блатото, в което се давим, тръгнали сме да оправяме чуждите страни!

С "цялото прогресивно човечество" започваха уводните на "Работническо дело".

Хой давам, цел

Ами давай, иди бий се, вземи си в къщи 5-6 бежанци, храни ги , давай им и по някой лев за развлечения, примерно да отидат на бар или в някой хотел във Варна, качи ги на влака, че да си пътуват безплатно, ехееее, кой като теб !

Пилотът не беше толкова популярен, колкото Зеленски, но някак го намериха. Интересно ми е как Зеленски си представя бъдещето си. Ще се радвам да сподели с нас когато му е удобно

Руснаците намериха пилота, защото майка му се е готвела да пристигне в Испания. Така са го открили. Той се е подвизавал там под чужда самоличност с фалшиви документи.

Аланкоолу, ама вие наистина ли си мислите че Русия няма да ви размаже ....смешници, много сте жалки!

Писна ни !!!! Стига с този Зелен еврейски наркоман !!!! Защо мълчахте , когато укрите горяха живи българите в Одеса ???? Омръзнаха ни поръчковите ви статийки !!

Много го е страх. Иска гуш или поне да седне на коляното на дядо Байдън да го подондуркат, но дядото е забравил и Зели се чувства сам и изоставен в този страшен, пълен с лоши хора свят

Когато се изтребваха цели фамилий Бесарабски Българи и украйнци с Руско потекло им беше арно на тези в Киев. когато Горбачов разтури СССР и САЩ нямаха конкуренция на всички им беше гот,но когато Путин взе властта и РФ бележи ръст и възход то тогава бил лош Путин. Аз познавам и Руснаци който казват че РФ бележи ръст в всичко и всичко е много по-добре откогато и да е,макар да не одобряват Путин. Познавам и Украйнци който казват, че зверствата на Киев в откъснатите територий са били в колосални измерения и че не Украйнци са в властта,защото истинският Украйнец не коли и убива Украйци с различно потекло.и казват това не е война на Украйският народ. И Украйнските бежанци като видяха как живеят Българите в България взеха та се върнаха в Украйна защото там животът е бил в пъти по-добре отколкото в България,европейска БЪЛГАРИЯ!

Да започне обратно броене... 10, 9, 8, 7... и т.н. - докато намери покой :)